sabincica
|
Hy punce... Mi spet nismo spali....Me je moj zbudil ob pol3eh zjutri, k se je neki prememataval po postelji, potem pa je začelo brcat in je dal mir samo če sem na hrbtu ležala, tako pa ne morem zaspat razen pred tv-jem...in smo bedeli...sem tko skrokana, kot bi ga žuralala ...no sej mali ga je ....zdj pa spet brca.... . Levcka...te štekam. Jaz sem tudi bila včeri pri svoji G, da mi je novo potedilo za bolniško napisala. Je rekla, da če bom imela kake težave z ZZZS jem ko grema na morje, da mi krije hrbet, in da vožnja ni problem,nej pa vseeno počivam, pa velik plavam, ker je dober za križ in trebuh....no in v petek ko grem do svojega OS, moram s sabo nest še kopijo materinske in tabelo z meritvami pritiska za zadnjih 17 dni....upam, da mi ne bodo ker sral na ZZZs-ju...me je kr groza. Sturla..držim pesti za jutri Malček1...pri mojem niso opazili tega. Vse kar jim je čudno je moj PDP. NI na nuhalni neki Strahovi štimal, pa je ona določila datum, in rekla, da bo verjetno prej, na UZ srčka v LJ, pa me je tudi vprašal, kdaj ga imam, pa mu rečem da 13.9, pa mi je rekel pol, a pa vam ga niso še nič popravljal. Pa sem mu rekla, da so, za 1 dan iz 14. na 13...Pa se je začel smejat in je rekel, da je imel v mislih nekje 7 do 14 dni prej....Ne vem zakaj, sm po ZM ni možno, razen če zato ker je bolj velik. V glavnem, danes bo spet ful vroče. Vsaj meni je...moram se učit za izpit iz VHF-a, ki ga imam v soboto ,pa ni volje. Lupidipi kako pa je šlo s tvojo maturo?
|