|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
28.5.2015 20:18:04   
levcka
Ja očitno vse mečejo hormončki ;) Jaz sem bila zadnjič tudi užaljena, ker je kar spal namesto, da bi bila skupaj...

V nedeljo mu bom tortico naredila :) Pridejo moji na kosilo in tortico. Sem mu hotla kupit karto za tekmo SLO: ANG pa je cena karte 40 eur! So zmešani....

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
28.5.2015 21:00:15   
sabincica
Mene pa niti ne moti, če gre moj ven al pa na pijačo..doskrat mi tud reče da nej grem zraven, pa mi ni, če so samo deci- sem pa 1x šla in se še v življenju nisem tolk presmejala v tistih 4ih urah, kot takrat z njimi.user posted image Sem pol mojmu drug dan rekla, da je z deci ven it čist drugo kot pa s puncami.V soboto so tudi šli bivši sošolci- kao obletnica mature...pa sem ga najprej peljala, pa rekla, da če bo do pol 12ih pol me lahko pokliče, pa ga pridem iskat...kasneje pa, samo če bo nuja...No spala sem bolj slabo, pač, ker sem navajena da spi z mano...tudi na morju, ko kak dan noče v hiši spat, in se odloči da bo spal na terasiuser posted image ...je eno noč začel vpit, ga je netopir napadel.user posted image ..še zdj se mu smejem, tako da po večini zdej opušča idejo spanja na prostemuser posted image in raje švica zraven mene v spalnici- jaz sem pa tako al tako bolj zmrzljiva in še na morju v zoknih spimuser posted image .

Sem prav otrujena...sma se urng razmigala na sončku:)

Lahko noč punceuser posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
28.5.2015 21:37:05   
levcka
Punce a ste slučajno ve kaj bolj poraščene? Jaz sem po nogah full malo (pa sem bila prej bolj), po trebuhu imam pa kar precej dolge nove svetle dlake. Sicer so čisto mehke, ampak popolnoma ne estetsko to zgleda :(

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
28.5.2015 23:59:07   
44gatti
Dober večer in čestitke vsem septembrkam.
Sem mamica dveh malih fantkov (SEPTEMBRČEK in NOVEMBRČEK), ki pridno rasteta in puščata za sabo veliko lepih cotk - velika večina jih je "za na lepše" :-D V mojem profilu si lahko pogledate kaj smo že prerasli, veliiiko pa še bomo. Trenutno do št 74. Imam pa še nekaj nosečniških oblačil: kavbojke, kakšna majčka, jopica ipd.
Vabljene k ogledu map v mojem profilu! :-) Se najde tudi nekaj otroške opreme, igrač... pa še kaj :-D

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009373970355&sk=photos&collection_token=100009373970355%3A2305272732%3A6

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
29.5.2015 9:46:26   
Maicoo

IZVIRNO SPOROČILO: sabincica

je eno noč začel vpit, ga je netopir napadel.user posted image ..še zdj se mu smejem, tako da po večini zdej opušča idejo spanja na prostemuser posted image in raje švica zraven mene v spalnici

user posted image Ej kako sem se pa zdaj od srca nasmejala temu user posted image Itak sem si takoj mojega predstavljala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1355
29.5.2015 13:18:00   
ema_
Levcka glede poraščenosti user posted image Men so vse kolegice govorile, ko me je skrbelo kako se bom spodaj brila,da med nosečnostjo dlake počasneje rastejo user posted image No pri meni ni tako,rastejo isto.Ampak trebuh user posted image Trebuh imam pa jaz zdaj tudi zelo poraščen,mi je moj zadnjič dvignu majico,da bi me božal po trebuščku in sma se tako začela smejat,da sem kot medvedek user posted image

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
29.5.2015 16:47:05   
levcka
o ema_ si me potolažila ;) Moj se itak samo smeje in muza, ko gleda moj trebušček, pa skoz bi ga lubčkov. Na ja takrat ko sva skupaj.

Drugače pa noge so pri meni res občutno manj poraščene. Spodaj pa tako ali tako hodim na depilacijo v kozmetični salon in se mi tudi zdi (kolikor se še vidim), da je manj dlak.

Danes sem imela posvetovalnico, ginekolog je bil zelo jezen glede obtožb gospe iz ZZZSja in mislim, da ji bo svoje povedal, ko bo čas za to. Je rekel, da ni vedel, da če da nosečki, ki je že padla skupaj in ima tako nizek pritisk, bolniško, ker se ji to lahko zgodi tudi na delovnem mestu ali še huje na poti na delavno mesto, da je potem on paničar in piše bolniške brezveze. Mi je pa za 4.6 dal UZ MV in kontrolo rasti pa 19.6 imam spet kontrolo pri njemu. Drugače je pa pohvalil moj trebušček, da je lep ;)

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
29.5.2015 19:41:48   
ema_
Men so se kr naenkrat pojavle po trebuhu user posted image Js se pa spodi že tko na slepo, po občutku user posted image
No edino pravilno,da ji pove kar ji gre user posted image Ker to pa res niso heci!
Js imam pa kontrolo šele 6.7, ko dobim injekcijo (RhD negativna).Na splošno imam kontrole nekje na 7t in se tako vlečee user posted image Drugače me pa vsakič spodi pregleda in preveri MV user posted image
Glede trebuščka se pa prav sprašujem kako bo to zgledalo na koncu, že zdaj se komi sklonim user posted image in se mi zdi da je ogromen user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
29.5.2015 20:02:37   
Preggy
Pozdravljene :)

Kar se tice dlak, moram reci da se mi zdi da so pikico redkejse na nogah..so se pa zato pojavile po trebuhu :( pod in pa celo NAD popkom..grozaa..kr goste in niti ne tako svetle :( nevem kaj naj naredim..pustim ali? Mi je tako nerodno ko me moj boza in lupcka po trebuhu.

Opazam tudi bolj neprijeten vonj izpod pazduh..tudi po tusiranju, se ga ni mozno znebiti. Pa me zanima ali ima se katera podobne tezave ter kako jih vsaj omili ce ne odstrani?

Drugace je pocutje zadnje dni obupno..bolecine v medenicnem predelu, kolkih ki se vlece potem naprej v nogo da je groza..ne morem sedeti normalno, hoditi..danes si se nogavic nisem mogla obuti :(

Vsekakor pa lep in cimbolj sproscen vikend vsem bodocim mamicam :)

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
29.5.2015 20:56:07   
levcka
Jaz bi jih najraje podepilirala, ker sem "alergična" na dlake. Če bi lahko, bi si vse lasersko odstranila.

Je pa danes moj dobil zadnja dva paketa tetra plenic v Hoferju v Šiški. Se je kar izkazal ;)

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
29.5.2015 23:23:55   
sabincica
Dober večer punce....

Danes sem imela nesramno naporen danuser posted image ...zjutraj frizerja, potem sem bogla it v trgovino in to na tri konceuser posted image ...potem sem šla k mojim staršem in na svoj vrt po zelenjavo za jutrišnji piknik in potem še pripravila prebranec in del sestavin za pito iz rabarbare in jagod...tako da sem šele sedaj prišla blizu računalnika...moj škljat je bil čez dan ful priden, tako da verjetno bomo imeli party, ko bom v posteljiuser posted image ...me je včeri zvečer istočasno brcal in še boksaluser posted image ...to se mi je prvič zgodilo....sem se kr hihitala v postelji, tko mi je bilo smešn in zanimivo.user posted image

Moicco...me veseli, da sem te nasmejala....jaz se vsakič ko sma na morju ali pa ko se spomnim dogodka in kako je to potem slikovito razlagal men in po morju še družbiuser posted image

ema_...tudi men so zrastle dlake na bužiju...grem tako čez 10 dni na depilacijo celotnega telesa, tako da gredo stran...drugje pa ni sprememb...brit se spodih ne morem več sama, ker pol pustim, tako da bom zdj še pogosteje na brazilsko hodila. user posted image

Levcka tudi jaz imam alergijo na dlake...sem že gledala laser...sj cene so še kr ok, če se minmo samo o nogah ali bikiniju...ko prideš pa na celo telo (roke, noge, bikini, pazduhe....) je pa bankrot- pa če bi bil 1 postopek dovolje za vse, bi še tudi šlo...samo 2x, 3x ali pa celo večkrat...pa no go! No razen če na lotu kdaj zadanemuser posted image Vic dnevauser posted image

Preggy...sem s teboj v temu drekcu pekcu...križ me boli za znoret, potem pa kot si rekla kolki in medenica...če sedim in se vstanem še gre, če pa ležim...pa je vsajanje pravi podvig od bolečin, potem pa prav rabim tko ene 30 sekund, da se naravnam in naredim 2 koraka, potem pa se počasi skoraj odplazim naprej...Jaz upam, da kmalu mine ker je bolečina res huda...user posted image

Zdj pa grem...lahko nočuser posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
30.5.2015 11:34:34   
Lupidupi
hejla punceeee user posted image

Včeraj se nisem nič javila, ker sem se pripravljala na maturo iz angleščine. To pa ni vse. Včeraj smo šli tudi po voziček in juhuhu ga že imamo doma user posted image . Sem zelo vesela in kar ne morem se ga nagledati. Se mi zdi, da je zdaj še 100x lepši, kot je bil v trgovini user posted image .
Torej, danes sem odpisala maturo. Jaz smotka sem že uro in pol bila prehitra. Ne vem kako mi je to uspelo. Ko sem se približala šoli mi je bilo zelo čudno, da na tako pomemben dan ni tukaj še nobenega. Mislila sem, da je 15 minut do začetka. Pogledam na uro in bum. Mimo sem vdarila za celo uro in pol user posted image . Krasno... sem pač imela sprehod user posted image . No, kasneje sem le odpisala in se zadovoljna vrnila domov. Je bil zelo enostaven test pa tudi esej ni bil zakompliciran user posted image .

Srečka jaz user posted image

Moj dragi me je poklical in povabil na kosilo... tako, da danes sva pa le končno skupaj. Se zelo veselim :)

Glede poraščenosti... nisem opazila nobenih dlak po trebuščku. Očitno jih bo, kar nekaj med vami imelo medvedke user posted image . Tudi nikjer drugje nisem opazila sprememb. Sem pa med tistimi ''srečkami'' , ki ji po nogah ne rastejo dlake. Vem, da se sliši nemogoče ampak pri meni je user posted image . No, tudi moji mami ne rastejo. No, ne mislim čisto nič.. ampak tiste, ki rastejo so čisto neopazne. Po rokah isto :)
Tam odspodaj pa se zadnje čase tudi jaz malo težje... se kar na matram zraven :P

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1362
30.5.2015 15:39:08   
ema_
Ja brazilska je res najbolj pametna odločitev user posted image Js še nikoli nisem bla,tako da bom resno razmisla o njej user posted image Glede trebuha bo pa tudi treba nekaj ukrent,ker me res motijo user posted image
Drugače pa mene desni kolk in noga tut zlo matrata,se včasih komaj ustanem in naravnam user posted image

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
30.5.2015 18:06:44   
levcka
Jaz sem že prej hodila na brazilko in tudi zdaj grem enkrat na mesec. Imam eno full luštno punco, ki lepo naredi. Pa poskusi narediti čim manj boleče. Nazadnje mi je še cele noge podepilirala :) Bom jo pa vprašala, če je pametno kaj po trebuščku delat, da ne bom na koncu naredila še večjega "sranja". Mogoče se po porodu ko gredo hormoni nazaj tudi to uredi...

Sem šla danes na DM tek. Tekla nisem, sta dve prijateljici. Jaz sem pa letos čuvala njuno garderobo :) Grem pa tako vsako leto, ker mi je vzdušje super. Sem pa letos dobila kar nekaj barve v čelo, nos, lička in roke ;) Mam pravo hribovsko barvo ;)

Glede bolečin. Mene v križu dostikrat boli, ker v službi sedim in potem ko pridem domov, se uležem in malo počijem. Samo je potem cel projekt vstat... Kakšno minuto hodim počasi pa še to kot raca :(

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
30.5.2015 19:58:55   
aspera
A pa ni brazilska ful boleča? Jaz ne vem, če bi upala iti, dokler bom lahko, se bom še sama urejala, potem mi bo pa magar dragi moral pomagat user posted image .

Mene zadnje čase tudi zelo boli križ in hrbet, sploh če dolgo sedim. Zjutraj tudi rabim kakšne 3 minute, da se počasi postavim pokonci. Kakšne bomo šele na koncu user posted image ?!

Midva sva se pa danes otroške sobice lotila. Najprej sva spravila ven vso šaro, ki ne spada noter (ker do sedaj je bila ta soba točno temu namenjena, kar nisva rabila, sva vrgla v otroško), potem sva pa pobelila stene v zeleno-rumeno kombinacijo. No, belil je moj, jaz sem pa sedela in nadzorovala situacijo user posted image . Ko se bo posušilo, pa lahko počasi sestaviva pohištvo in potem se bom enkrat lotija pranja in likanja oblačilc, ampak časa imam še čez glavo. Midva se vedno drživa načela "bolje prezgodaj kot prepozno" user posted image .

Danes pa sem izvedela še 2 lepi novici. Jaz in moja sestra obe dobiva otročke v septembru, imava pdp dober teden narazen. Danes pa izvem, da dobita decembra naraščaj še moja sestrična in njen fant ter bratranec in njegova punca. To bo otrok v naši familiji to leto user posted image .

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
30.5.2015 21:16:49   
levcka
Meni brazilka ni tako huda. Pač mal potrpiš. Britje pri meni odpade zaradi drugih težav...

O full lepo rumena zelena kombinacija. Midva bova pa verjetno drugo leto otroško sobico zrihtala.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
31.5.2015 11:51:23   
sabincica
Hy punce...

Brazilska je v glavi bolj boleča, kot pa fizično...je pa res, da je odvisno kak prag bolečine imaš....npr. moja sestra po brazilski ne more nč oprijetega oblečt, sedi 2 dni komaj, akcija je pa šele po 5ih dnehuser posted image ...mene ni pa nč kej bolelo...mislim cvikneš, ko potegne, to je pa to....dokler ne vidim svoje krvi, običajno zdržim vse...potem se mi pa svet podre in sem ko mejhn otrok, ko točim krokodilje solzeuser posted image user posted image user posted image user posted image še v laboratoriju stran gledamuser posted image

Aspara...pridna, pa dobre barve...mi2 se je boma po morju...tko intenzivno...kložovno in najine cunje sem že presortirala iz tistih omar in ne more človek verjet kol se nabere...sem dobesedno zafilala kontejner za oblačila (od humene al pa od nekoga podobnega), z najinimi oblačili, ki jih ni nihče povohal že vsaj 2 leti...potem pa še pobelima, kar na belo, dama notri belo pohištvo, ki je že tudi doma in nalepim na vse štiri stene nalepke (vsaka stena bo svoj letni čas) in potem bodo tu dodatki na steno v takih odtenkih...user posted image ...no upam, da bo na koncu tako kot sem si zamislilauser posted image

Včerajšnji dan je bil naporen, vendar super. Piknik je uspel...smo ga od sračkali od 1ih pa do 9ih zvečer:)...tako da sem spala kot ubitauser posted image ...moj škljatek pa tudi...ni nič kej živahen...vsake toliko se samo malo prestaviuser posted image ...v glavnem, danes nadeljujemo kjer smo včeraj ostali...ob 1ih se bo spet zaroštiljalouser posted image ...

Lep dan vsem in naj se vam vaši škljatki čimvečkrat javijouser posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
31.5.2015 12:20:34   
zoja123
Nikakor ne najdem koga lontaktirati za FB skupino, pa vem da se je ze veckrat pisalo o tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
31.5.2015 13:57:32   
aspera
^^Moraš kontaktirati adedayo, samo je bolj malo na forumu, se mi zdi.

sabincica, tudi midva sva naročila še stenske nalepke (neko drevo z živalicami) in bova eno steno malo okrasila user posted image . Sva pa pobarvala samo 2 steni (ki se stikata), ena zelena in druga rumena. Ostalo bo pa belo, da ne bo sobica ful optično pomanjšana. Meni že zdaj lepo zgleda. Previjalna, omara in postelja so pa tudi bele barve, pa nekaj zelenih predalov je vmes, tako da bo po mojem fajn izpadlo. Moja mami je pa šivilja in mi bo kakšne luštne zavesice sešila, samo po blago morava en dan user posted image .

Drugače se nama res še ne mudi, midva to bolj zaradi najinega "gušta" hitiva, ker uživava v tem user posted image .

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
31.5.2015 17:18:42   
Preggy
Pozdravljene ;)

Pocutje je veliko boljse, je tudi krc v kolku popustil, tako da se lahko koncno "normalno" gibljem :) hehe
Sabincica upam da je pri tebi tudi ze dosti boljse :)

Sem vesela ker otrocek razigrano brca vse pogosteje..in me tako miri da je vse ok.

Glede depilacije pa hm..mene boli za znoretuser posted image se bi odlocila,ampak nevem ce je pravi cas da grem sedaj prvic spet po zelooo dolgem casu.. za tam doli ne vem kaj naredit, ker dvomim da se lahko prepricam v brazilsko hehehe..

levcka
sporoci prosim glede teh nadleznik dlak s trebuha, saj tudi sama ne vem kaj naj storim da nebo potem se huje..sem brala da nekaterim po parih mesecih odpadejo, nekaterim pa ostanejo.. si ne morem predstavljati da zanosim se 2krat in vsakic zrastejo ..bom potem dobesedno k medved user posted image

Soncek je in uzivam na terasi, ter se odlocam za nakup vozicka ki mi trenutno dela najvec preglavic.. user posted image user posted image

vsem pa lep preostanek vikenda se naprejuser posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
31.5.2015 18:19:37   
levcka
Preggy zdaj si me pa nasmejala :) Ne boš medvedka ;) Bom sporočila, ko bom uspela k svoji kozmetičarki. Zdaj sem ugotovila, da bo treba se na pedikuro, ker ni šans, da si postrižem nohte na nogah. Kaj šele bo, če me trebuh že zdaj tako ovira user posted image Bom širša, kot daljša.

Midva morva pa zgornji štuk bajte še do konca zrihtat, potem bomo pa otroško sobico delal ;) Pol leta bo spalo dete pri nama v spalnici ampak v svoji posteljici. Previjalna bo pa v kopalnici, ker imam full veliko kopalnico :)

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
31.5.2015 19:50:16   
Lupidupi
hejla : )

Danes, ko sem bila na sprehodu mi je kar na enkrat nekaj počilo v gležnju. Nič, da bi kaj čudno stopila. Sem prišepala do doma in zdaj je malo otečeno user posted image Ko ne hodim me ne boli. Zdaj pa počivam in si nogo hladim z obkladkom user posted image .
Jutri me čaka matura iz slovenščine tako, da upam, da se do jutri noga pozdravi user posted image .

Počutim se v redu. Sva z mojim končno začela na veliko šparati za stanovanje ( najbolj nama dela preglavice varščina, ki je precej draga za moje pojme ). Naredila sva šparovček iz kozarca za vlaganje kumaric in nanj napisala na veliko: STANOVANJE user posted image . Sem vse svoje prihranke dala vanj pa tudi dragi je z veseljem dal svojo prvo plačo user posted image .

Danes sem bolj slabo spala, ker je moji taaaaaaaako na veliko smrčal, kot še nikoli user posted image . Sem pa bila vseeno presrečna, da sva bila po dolge času zopet skupaj.

Otroško sobico bova pa urejala, ko dobiva stanovanje. O barvah stenah pa se odločam med odtenki modre ali pa zelene. Sem bolj za dve steni temno modre in dve svetlo. Je pa še veliko časa za to user posted image . Tudi jaz bi imela kakšne stenske nalepke ali pa celo kakšno stensko poslikavo.

Lp

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
1.6.2015 10:48:24   
sabincica
Zdravo punce...user posted image

Danes se zopet počutim fajn, čeprav mi je pritisk spet ful padel...danes sem ga imela 100/58 in se mi je kr malo zvertelo, ko sem šla po stopnicah- kr neki, ful so nihanja. Mogoče se bo kaj dvignil, ker imam še kar nekaj za spucat od napornega vikendauser posted image ...škljatek brca, pa vam ne znam povedat, kok sem vesela, ko cutim da se v trebuščku neki dogajauser posted image .... danes sem stopila v 26. teden, se zredila čez vikend za pol kileuser posted image , tako da sem se odločila da bom danes na sadju, zelenjavni juhici in samo vodi- nobenga soka, da si malo ''očistim'' jutri pa spet normalno naprej..sej na tehnici se ne bo poznalo, samo boljše se bom počutila, pa tudi moj je rekel, da bi imela danes samo sadno- zelenjavni danuser posted image .

Preggy...z mojimi kolki ni nič boljše. No je zjutraj ko vstanem, takrat še hodim kot človek, tokom dneva pa je vsako uro slabše, pa tud če samo sedim in ležim...sem ko stara mamauser posted image ..upam da kmalu mine. Bom jutri malo pojamrala G, ko grem po potrdilo za bolniško, pa to s pritiskom.

Lupidupi...me veseli, da sta s tvojim zopet v ostaljenih tirnicah. Deržim pesti za M. iz slovenščine. Pa če gleženj ne bo bolje, pojdi k zdravniku...lahko da je zvin ali pa počena kakšna kita in ni dobro da stopaš nanj, ker bo vsak dan bolj boleče, ker boš še ''rastla''.

Pred morjem bom tudi jaz šla na pedikuro,...jupi še 14 dni do odhodauser posted image , komi čakamuser posted image .

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
1.6.2015 11:02:20   
ema_
No upam da uredimo tole glede dlak na trebuhu user posted image Čeprav z dragim verjetno ne bova šla na morje, ker dopust špara za september,da bo lahko doma 1 mesec skupaj, jih je vseeno treba odstranit user posted image
Glede sobice, tudi midva bova verjetno izbrala zeleno barvo sten, pohištvo bo belo,omare pa bele z zelenimi vrati.Stene bova okrasila s kakšnimi nalepkami,če pa bomo v juliju izvedeli spol pa okraske v roza ali modri barvi user posted image
Glede tetra pleničk,včeraj sem jih videla v hoferju v Žalcu,če je katera iz bližine in jih potrebuje user posted image
Naš user posted image je pa postal noro aktiven ponoči,tako da imam kar probleme s spanjem user posted image Drugače pa poleg bolečih kolkov in vezi, počutje ok user posted image
Lupidupi ti pa le pojdi do zdravnika, če z gležnjem ni boljše.
Lep sončkast dan še naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
1.6.2015 15:38:28   
adedayo
Punce naj katera prosim prevzame tale seznam. Jaz vam resnicno ne sledim vec.je pa nekje 2 tedna nazaj bil posodobljen. Bi blo treba pobrskat pa dopolnit.

lepo klepetanje

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?