|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2015
2.4.2015 10:03:05   
sladkorčica
Jesse16 jaz imam Morfologijo šele ob 15th. Tako da bo en majčkeno se za počakat. Ja pri moji travelki se spomnim ko je patronažne prišla kopat je zahtevala samo olivno olje in ga bom tudi sedaj nabavila .
No glede suhe kože je pa tako. Sedaj sem našla in poizkusila kozmetiko EUBOS a pozna katera? Jaz sem resnično presenečena. Zdaj bom prvo vse testerje porabila imajo pa tudi linijo za dojencke. Pa nebi verjela ampak naša ta mlada je to pri dvojčkih rabila in me je navdušila ker jima je res pomagalo je pa to kozmetika namenjena tudi tistim ki se ubadajo z atopičnim dermatitisom.
Tako da sem prepričana da si grem kupit vsaj kremo za obraz pa nekaj za bebija, čeprav me mika se mleko za telo sam bo prehudo , ajde saj ni tako drago ampak poceni pa tudi ni. Pa tudi nisem obsedena s raznimi kremami sam zdaj sem pa imela nenormalno suho razdraženo kožo.
No ko pridem domov poročam kaj bom izvedela .
Lep sončen danuser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
2.4.2015 10:46:54   
strukla
jesse, sm tud jst vidla za shano in sem bla fuul vesela zanjo :) tok je lepo vidt vsakic znova da se stvari v zivljenju vseeno lepo iztecejo, izkusnje nas pa delajo boljse in mocnejse user posted image user posted image

sladkorcica uzivi na morfologiji, jst tud ze komi cakam da vidm malega brcomirja v akciji user posted image

drugac pa mam tud sama grozne probleme s kozo, predvsem mam zelo izsuseno, vbistvu tok kot se nikol nisem mela prej ker mam bolj masten tip koze. to mi je zdej cist novo. tko da me predvsem trebuh grozno srbi. sem pa ugotovila da je najboljs mazat z arganovim oljem. isto velja za obraz. ful se dobr vpije pa navlazi kozo. bi pa rekla, da ma olivno olje zelo podoben ucinek. user posted image

(odgovor članu sladkorčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
2.4.2015 11:46:43   
sladkorčica
Aha vidim da nisem edina ki se ubadajo z zelo suho kožo .Jaz sem se v čeri zvečer na mokro kožo z mandljevo oljem namazala mi je bilo všeč ker to tako hitro vpija. Evo danes po busiju je z gledalo kot da se nisem. Tako da maža maža. Naj bol mi je za trebuh ker nimam niti ene strije se od tavelke. Ponosno pokažem ker mi marsikatera ne verjame. Sem pa videla par primerov ko je bilo videt grozno. Je pa res da je sam to odvisno kakšno strukturo kože imaš ampak mal si pa le lahko omilimo ta problem.
Jaz strukla srček dela bum bum bum. Bom uživala brez skrbi, tako dolgo sem čakala ta trenutek celih 7 let.
Oapa

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
2.4.2015 15:01:22   
jesse16
Sladkorčica kako je bilo?? Zdele si pomoje glih na UZ.

Kje se pa ostale skrivate?

Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.4.2015 17:54:47   
sladkorčica
Evo mene koncnouser posted image
Danes sem se na čakala , ampak se je splačalo. Vse je okej velikost bebija se ujema z pdp dobili bomo pa fantka tako kot je na nuhalni povedala. Mali je bil živ rokice v usta tlacu res zelo lepo .
No zdaj grem pa lahko mirne duše po kompletek ko bomo šli iz porodnisniceuser posted image

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.4.2015 18:11:11   
Anonimen
sladkorčica
: kje pa boš kupila kompetek? Čestitam za lepe novice.

Moj bebjbi je pa dons bl zaspane sorte, komj da sm ga enkrat mau čutla, sam baje da je možn, da od 22-26 tedna mau slabš čutiš gibe ploda ker se količina plodovnice poveča fejst. Upam da je res samo to !

Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.4.2015 18:42:29   
jesse16
Sladkorčica super novičkeuser posted image user posted image . Bojo pa res fantje prevladovali.

Anonimna, tudi moj škratek se rad skriva in me začne brcat ponavadi ko me že full panika grabi. Bo pomoje pravi navihančekuser posted image .
Mislim da je od 25 T dalje da moraš otroka čutiti vsaj 10 gibov na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.4.2015 19:08:21   
sladkorčica
Anonimna se ne vem kje bi kupila. V pikapolonica nimajo nič pametnega hodim si ogledovat v baby center pa ne vem imajo komplete hlačke, jopica pa baretka kapica je zraven ampak te klasične barve jst bi raje neki v bež barvi pa sicer imajo ampak pajac pa men pa to ni všeč.
Maš ti kakšen PREDLOG? ????
Jesse16 ja mislim da so sami fantje letos. user posted image .
A ste ve javno povedale kakšen spol pričakujete ali ste zase zadržali?
Jst sm po nuhalni povedala pa mi je žal .....nikoli več ne povem najbolj sm pa jezna na taščo ker je povsod razbobnala da bomo fanta dobili in sm si rekla da po morfologiji bo ostalo med nama z mojmu četudi bodo spraševali bom rekla da se ni vidlo.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.4.2015 9:21:46   
jesse16
Živijo srečke nosečke
Kako ste kaj?

Sladkorčica jaz pa gledam kompletke v C &A in Takko fashion majo tolk cartik cotke. So mi bolj všeč kot baby center in pikapolonica.
UF punce mamo še čas. ž
Za spol sem pa povedala, mene to ne moti. Zanimivo prvič me je pa motilo. Edino za ime pa ne bomo nobenemu povedali in se začuda celo mala tega drži. Drugače bi pa pri nas to bolj težko skrili ker mala vsem razlaga da bo dobila bratca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.4.2015 9:35:51   
sladkorčica
U se imamo časa kar nekaj tako da se res ne mudi ne goriuser posted image . C&a sem tudi jst neki gledala bom šla še v tako fashion mal pogledat.
Mah jst ne vem zakaj me to tako mori da se je to glede spola razvedelo. Itak sva domačim povedala ampak tašča je pa že povsod razbobnala . Ne vem lahko bi se malo zase zadrzala.user posted image
Zdaj kar je je in sem tudi pokazala da mi ni všeč da se govori da bomo poba dobili jst hitro obrnem da bomo dojenčka dobili. Glede imen sva pa samo tako mal okvirno mal naštevala kaj nama je všeč nisva pa ne tako za sigurno povedala čeprav že od vsega začetka veva ime in tudi zdaj še skoz pogovarjava ko je še v busiju seveda ljubkovalno.

(odgovor članu jesse16)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.4.2015 11:06:07   
Anonimen
Jest za oblekce za iz porodnišnice tut že zdej gledam, baje je dobr kr 56 vzet, sam da se nau bogi otrok zgubu v teh oblekcah notr, mogoč bi blo fajn tut 52 kompletk uzet.... kolk bote ve številko

Pr ns bo tut fantk , pa usem rečeva da ne veva in sm hotla kupt za iz porodnišnce kavbojke , normalne al pa na naramnce pa en bodi, ampak tko mjhnh nism še vidla. Tko da bo treba spremenit plan. Bom šla pa po naslednmu pregledu če bo vse uredu v šoping mau za malenkosti, oblekce pa vozek bom vrjetn že naročila - bexa , ker pri vožičku piše dobavn rok 1 mesec pa če se slučan kj zakomplicira, da ga bomo mel taprav čs :)

komj čakam pregled da grem pol v šoping , zj kr ne upam še. Itk je vmes še velika noč, tko da bo šu čs kr hitro mim.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.4.2015 13:21:28   
sladkorčica
Tudi jaz nisem še videla Kavbojke za novorojenčka pa tudi če BI, ziher nebi kupila. Za tako mlado kožico tak grob material se mi ne zdi ravno primeren. No tako je moje mišljenje pol se pa vsaka po svoje sam mislim da je za prve dni čim bolj nežni materiali če se le da 100% bombaž.
Jaz sem se spomnila da poznam eno ki doma siva in ima tudi trgovino.šiva pa več ali manj za dojencke. To če katero zanima lahko pogleda na spletno trgovino. To je pa Seevil je pa iz straže pri novem mestu. Jaz se bom tam oglasila ker se vsaj 2 tedensko mimo vozim ko grem domov na obisk.
Lepe praznike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.4.2015 16:04:37   
Anonimen
sladkorčica : sm mal nerodn napisala, sj majo take bombažne hlače k so jeans barve , zgledajo kukr kavbojke ampka so bombažne, ampak so večinoma od 62 gor . tut 56 , ampak manjših pa nism najdla.

Neposredna povezava do sporočila: 1038
3.4.2015 16:46:11   
sladkorčica
Aha to je pa druga stvar. Tako bi pa tudi jst imela za našega malčka. Če kje najdeš mi javi okejuser posted image sam kaj ko majo povsod klasiko pajacke. Men tudi ni tako všeč. Tako da sem gledala ko pridejo hlačke s stopali jopica pa kapica baretka. Verjetno bomo mogle kako tako varijanto drugega ne ostaneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.4.2015 14:41:16   
Bijoux
Živjo!

Jaz sem imela pa včeraj morfologijo, vse ok, otroček super raste in se razvija. In spet imamo fanta user posted image (očitno letos res prevladujejo user posted image )
Sem pa jaz zdaj dvojni dokaz, da na nuhalni ni treba napovedovati spola, saj so mi obakrat napovedali punčko, do morfologije je pa že zrastel lulček user posted image

Sladkorčica, super da si dobila kremice, ki so ti ok. Jaz še poizvedujem...toliko se je dogajalo zadnje dni, da enostavno mami še nisem uspela vprašati user posted image

Se je katera pozanimala, koliko dolgih rokavov in koliko kratkih rokavov potrebujejo naši sončki, ki so trenutno še v trebuščkih? Malo sem v dilemi..prvi je zimski in sem vedela, kaj vse moram kupiti...tukaj pa kar ne vem..nekaj pravijo, da novorojenčki sploh ne smejo imeti kratkih rokavov, da ne uravnavajo še dobro temperature. Ampak ne vem koliko časa...torej nimam pojma, ali kupujem poletne ali jesenske zadeve. Oziroma kaj moram dokupit..ker nekaj dolgih bodijev in hlač imam že od prvega.

Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.4.2015 9:47:15   
elamarela
Živijo punce!

Še ena avgustovka:) Rok imam 24.8. user posted image Čestitke tudi vsem ostalim user posted image
To bo najin prvi otročiček in komaj čakava avgust. Naslednji ponedeljek 13.4. imam morfologijo in tej dnevi gredo tako grozno počasi:) Za spol pa sva se odločila da ne bova vprašala saj hočeva presenečenje:)
V maju naju čaka še poroka tako da imava kar nekaj dela, saj malček gledava vozičke, malček pa prstane user posted image

Toliko za zdaj o meni :) se še kaj oglasim!
Lepo se imejte

(odgovor članu Bijoux)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.4.2015 9:07:34   
sladkorčica
Jutro avgustovkeuser posted image .
No pa je končno konec praznikov. Sicer se nisem prenažirala te težke hrane pa vseeno, ko bi bilo vsaj lepo vreme........
No preživeli smo zdaj gremo naprej novim dogodivščinam naproti..
In kako ste ostale?

(odgovor članu elamarela)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.4.2015 9:33:01   
lostan
Ah,jaz imam bolj žalostne praznike..mi je v nedeljo umrl bratranec, star komaj 43 let..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
7.4.2015 9:51:18   
JozicaH
lostan, še tukaj... sožalje...

jaz sem praznike bolj kot ne preležala, me je ujela neka gripa, vročina, nahod... HB je danes že bolje in lahko aktivno stopim v delovni teden. Me že prav daje, da bi šla cotke pripravljat, rihtat, a nimamo še urejenega prostora, poličnika zanje, prav tako pa se mi zdi še veliko prekmalu vse oprat in da bo to potem 4 mesece čakalo... bom mogla še enkrat pol oprat :) Verjetno pa bom vsaj toliko nahecala mojega, da vsaj pogledam, sortiram, preštejem, kaj imam, koliko je tega, ali mi kaj manjka (kar dvomim)... Toliko da si malo tele lušte pomirim... saj v bistvu sploh ne vem, kaj imam, ker sem dobila veliko cotk za novorojenčka naknadno, za drugega.

Glede kratkih rokavov... jaz ji ne bom dajala kratkih rokavov. Mislim, da še ni primerno za novorojene. Če že raje ob previjanju par minutk nagica, al pa s kako tetra pleničko pokrit. Tako da bom večinoma oblačila v dolg bodi in hlače s stopalkami. Že nogavice/žabe bodo verjetno pretople. Za zunaj pa kratke rokave sploh ne, že obraz bom verjetno zakrivala s tetra pleničko. Koža je občutljiva, prav tako so oči zeloo občutljive na tako močno svetlobo. Bognedaj pa kako kremo z zaščitnim faktorjem na tako mlado kožo, verjetno pa nobena od nas ne bo vozičkala po tahujši vročini :)

Uživajte sonosečke, še par dni tega mraza (upam, da je zdaj pa snega konec), potem pa smo že skoraj na pol poti do poletja z 20-imi stopinjami čez vikend :)

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
7.4.2015 12:10:36   
sladkorčica
Glede bodijev s kratkimi rokavi sem tudi jst razmišljala ...ne vem kaj naredit. Ne glede na to da mam v sredini avgusta rok pa ziher bo čez , tok da ne vem če bo kaka huda vročina. ....Pa še kakšna dva tedna bolj noter in Evo jo jesen.
Jaz sem pa že preprala za prve mesece ker sem dobila oblekice dala pa v novo previjalno, tako da vem pa da bo treba še enkrat bom pa kar sproti saj za začetek ne rabiš ne vem kaj zaloge tok bom pa že zmogla mendauser posted image .

Sva pa v soboto kupila stekleničke od avent ker mi je najbolj všeč sva pa kupila dve eno ta malo eno pa malo večjo stekleničko.
Pa igračke sem nekaj nabavila za začetek pojočo lunico pa lok za lupinico ali voziček. Pa še par stvari in to je to. Ne maram pa unit težkih igrač ki imajo razne glasove pa ne vem kaj še. Je čisto dosti da regija nežen zvok.user posted image .
Joj pa se kar nekaj stvari mi fali ampak počasi se nikamor ne mudi.

(odgovor članu JozicaH)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.4.2015 9:15:00   
Minimini
ojla..

Ja prazniki mimo, midva pa vse preležala v bolnišnici user posted image . Ah ta hudičeva vnetja, ampak vse dobro. Mal sm edino živčna s temi antibiotiki ampak kar so povedal dohtarji in prebrala niso škodljivi za otročka (in zame ne) user posted image
Zdej pa mal bolniške in seveda čas da prebrskam vs internet ter naredim priprave za kakšne začetne nakupe.

Glede teh bodijev je tudi mene zanimalo kakšne dolžine izbrati.... in tudi sama mislim da bo vseeno potrebno imeti dolge rokave in posledično lahke, tanke, bombažne materiale.

In ja čimprej naj začne sonček delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.4.2015 9:45:56   
Anonimen
Glede kratkih rokavov, bom jest kr rajš dolge rokave kupila, če mi bo kkšn bodi s kratkm fuuuul ušeč ga bom uzela, drgač se pa zna nardit da bote tut za darilo dobile kkšne kratke rokave. Itk mamo pa mi doma tut polet kr hladno, tko da do takrt k bomo šli lahko naokoli bom pa dokupla kkšno stvar.

Tiste , ki ste si že ogledle vozičke me zanima katere ste izbrale. Mi je tko hudo voziček naročit , da se ne bom zaj***.

Mam pa zdej problem , ker sm povablena na dve okrogle obletnice in sm ene 2 tedna nazaj probala, kaj bom oblekla in sm najdla ene hlače k imajo nizek pas in so mi ble prov , ter srajčko. In se včeraj še enkrat probala in ni ni več prov.... mi je pa tko odveč kupvt zdej nosečniške drage stari, ker bom mogla 2 različne vrjante kupt , ker je večinoma ista družba in bom dala usako stvar samo 1x gor. OK , ene hlače pa 2 srajčke/majčke ampak k je drago, če je mal bl elegantn.

lep sončen dan vm želim

(odgovor članu Minimini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.4.2015 10:12:30   
lostan
Anonimna,jaz sem kupila elegantne črne nosečniške hlače prav ugodno.. V Celju v trgovini žužu.. Nekaj čez 30 evrov sem dala za njih,ker imajo 30 %znižanje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.4.2015 10:15:11   
strukla
lostan, a si mogoce kje nasla kaksne nosecniske tunike, bolj elegantne? res bi rada nasla nekaj takega za pomlad in poletje, ker bom delala do julija zelim da mi je udobno. ampak kjerkoli gledam (c&a, popek) se mi zdi vse nekam grdo in ogromnouser posted image

(odgovor članu lostan)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.4.2015 10:20:41   
lostan
Štruklji,jaz sem si kr vse v žužu nabavila..tudi tunike in poletne majčke.
Drugje potem sploh nisem gledala..

(odgovor članu strukla)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?