JozicaH
|
lostan, še tukaj... sožalje... jaz sem praznike bolj kot ne preležala, me je ujela neka gripa, vročina, nahod... HB je danes že bolje in lahko aktivno stopim v delovni teden. Me že prav daje, da bi šla cotke pripravljat, rihtat, a nimamo še urejenega prostora, poličnika zanje, prav tako pa se mi zdi še veliko prekmalu vse oprat in da bo to potem 4 mesece čakalo... bom mogla še enkrat pol oprat :) Verjetno pa bom vsaj toliko nahecala mojega, da vsaj pogledam, sortiram, preštejem, kaj imam, koliko je tega, ali mi kaj manjka (kar dvomim)... Toliko da si malo tele lušte pomirim... saj v bistvu sploh ne vem, kaj imam, ker sem dobila veliko cotk za novorojenčka naknadno, za drugega. Glede kratkih rokavov... jaz ji ne bom dajala kratkih rokavov. Mislim, da še ni primerno za novorojene. Če že raje ob previjanju par minutk nagica, al pa s kako tetra pleničko pokrit. Tako da bom večinoma oblačila v dolg bodi in hlače s stopalkami. Že nogavice/žabe bodo verjetno pretople. Za zunaj pa kratke rokave sploh ne, že obraz bom verjetno zakrivala s tetra pleničko. Koža je občutljiva, prav tako so oči zeloo občutljive na tako močno svetlobo. Bognedaj pa kako kremo z zaščitnim faktorjem na tako mlado kožo, verjetno pa nobena od nas ne bo vozičkala po tahujši vročini :) Uživajte sonosečke, še par dni tega mraza (upam, da je zdaj pa snega konec), potem pa smo že skoraj na pol poti do poletja z 20-imi stopinjami čez vikend :)
|