|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
11.3.2015 11:08:20   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Neza007

MauMow

VSE NAJBOLJŠE, MAL Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCA user posted image user posted image user posted image . Kolk pomladi šteješ?

Hvala in čestitke tudi tebi - kolikor vem en dan za mano. user posted image Pomladi, hja že 27...

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5851
11.3.2015 11:13:13   
Neza007
Ja res je en dan za tabo :) Hvala. Jst jih pa že 29 let :D a počutim se še čist mladostno.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5852
11.3.2015 11:15:11   
MauMow

Ja res je en dan za tabo :) Hvala. Jst jih pa že 29 let :D a počutim se še čist mladostno.

Sej to se jaz še tudi samo mal me je groza ker sem bla stara 25 ko sva začela z delom za bebija..... Čas teče in teče in teče....

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5853
11.3.2015 12:30:03   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

MauMow

VSE NAJBOLJŠE, MAL Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCA user posted image user posted image user posted image . Kolk pomladi šteješ?

Hvala in čestitke tudi tebi - kolikor vem en dan za mano. user posted image Pomladi, hja že 27...

Kdaj pa imata RD, smo vse na kupu? jz sm bila prejšnji ponedeljek 28 user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5854
11.3.2015 12:31:05   
MauMow
Jaz 6.3. Neza007 pa kolikor vem 7.3. user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5855
11.3.2015 12:50:19   
chocolatecake
Bejbe vse najboljše za nazaj, obema želim veliko zdravja, sreče in user posted image !
Jaz sem dobila izvide iz laboratorija, moja beta v krvi je 72,14 - kar ustreza za 4. teden.
Sva še vedno v šoku in kar nemoreva verjeti, da je res.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5856
11.3.2015 12:56:51   
Neza007
Jooooj čokolatka naša kok fajn, vse je možno samo upat moraš an? Prov privoščim ti, ker se mi zdiš, da si oseba z zelo dobrim srcem! Kako je tvoj fant reagiral?

Hvala za čestitke, ja 7.3 je moj r.d. :D

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5857
11.3.2015 12:58:30   
telly
Chocolatecake Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

Ful sem vesela zate. Uživaj v nosečnosti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5858
11.3.2015 12:59:03   
MauMow
Vauv chocolatecake kaj sem vesela.... Povej kako je tvoj reagiral?

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5859
11.3.2015 13:02:03   
perla*
Juhu! Oooouuujjeee! Ne morem verjet! user posted image
Vesela zate in dala si mi polno upanja in navdiha!
Suuuupeeeer! user posted image user posted image

Kaj sedaj, a? user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5860
11.3.2015 14:22:16   
Tara9
čokoladica sem jaz rekla, da ti bodo info o vozičku zelo hitro prav prišle user posted image . No zdaj pa še čisto uradno in zares, iskrene čestitke obema. Res sta pravi vzor za vse nas, in vlijeta neskončno upanja. Zdaj pa le dojamita in uživajta. Od srca ti želim čim lepših 9 mesecev.

Vsem slavljenkam z zamudo vse najlepše. Naj se vam usresničijo vse željice predvsem pa tiste glede user posted image . Tudi jaz sem marčevka, ampak bom pihala svečkice konec meseca user posted image .

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5861
11.3.2015 14:27:08   
MauMow
Same marčevke user posted image

Mi bomo čez približno 13 dni videli na čem smo... Sem ugotovila, ne glede na to da so cikli med 28 in 33 dni dolgi je od pozitivnega O testa do M vedno 14 dni user posted image . Malo mi je že glupo ko noče in noče se nič zaplodit kaj šele zagnezdit user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5862
11.3.2015 14:34:07   
..noname..
Jeeeeej, super novička čokoladka...Tudi mene zanima kako je reagiral tvoj dragiuser posted image

Vse najboljše vsem slavljenkamuser posted image .

juj če ste pri 25 začele pa še kar ni, pol bi bil cajt, da tut js začnem...hahaha

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5863
11.3.2015 14:38:02   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Jeeeeej, super novička čokoladka...Tudi mene zanima kako je reagiral tvoj dragiuser posted image

Vse najboljše vsem slavljenkamuser posted image .

juj če ste pri 25 začele pa še kar ni, pol bi bil cajt, da tut js začnem...hahaha

No jaz sem imela prvo bejbiko pri 19h user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5864
11.3.2015 15:12:53   
..noname..
E vidiš, take jaz občutujem...kapo dol...jaz imam željo po otroku že do srednje šole, vednar nikoli ni pravi čas...no sej bo tut zame še prišel čas, ko bom lahko uživala v temuser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5865
11.3.2015 15:15:45   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Sva še vedno v šoku in kar nemoreva verjeti, da je res.

chocolatecake,
čestitke tudi z moje strani. user posted image
Sicer nisem bodoča nosečka, tvojo zgodbo pa z velikim zanimanjem spremljam in ti iz srca privoščim, da si srečka nosečka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5866
11.3.2015 15:51:09   
ela23
Čokoladla, super!!!user posted image user posted image user posted image Toliko pozitivne energije si vnesla na forum s to veselo novico, da bomo gotovo v marcu še kakšen plusek dočakale. user posted image

Čestitke vsem slavljenkam. :)

Tara9, tudi jaz mislim, da se ne rabiš sekirat zaradi kg. Sama sem jih pridelala okroglih 20, tako da se mi tehle tvojih 14 zdi mala malica. In ne, ne morem se zgovarjat na zatekanje vode, ker se mi to ni dogajalo. user posted image 8 mesecev po porodu sem že 2 kili v minusu. user posted image

noneme, jaz si tudi že od sš želim dojenčka in sem počakala na pravi čas, ko sem naredila vse izpite in potem na user posted image čakala še eno leto. Ne vem sicer, zakaj ni pravi čas pri vama, vem pa, da je za mlade situacija kar zaj*** in mora večina čakat na zaposlitev in potem še na pogodbo za NDČ ... leta pa tečejo.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 5867
11.3.2015 15:59:32   
..noname..
ela23 midva sva s poroko počakala toliko, da sva oba naredila faks...zdej pa malo uživava življenje v dvoje (marsikdo nama tako svetuje, da naj sedaj uživava, da sva še mlada itd itd...), poleg vsega sem pa še brez slulžbe user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5868
11.3.2015 16:14:23   
chocolatecake
Kako je moj reagiral? Včeraj me je samo objel, sicer je bil vesel, a on ni videl druge črtice na FS (res je slabo vidna) in je rekel, da se noče prehitro veselit, samo zaradi pozitivnega BC. Danes na poti do AdriaLaba se je že malo razživel in začel govorit kaj bova imela, kakšen bo, kako bomo, ko bomo trije, kako mu /ji bova dala ime... Po rezultatu testa v AdriaLabu si je pa vidno oddahnil in se res začel veselit, no pa jaz tudi. Majčkeno me je še strah teh par tednov, ki so najbolj rizični ampak ostajam pozitivna, če sem dobila tega otroka preko vseh slabih možnosti in negativnih napovedi, potem mi je očitno namenjen, ni druge. user posted image
Očitno je res čisto vse mogoče in vesela bom, če bom dala upanje še kakšni, ki že dolgo čaka.
Tara9 Glede informacij o vozičku se pa res toplo priporočam, čeprav bom imela rok nekje sredi novembra, oz 17.11. sem si izračunala, tako, da bom vozičkala verjetno šele naslednje leto spomladi.

Neposredna povezava do sporočila: 5869
11.3.2015 16:58:36   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Kako je moj reagiral? Včeraj me je samo objel, sicer je bil vesel, a on ni videl druge črtice na FS (res je slabo vidna) in je rekel, da se noče prehitro veselit, samo zaradi pozitivnega BC. Danes na poti do AdriaLaba se je že malo razživel in začel govorit kaj bova imela, kakšen bo, kako bomo, ko bomo trije, kako mu /ji bova dala ime... Po rezultatu testa v AdriaLabu si je pa vidno oddahnil in se res začel veselit, no pa jaz tudi. Majčkeno me je še strah teh par tednov, ki so najbolj rizični ampak ostajam pozitivna, če sem dobila tega otroka preko vseh slabih možnosti in negativnih napovedi, potem mi je očitno namenjen, ni druge. user posted image
Očitno je res čisto vse mogoče in vesela bom, če bom dala upanje še kakšni, ki že dolgo čaka.
Tara9 Glede informacij o vozičku se pa res toplo priporočam, čeprav bom imela rok nekje sredi novembra, oz 17.11. sem si izračunala, tako, da bom vozičkala verjetno šele naslednje leto spomladi.

Čokoladka moja prva je rojena sredi decembra in smo na veliko vozičkali od 10 dne dalje user posted image
Upam da se ponovi mila zima iz 2006.

Čokoladka očitno bova res čisto skupaj predihavali dneve do dneva D, no najprej do prvomajskih praznikov, ko bodo prvi tedni za nama.
Vem da bova srečno prestali to potovanje, dovolj sva dali čez, čas je za srečo in uživanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5870
11.3.2015 17:03:02   
chocolatecake
polhek2 tudi jaz upam na milo zimo.
In čisto prav imaš, dovolj sva dali skozi, zdaj naju čakajo samo še lepe stvari. user posted image
Sem se pridružila novembrkam 2015, kako čuden občutek je toleuser posted image .
Za kdaj si si pa ti izračunala PDP?

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5871
11.3.2015 17:19:29   
..noname..
Čokoladka, zdej pa hitro ginekologinjo poklicat pa čimprej na pregled, da boš vidla tisto majhno pikico v trebuščku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5872
11.3.2015 17:20:29   
MauMow
Joj kaj bi bila še jaz vesela da bi se vama pri novembrkah pridružila.....

Neposredna povezava do sporočila: 5873
11.3.2015 17:31:43   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Joj kaj bi bila še jaz vesela da bi se vama pri novembrkah pridružila.....

Mau mow verjemi da se nam bošuser posted image imam močan občutek da bo tale marec še poln pluskovuser posted image

Čokoladka15.11. tko da sva čist skupaj očitnouser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5874
11.3.2015 17:37:21   
Neza007
Tud jst nekak stavim ma november,upam da se vam pridružim. Odkar vem zate čokonosečka ;) sm polna optimizma 😃

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  233 234 [235] 236 237   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.