|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.3.2015 16:42:16   
chocolatecake
tia12 objemček zate. user posted image
MD in lily32 Ko bosta punci malo večji ju lahko pošljeta h tetki Chocolatecake, da jima preda svojo srednješolsko garderobo user posted image . Sem tud jaz imela obdobje pinki, pa hudičevo dolgo je trajalo še tam po 15. letu.
perla* A veš, da sem tako brihtna, da mi ni ratalo slikice naložit. Sem jo dala pa pod albume, 2 slikici jutranjega first sign in 1 dopoldanskega baby check.
Mojemu dragemu sem povedala, bil je zelo vesel, jokal pa še ni. Pravi, da bo jutri, ko dobi še potrdilo iz laboratorija. Jutri greva skupaj tja, da bo še črno na belem, potem pa pokličem ginekologinjo.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5826
10.3.2015 16:48:12   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

tia12 objemček zate. user posted image
MD in lily32 Ko bosta punci malo večji ju lahko pošljeta h tetki Chocolatecake, da jima preda svojo srednješolsko garderobo user posted image . Sem tud jaz imela obdobje pinki, pa hudičevo dolgo je trajalo še tam po 15. letu.

če imaš kaj viška za 12 let, se kar priporočamuser posted image . Moja je stara 6,5let a moram iskati za 10-12 let, edino če je oblačilo novo, je mogoče prav manjša številka. Ima pa vsak proizvajalec svoje mere. Tako da bom verjetno doktorat naredila iz tega.

Beby chek definitivno kaže dve črtici, tako da lahko nazdraviš z otroškim šampanjcemuser posted image user posted image

tia12, tudi meni je žal, da ni uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
10.3.2015 17:03:17   
chocolatecake
md Žal je bila tudi tetka Chocolatecake kar "konkretna baba" pri 15-ih, sem imela 60kg plus, toliko, pa tvoja punčka verjetno še nekaj časa nebo imela. Jaz sem nekaj časa oboževala rdečo, roza obdobje, pa je prišlo šele konec osnovne in začetek srednje šole. Upam, da tvojo princesko prej mine, meni je še zdaj grozno, ko gleda kakšne stare pinki fotografije, še glos sem imela pinki, pa senčilo za oči, sploh nevem kako me je mami spustila tako iz hišeuser posted image
First sign se na sliki slabo vidi, v živo je malo boljše vidno. No je zato pa baby check toliko bolj. Očitno sem res še čisto na začetku.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
10.3.2015 17:18:42   
lily32

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Pri nas je enako. Če kupiš eni nekaj, je najbolje, da dobi druga isto. Drugače je špetir.
Saj je meni tudi jasno, da poskušajo, kaj in pri komu lahko kaj dosežejo. A mi včasih kar zmanjka energije in bi res kar eksplodirala. In kako se vedno umažeta, jima čim manjkrat dajem roza barvo oz. kakšno svetlejšo. madonca saj oblačila kar barvo spremenijouser posted image

Se strinjam. V soboto sem jih imela poln kufer. Sem rekla mojemu, da mu prepuščam skrb za otroke, in sem šla brat knjigo v svojo sobo. user posted image

tia12, objemček.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
Mojemu dragemu sem povedala, bil je zelo vesel, jokal pa še ni. Pravi, da bo jutri, ko dobi še potrdilo iz laboratorija. Jutri greva skupaj tja, da bo še črno na belem, potem pa pokličem ginekologinjo.

no, se priporočam tudi jaz, čeprav po eni strani upam, da jo bo do takrat minilo.user posted image Jutri pa čakamo poročilo.

Neposredna povezava do sporočila: 5829
10.3.2015 18:35:10   
leilani
Čokoladka in Polhek čestitke user posted image user posted image user posted image

MD čestitam za službo user posted image

Js mam dve nečakinji ki sta mahnjeni na vse odtenke sive in črne, tako da včasih zgleda kot pr Adamsovihuser posted image .

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5830
10.3.2015 18:58:03   
Tara9
Čokoladka zdaj pa mislim, da ti lahko čestitam. Črtica je več kot očitna user posted image user posted image user posted image . Kako lepo je videti, da čudeži še obstajajo. Resnično sem vesela zate in ti privoščim. Še jutri krvni test, potem si pa dajta duška user posted image user posted image in začnita dojemati, da v trebuščku raste mala pikica.

Jaz sem opravila pregled, moja punca je na glavi user posted image , sem vesela. Je pa baje velika baba, prehiteva za 10 dni. Jaz sem pristala na +14 kg, pa še en mesec imam pred sabo,. tako da sem bila kar malo v šoku. Sploh ne pretiravam s hrano, pa vseeno tako nabiram. Mi je itak morala G naprej vrč, da je idealna kilaža 12 kg, tako da sem šla prav slabe volje domov.

(odgovor članu leilani)
Neposredna povezava do sporočila: 5831
   [Brisano sporočilo]
10.3.2015 19:48:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 5832
10.3.2015 20:15:13   
Bluegirl
Tia, tudi z moje strani objemček*

Res je, vse dihamo skupaj s chocolatecake in imamo polepsan dan ;)

Tara, ne sekiraj se, to so le neki okvirji. Jaz sem pridobila okroglih 20. Po 8 mesecih dojenja, nespanja imam le še kakšen kg viška (ki pa me sploh ne moti, o celulitu, mlahavosti raje ne bi). Sem pa velikooo jedla med nosečnostjo. Sem se trudila ne nažirat, a lačna tudi nisem mogla bit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5833
10.3.2015 20:28:48   
..noname..
Ooo ja, prav lep plusek se vidi....jeeeeej, ne morem povedat kok sm vesela zate, glede na vse probleme, ki sta jih imela...mislim, da bo tvojega od veselja pobralouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5834
10.3.2015 22:15:19   
flay
Hej, hej! Jaz vas redno berem, vendar sem se malo oddaljila...
Čokoladka in Polhek ČESTITKE še v mojem imenu, res iz srca! Tako sem vesela za vaju in seveda srečno do konca!
MD tudi tebi čestitke za službo !
Res lepe novičke user posted image user posted image user posted image

Tia zate pa velik objemček user posted image user posted image user posted image zelo dobro vem kako ti je...

Jaz sem ok, zdaj v petek imam še 1x pregled zaradi ciste, da vidim kako in kaj. Imam pa še vedno zmešnjavo v glavi...
Zelo si želim, da bi bila spet nosečka, ampak strah kar noče vstran! user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5835
10.3.2015 22:17:20   
polhek2
aaaaaaaaa ja polhek2 je presrečenuser posted image user posted image

Čokoladica moja, midve greva skupaj do konca, user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz na dan žena, ti na mučenikeuser posted image

AAAAAAA kar ne morem vrjet, naša čokoladica bo mamiuser posted image user posted image

Tara, super za bejbiko obrnjeno na glavo, pa naj se to še tako hecno slišiuser posted image

Pa še moja draga Tia.... vem kako se počustiš, pošiljam ti ogromen objem.... pa držim pesti da čimprej ugledaš ponovno plusek....

Drage moje, danes je bil za polhka kar naporen dan, najprej v Novem mestu v naši trgovini cel dan do 15:30 pol domov do sosede, zvečer pa 3 ure dela od doma, zdajle samo še padem v posteljo, pa se tipkamo zjutraj, dete ima preduro, tako da moram malo prej vstat.

Lepe sanje drage mojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5836
10.3.2015 22:41:01   
tia12
Polhek a tud Ti dolenjka ? :-)
No bi sle lahk na kaksen kofe :-)

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5837
11.3.2015 4:57:41   
chocolatecake
Dobro jutro!
Danes zjutraj sem nalulala še en user posted image na baby check, nevem kaj mi je bilo, sem se celo noč bala, da zjutraj druge črtice nebo več, pa je bila in to kar konkretna user posted image .
Počasi dojemam, da je res to to. Šibam v službo po možeka, potem pa še v AdriaLab.
tia12 in polhek2 tudi jaz sem Dolenjka. user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
11.3.2015 7:00:36   
..noname..
chocolatecake to pomeni, da je res....jeeeej...a si dragemu že povedala?

Tudi jaz sem dolenjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5839
11.3.2015 7:29:27   
MauMow
Tia user posted image

Chocolatecake to pomeni da si nosečka. Če ti testi kar naprej kažejo črtice... JEJ kak sem vesela za tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 5840
11.3.2015 7:32:35   
Janchek81
Dolenjke roke gor ... sicer sem 'dolenjka' šele 2 leti ampak nima veze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5841
11.3.2015 7:36:17   
Bluegirl
Uuu, poglej to, Dolenjke blog ;)

Kje pa je naša Melanie?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
11.3.2015 8:14:46   
ela23
Čokoladka, zares sem vesela, da vama je uspelo. Če bom še kdaj obupavala nad zanositvijo, se bom morala na tvoj optimizem spomnit. Res neverjetna energija!user posted image

tia12, objemček zate. Bomo naslednjič še bolj pesti držale. :)

Tudi jaz sem Dolenjka. user posted image Res bi lahko organizirale srečanje, ko pa nas je toliko. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
11.3.2015 8:20:12   
Tara9
Jutro,

joooj včeraj sem pozabila napisati, da ti pošiljam objemčke tia, sem bila tako zafrustrirana s svojimi kilcami, da nisem prav prebrala. Drži se in naj ti sonček čim hitreje spet posije in dočakaš nov plusek.

čokoladka te čisto razumem, jaz sem ene 3 pakete BC polulala, je dragi rekel, da sem nora, ampak tako lepo je bilo te črtice gledat. In prav tako sem imela neumne opazke, da mogoče je samo slučajno in je naslednji dan ne bo, ampak je bila. Tako da jaaaaa začni dojemati user posted image . Še uradna potrditev danes potem pa žur user posted image .

Tudi mene zanima kje je naša melanie. A te tako matrajo v službi al kaj? Javi se, da vidimo kako si.

bluegirl hvala za tolažbo glede kg. Do zdaj se sploh nisem sekirala, ne izgledam pretirano, pač trebuh imam, ostalo nič, tako da sem se včeraj počutila kot da sem široka za 2 slona po pregledu. Najbolje je to, da me je še enkrat na cuker test poslala, čeprav sem ga delala 3 tedne nazaj in so izvidi super user posted image .

Lep dan želim

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
11.3.2015 8:56:45   
polhek2
Čokoladkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne Polhek ni Dolenjka, ampak kar čistokrvna Ljubljančanka, sem bila službeno v NM user posted image

zdaj je pa treba delat, čeprav zeham in komaj gledam. Sodelavka je pa ponoči pustila okno odprto v pisarni, in bomo pomojem zmrznileuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5845
11.3.2015 9:05:59   
Neza007
Sm sicer imela POST od foruma, ampak ko sm vidla da je Čokoladka zanosila ja KVAAAAAAAA!!!!!Navdušena sem juheeeeej, čudeži se dogajajo!!! To mi deli ;) zej sem res dobila upanje, da nam bo vsem enkrat ratalo!

Polhek zate sm pa tud neizmerno vesela, zej pa samo pozitivno, pa bo vse vredu.

ČESTITKEEEEEE, ŽIVLJENJE JE SEDAJ KR MAL LEPŠE :)

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
11.3.2015 9:36:56   
hribovkati
Pozdravljene,

berem vas že dolgo, sam pisati si pa kar nekao nisem upala.
Trenutno tudi sama upam, da se vlije menstruacija čimprej, da gremo v nove boje, ker nosečniški test je pokazal minus.... menstruacija pa zamuja ze 10 dni

(odgovor članu Neza007)
Neposredna povezava do sporočila: 5847
11.3.2015 10:44:18   
polhek2
hribovkati - dobrodošla user posted image

ja sonček tudi jaz pogrešamuser posted image

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 5848
11.3.2015 10:47:56   
MauMow
Ja kje pa je naša Melanie?

Dobrodošla hribovkati.

Mi imamo tukaj sonček e 5 dan za pored in okoli 10 stopinj. Prava pomlad. Se tako rada hodim martinčkat user posted image

Neza007 super da si prišla nazaj. Sem te pogrešala. Jaz še vedno čakam na plusek user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5849
11.3.2015 11:05:31   
Neza007
MauMow

VSE NAJBOLJŠE, MAL Z ZAMUDO AMPAK IZ SRCA user posted image user posted image user posted image . Kolk pomladi šteješ?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.