|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
5.3.2015 15:00:50   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Melanie1 S čim se to mažeš, da nimaš strij? Jaz se zredim za 3 kile, pa vse "popoka" in sem vsa potetovirana - neprostovoljno seveda. user posted image

Uporabljam čisto navadna olja. Res pa gledam, da so organska in nerafinirana. Največkrat je to olivno olje z nekaj kapljicami eteričnega olja (trenutno geranije), mandeljevo olje, karitejevo maslo, kokosova mast... Teh zadevic imam kar veliko na zalogi. user posted image Z eteričnimi olji ne smem pretiraviti v nosečnosti.

Drugače pa glede strij. Prve sem dobila pri devetnajstih letih, ko sem se odločila, da je čas, da svojo postavo naredim bolj žensko. user posted image
Takrat sem imela 46 kg in si lahko predstavljaš, da pravi drobižek. Eno leto sem porabila, da sem počasi prišla na 56 kg in pri tem itak pozabila na pojav strij. Takrat sem jih nekaj dobila po stegnih. Takoj sem se začela mazati z Vichijevo kremo, ki je zadevo zelo omilila. Danes so praktično neopazne. Naslednjo šaržo tetovažič pa sem pokasirala čisto na začetku prve nosečnosti, ko sem upoštevala nasvet, da je treba pričeti z mazanjem po tretjem mesecu. Huda napaka! Mazati se začni takoj, ko začneš delati na dojenčku. Od viška glava itak ne boli. user posted image Pokasirala je predvsem desna dojka in boki. Tudi te sem lepo korigirala z isto kremo. V nobeni nosečnosti kasneje se ni pojavila nobena nova. Tiste slike, ki so jih zadnjič kazali na RR, kakšen je trebušček po nosečnosti... Grozno... To sploh ne drži. OK, ne rečem, se zgodi pri nekateri, amapk se da te reči precej omiliti z redno nego. Tudi jaz bi se lahko izgovarjala na genetiko. Moja mami ima čisto razparan trebuh od strij. Res pa je, da se tudi nikoli ni mazala.

Očitno imaš zelo suho kožo. Sveže strije še najlažje "pozdraviš", da postanejo tanjše in manj vidne. Probaj z Vichijevo kremo. Edino ceno ima zasoljeno. Tako iz glave okrog 30 evrov. Jo imam doma just in case. Ti jo maži direktno na strije 2x na dan. Boš zadevo precej izboljšala. Drugače pa uporabljaj naravna olja za nego celega telesa. Enkrat na teden si naredi piling telesa. Ni treba komplicirati. Dve žlici sladkorja poliješ z olivnim oljem in si vtreš v mokro telo. Koža bo mehka, žametna in gladka. Potem pa sledi še nega, ki vedno zajema tudi nekajminutno masažo. Že dolgo ne pristajam na izdelke, ki jih komercialno prodajajo v trgovinah kot vrhunske izdelke. Raje posežem po čisto naravnih izdelkih, kot so olja ali pa masla.

In to je to. Oh, kot vidiš, bi lahko o tem pisala še pa še. Nega telesa je moja strast že od nekdaj. user posted image Moja mami je kozmetičarka, čeprav ni nikoli delala v tej branži. Sama sem še kot deklica z užitkom prebirala njene knjige o lepoti, negi, kako si sam pripraviš lepotne pripravke... Jaz sem sicer kemijski tehnik. Torej ne preveč daleč od pripravljanja tovrstnih zvarkov... user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
5.3.2015 20:28:29   
polhek2
no krči so bili 2 minutki.... user posted image waiting.... waiting....

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5727
5.3.2015 20:56:26   
chocolatecake
Melanie1 Hvala za super nasvete. user posted image Ti si prava zakladnica znanja. Tudi jaz sem prisegala na Vichy kremo, ampak je cena, kot praviš res zasoljena, mi je malo omilila stanje, ampak daleč od tega, kar bi želela. Tale ideja s pilingom je pa super, morem sprobat!
Sem pa po kilaži pošteno pred tabo, moja tehtnica se je ustavljala tudi že na 70, zdaj na 66, najmanj sem imela v srednji šoli, ko sem že malo mejila na slab odnos do hrane - 54. Temu primerno so se z vsakim hujšanjem in rejenjem pojavile nove "tetovažice".
polhek2 Vem kako ti je... probej čimbolj na "izi" vzet, če lahko. Jaz vedno rečem, da nebom več drame delala z mojih ciklusov, pa tam nekje po 50 dnevu vedno obupam in začnem dramatiziratuser posted image .

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5728
6.3.2015 7:48:42   
Janchek81
Dobro jutro puncee....
Peteeeek je ... mene že spet gnjav un 'pokovc' od revizorja ... ampak upam, da je danes zadnji dan tukaj in da mu bomo vse predložili tako kot treba in da bo zadovoljstvo obojestransko user posted image
Drgač pa .. včerj sm mela še mal rjavga izcedka, zelo malo sicer .. dons zaenkrat nič, tko, da vseen upam, da pride user posted image okol 10.3. in da ne bo toook prej kokr sm mislla včerj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5729
6.3.2015 7:49:11   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Evo, preverjam, če je kaj novic od našega Polhka... user posted image

Čokoladica - nikakor nisi pred menoj glede teže. A te moram spomniti, da sem nosečka v zadnjih tednih??? user posted image Bejba, moji kilogramčki so vrtijo trenutno okrog številke 80. Zadnjo nosečnost sem končala pri 76 kg in sem si za sveto obljubila, da tudi tokrat ne bom šla preko te številke. Iz zgoraj napisanega vidiš, kako se držim lastnega dogovora. user posted image . Številk pod 60 pa na svoji tehtnici nisem videla že od začetka prejšnje nosečnosti. Imam resen namen dokončno odpraviti z vsemi odvečnimi kilogramčki po porodu. Moj cilj je priti na težo 58 kg. Itak boste o vsem redno obveščene... user posted image

Zunaj pa krasno sončno jutro... Pa še petek... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5730
6.3.2015 8:29:19   
chocolatecake
Dobro jutro še v mojem imenu!
Janchek81 Upam, da se kmalu rešiš pokovca user posted image , sori, sam vedno se začnem smejat, ko preberem ta izraz in da bo M točna.
Melanie1 Mislila sem po kilaži pošteno pred tabo, v nenosečem stanju seveda, za zdaj sem domnevala, da imaš kakšno kilico več. Jaz sem se več kot eno leto noro trudila, da sem prišla s 70 na cca 60, se imela tudi 58 cilj, pa nisem zmogla. To sem počela z namenom, da bom potem fit nosečka in da nebom že v štartu pretežka, pa sem se zredila nazaj preden sem zanosila user posted image . Zdej se pa spet neki matram, upam, da bo tokrat več sreče. Imam pa še to smolo, da pod določeno težo ne smem, ker mi izginejo menstruacije - kljub temu, da vsi svetujejo kako hujšanje pomaga pri PCOS. Ko sem imela 54 kg sem imela v enem letu samo 4, pa še to 2 v istem mesecu. Tako, da kar malo s strahom spremljam številke na vagi, da nebo preveč, niti premalo. Za ene 3 kg si še upam it dol, se pravi na enih 63, kaj več pa že ne.
Aja sem testkala danes in dočakala tako belino, da ne pusti nič prostora za kakšno upanje, navidezne črtice in ostale lastne obupane interpretacije negativnih testov. Niti nisem žalostna, sem se že navadila. Imam pa tako grozne krče, da bom v ponedeljek spet visela pri ginekologinji, če nebo nič. Oh vsak mesec bolj "obožujem" moje zmešane cikluse in zblojene jajčnike, ki pomoje igrajo šah al pa neki, namesto, da bi proizvajal jajčeca.
18.3. začnem s terapijo v Centru tradicionalne kitajske medicine, komaj čakam, da vam poročam kako bo.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5731
6.3.2015 8:32:45   
Janchek81
Ja pa če je res pokovc no .... tko ves mlad ( ne vem če ma 30 let ), baby face, ... pa u uni srajčki, hlačkah, kravati .. spedenan u nulo ... pa z unim računalnikom okol skače pol ... ma men je res ko en pokovc :) kaj vse nardi obleka iz človeka .. če bi ga vidla v trenerki al pa kavbojkah bi rekla, da je str 25 let user posted image
Ja pismo, ne vem kaj je s tem izcedkom ... pol sva se lih včerj z mojim pogovarjala ... kva če je maybe narobe kj z mojim telesom, pa da se bova pa mogla zdj ful bl matrat za zanositev - no ja, itak sm 3 leta starejša user posted image če grem pa k svoji G pa prvo čakam na datum ene pol leta ( namreč mam v Leonišču ) + to, da morm plačat 55€ za pregled ... jao ... pa še to, da sm čakam sigurno 5 ur - ma nikol nism čakala manj ... se spomnem, da sm mela enx uro 16h in sm bla na vrsti ob 19h ... ob 20.30 pršla domov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5732
6.3.2015 9:27:58   
Tara9
Jutro,

srkam kavico v vaši družbi, to je zdaj postal moj ritual user posted image .

Čokoladica upam, da se ta smota od user posted image hitro vlije. Ko te berem, se vedno spomnim sebe in teh zoprnih občutkov ob krasnih ciklih. Jaz sem bila vedno tako srečna, ko se je končno vlila, kot bi kakšen ventil odprl in je šlo vse ven user posted image . Vsekakor poročaj glede kitajske medicine, ti si res čudo od ženskice, prava borka si veš, tako da te z navdušenjem berem in tako močno navijam, da me že roke bolijo od pestk user posted image .

Joj tehtnica je moj neljubi prijatelj v teh zadnjih tednih nosečnosti, si sploh ne upam gor pogledat. Moje številke so bile vedno pod 60, zdaj so nad 70. Sej vem, da mora bit tako, ampak sestra pri G vedno nekaj z očmi zavija, tako da imam občutek, da sem še večji slon, kot v resnici.

Pri meni so se ta teden že pokazale radosti skupnega življenja s starši (živimo v isti bajti, oči je v penzionu). Sva se že pošteno krešnila, ker ne prenašam, da me sprašuje zakaj greš v trgovino, zakaj to počneš, zakaj si to kupila, če imamo to pri nas, itd. Včeraj mi je prekipelo, mi je očital da sva kupila kremšnite (je ravno k nama prišel ko sva jih jedla), medtem ko je moral on svojo rojstnodnevno torto od sobote v smeti vrč, ker je pač nisva cel teden jedla. Zdaj je ves užaljen in se ne pogovarjava. Prej ni bilo tega opaziti, ker sem bila v službi, no zdaj je pa prvi teden ven butnilo, ufff. Sem morala malo pojamrat.

Grem se malo na sončka spihat user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5733
6.3.2015 9:46:00   
polhek2
Hej hej,

pri meni nič nivega, ni simptomov, ni tečke ni ničesar, razen živčkov user posted image

Pokovc naj hitro ugotovi da ima vse kar želi in gre domovuser posted image

Čokoladka naj se že vljie, mene se meša zadnja dva dni in te res občudujemuser posted image

Melani1 res si zakladnica zdravjauser posted image

Jz že spet po jutranji norišnici na šihtu, končno malo miru, kavo sem zdajle expressno spila... zdaj pa naprej na delo, da se zamotim in ni časa hodit na WC gledat beline.user posted image

Napišite kaj danes da bom ilea kaj brat.

Aja pa še glede folne zdej sem si kupila od DMja. Pa da vidimo če mi bo ok. user posted image user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5734
6.3.2015 9:48:23   
polhek2
Tara, probaj se čimbolj distancirat, midva živiva v isti hiši z njegovimi sicer imamo vse ločeno tudi vhod in prostor na vrtu pa funkcioniramo čist super user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5735
6.3.2015 9:52:15   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Pri meni so se ta teden že pokazale radosti skupnega življenja s starši (živimo v isti bajti, oči je v penzionu). Sva se že pošteno krešnila, ker ne prenašam, da me sprašuje zakaj greš v trgovino, zakaj to počneš, zakaj si to kupila, če imamo to pri nas, itd. Včeraj mi je prekipelo, mi je očital da sva kupila kremšnite (je ravno k nama prišel ko sva jih jedla), medtem ko je moral on svojo rojstnodnevno torto od sobote v smeti vrč, ker je pač nisva cel teden jedla. Zdaj je ves užaljen in se ne pogovarjava. Prej ni bilo tega opaziti, ker sem bila v službi, no zdaj je pa prvi teden ven butnilo, ufff. Sem morala malo pojamrat.

zato sem pa jaz vsa srečna, da sva na svojem user posted image user posted image

Takrat, ko začenm jamrati, kako nama bi šlo bolje, če bi se tašča svojega dogovora držala, se samo spomnim, kako bi se midve vsakodnevno usekala v teh treh letih ko sem doma. Tako pa se pri njej ustavim na kavi, me je vsa vesela, ker jima je dolgčas. In če ima slab dan in mi kaj "pametuje", lahko elegantno rečem, sedaj grem pa domov.

Glede službe ne vem pa še nič user posted image . To je sedaj že groza, minilo je 2 tedna odkar sem nazadnje govorila s kadrovnico. naj se izjasnijo in pika.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5736
6.3.2015 10:16:29   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

zato sem pa jaz vsa srečna, da sva na svojem user posted image user posted image

Takrat, ko začenm jamrati, kako nama bi šlo bolje, če bi se tašča svojega dogovora držala, se samo spomnim, kako bi se midve vsakodnevno usekala v teh treh letih ko sem doma. Tako pa se pri njej ustavim na kavi, me je vsa vesela, ker jima je dolgčas. In če ima slab dan in mi kaj "pametuje", lahko elegantno rečem, sedaj grem pa domov.

Glede službe ne vem pa še nič user posted image . To je sedaj že groza, minilo je 2 tedna odkar sem nazadnje govorila s kadrovnico. naj se izjasnijo in pika.

MD pokliči jih ti, tole pa res ni več primernouser posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5737
6.3.2015 10:21:16   
Bluegirl
Ojla,

pa, MD, to je res grozno! Pokliči. Jaz vem, da ne bi zdržala, da ne bi.

Tara, I feel you! :) Mi se drugače OK razumemo. Le to, da sem že toliko časa doma, potem povzroči, da tudi mene začnejo motit stvari. Vsako spraševanje, v bistvu. Čeprav je logično, da če živiš skupaj, mora biti nekaj sodelovanja. Tole medgeneracijsko sobivanje je v teh individualističnih časih postalo čisto passe. Meni so v času nosečnosti (in še sedaj, s kuhanjem itd.) tako pomagali. In nekako se ne zdi prav, da od njih samo jemljem vso pomoč, v zamenjavo pa želim zero vtikanja. No, če gre preko meje, potem razumem. Jaz ponavadi (kadar se mi ne da česa razlagat) obrnem na humor ali z nasmeškom na obrazu povem, da bomo že sami uredili :)

Melanie, pridem k tebi na tečaj, na tem področju sem pa bosa ;)

Polhek, chocolatecake, naj se vama že ulije! Ali pokaže kaj drugega, tole vmes je mučno.

Bluegirl

Neposredna povezava do sporočila: 5738
6.3.2015 10:31:43   
Tara9
MD tole je pa res višek no. Tudi jaz svetujem, da jih pokličeš, da vsaj veš na čem si, tako človek ne ve, ali naj še kaj upa ali obupa, beda no. Navijam še naprej za dober razplet.

Ja res je kar praviš bluegirl, tudi meni veliko pomagajo in razumem, da ne morem samo nekaj jemati, po drugi strani pa jih skelsnati. Sej se drugače čisto ok razumemo, sodelujemo in vse. Ampak s to kremšnito mi je dejansko prekipelo, da se moram opravičevat zakaj sem si kupila kremšnito, ne vem no, najbrž pripomorejo tudi hormoni, ampak enostavno sem eksplodirala. Mislim, da je najbolje bit na svojem, če finance to dopuščajo, mogoče nekoč....

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5739
6.3.2015 10:36:10   
..noname..
oh, kilogrami in tehtanje.....jaz sicer mam kar rada tehtnico, ker mi je v zadnjem letu pokazala kar 7kg manjuser posted image user posted image namerno ne hujšam, si pa želim okoli trebuha mal zmanjpat špehuser posted image

MD tole pa res ni več normalno....jaz mam zdej kar nekaj razpisov odprtih, k bi si želela da bi me vsaj na razgovor povabili. Bomo videli kaj se bo iz tega izcimilouser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5740
6.3.2015 10:39:20   
Bluegirl
Tara, saj čisto razumem. Sama si včasih zaželim, da bi živeli sami. Brez opravicevanja, spraševanja itd. Kot praviš, morda nekoč... Ima pa vse svoje prednosti in slabosti. Tudi tole sobivanje ima svoje čare. Danes babi peče domač kruh, njami ;)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5741
6.3.2015 12:18:29   
mamica deklicam
ekola punce, tako je glede moje službe:
firma se prijavlja za usposabljanje na delovnem mestu. Ker sem že toliko časa na zavodu, imajo oni seveda od tega profit. Ampak nič ne de. Če ne bodo uspešni, me bodo vseeno zaposlili z poskusno dobo.

Tako da uradno bom recimo še ene dva meseca doma, potem pa zgleda, dobim službo. user posted image user posted image

A katera od vas bere horoskope? Ker meni v letnem piše, da bo april ali maj zame zelo uspešen na poslovnem področju user posted image . No in tole se kar sklada, kaj menite?user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5742
6.3.2015 12:20:09   
Janchek81
Punce ... lih zdj mal berem po različnih forumih kako pač hvalijo tole Krvomočnico ...
OK, razumem in povsod je napisano zakaj naj bi pomagala pri ženskah ampak ... kaj pa pri moških? ker povsod pa kr neki pišejo, da naj jo pijeta oba .. in kaj bi pri moškem bilo boljše?user posted image Sj se oni nč ne 'čistjo' user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5743
6.3.2015 12:20:13   
polhek2

firma se prijavlja za usposabljanje na delovnem mestu. Ker sem že toliko časa na zavodu, imajo oni seveda od tega profit. Ampak nič ne de. Če ne bodo uspešni, me bodo vseeno zaposlili z poskusno dobo.

Tako da uradno bom recimo še ene dva meseca doma, potem pa zgleda, dobim službo. user posted image user posted image

A katera od vas bere horoskope? Ker meni v letnem piše, da bo april ali maj zame zelo uspešen na poslovnem področju user posted image . No in tole se kar sklada, kaj menite?user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ostale besede so odveč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5744
6.3.2015 12:21:25   
Janchek81

Ooooo suuuper ... ma jst preberem horoskop .. sam men nč tazga ne piše, tko, da mi ni biu zanimiu .. me pa res zanima, če bo pri tebi držal .. in UPAM, da bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5745
6.3.2015 12:34:00   
..noname..
MD ni drugega kot tole: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super novica....zelo zelo sem vesela zate...jaz sem na zavodu leto in pol, upam, da bom prej kot ti prišla do zaposlitve.
Kar se pa tiče horoskopa, jaz ga nikoli ne berem...če pa ga piše kaj dobrega, zgodi se pa nič....tako da zame ne veljauser posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5746
6.3.2015 12:37:18   
..noname..
Moj horoskop pravi takole:
Lahko se vam zazdi, da vas je sreča pri denarju malce obšla in niste dovolj nagrajeni za ves trud, ki ga vlagate. A ta občutek bi moral miniti od avgusta dalje, ko bo sreča naklonjena prav vam. Čeprav boste morali malce dlje čakati na nagrado, bo druga polovica tu kot bi mignili s prstom. Takrat boste imeli možnost prejeti bonus ali boste našli projekt, ki bo začel prinašati denar.

Torej lahko pričakujem, da bo avgust tisti pravi mesecuser posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5747
6.3.2015 12:43:47   
mamica deklicam
jaz sem si horoskop januarja prebrala samo za hec. Sem si pa zapomnila to, in sem mojega že pred mesecem hecala: saj boš videl, da bom aprila pa službo dobila.

Sem pa bila pred skoraj desetimi leti pri Maruči in mi je zadela v nulo: kaj se mi je zgodilo, kaj je sedaj in prihodnost. Jih poznam kar nekaj, ki so šli k njej, zato sem šla iz firbca tudi sama. In ko te ženska pogleda v oči in začne "bruhati" tvojo preteklost, brez da odpreš usta. Ja, meni je vse zadela: mojega, otroke, hišo...

Neposredna povezava do sporočila: 5748
6.3.2015 12:49:05   
..noname..
Jaz pa kar nebi upala it k vedeževalki....me je strah da bi mi kaj povedala kar nočem slišatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5749
6.3.2015 12:55:59   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Jaz pa kar nebi upala it k vedeževalki....me je strah da bi mi kaj povedala kar nočem slišatuser posted image

ja, verjamem. jaz sem jo gledala z široko odprtimi očmi in na stežaj odprtimi usti. Sem bila kot riba na suhem.

Samo jaz sem dobila občutek, da dobra vedeževalka pove samo tisti, kar čuti, da boš prenesel. Ker glede otrok je ona sebi čisto potiho momljala, a sem jo slišala. In se tudi tisto uresničuje, kar si je momlala.

Neposredna povezava do sporočila: 5750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.