chocolatecake
|
Dobro jutro še v mojem imenu! Janchek81 Upam, da se kmalu rešiš pokovca , sori, sam vedno se začnem smejat, ko preberem ta izraz in da bo M točna. Melanie1 Mislila sem po kilaži pošteno pred tabo, v nenosečem stanju seveda, za zdaj sem domnevala, da imaš kakšno kilico več. Jaz sem se več kot eno leto noro trudila, da sem prišla s 70 na cca 60, se imela tudi 58 cilj, pa nisem zmogla. To sem počela z namenom, da bom potem fit nosečka in da nebom že v štartu pretežka, pa sem se zredila nazaj preden sem zanosila . Zdej se pa spet neki matram, upam, da bo tokrat več sreče. Imam pa še to smolo, da pod določeno težo ne smem, ker mi izginejo menstruacije - kljub temu, da vsi svetujejo kako hujšanje pomaga pri PCOS. Ko sem imela 54 kg sem imela v enem letu samo 4, pa še to 2 v istem mesecu. Tako, da kar malo s strahom spremljam številke na vagi, da nebo preveč, niti premalo. Za ene 3 kg si še upam it dol, se pravi na enih 63, kaj več pa že ne. Aja sem testkala danes in dočakala tako belino, da ne pusti nič prostora za kakšno upanje, navidezne črtice in ostale lastne obupane interpretacije negativnih testov. Niti nisem žalostna, sem se že navadila. Imam pa tako grozne krče, da bom v ponedeljek spet visela pri ginekologinji, če nebo nič. Oh vsak mesec bolj "obožujem" moje zmešane cikluse in zblojene jajčnike, ki pomoje igrajo šah al pa neki, namesto, da bi proizvajal jajčeca. 18.3. začnem s terapijo v Centru tradicionalne kitajske medicine, komaj čakam, da vam poročam kako bo.
|