|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
3.3.2015 17:32:29   
lily32
user posted image tia12, tudi jaz vidim črtico. Čestitke, in zdravo user posted image ti želim.

Dobrodošle nove. user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 3.3.2015 17:33:05 >

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5701
4.3.2015 8:13:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

O Ayla, tebe se pa spomnim, saj si "ta prava, ne? " Si že enkrat bila na seznamu, tistih, ki pričakujemo user posted image dobrodošla nazaj!

Hejhej,
po moje, da sem taprava user posted image , lani sem malo sodelovala v temi 'Pričakujemo', pa tudi kakšno smo rekli, res je, samo takrat še nisem/nisva bila 100% za user posted image in sva se v času 'vročih' dni vseeno nazaj držala.. Tokrat se ne bova, čakam marčevsko user posted image in po njej na polno začneva.. user posted image Kako si pa ti? Berem, da imaš neskončne cikle, user posted image to je res živce parajoče...

(odgovor članu chocolatecake)
  Neposredna povezava do sporočila: 5702
4.3.2015 8:14:20   
Anonimen
Ahh, pa brez podpisa!
Lp, Ayla !! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5703
4.3.2015 15:28:37   
polhek2
Bejbe moje,

polhek ima vprašanje za vas.

M bi morala dobiti 6.3., danes je sicer 12 dan po ovulaciji, dobila sem zjutraj nek hecen temnorjav izcedek... sedaj pa že cel dan ni nič. Do sedaj sem vedno dobila M takoj, orng krvavitev, ki so jo spremljale hude bolečine. Danes pa nobenih bolečin, ne v jajčnikih, joške brez karšnih koli znakov...

pomislila sem tudi an vgnezditveno samo zanjo je pomojem itak prepozno..... a ne?
Je možno da je zaradi abrazije zdaj neka zmešnjava, čeprav bi bila to že druga M po abraziji in prva je bila čisto po protokolu user posted image
No naj se vlije da grem še enkra v marcu v bojuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5704
4.3.2015 17:07:02   
chocolatecake
Ayla lepo, da sta se po premisleku odločila za user posted image in da si se nam spet pridružila. Ja je kar precej tečno vse skupaj, ampak imam še vedno upanje, da se bo zgodil čudež in se bo uredilo, ali pa vsaj do te mere, da ujamem enkrat tisti pravi dan.
polhek2 Mogoče je pa tole dober znak. Držim pesti. user posted image
Tara9 ti mi pa le poročaj o vozičku. Enkrat bo že prišel prav, tako ali drugače. Edino če bom posvojila kakšnega tako velikega, da se nebo več vozičkal,potem mu bom pa poganjalčka kupila, pa bova šla na potep, pa še cenejši so od vozičkovuser posted image . Drugače pa pravijo, da PCOS po porodu izgine za nekaj časa, ali pa kar za vedno. No moja mami je en tak primer,ko se ji je po porodu vse uredilo in tako tudi ostalo.
Melanie1 S čim se to mažeš, da nimaš strij? Jaz se zredim za 3 kile, pa vse "popoka" in sem vsa potetovirana - neprostovoljno seveda. user posted image
MauMow bom za drugi ciklus še jaz nabavila plahtico. Sploh če je boljša kot krvomočnica.
Janchek81 kako sta se potem zmenila s "pokovcem revizorjem"?

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5705
4.3.2015 17:18:46   
polhek2
polhek dvomi siceruser posted image ampak je fajn nekoga tako optimističnega brat user posted image

trenutno ni nobenega izcedka nikjeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5706
4.3.2015 18:33:20   
Beat
polhek, mogoče je pa uspelo. Počakaj še par dni in naredi test. Držim pesti, da si user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5707
   [Brisano sporočilo]
4.3.2015 20:52:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Beat)
  Neposredna povezava do sporočila: 5708
4.3.2015 22:21:21   
polhek2
Ma tud jz mislim da je tole cudna priprava na m.... je pa zanimivo da sem pred 9 leti ravno na 4.3. Imela orvi dan zadnje menstruacije peedno sem zanosila s hcero.

Grem spat v info cisto brez izcedka ze od konca sihta... nocka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5709
5.3.2015 7:33:55   
Janchek81
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

Ayla lepo, da sta se po premisleku odločila za user posted image in da si se nam spet pridružila. Ja je kar precej tečno vse skupaj, ampak imam še vedno upanje, da se bo zgodil čudež in se bo uredilo, ali pa vsaj do te mere, da ujamem enkrat tisti pravi dan.
polhek2 Mogoče je pa tole dober znak. Držim pesti. user posted image
Tara9 ti mi pa le poročaj o vozičku. Enkrat bo že prišel prav, tako ali drugače. Edino če bom posvojila kakšnega tako velikega, da se nebo več vozičkal,potem mu bom pa poganjalčka kupila, pa bova šla na potep, pa še cenejši so od vozičkovuser posted image . Drugače pa pravijo, da PCOS po porodu izgine za nekaj časa, ali pa kar za vedno. No moja mami je en tak primer,ko se ji je po porodu vse uredilo in tako tudi ostalo.
Melanie1 S čim se to mažeš, da nimaš strij? Jaz se zredim za 3 kile, pa vse "popoka" in sem vsa potetovirana - neprostovoljno seveda. user posted image
MauMow bom za drugi ciklus še jaz nabavila plahtico. Sploh če je boljša kot krvomočnica.
Janchek81 kako sta se potem zmenila s "pokovcem revizorjem"?

Ja ''pokovc'' je hotu dokumente, ki jih pripravljajo analitiki, jutri pride že spet sem in čakam .... ta čas pa pripravljam en nov poročil user posted image se ukvarjam z enimi hireoglifi ... za znoooort ej ... kaj sve zahtevajo user posted image

< Sporočilo je popravil Janchek81 -- 5.3.2015 7:34:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 5710
5.3.2015 7:51:14   
polhek2
Dobro jutro drage moje!

pri nas noro piha, brrrrr....

Pri meni nič nogega nobenega izcedka, M od niikoder, nič mi ni jasno user posted image user posted image

Naj vas ne odpihe in naj polna luna ne vpliva preveč na vas in vašo okolicouser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5711
5.3.2015 7:52:06   
Janchek81
Joooj ja ... ta polna luna user posted image jst skor nč nism ponoč spala .... zaspana za znort .. ampak zaspat pa ne user posted image dons tavam po svetu ko zombi user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5712
5.3.2015 8:12:28   
chocolatecake
Jaz imam pa od včeraj zvečer take krče na čase, da se kar sesedem, user posted image pa od nikoderuser posted image . Zvija me tudi po krvomočnici, ulije se pa nič, nobenega izcedka, ki bi kaj obetal, niti kapljice krvi, nič. Prsi imem že nekaj časa čudno občutljive, zdaj so zaečele pa konkretno bolet. Zgleda tudi polna luna vpliva na čudne simptomeuser posted image .
Glede na to, da je danes že 65. dan in da sem imela v zadnjih 2 letih samo en daljši ciklus od tega, razmišljam, da bi ponovila test... za vsak slučaj. Zadnjič sem testkala okoli 40. dne.

Neposredna povezava do sporočila: 5713
5.3.2015 9:45:15   
polhek2

Če veš da te test ne bo potrl...

Jz hodim vsakič na wc in pregledujem če je kje kaj, lunetko nosim s seboj k mačka mlade, ampak ker nismo na gumbek bom morala kar lepo počakat da se mi vlije kot je treba, da je potem še enkrat ne pričakujem v marcu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5714
5.3.2015 9:46:02   
Anonimen
Ti rjavi izcedki pri meni običajno ne pomenijo nič kaj obetavnega. Se je zgodilo da sem imela do 10 dni pred M te izcedke, itak pa niso bili vsakodnevni. Mogoče bo pri tebi drugače. Glede krvomočnice...sama sem jo pila nekaj časa in mi je povzročila težave, zato sem jo nehala pit. Ni pa bilo nobenega učinka od nje...

Neposredna povezava do sporočila: 5715
5.3.2015 10:31:44   
Janchek81
Ja sj rjavi izcedki nikol niso bli kej obetavni user posted image
kar se pa krvomočnice tiče, sem jo pa prejšnjo nosečnost začela pit in še isti mesec zanosila, tud počutila sem se bolje .. pa na splošno obožujem čaje...
kakšne težave je pa tebi povzročila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5716
5.3.2015 11:19:45   
Melanie1
Pozdravljene! user posted image

Polhek - te spremljam in močno navijam. A test pa že imaš pripravljen? Mislim, za vsak slučaj, če se ne vlije... user posted image

mamica deklicam - še vedno nobenega odgovora user posted image

Evo, me že kličejo... Še se oglasim... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5717
5.3.2015 11:23:07   
polhek2
Nope testa namensko še nimam user posted image  drugače bi bil že polulan user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5718
5.3.2015 11:27:15   
perla*
Bu, bu, bu za izcedke pred M! prov sovražim jih! Sucks! user posted image

V krvomočnico sem verjela kot v Boga. Čaji so čudo in se ni z njimi za igrat kar vseprek. Jaz sicer nisem nič občutila, nobene razlike, rezultata tud ni. S plahtico vred imam vse doma. Pa sem se zdej mal umaknila od tega, ker imam edino filing, da mi še podaljša cikle za kakšen dan.

Dobro da je nor in naporen teden, sicer bi šla že sama prostovoljno v Polje na psihiatrijo in bi me zdravili zaradi prevelike želje po nosečnosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5719
5.3.2015 11:55:55   
Tara9
Ojla,

se strinjam z vami, izcedki pred M so sam hudič. Tudi jaz sem jih nenoseča imela, groza. Čeprav sem točno vedela kaj napovedujejo, sem skoraj vsakič vseeno morala malo pomislit, če je pa mogoče vgnezditvena user posted image . Ampak ja, jaz sem jih imela pred vsako M, tako da vi ki jih imate pa prvič pa kaj pa veste, tako da polhek navijammmmmm user posted image .

Čajčkov sem probala malo morje, od krvomočnice, plahtice, macine trave (sem jo celo iz Srbije naročala user posted image ), ampak moj PCO se ni dal. Sicer pa vrjamem, da so čudo in da marsikateri pomagajo.

MD kje si se zgubila, tako čakamo tvoje novičke o službi?

Meni je danes ubitačno dolgčas doma, vreme nikakvo, nisem za nikamor. Od pucanja in pranja cunj pa mi je že slabo user posted image . Naj hitro mine ta tečnoba od dneva.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5720
5.3.2015 12:25:24   
polhek2
MD kje si naša mami?? Že v službi?user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5721
5.3.2015 14:08:18   
polhek2
No me je koooončn začelo zvijat po jajčnikih, tako da bo M končno prišla user posted image user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5722
5.3.2015 14:11:04   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Meni je danes ubitačno dolgčas doma, vreme nikakvo, nisem za nikamor. Od pucanja in pranja cunj pa mi je že slabo user posted image . Naj hitro mine ta tečnoba od dneva.

O, Jezus in devica Marija skupaj!!! user posted image Pa kolikokrat ti še moram povedati, da maksimalno uživaj v teh dragocenih trenutkih samote. user posted image 19. april je pred vrati. In milijon % ti zagotavljam, da ti po tem ne bo več dolgčas... like ever... user posted image

Kaj početi doma? Lezi na kavč, noge v luft, tablico v roke in si vrti svoje najljubše pesmi, lahko tudi zaplešeš poleg. Moj predlog. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5723
5.3.2015 14:21:12   
Tara9
Melanie zdaj si me pa pošteno nasmejala user posted image . Vem, veeeeem grozna sem. Moj osnovni problem je, da ne znam uživat v brezdelju, stalno bi nekaj počela, ne znam bit na miru, vzet knjige v roko , poležavat, uživat, stalno me nekaj preganja user posted image . Sej se bom potrudila, obljubim. Hvala za predlog. Evo grem na kavč poslušat muziko user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5724
5.3.2015 14:46:06   
Bluegirl
Zdravo!

MD, kaj si že v službi pa nimaš več časa za nas? ;) Javi se kaj.

Polhek, navijam, da pa ti izcedki le kažejo na kaj drugega ;)

Tara, res, poslušaj Melanie. Kavč, najljubša serija, muzika, revija, kavica, v miru. Kaj bi dala za to! ;) Moj mali lump me drži v pogonu vsako sekundo.

Toliko za danes :) Lepo bodite.

Bluegirl

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Seks: To je točka za milijon dolarjev
Zdravilno akupunkturno točko, ki omogoča injakulacijo, veliko terapevtov in uporabnikov imenuje točka za milijon dolarje...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.