Melanie1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Čokoladka jaz imam večje nakupe pod streho, zdaj samo še finese kupujem, kozmetiko in podobne reči. Prsna črpalka in varuška sta še malo večja nakupa, ampak bom kupovala po potrebi. Voziček pa hmmmmmmm, cel projekt . Midva sva si postavila neke kriterije glede koles, obračanja, itd., tudi cenovno sva rekla, da ne bova pretiravala, tako da kupila sva Dorjan butterflay. Sem slišala par pohval, pa všeč mi je bil, kljub temu, da ni neka ful znana znamka, upam da nam bo služil, itak da bo. Upam, da se tvoja tečka kmalu vlije, te tako dobro razumem, ufff. Če nič drugega res prosi G za tablete za sprožanje, vem kako mučno je to čakanje. Me prav zanima kakšen bo moj cikel po porodu. Glede vozička se ne obremenjuj. Saj ni važno, če ni neka huda znamka. Mi smo kupili nov voziček 3v1 pri tretji. Je bila čisto neznana znamka na trgu. Cena okrog 600 evrov. Kar precej, ampak v bistvu še vedno manj, kot bi dali za isti komplet kakšne zveneče znamke. Vozičkali na polno brez problema. Za njo sta se peljala še oba svakova otroka. In bo preživel še enega. Čaka me edino nakup posteljice. Pa ta teden grem v lov za papirji, ki jih potrebujem za porodniško. Ja, počasi gre za res... Sem pa končno začela z zbiranjem cunjic. Svakinja mi je včeraj prinesla oblekice v velikosti 56 in 62. Ostalo, ko bodo vedeli spol. Nisva nikomur povedala. No, razen jaz vam. Oblačila so itak kot nova. Jih dojenčki hitro prerastejo. Druga zgodba je pri večjih otrocih. Tam roma večina ponošenih stvari v koš. Preveč uničeno... Pranje sledi v prihodnjih dneh. Pa tudi nakup kakšnega novega oblačilca. Drugače se počutim presenetljivo dobro. Tudi kosti me trenutno ne bolijo. Razen če predolgo stojim ali po kakšnem dolgem sprehodu, ampak se da preživeti. Spanje je v redu, ni mi treba vstajajati zaradi nočnega lulanja. Zaenkrat... Obračanje na postelji levo-desno tudi poteka brez problema. Edino zadnjič sem ponoči čudno pokrčila nogo. Me je zbudil tako grozen krč v desni nogi, da sem mislila, da mi bo mišico razneslo. Tudi to preživela... Strije še vedno nobene. Se pridno mažem in upam, da ga tudi tokrat zvozim brez tovrstnih telesnih tetovažic. Pa zgaga me noro peče. Kot kaže še ena dolgolaska... Verjetno sem še marsikaj pozabila... Bom sproti še kaj dopisala.
|