|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.3.2015 11:29:12   
Marčevka2010
Kar vztrajaj s krvomočnico, jo boš dobila, ziher. Jaz jo začnem po M pit, če bo kaj pomagalo, da se kaj lažje prime.

Tara9 še malo in boš lahko k sebi stisnila svojega srčka. user posted image Panika je pa normalna, mene je tudi. Ko so se začeli popadki sem bila pa bolj skulirana kot prej 9 mesecev skupaj. Sem bila kar presenečena nad sabo.

Moja M se je spet prikazala, nemarnica nepovabljena. user posted image Pa me ni sploh spravilo v slabo voljo. Sem čisto cool, pač enkrat bo že, ta mesec imam še eno šanso, ker je tako dolg, pa 1. sem jo dobila. user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5676
2.3.2015 11:53:49   
chocolatecake
Marčevka 2010 bom vztrajala, ampak če še kakšen teden nebo nič, se bom vseeno probala dogovorit za sprožit, ker je tole že res too much. Prej sem imela enkrat - dvakrat na leto malo daljši ciklus, zdaj je pa že kar vsak tak.user posted image
Držim pesti, da bo marec vseeno tvoj mesec, konec koncev si Marčevka, kateri pa potem bo, če ne marec! user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5677
2.3.2015 11:56:59   
MauMow
Marčevka user posted image

Chocolatecake dodaj še mogoče plahtico krvomočnici. Plahtica povzroča rahle krče v maternici in mogoče bo M le prišla!

Neposredna povezava do sporočila: 5678
2.3.2015 13:26:30   
tia12
Danes pa takole :)

user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5679
2.3.2015 13:41:11   
Melanie1
Tia, ni slikice. user posted image A ti lahko čestitam, ali kako? Bom verjela na besedo. Ti samo povej... user posted image

Ko smo že pri testih... sem zadnjič nekaj pospravljala in sem v predalu našla svoj avgustovski CB, na katerem je še vedno izrisan plusek. Kakšni blaženi občutki... Punce, iz srca vam želim, da čimprej doživite isto... user posted image

mamica deklicam - kako kaže pri tebi???

< Sporočilo je popravil Melanie1 -- 2.3.2015 13:42:14 >

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5680
2.3.2015 13:43:49   
Janchek81
tia12 sam se izriše tko prou slabo vidna črtica ... user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5681
2.3.2015 13:45:38   
MauMow
Jaz vidim drugo črtico tako da čestitke!!!!!!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5682
2.3.2015 13:49:41   
tia12
Hvaaaaaala :)
V zivo je crtica bolj vidna.
Upam, da bo vse tk k treba in da se nosecnost lepo izide :)

Za vse vas pa se vedno drzim pestke.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5683
2.3.2015 13:51:40   
Janchek81
tia12 valda, da bo vse tko k treba .. sam pozitivno pa bo user posted image
Čestitke ... user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5684
2.3.2015 13:57:14   
Tara9
Tudi jaz vidim črtico, tako da jeeeeeeeeej, bravo bravo, vesela, da smo končno dočakale en plusek. Punce samo tako naprej user posted image

Marčevka tudi jaz sem pomislila, da bo po imenu sodeč marec tvoj mesec user posted image .

Čokoladka jaz imam večje nakupe pod streho, zdaj samo še finese kupujem, kozmetiko in podobne reči. Prsna črpalka in varuška sta še malo večja nakupa, ampak bom kupovala po potrebi. Voziček pa hmmmmmmm, cel projekt user posted image . Midva sva si postavila neke kriterije glede koles, obračanja, itd., tudi cenovno sva rekla, da ne bova pretiravala, tako da kupila sva Dorjan butterflay. Sem slišala par pohval, pa všeč mi je bil, kljub temu, da ni neka ful znana znamka, upam da nam bo služil, itak da bo. Upam, da se tvoja tečka kmalu vlije, te tako dobro razumem, ufff. Če nič drugega res prosi G za tablete za sprožanje, vem kako mučno je to čakanje. Me prav zanima kakšen bo moj cikel po porodu.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5685
2.3.2015 14:03:13   
..noname..
jaaa, vidim jouser posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5686
2.3.2015 14:05:59   
Melanie1
Tia, jaz sličice ne vidim. Verjetno spet kakšna blokada na računalniku. Grrr...

Iskrene čestitke, mirno nosečnost in zdravega otročiča ti želim.user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5687
2.3.2015 14:38:04   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Čokoladka jaz imam večje nakupe pod streho, zdaj samo še finese kupujem, kozmetiko in podobne reči. Prsna črpalka in varuška sta še malo večja nakupa, ampak bom kupovala po potrebi. Voziček pa hmmmmmmm, cel projekt user posted image . Midva sva si postavila neke kriterije glede koles, obračanja, itd., tudi cenovno sva rekla, da ne bova pretiravala, tako da kupila sva Dorjan butterflay. Sem slišala par pohval, pa všeč mi je bil, kljub temu, da ni neka ful znana znamka, upam da nam bo služil, itak da bo. Upam, da se tvoja tečka kmalu vlije, te tako dobro razumem, ufff. Če nič drugega res prosi G za tablete za sprožanje, vem kako mučno je to čakanje. Me prav zanima kakšen bo moj cikel po porodu.

Glede vozička se ne obremenjuj. Saj ni važno, če ni neka huda znamka. Mi smo kupili nov voziček 3v1 pri tretji. Je bila čisto neznana znamka na trgu. Cena okrog 600 evrov. Kar precej, ampak v bistvu še vedno manj, kot bi dali za isti komplet kakšne zveneče znamke. Vozičkali na polno brez problema. Za njo sta se peljala še oba svakova otroka. In bo preživel še enega. user posted image Čaka me edino nakup posteljice.

Pa ta teden grem v lov za papirji, ki jih potrebujem za porodniško. Ja, počasi gre za res... user posted image

Sem pa končno začela z zbiranjem cunjic. Svakinja mi je včeraj prinesla oblekice v velikosti 56 in 62. Ostalo, ko bodo vedeli spol. Nisva nikomur povedala. No, razen jaz vam. user posted image Oblačila so itak kot nova. Jih dojenčki hitro prerastejo. Druga zgodba je pri večjih otrocih. Tam roma večina ponošenih stvari v koš. Preveč uničeno... user posted image Pranje sledi v prihodnjih dneh. Pa tudi nakup kakšnega novega oblačilca.

Drugače se počutim presenetljivo dobro. Tudi kosti me trenutno ne bolijo. Razen če predolgo stojim ali po kakšnem dolgem sprehodu, ampak se da preživeti. Spanje je v redu, ni mi treba vstajajati zaradi nočnega lulanja. Zaenkrat... user posted image
Obračanje na postelji levo-desno tudi poteka brez problema. Edino zadnjič sem ponoči čudno pokrčila nogo. Me je zbudil tako grozen krč v desni nogi, da sem mislila, da mi bo mišico razneslo. Tudi to preživela... user posted image Strije še vedno nobene. user posted image Se pridno mažem in upam, da ga tudi tokrat zvozim brez tovrstnih telesnih tetovažic. user posted image
Pa zgaga me noro peče. Kot kaže še ena dolgolaska... user posted image

Verjetno sem še marsikaj pozabila... Bom sproti še kaj dopisala. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5688
2.3.2015 14:43:57   
Janchek81
ha ha ... kok se včasih nasmejim user posted image
Moja sestra je mela noro čupavo punčko ... nikol je ni pekla zgage ... mene pa FUUUL pekla pa je mela bore malo laskou user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5689
2.3.2015 18:47:16   
Anonimen
Živjo punce, bi se vam pridružila v tej temi 'bodoče nosečke', ker sem tudi jaz ena bodoča nosečka! user posted image
Vidim, da se imate kar luštno na tej temi.. No, nisem šla ravno brat vseh 228 strani debate, ampak zadnjih nekaj pa že.. user posted image
tia12, meni se tudi zdi, da vidim črtico, tako da, če je to to, ti želim veliiiiko sreče in radosti ob tem spoznanju, mirno nosečnost in zdravega dojenčka!!

Lp, Ayla

Neposredna povezava do sporočila: 5690
2.3.2015 19:47:24   
.pikica
Še ena, ki je začela prebirati resno tele strani user posted image .
Še par dni počakamo in rezultat bo znan, če je slučajno uspelo
pri prvem poizkusu (ne bi bilo slabo čimprej, glede na moja leta).

Zelo ste zanimive in marsikaj se izve novega in predvsem uporabnega iz
izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5691
2.3.2015 20:38:50   
Beat
tia12, tudi jaz vidim drugo črtico :) čestitam :) naj vse teče kot mora.
.pikica, zate pa držim pesti, da je uspelo :)

(odgovor članu .pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5692
2.3.2015 21:30:52   
chocolatecake
tia12 Čestitam in vse dobro ti želim tudi vnaprej!
O Ayla, tebe se pa spomnim, saj si "ta prava, ne? " Si že enkrat bila na seznamu, tistih, ki pričakujemo user posted image dobrodošla nazaj!
MauMow A ti kombiniraš oboje - plahtico in krvomočnico? Jaz zaenkrat samo krvomočnico in maco, sem imela malo premora vmes, zdaj pa spet. Me je pa malo strah kombinirat stvari med sabo, da nebi bilo kakšnih čudnih reakcij, ker se ne spoznam toliko koliko lahko vplivajo ena na drugo.
Tara9 A veš, da sem si jaz prav isti voziček izbrala takrat na začetku, ko sem še verjela, da bom takoj zanosila in sem bila čisto "not" v študiranju teh zadev. Katero barvo bosta pa vzela? Jaz sem se zaljubila v turkizno.
.pikica dobrodošla tudi ti!

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 5693
3.3.2015 7:08:41   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake
MauMow A ti kombiniraš oboje - plahtico in krvomočnico? Jaz zaenkrat samo krvomočnico in maco, sem imela malo premora vmes, zdaj pa spet. Me je pa malo strah kombinirat stvari med sabo, da nebi bilo kakšnih čudnih reakcij, ker se ne spoznam toliko koliko lahko vplivajo ena na drugo.

Ja. Plahtico začnem prvi dan M. Da se res orng ščistim (pomaga pri tem). Potem pa po končani M začnem krvomočnico in zaključim ob O (plahtico kak dan prej). Ta mesec ne bom pila krvomočnice ker hočem nekaj sprobat. Dva meseca ko sem jo pila sem bila veliko manj napihnjena kot prej med O tako da želim videti če nima pri meni kontra učinka kot bi ga mogla imeti user posted image . Drugače pa nimam problemov pri kombinaciji. Mi pašeta oba čaja. No plahtica je bolj okusna ampak ni problema. user posted image

Aja pa moje M po krvomočnici so zelo blage user posted image - razen en dan (ko lije kot noro). tako da pri meni kontra učinek, glede krvavitev.

Neposredna povezava do sporočila: 5694
3.3.2015 7:31:03   
Melanie1
user posted image

Dobrodošle vse nove!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5695
3.3.2015 7:35:09   
Janchek81
Dobro juuuutro ...
no, jst sm vstala že s tremo .... dons ob 8h pridejo revizorji k men user posted image mam že zdj kr mal treme ... pa ne zato, da ne bi znala opravljati svoje delo ... sicer sem na tem področju šele 4 mesce ampak ok .... nam aplikativni del ne deluje tko k bi mogl in ne vem ob kaj se bojo spotaknli user posted image
Ampak ok ... dan bo pomoje lep ...
Včerj sm šla po Folacin - folno kislino .... sam pomoje, da mi ni pravilno izpisala oz. nardila recept ( prej sm mela drugo zdravnico - ful faca - sam je šla v penzio ), ker bi mi mogla dat na beli recept, mi je pa dala kr na navadn recept, spodej napisala BEL RECEPT, pa s tem, da una prej mi je vedno dala tko, da sm mela recept za pol leta in sm hodila pač iskat takrt k je zmanjkal, ta mi je pa pomoje sam eno tablico napisala ( notr je pa sam 20 tablet ), kar pomen, da bom mogla čez 20 dni že spet tm viset ... najboljš mi je blo to, k mi je prek telefona rekla, da pridem tja, napišem kaj bi rada mela, počakam 5-10min in dobim .. ja pa ja de ... sm čakala 40min user posted image
Vsem vam želim lep dan, une k boste delale teste pa držim pestkeeeeee user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5696
3.3.2015 8:37:16   
Tara9
Jutro,

evo srkam jutranjo kavico in vas prebiram. Nisem se še navadila, da sem doma, ampak se bom hitro pomoje user posted image .

Janchek srečno z revizorji, sej bo šlo vse gladko.

Čokoladka potem ti bom pa čez par mesecev iz prve roke povedala kako je z vozičkom in ga boš lahko potem nabavila. Pri tebi sem prepričana, da se bo trud obrestoval, redko vidiš tako pozitivno osebo kot si ti, tako da vem, da boš kmalu rabila več informacij o Dorijanu user posted image . Joooj turkizen je res krasen, tudi midva sva se zaljubila vanj, potem pa sva zadnjo minuto v trgovini izbrala oranžnega. Sploh ne vem zakaj, nek preblisk, ker je rekla, da se turkiznih največ proda, tako da sva se potem drugače odločila. Meni je krasen, samo še služit nas mora pa bo.

Dobrodošle nove čvekice, lepo da se nabiramo, bo velikoooo čveka tukaj, sej prav.

Grem se počasi zrihtat, danes greva spet malo v nabavo, iščem naravni detergent za cunje prat, da začnem pripravljat dojenčici počasi. Pa še do G moram, ker pijem železo in je zmanjkalo, tako da imam pester dan. Bodite lepo, izkoristite sonček, ki ga nekaj obljubljajo.

Neposredna povezava do sporočila: 5697
3.3.2015 9:03:36   
Melanie1
Pri nas je še vedno megla. user posted image

Janchek, srečno!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5698
3.3.2015 9:07:06   
Janchek81
user posted image user posted image user posted image
Je pršu revizor ... en mlad pokovc zahtevu pač mojo telefonsko, ker sem kontaktna oseba ... če bo mel kakšno vprašanje bo poklical in kar bo zahteval pač mi bo na mail poslal .... tko, da ... me še čaka 'naporen' dan, ker morm sam spremljat a bojo kj zahteval al ne .... user posted image Upam na najboljš - da ne bojo NIČ zahteval user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5699
3.3.2015 9:09:28   
MauMow
Janchek81 upam da te ne bodo preveč na matral.

dobrodošle vse nove ''čvekuljice'' user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  226 227 [228] 229 230   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.