|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
27.2.2015 14:06:54   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

MD a že proslavljaš novo službo??

še ne user posted image user posted image

me ta teden sploh niso poklicali, tako da je upanje kar umrlouser posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5651
27.2.2015 14:20:31   
..noname..
MD kaj so pa rekli, kdaj bojo sporočili? Jaz bi na tvojem mestu kar še enkrat poklicala.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5652
27.2.2015 14:21:31   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MD kaj so pa rekli, kdaj bojo sporočili? Jaz bi na tvojem mestu kar še enkrat poklicala.

Jaz bi tu poklicala in se pozanimala kako in kaj ... bi me preveč matral doma kaj se dogaja user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5653
27.2.2015 14:25:08   
Marčevka2010
MD to pa je prava živčna vojna, kaj se grejo, da ne sporočijo? Pa saj se vendar zavedajo, da tako zavlačevanje ni fajn. Džizs, pa sem mislila, da so pri meni vlekli, ko sem bila na 3 razgovorih in potem 4. še na uvajanju. Res upam, da kmalu izveš.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
27.2.2015 14:53:59   
mamica deklicam

ko sem prejšni teden v petek klicala, je bila kar jezna. Mi je rekla, da mi je obljubila, da mi bo do konca tedna sporočila (to je bilo za prejšni teden). Potem me je še isti dan klicala in sporočila, da se še niso zmenili in mi javi v ponedeljek. A danes je že petekuser posted image .
Nato sem v ponedeljek na zavodu izvedela, da še ne vejo, kako bi naredili, ker nas bi najraje vzeli vse tri. Mogoče je ta mrk sedaj nastal zaradi počitnic, itak se kar malo tolažim s tem. In kakor kaže bo potrebno drug teden res spet malo poklicati.

Ker je že cel teden mrk, ni ne klica ne maila in niti ne pisnega odgovora preko navadne pošte.

Neposredna povezava do sporočila: 5655
27.2.2015 15:06:13   
..noname..
..jaz upam, da to pomeni, da še vedno iščejo prostor za vse 3..vendar vseeno nebi smeli tako dolgo zavlačevati.

Potem pa kar še malo počakaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5656
27.2.2015 15:24:34   
mamica deklicam

..jaz upam, da to pomeni, da še vedno iščejo prostor za vse 3..vendar vseeno nebi smeli tako dolgo zavlačevati.

a mi kaj preostane user posted image . Je vikend pred vrati. In če čakam na novo službo že 32 mesecev, kaj je tukaj en dan gor ali doluser posted image

itak boste pa med prvimi zvedele

Neposredna povezava do sporočila: 5657
27.2.2015 16:09:44   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

a mi kaj preostane user posted image . Je vikend pred vrati. In če čakam na novo službo že 32 mesecev, kaj je tukaj en dan gor ali doluser posted image

itak boste pa med prvimi zvedele

MD en gromozanski objem! seveda držim pesti še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 5658
27.2.2015 16:15:18   
..noname..
joj, razumem te....

Mene je pa pošteno strah, da bom nekoč mogla it skoze 3-4 razgovore...meni je že 1 is preveč mučen..
Jaz sem brez službe skoraj 2 leti, pa mi je res mučno, kako šele tebu..še dobro, da imaš vsaj otroke, ki ti dajejo vsaj malo veselja...jaz dokler nimam službe tudi tega ne bom imela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5659
   [Brisano sporočilo]
27.2.2015 17:33:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu polhek2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5660
27.2.2015 22:53:53   
flay
Hej, hej...

Evo sem končno uspela, da se malo javim ;) Se poskušam trenutno max zaposlit, da čim majn mislim na pretekli mesec.
Videla sem, da ste obrale prav fine, zanimive teme.

MD ojoj, držim pesti, da čimprej izveš pozitiven odgovor.
Glede folne jaz jemljem oz sem (zdaj imam premor) Femibion. Probala sem elevit, ampak mi je blo full slabo :(

Uh, finance...jaz imam vodenje razporejeno preko klika in lahko tam spremljam vse postavke. Ko mesec zaključiš, ti izpiše krivulje lih vse kaj te zanima.
Vidiš presežek in kje si zapravil majn kot je predvideno. Mi je ok, sam nisem ravno dosledna. Ja, bo treba malo več delat na tem...mi kar spuhti denar user posted image user posted image
Midva delava večji nakup pr Hofferju, pol pa še določene izdelke v Mercatorju, tud ko so akcije in kozmetika dm ter muller. Sem pa razvajena oz se razvajam s kozmetiko iz L'occitana.
Tam pa kar zapravim user posted image sam pol imam ene izdelke pol leta. Bi mogla letno skup potegnit. Na primer kupim šampon, da 20 evrov za varčno pakiranje, ampak ga imam 6 mesecev.
Un navaden šampon še mesec dni nimam, pa lase katastrofa. Tako da, ne vem...Pri tuš gelu je pa tako, da po njihovih, se na mažem še s kremico in ne rabim parfuma ko tolk lepo diši user posted image
Pa še mal za dušo zraven, seveda...

Drugače sem pa imela prvi pregled po SS in je vse ok, razen na enem jajčniku je opazila cisto user posted image ne vem kaj bo iz tega. Imam ponovni pregled po 1m. Slončkala sva tud že 2x in je bilo vredu.
No, bomo videli, zaenkrat sva še na tem, da bova mal počakala z novim podvigom, 3.nosečnosti.
Lep vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 5661
28.2.2015 6:13:04   
MauMow
Flay a si ze mela prvo M po splavu? Ker tudi pri meni so videli kot cista na jajcniku pa je dejansko to bil ostanek rumenega telesa, ki se je odstranil sele po prvi M. Drzim pesti da bo vse ok.

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5662
28.2.2015 11:24:39   
tia12
Hej hej...
Je ali ni?
http://shrani.si/t/41/Ql/4iqsX2bq/dsc0763.jpg

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
28.2.2015 11:53:43   
..noname..
Slikca je malo majhna, ne vidim dobro. Meni je nekam svetlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5664
28.2.2015 12:01:17   
tia12
dodala sliko v albume

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 5665
28.2.2015 12:06:36   
chocolatecake
tia12 jaz tudi skoraj nič ne vidim, oz je vse skupaj zelo bledo.
Probaj čez par dni ponovit, če še nebo user posted image , drugega ti nemorem svetovat.
Srečno!

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5666
28.2.2015 12:14:50   
..noname..
Slika je bolj vidna, ampak na žalost nič ne vidim.

Tako ti bom svetovala kot je napisala chocolatecake...čez 2 dni ponovi, upam, da bo potem že prav močno vidna črticauser posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5667
28.2.2015 16:50:11   
flay

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Flay a si ze mela prvo M po splavu? Ker tudi pri meni so videli kot cista na jajcniku pa je dejansko to bil ostanek rumenega telesa, ki se je odstranil sele po prvi M. Drzim pesti da bo vse ok.

Ne, nisem še imela M, zato mi je rekla naj pokličem ko se bo začela m., da me še 1x pregleda. A res? No, upam da bi lahko blo kaj takega.
Imam pa tak čudno vse skupaj 22 dan v ciklu se mi je začel izcedek, sedaj na 24 dan, pa je sveža kri pomešana z temno rjavimi kepicami. Naj ta dan začnem štet za m?
Drugače imam cikel na 28 dni, 1x v letu 2014 sem imela 26 dni. Sej mi je ok, da je zgodnja, samo ni tako močna kot sem vajena...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5668
1.3.2015 12:02:06   
polhek2
Tia probaj ponovno čez nekaj dni, pri meni je bil prvi test tak, čez dva dni pa močna črtica.

No jz nislim da ta mesec nismo nič uštimal, nobenih simptomov nič, sicer tud za M jih še ni pa imam še 5 dni do m. user posted image
ampak gledam čisto pozitivno na vse, vrjetno telo še rabi čas da se opomore.

Flay in SHana, moji sotrpinki, povejta mi koliko vama izpadajo lasje, jz resno razmišljam da se postrižem čist na kratko, ker to ni več normalo...

nič grem kosilo čimprej skupaj vržt, da izkoristimo vsaj malo sončka zadnji dan počitnic, mala je končn zdrava, jz sem pa tudi že bolje.

lp

(odgovor članu flay)
Neposredna povezava do sporočila: 5669
1.3.2015 18:27:21   
MauMow
Flay naj se orng ulije. Meni je skoraj 14 dni rjavo krvavi izcedki bili predno se je res orng ulila. Daj ji se cas

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
2.3.2015 8:25:59   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: polhek2

Flay in SHana, moji sotrpinki, povejta mi koliko vama izpadajo lasje, jz resno razmišljam da se postrižem čist na kratko, ker to ni več normalo...

lp

Polhek, s striženjem ne boš ustavila izpadanja las. Lasek, ki misli izpadet, bo izpadel, dolgi ali kratek. Jaz imam že od nekdaj dolge lase in se spomnim, da so mi zelo izpadli po prvi nosečnosti. Prav grda preča se je naredila na sredini, ampak se je kasneje uštimalo. V naslednjih nosečnostih sem vedno pazila s pravilnim vnosom hrane in dodatki. Fitoval šampon in kapsule so meni takrat zelo pomagali. Pri drugem sem jih kar preventivno uporabljala. Pri zadnji pa tega izpadanja nisem bila deležna. Mogoče ravno zaradi Elevita. Sem ga pridno jemala vso nosečnost in še naprej, dokler sem dojila. In upam, da bo tudi tokrat tako. Meni lasje sežejo do pasu. user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 5671
2.3.2015 8:27:02   
Melanie1
Pa lep dan in uspešen teden vsem skupaj!!! user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5672
2.3.2015 8:29:43   
Janchek81
Dobro jutro punce....
oooo pondeeelk user posted image
Kavica spita .... zdj pa gremo delat user posted image Zakaj vedno vikend mine tako hitro user posted image
Želim vam lep začetek tednaaaa user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5673
2.3.2015 9:18:32   
Tara9
Ojla čvekice, se je nabralo materiala v enem tednu, komaj dohajam user posted image . Sem vas brala sproti, samo komentirala nisem, ker preko telefona ne gre tako hitro. Vidim, da ste številne teme obdelale, tako da sem prav uživala ob branju.

Najprej naj pozdravim nove čvekice, dobrodošle, lepo da nas je vse več tukaj, bo še bolj zabavno.

Jaz sem nazaj z zadnjega dopusta v dvoje user posted image . Z dragim sva se imela prav luštno, samo prehitro mine vse skupaj. Sicer nisva bila daleč, na našem vikendu, ampak je pasala sprememba okolja. Zdaj sem spet doma, v polnem zagonu s pripravimi na dojenčico. Začela sem paničarit, tako da moram čim hitreje pripravit še zadnje detajle in potem samo čakat v miru. Kar neka nervoza me daje user posted image .

MD upam, da ta teden končno izveš glede službe, zdaj je pa res že skrajni čas.

Melanie kako si ti, se uspešno boriš s trebuščkom? Jaz namreč vse težje prenašam vse skupaj, kosti mi bo razneslo user posted image .

No pozabila sem kaj vse sem še hotela pokomentirat, tako da zaključujem za zdaj. Grem malo po bajti šarit pa en sprehodek opravit, da malo razmigam to svoje slonasto telo user posted image .

Bodite lepo

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5674
2.3.2015 10:33:29   
chocolatecake
Dober dan!
Da se še jaz malo oglasim.
Meni tudi zadnje 2 leti grozno izpadajo lasje, povsem brez pravega razloga, prej sem imela čudovite goste lase, vsi so mi jih zavidali, zdaj so nekje podpovprečne, če bo šlo s tako hitrostjo naprej, se resno bojim, da bom plešasta. Sem dala preverit kri in ščitnico, pa je vse BP. Elevit jem že eno leto, sprobala že 101 šampon, se potrigla, jedla razne prehranske dodatke, pa mi očitno ni usojeno, da bi še kdaj imela lepe lase.user posted image Zdaj se ne barvam, da vidim, če mi bo vsaj to, vsaj malo pomagalo, drugače nevem več kaj naj naredim.
tia12 je že kaj novega?
Tara9 in Melanie1 a imata že vse nakupljeno in pripravljeno ali vaju čaka še kakšen večji nakup? Jaz sem obkrožena s samimi nosečnicami in smo imele zadnjič veliko debato o vozičkih, pa me zanima, za katerega sta se odločile vidve. Da bom lahko drugič še jaz kaj pametovala zraven in nebom samo tiho user posted image .
MD Zdaj te pa že čisto predolgo mučijo, upam, da čimprej izveš lepe novice.

Jaz še vedno čakam na user posted image , danes je reci, piši 62. dan.user posted image Prejšnja je prišla na 63. dan, ta bo očitno pa še daljša. Pridno pijem krvomočnico in me po njej konkretno zvija v jajčnikih, ampak po parih urah po popiti skodelici preneha in vsi simptomi, da se karkoli dogaja izginejo. Muči me grozen PMS in če se kmalu ne zgodi, bom tokrat moji ginekologinji konkretno zatežila. Ji bom povedala vse za nazaj,kar sem bila tiho user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.