chocolatecake
|
Dober dan! Da se še jaz malo oglasim. Meni tudi zadnje 2 leti grozno izpadajo lasje, povsem brez pravega razloga, prej sem imela čudovite goste lase, vsi so mi jih zavidali, zdaj so nekje podpovprečne, če bo šlo s tako hitrostjo naprej, se resno bojim, da bom plešasta. Sem dala preverit kri in ščitnico, pa je vse BP. Elevit jem že eno leto, sprobala že 101 šampon, se potrigla, jedla razne prehranske dodatke, pa mi očitno ni usojeno, da bi še kdaj imela lepe lase. Zdaj se ne barvam, da vidim, če mi bo vsaj to, vsaj malo pomagalo, drugače nevem več kaj naj naredim. tia12 je že kaj novega? Tara9 in Melanie1 a imata že vse nakupljeno in pripravljeno ali vaju čaka še kakšen večji nakup? Jaz sem obkrožena s samimi nosečnicami in smo imele zadnjič veliko debato o vozičkih, pa me zanima, za katerega sta se odločile vidve. Da bom lahko drugič še jaz kaj pametovala zraven in nebom samo tiho . MD Zdaj te pa že čisto predolgo mučijo, upam, da čimprej izveš lepe novice. Jaz še vedno čakam na , danes je reci, piši 62. dan. Prejšnja je prišla na 63. dan, ta bo očitno pa še daljša. Pridno pijem krvomočnico in me po njej konkretno zvija v jajčnikih, ampak po parih urah po popiti skodelici preneha in vsi simptomi, da se karkoli dogaja izginejo. Muči me grozen PMS in če se kmalu ne zgodi, bom tokrat moji ginekologinji konkretno zatežila. Ji bom povedala vse za nazaj,kar sem bila tiho
|