Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa A to je meni namenjeno, Kalbić? Teb, teb, sam ne v zvezi s sugar daddyem. Kot nešolani čefurki mi, prosim, razloži, kaj si potem mislil. Ker ne dojamem. Frodo te je na fejst poceni trik spravla ob živce, pol je pa doživljala orgazme, kar me je mal presenetlo. Sugar daddy je bil čisti in nedolžen hec :) Tretma kot za anglesko kraljico, kaj so mi vse omogocili. Zacetna radovedonost je zacela transformirati mateyka, s trditvijo, da ona pa ne zoka, ne gloda (to je njena uspesna zivljnjska filozofija), a vidis sedaj na kar nekaj threadih gloda in zoka . Nadaljevala je kerensa s "ti me ne mores izprovocirati", pa smo videli , da gre in to zlahka. Potem se je vmesala se skrita teta iz ozadja in malo meni razkrivala kaj dela mateykin moz, kako si je kerensa sposojala denar od nje in kako je to klavrno koncalo in se kar nekaj stvari za katere zagotovo vem, da so izmisljene. Ni vzroka ne verjeti (prav obratno), da je tako bilo tudi pri kerensi in mateyki, pa morda se komu drugemu (teta to ne pocne prvic). Vse z upanjem, da bo zrelo in dobrohotno prispevala, da debata postane "konstruktivna". Po vsem tem je pa postalo zabavno. pritisnes gumb, nekdo skoci...