Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Imam sosedo, ki s poklicno solo dela na delovnem mestu izvrsne diorektorice. Vendar je izvrsna direktorica pri malarju in je dalec od izvrsne direktorice v malo vecjem podjetju ali javni upravi - s katero se primerjas. No, njeno delovno mesto se vedno iz nje ne naredi direktorice primerljive z direktorico neke vecje firme, bolnice, sole... O, faaaaa*kkk.... a ti resno takole rangiraš ljudi? By the way - nimam pojma, od kod ti ideja, da se jaz primerjam z javno upravo. Javna uprava je bila v mojem zapisu omenjena samo zato, da sem dovolj nazorno povedala, da sem sposobna opravljati delo tudi na delovnih mestih, za katera je načeloma potrebna izobrazba. In ker je nimam, pač nisem mogla delati v javni upravi, temveč kvečjemu v gospodarstvu. Tole, kar si pa ti napisala tamle gor v citatu, je pa podn od podna. Takole poniževati ljudi... ma to lahko naredi samo... ne, se bom res raje ugriznila v jezik, da se ne spustim na tvoj nivo... saj že od pamtiveka vem, da si zakompleksana do amena, ampak da zaradi svojih lastnih kompleksov takole ponižuješ ljudi... ma misli si, kar si hočeš, ampak pri temle ti pa človek res lahko samo v ksiht pljune... vsi moji pufi se skrijejo pred temle tvojim mnenjem, s katerim si dokončno pokazala, kdo si in kaj si... pa nič kaj preveč se ne poskušaj izgovarjati, da je bilo mišljeno kako drugače, kot je bilo napisano, saj je jasno razvidno, kaj ti dejansko misliš... pfuj in pfej in bljak... balkanskih kletvic se trudim vzdržati, ker drugače bi ti za tole je*ala i mamu, i oca (pa nista nič kriva) i sunce i kukuruz... pa še kaj. Argumentirana debata je eno... tudi to vem, da ni vse v cinizmu, ampak da "ima nešto i u klasičnom podje*avanju"... ampak z govnom od človeka pa ne bom več debatirala, pa ti piši šta god 'očeš... za*ebi... s temle si dokončno oplela pri meni. Bog je že vedel, zakaj je dr. Reš veterinar (sklepam, da boš samo ti razumela, kaj hočem s tem povedati, ostale pa ne - in kar naj bo tako). Pfuj, golazen.