Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Meni je vse to jasno, bejba. Problem je v tistih, ki se počutijo večvredne zato, ker imajo višjo formalno izobrazbo. Če bi jih dal pa v džunglo za en teden, z nalogo, da preživijo, bi pa pocrkali k' muhe pod zvitim cajtngom. Zal Kerensa tvoj in mateykin revolt nad mojim "vtikanjem" ni rezultat moje vecvrendosti temvec tvojega obcutka manjvrenodsti. Od tod tudi tako mocne, razvnete in hude reakcije. Ce bi ti bilo vseeno, bi ta tema bila ze zdavnaj koncana. V dzungli bi pa najprej ti crknila zaradi pomanjkanja nikotina v krvi in neznoznosti da pojes nekaj, kar ni iz vrecke ( ali prezveciti surovo hrano..) Vsakem primeru tudi tam bi se sprijaznila z dano situacijo in se tolazila - bila zadovoljna z vlaganjem najmanjsega napora. Bejba... če RESNO takole razmišljaš, potem se mi pa začenjaš smiliti. Za začetek - jaz se s tabo sploh ne primerjam. Nimam ne želje, ne potrebe po tem. Iz vsake malenkosti, ki jo napišeš, se pa vidi, da se TI primerjaš z mano - kar non-stop poudarjaš izključno z izobrazbo, saj kaj drugega težko pokažeš (zagotovo pa nimaš za pokazati nič, kar bi MENI osebno kaj pomenilo). Kakšne hude reakcije mogoče vidiš z Mateykine strani - če bi se bolj poglobila v napisano, bi videla, da z moje strani dobivaš izključno posmeh. In to zato, ker konstantno goniš svoje, pa čeprav ni nobenega efekta. V džunglo pa jaz brez tobaka sploh ne bi šla - tudi to sem napisala, ampak tudi to si, seveda, spet ignorirala. Vidim, da nimaš drugih argumentov kakor Kerenso, kakršna je bila pred cca. 10-imi leti. O moji (naši) današnji kuhinji ne veš popolnoma ničesar, zato se tem tvojim patetičnim poskusom poniževanja (pa kakorkoli jim ti že rečeš) lahko samo smejim. In imam občutek, da nisem edina, ki se ti smejim. Ti pa še kar ne dojameš.