perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: perla* In po vsem tem, če se mu kdaj ne bi dalo, bi se počutila zavrnjeno in užaljeno zakaj pa misliš, da je moj ta mesec abstiniral ko je bil užaljen, sem mu kar lepo obrazložila, da naj pomisli, kako se pa jaz počutim, ko mi reče, danes se mi pa ne da, me glava boli... bova jutri. No in tisti jutri je potem čez en teden, ko mu spet zatežim, če kaj misli... da vsakič, ko sem jaz njega zavrnila, me je on sigurno 10x in zakaj potem misli, da ko se bo pa gospu končno dalo, ker ga nekje srbi in ima polne hlače, moram biti pa jaz takoj za in če vam odkrito povem, ko nekaj časa abstiniraš, nehaš pogrešat tako telovadbo . Imam trenutno toliko drugih front odprtih, da se ne mislim še za to sekirat. Bosta pa samo dve punci, kaj hočemo. Moramo trenutno prvo spravit na željeno šolo in če tu zmagam, bom kar zadovoljna . Poleg da še službo dobim, seveda Vesela zate, da tako razmišljaš. Jaz bi sigurno iskala vzroke pri sebi Pa bi v svoji babji glavi delala zaključke zakaj mu nisem več privlačna. Sej ko to z njim skomuniciram itak pravi, da buče prodajam. Dobro ve koliko dam nase, da sem fit. Zato samozavest serijsko! Se pa zavedam, da se z leti tudi to spremeni. Ko naj bi vsak dan v času O, potem si najdeva kakšno popestritev, pa je. Bog dragi, naj traja! Če ne me panika lovi Sej včasih ni zabavno vsak mesec sedet pri kozmetičarki na nohtih in skakat k frizerju, važno pa je, da vem da prvotno to počnem zaradi svoje ženstvenosti. In sem tudi kadar sem bila samska. Perilo če ni drugače, pa nabavim v HM. Za manj kot 20€ dobiš ful lepega. Ampak sem že dala skozi to fazo V glavnem sem mnenja, da iskrica mora biti in da moramo ženske veliko nase dati in svojo ženstvenost. Tudi če smo hotele volilno pravico in biti enakopravne Moški so še vedno "lovci".
|