|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
24.2.2015 12:17:45   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

Ampak, punce, kje ste ve pobrale vaše moške? user posted image Jaz se z mojim nenehno prerekam, da ne bo umrl, če ne bova vsak dan user posted image .
Očitno je res, da se nasprotnosti privlačijo. user posted image Meni osebno bi bil ljubši kakšen bolj umirjen. Ampak zdaj je, kar je... user posted image

Verjem, da ti ne bi sedu edn, ki se mu ne da sexat oz. se mu da samo 1x al pa 2x mesečno user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
24.2.2015 12:25:33   
Janchek81
mamica deklicam jaz mam to srečo, da gre naša že spat okol 19.30 .. najkasneje ob 20h user posted image sicer sem sama tud zaspanka in hodm ob 21.30, najkasneje ob 22h spat .. ampak ta čas pa pridno user posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
24.2.2015 12:59:36   
..noname..
Midva sva sicer še vedno 2, ampak s user posted image nimava težav...moj dragi bi sicer še večkrat, ampak mislim, da ni hudega...vsak dan sicer neuser posted image . Med user posted image je pa edini teden ko je bolj osamljenuser posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
24.2.2015 13:01:24   
Janchek81
Kok pa kej verjamete v to teorijo, da ni dobr vsak dan sexat za spočetje otroka?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
24.2.2015 13:14:18   
perla*
Uh ste se razpisale...in ne morem, da bi ostala tiho user posted image

Posvojitev: jaz bi kar vse posvojila, da bi jim omogočila boljše življenje, ker niso sami krivi. Včasih razmišljam, da je to mogoče moje poslastvo in da zato še nisem user posted image user posted image Moj mož je tudi odprt za te stvari. Praviva, da bova imela 3user posted image in da je eden od njih lahko tudi posvojen. user posted image Kar ogreje me pri srcu, ko pomislim na to! Neki je bilo rečeno, da bo Rusija zaprla svoja vrata, če bo SLO omogočila poroke istospolnim user posted image

Smutije si pa res lahko namešate kakršne koli, to je kot bi kuhal zelenjavno juho. Malo občutek in se igraš! Danes imam recimo banano, špinačo, hruške, fige, mandeljne. Včasih tudi dodam malo olja, ponavadi sezam. Odprem omaro in mečem v blender user posted image

Hiša in sobe - obvezno 3 otroške, ki jih bomo upam da naselili user posted image Sva v fazi začetka in trenutno ne želiva nadaljevati dokler ne zanosim. Do takrat imava fletno stanovanje.

Za seznam mi je vseenouser posted image važno da se čveka. Že tko imam preveč organiziran lajf user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5555
24.2.2015 13:18:28   
perla*
No, da še povem svoje glede sexa in to....user posted image
Jaz se zelo trudim, da sem še vedno privlačna za mojega moža. Sicer najprej zase seveda, da se ok počutim. Skrbim za telo, v vseh letih kar sva skupaj, sem vedno poskrbela da me ni videl nedepilirane user posted image Odkar delava na user posted image sem nakupila še več spodnjega perila, ga mam že v dveh predalih, sedaj sem se malo umirila no. Sicer pa lasje, nohti, negovana koža...na te stvari stavim. Če dobim kakšno kilo gor, se hitro primem v roke in imam par dni bolj v izi hrano.
In po vsem tem, če se mu kdaj ne bi dalo, bi se počutila zavrnjeno in užaljeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5556
24.2.2015 13:24:01   
chocolatecake
Aaaaa zdej se mi je odvalil kamen od srca, sem bila 100%, da imam samo jaz probleme, kar se seksa tiče.
Midva ne živiva še skupaj, samo spat hodi k meni, kadar ni v nočni in dela v 4 izmene, kar pomeni, da včasih pride pozno ponoči, včasih že zgodaj zjutraj gre, ko je v nočni se pa par dni skupaj ne vidiva. Za vikende večina dela. Seks je pa tudi temu primeren.
Na začetku sva se ful trudila, ker sva verjela, da nama bo ful hitro uspelo zanosit.
Zdaj je pa katastrofa, še tisto malo, kar je bilo včasih ni več.
Zadnjič sva štela koliko časa je že odkar sva nazadnje, pa se on ni mogel spomnit, jaz imam spomin kot slon sem se pa potem spomnila, da sva nazadnje pred 14 dnevi. Mi tudi ni čisto jasno kako bova ujela pravi dan, ampak nemorem naredit nič, da bi to spremenila.

Glede posvojitve, si tudi jaz želim, da bi bil moj tak kot od MauMow. Sicer se mu to zdi lepa gesta, a on bi posvojil, ko bi že imel enega biološkega otroka, ker mu je zelo pomembno, da se najini geni prenesejo naprej. Meni pa je v bistvu vseeno in sem vedno čutila, da se vse zgodi z razlogom in da bi lahko imela zelo zelo rada tudi otroka, ki biološko nebi bil moj. Še več, to sem si na nek način vedno želela, ker mi je to res nekaj najlepšega, da nekomu, ki ni imel te sreče ob rojstvu podariš vso svojo ljubezen in mu omogočiš lepo prihodnost. Noro upam, da se nama zgodi čudež in zanosim spontano, ker pri dilemi posvojitev/umetna oploditev nebova prišla skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 5557
24.2.2015 13:24:19   
Janchek81
perla* nedepilirane zato, ker si se ti potem počutila manj privlačno al ker njemu to ne bi bilo privlačno? Pri meni npr ko se depiliram ( brazilko ) po 14 dneh sigurno kakšna dlakca ven pride ... pa se sama s tem preobremenjujem user posted image zato sprašujem user posted image drugače smo si pa kr vse ženske podobne ... sem dokej podobna tebi ... + to, da vsak večer ob tuširanju morm definitivno diškat - to pomen da vedno dam nase kakšen lepo dišec losion al pa mleko ... mam jih kar nekaj na zalogi ... mi je pa od Loccittane-a ful dobr divji cvet .... mmmmm še drug dan tko lepo dišim user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
24.2.2015 13:25:28   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

In po vsem tem, če se mu kdaj ne bi dalo, bi se počutila zavrnjeno in užaljeno user posted image

zakaj pa misliš, da je moj ta mesec abstiniral user posted image user posted image

ko je bil užaljen, sem mu kar lepo obrazložila, da naj pomisli, kako se pa jaz počutim, ko mi reče, danes se mi pa ne da, me glava boli... bova jutri. No in tisti jutri je potem čez en teden, ko mu spet zatežim, če kaj misli...
da vsakič, ko sem jaz njega zavrnila, me je on sigurno 10x in zakaj potem misli, da ko se bo pa gospu končno dalo, ker ga nekje srbi in ima polne hlače, moram biti pa jaz takoj za user posted image

in če vam odkrito povem, ko nekaj časa abstiniraš, nehaš pogrešat tako telovadbouser posted image . Imam trenutno toliko drugih front odprtih, da se ne mislim še za to sekirat. Bosta pa samo dve punci, kaj hočemo.

Moramo trenutno prvo spravit na željeno šolo in če tu zmagam, bom kar zadovoljnauser posted image . Poleg da še službo dobim, sevedauser posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
24.2.2015 13:43:39   
Bluegirl
Ojla,

pridne čvekice. Da se malo javim. Da ne pozabite name :) MD, spremljam tole sago o službi. Joj, napeto je :) Naj se srečno konča, ti iz srca privoščim! :)

Melanie, ma ti si res zakon. Domači jogurt, mila... kaj prodajaš? :)

Jaz tudi pogrešam nekatere: tedy, cikacaka, savannah... Tak je cikel, ene odidejo, druge pridete na novo - dobrodošle!! :) Samo da se čveka.

Kaj naj še povem? Čas hitro teče, moj mali bo kmalu star 8 mesecev. Pestro je, časa nobenega. Pa je fino;)

Uuu, kakšne debate se odpirajo :) Pri nama je bila dolga suša. Že prej v nosečnosti, pa po porodu... Počasi prihajamo na stare tire ;)

Se še javim. Kar pridno klepetajte ;)

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
24.2.2015 13:45:12   
Melanie1
Jezus, saj vas sploh ne dohajam... user posted image In pozabila, kaj sem hotela komentirati... user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
24.2.2015 13:46:56   
Melanie1

IZVIRNO SPOROČILO: Bluegirl

Melanie, ma ti si res zakon. Domači jogurt, mila... kaj prodajaš? :)

Nič. user posted image Kje bi še našla čas za masovno proizvodnjo? Že tako je pri nas veliko uporabnikov. user posted image

(odgovor članu Bluegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
24.2.2015 13:59:06   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

perla* nedepilirane zato, ker si se ti potem počutila manj privlačno al ker njemu to ne bi bilo privlačno? Pri meni npr ko se depiliram ( brazilko ) po 14 dneh sigurno kakšna dlakca ven pride ... pa se sama s tem preobremenjujem user posted image zato sprašujem user posted image drugače smo si pa kr vse ženske podobne ... sem dokej podobna tebi ... + to, da vsak večer ob tuširanju morm definitivno diškat - to pomen da vedno dam nase kakšen lepo dišec losion al pa mleko ... mam jih kar nekaj na zalogi ... mi je pa od Loccittane-a ful dobr divji cvet .... mmmmm še drug dan tko lepo dišim user posted image

Ahahaha, ja vem kaj misliš1 user posted image Glede depilacije, predvsem zaradi sebe. Sej tipi tega ne opazijo tako kot mi, ko pride ven prvi milimeter. Vse je v glavi, a? Po vseh mukah z britivcami, strojčki in rednimi depilacijami pri kozmetičarki na 3 tedne, vraščanjem inp. sem mislim da končno našla svojo rešitev. Laser, ki dejansko deluje! Zdej sem happy, happy, ker se že 2 meseca ni bilo treba briti (prej pa vsak dan) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5563
24.2.2015 14:03:08   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ahahaha, ja vem kaj misliš1 user posted image Glede depilacije, predvsem zaradi sebe. Sej tipi tega ne opazijo tako kot mi, ko pride ven prvi milimeter. Vse je v glavi, a? Po vseh mukah z britivcami, strojčki in rednimi depilacijami pri kozmetičarki na 3 tedne, vraščanjem inp. sem mislim da končno našla svojo rešitev. Laser, ki dejansko deluje! Zdej sem happy, happy, ker se že 2 meseca ni bilo treba briti (prej pa vsak dan) user posted image

Laser? Pa ne na predelu 'tamale'? Pa tud izogibaj se laserju, če nameravaš zanositi ....
Jaz hodim lepo redno na 3 tedne na depilacijo in je to to ... zadovoljna u nulo ... lepo vse smooth 14 dni, tazadn tedn pa pač jaz mal zamižim user posted image user posted image se bolj sekiram jaz, on niti porajta ne ... user posted image user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5564
24.2.2015 14:07:55   
perla*

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

zakaj pa misliš, da je moj ta mesec abstiniral user posted image user posted image

ko je bil užaljen, sem mu kar lepo obrazložila, da naj pomisli, kako se pa jaz počutim, ko mi reče, danes se mi pa ne da, me glava boli... bova jutri. No in tisti jutri je potem čez en teden, ko mu spet zatežim, če kaj misli...
da vsakič, ko sem jaz njega zavrnila, me je on sigurno 10x in zakaj potem misli, da ko se bo pa gospu končno dalo, ker ga nekje srbi in ima polne hlače, moram biti pa jaz takoj za user posted image

in če vam odkrito povem, ko nekaj časa abstiniraš, nehaš pogrešat tako telovadbouser posted image . Imam trenutno toliko drugih front odprtih, da se ne mislim še za to sekirat. Bosta pa samo dve punci, kaj hočemo.

Moramo trenutno prvo spravit na željeno šolo in če tu zmagam, bom kar zadovoljnauser posted image . Poleg da še službo dobim, sevedauser posted image

Vesela zate, da tako razmišljaš. Jaz bi sigurno iskala vzroke pri sebi user posted image Pa bi v svoji babji glavi delala zaključke zakaj mu nisem več privlačna. Sej ko to z njim skomuniciram itak pravi, da buče prodajam. Dobro ve koliko dam nase, da sem fit. Zato samozavest serijsko! Se pa zavedam, da se z leti tudi to spremeni. Ko naj bi vsak dan v času O, potem si najdeva kakšno popestritev, pa je. Bog dragi, naj traja! Če ne me panika lovi user posted image Sej včasih ni zabavno vsak mesec sedet pri kozmetičarki na nohtih in skakat k frizerju, važno pa je, da vem da prvotno to počnem zaradi svoje ženstvenosti. In sem tudi kadar sem bila samska. Perilo če ni drugače, pa nabavim v HM. Za manj kot 20€ dobiš ful lepega. Ampak sem že dala skozi to fazo user posted image V glavnem sem mnenja, da iskrica mora biti in da moramo ženske veliko nase dati in svojo ženstvenost. Tudi če smo hotele volilno pravico in biti enakopravne user posted image Moški so še vedno "lovci". user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5565
24.2.2015 14:09:30   
perla*

Jezus, saj vas sploh ne dohajam... user posted image In pozabila, kaj sem hotela komentirati... user posted image

Ti si itak moja vzornica! user posted image Tako da tudi, če ti trenutno ne rata sledit, mi je vseeno user posted image Ko bom velika bom Melanie1! Imela bom več otrok, vseeno bom hodila v službo, vedno bom dobre volje, nič mi ne bo težko, doma bom delala domače stvari in mož bo še vedno nor name user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
24.2.2015 14:09:45   
..noname..
Danes smo pa res pridne in zagnane za pisanjeuser posted image

Kar se tiče depiliranja - jaz se s tem ne obremenjujem preveč, predvsem v času user posted image se ne brijem...potem ko je konec se seveda uredim, ker končno pridejo trenutki za najuuser posted image Včasih ima pa tudi moj dragi željo, da se ne pobrijem...smešno, ampak tako je...je pa res, da nisem tako zelo pridna, da bi pobrila vsakič ko se kaj pozna, ker potem bi se morala na 2 dni briti....moje dlake nenormalno hitro poganjajo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5567
24.2.2015 14:17:10   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Kar se tiče depiliranja - jaz se s tem ne obremenjujem preveč, predvsem v času user posted image se ne brijem...potem ko je konec se seveda uredim, ker končno pridejo trenutki za najuuser posted image Včasih ima pa tudi moj dragi željo, da se ne pobrijem...smešno, ampak tako je...je pa res, da nisem tako zelo pridna, da bi pobrila vsakič ko se kaj pozna, ker potem bi se morala na 2 dni briti....moje dlake nenormalno hitro poganjajo user posted image user posted image

Imam iste probleme. Rastejo kot nore user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
24.2.2015 14:24:35   
Janchek81
Joj jaz sploh ne smem pomislt na britje, ker pol bi se res lahko vsak tretji dan brila user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
24.2.2015 14:25:26   
perla*
That's what love is! user posted image

http://m.klip.si/video-kar-dela-ta-moz-za-svojo-zeno-vas-bo-spravilo-v-solze-9421

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
24.2.2015 14:29:15   
Melanie1

Ti si itak moja vzornica! user posted image Tako da tudi, če ti trenutno ne rata sledit, mi je vseeno user posted image Ko bom velika bom Melanie1! Imela bom več otrok, vseeno bom hodila v službo, vedno bom dobre volje, nič mi ne bo težko, doma bom delala domače stvari in mož bo še vedno nor name user posted image

user posted image Raje si preberi, kaj sem ti napisala na Upajmo skupaj.

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
24.2.2015 14:51:09   
perla*

user posted image Raje si preberi, kaj sem ti napisala na Upajmo skupaj.

Ahahahaha ti pa si carica! user posted image Si mi dala posla! A ne bodi ga lena, bom preverila! Ti sporočim! user posted image
Hej, a drugač tvoj dan nima 24ur? Stavim, da nekak goljufaš in ima več ur user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
25.2.2015 7:34:52   
Melanie1
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5573
25.2.2015 8:04:07   
lily32
Se vam pridružujem. Sicer nisem prepričana, da bom še kdaj nosečka, a ker te stvari nonstop premlevam v sebi, menim, da mi bo lažje, če bom klepetala z vami. Vas že nekaj časa prebiram in bi se rada vključila v debato. Pri nas je situacija taka. Stara sem 39, imava dve deklici, ena bo v kratkem 6, druga pa 4 leta. Vedno sva se pogovarjala, da bova imela tri otroke. Ker imam določene zdravstvene težave in ker se približujem 40, sem ovrgla misel na tretjo nosečnost, a mi misel ne gre iz glave. Mož bi rad "malo več direndaja" v hiši in zato premlevava različne možnosti. Posvojitev – se boljim, da bo ob gradnji hiše zmanjkalo dnarja, rejništvo – otrok v resnici nikoli ni tvoj, ponovna nosečnost – morebitno poslabšanje določenih zdravstvenih težav. To so dileme, s katerimi se spopadam in končna odločitev še ni padla. user posted image

Pa da pokomentiram trenutne teme.
Depilacija: se strinjam, te dlake rastejo kot nore. Jaz se brijem enkrat na teden. Kar se tega tiče sem imela mir le med nosečnostjo, mi sploh niso rastle – bi bilo najbolje, da sem nonstop noseča.user posted image

Seks: jaz sem tista, ki večkrat štrajka. Velikokrat se počutim preveč utrujena, da bi se mi dalo user posted image Naše deklice gredo zgodaj v posteljo, le ko niso v vrtcu in čez dan ne spijo. Ko so v vrtcu, pa so zvečer budne tudi po 22. in takrat jaz že zaspim. user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5574
25.2.2015 8:20:22   
lily32
Aja, pa še čaji: kot sem že na Upajmo skupaj napisala. čokoladka in ostale, ki imate dolge cikle, med vikendom sem brala, da baje pomaga čaj iz petršilja, ki sproži menstruacijo. Probat ni greh.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.