|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
24.2.2015 5:54:17   
chocolatecake
Dobro jutro drage dame!
Nisem tako pridna ne, samo dragi me je zbudil, ko je šel v službo pa nemorem zaspat nazaj.
user posted image

Melanie1 hvala za recept! A to imaš aparat Delimano? Jaz sem ga gledala, ko je bil v Sparu smesno poceni, pa ga nisem takoj kupila, zdaj ga pa nimajo več, ga bom mogla it pa kam drugam iskat.
Dobra si, da boš čakala 2 meseca, da mila dozorijo, jaz bi težko, sem čisto preveč neučakane sorte user posted image .
Priden je tvoj sine, imam 2 nečaka njegovih let, pa sta tudi bolj vneta za kuhanje in peko kot kakšna punčka user posted image .
Nevem zakaj sem mislila, da imaš mlajše otroke, sem kar presenečena, ko berem 15 in 11user posted image . Koliko je pa stara vaša trenutno še najmlajša članica? Pišeš o beljenju sobic, imajo vsak svojo sobico? Sprašujem zato, ker sva tudi midva imela v planu veliko družino (in še zdaj nisem izgubila upanja, da naju tudi to čaka), pa sva ravno v fazi odločanja če narediti eno veliko in eno majhno otroško sobico cca 9m2 in cca 15 m2 in na ta račun malo večjo spalnico, ali rajši 3 otroške sobice 1x 9m2 in 2x po cca 10m2.
Ena od teh sob - najmanjša bo za začetek itak pisarna in soba za likanje, bolj je dilema pri drugi veliki sobi, jo pregraditi, ali ne.
Maruša35 pošiljam en velik objemček in res nimam besed ob takih zgodbah. Drži se in res od srca, ti želim, da ti novo zdravo dete čimprej polepša življenje. Od novembra še ni dolgo, mogoče te zdaj, zdaj preseneti dobra novica.
tia12 Tudi tebi želim od srca, da čimprej dočakaš user posted image in da bo tokrat vse OK.
A nismo včasih že imele tudi tukaj seznama? Brez datumov sicer samo z leti in noseča/bodoča nosečka ter število otrok?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
24.2.2015 7:32:38   
Janchek81
Dobro jutro punce ...
Evo pa je že torek ... bomo pridno začeli delati user posted image
Drugače pa jaz isto delam smutije ... banana nekako nevtralizira okus ... dodajam pa velikokrat korenje in špinačo ... naredim si pa vsak drugi dan sadnega kateremu dodam Jabolko, pomarančo, ingver, cimet, kivi in chia semena user posted image
Poleg smutijev pa jem potem za imunski sistem še MSM (mineral lepote ) in pa Camu camu, da nisem tko zmatrana al pa zaspana in da se tud bolje počutim ob teh 'zimskih' dnevih user posted image
Naslednji teden sem si pa rekla, da si bom šla kupiti še krvomočnico ... prejšnjič sem po jemanju le-tega zanosila še isti mesec, tko, da tukaj pa vseeno upava, da nama bi uspelo v roku pol leta ...
Vsem želim lep dan user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
24.2.2015 7:58:58   
MauMow
Uff tole ste se pa razpisale. Dobrodošla Tia. Mi smo super, vedno bolj je toplo zunaj user posted image . Gospa user posted image se na polno vliva danes, tako da sem skoraj vsako uro na WC user posted image

MD še vedno nič? Joj že jaz sem na polno živčna kaj bo. Še vedno držim pesti!

Se je pa moj dragi ta vikend ko smo bili s prijatelji in se nekaj pogovarjali o posvojitvah čisto v to spustil... Pregledal kaj vse je potrebno, da prideš do tega user posted image . Tako je navdušen da je rekel lej če ne bo šlo grema takoj v to (ne glede na to da sva se o tem že pogovarjala ampak tako navdušen še ni bil). Je rekel da je zelo lepa gesta da enemu otroku omogočiš lepo življenje.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 24.2.2015 8:04:37 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 5528
24.2.2015 8:43:25   
..noname..
chocolatecake midva ko sva delala hiško sva naredila 2 sobi, 3 je zaenkrat še odprta in je kot neka "galerija" in če bomo imeli 3 otroke lahko samo še pregradimo in je to to user posted image spalnica je pa posebej...sva tko gledala, da bo vsak mel svojo sobo....sam še polnit jih nisva začelauser posted image user posted image najbolj me je strah, da bova imela kakšne težave pri zanositvi, da nama ne bo uspelo ko si bova to želela. Nisva še probala, tako da nimam pojma kako bo pri namauser posted image

MauMow lepo od tvojega dragega, da je tudi to možnost sprejel. Jaz sem tudi mnenja, da če pač ne rata in če si želiš, bi bilo lepo če omogočiš kakšnemu otroku, ki nima lepega življenja, to, kar si zasluži.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 5529
24.2.2015 8:46:38   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

MauMow lepo od tvojega dragega, da je tudi to možnost sprejel. Jaz sem tudi mnenja, da če pač ne rata in če si želiš, bi bilo lepo če omogočiš kakšnemu otroku, ki nima lepega življenja, to, kar si zasluži.

Moj je vedno bil za to da če nebi šlo da bi, ampak nikoli tako navdušen nad to idejo. Res sem bila v šoku ko je povedal, prav videla sem da mu je ta ideja res super. Res sem presrečna da imam takega možeka.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
24.2.2015 8:48:24   
Janchek81
MauMow marsikater je tak, da ne bi sprejel drugega otroka, tako, da je tvoj možek res super, sploh pa super, da je navdušen nad to idejo. Samo ... kok časa pa pri nam traja, da posvojiš otročka? Pomoje so to kr dobe, ane? user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
24.2.2015 8:55:01   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

MauMow marsikater je tak, da ne bi sprejel drugega otroka, tako, da je tvoj možek res super, sploh pa super, da je navdušen nad to idejo. Samo ... kok časa pa pri nam traja, da posvojiš otročka? Pomoje so to kr dobe, ane? user posted image

Pri nas moraš imeti srečo da sploh kaj dobiš. Itak je moj za idejo da posvojima v tujini. Tako da pač v SLO bi dala skozi vse zadeve, potem pa posvojila v tujini (skoraj sigurno v Rusiji user posted image ). Ja drugače pa imama ene kolege ko nimata otrok ravno za to ker njen noče posvojiti, pravi da bosta imela samo svojega ali pa nič user posted image Tako da sem presrečna za takega moža!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5532
24.2.2015 8:57:27   
Janchek81
MauMow ja moj bivši se tud spomnim, da je takoj rekel, da je za idejo posvojitve ... je blo pa lih tko, da je tm pr njih ena ženska dobila otroka od ene znanke ... čez 2 let pa pol še enga - od iste ženske ... sm bla pa kr mal ogorčena user posted image pa ne zato, ker je una dobila otroka, jima je lepo, sta bratec in sestrica ( čeprav drugega očeta ) ampak ženska sploh ni imela nbene zaščite in je sexala kr povprek ... groza no user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
24.2.2015 9:03:15   
Melanie1
Dobro jutro! user posted image

Čokoladica - ja, v Šparu sem ga kupila in je Delimanov. Sem hotela drug dan kupiti še enega za mamo, pa ni bilo teorije. Razprodano. user posted image Milo pa sem delala po hladnem postopku, zato traja tako dolgo. Če bi delala po vročem postopku, bi ga lahko uporabila takoj. Ampak ima pa ta postopek to slabost, da vročina uniči dobršen del učinkovin v olju. zato bom malo počakala na končni izdelek. user posted image Bom raje sproti ustvarila še dve novi šarži mil. Recepte sem že našla. Prva bo vsebovala še med+mleko, druga pa namesto vode hidrolat. Se že veselim... Sestavine sem že naročila in ko jih dobim, bom zopet čarala. user posted image No, še NaoH moram zopet nažicati. user posted image Ga ne moreš naročiti preko pošte, ker gre za kemikalijo.
Naši otroci so pa res starostno razmetani. Letniki: 2000, 2003 in 2009. Tale bi morala biti lanska, pa se naš ati ni dal prepričati lep čas. Ampak ženska trma pa tudi ne pozna meja... user posted image Je naposled le klonil... user posted image
Sobic pa ni nikoli preveč. In močno verjamem, da ko vama bo stekla proizvodnja bodo sobice hitro zapolnjene. user posted image
MauMow - tole je pa res smola. Ampak kako že? You know the drill... user posted image

LadyJen in ostale
- tema niti pod razno ni formirana in vedno so vse nove punce dobrodošle brez izjeme. user posted image Se je pa vmes pred leti formirala skrita skupina na enem drugem forumu in meni nikakor ni sedla. Verjetno ravno zato, ker je bila skrita in popolnoma zaprta. Se pravi, ko dobiš kakšen pisalni preblisk, si kar daj duška... user posted image

Seznam - seveda ga imamo, ampak je obtičal neznano kje. Če ima katera čas, bi bilo fajn, če bi preklikala strani. Tudi sanja se mi ne, kje je ostal. Nekje med 180. in 200 stranjo zadnja verzija. Je treba preveriti. To je urejala Žabinčica. Dokler se ne vrne nazaj, bi bilo lepo, da ga katera druga prevzame. Predlagam MauMow ali pa LadyJen. Obe sezname obvladata. user posted image

In pavze je konec... user posted image Stay tuned... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5534
24.2.2015 9:13:42   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Melanie1

MauMow - tole je pa res smola. Ampak kako že? You know the drill... user posted image

Ma ja jaz niti nisem bila preveč razočarana je bil pa dragi (ampak je naslednji dan bil spet poln energije, kajti ugotovil je da bi zelo rad tudi posvojil). Se vidi kako si želi otročka. Zadnjič sta tudi kolega pripeljala svoja dva malčka in sva takoj vsak enega ujagala in jih malo igrala z njima.user posted image

Maraton prihaja user posted image

Seznamček - bom si vzela čas, danes ali pa jutri da ga poskusim najti in dodati punce user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5535
24.2.2015 9:53:03   
mamica deklicam

tema niti pod razno ni formirana in vedno so vse nove punce dobrodošle brez izjeme. user posted image Se je pa vmes pred leti formirala skrita skupina na enem drugem forumu in meni nikakor ni sedla. Verjetno ravno zato, ker je bila skrita in popolnoma zaprta. Se pravi, ko dobiš kakšen pisalni preblisk, si kar daj duška... user posted image

melanie1, tista tema je zelo kmalu zamrla. Sploh takrat, ko je glavna pobudnica, da jo moramo nuuuuuuujno opreti, zanosila in rodila dvojčka
zato je žabinčica naredila edino prav, da je ponovno načela to temouser posted image user posted image tu gor. Meni je ta oblika foruma bolj všeč, čeprav ga lahko vsi berejo. Pač čvekamo o stvareh, ki so trenutno aktualne.

Mene glede službe še niso nič klicaliuser posted image

Me je pa včeraj user posted image obiskala. Pa saj sem vedela, da bo tako. Če cel cikel nisva niti enkrat user posted image , ne moreš pričakovati nič drugega. Sem prav jezna na mojega, ker se obnaša kot en 90-letnik. Sem mu obrazložila, da če je njemu dovolj 1-2x na mesec dovolj, meni ni in še to ne bo dobil. In je ostal na suhem, ko pa on bi ravno tolikokrat. Pa sedaj samo jokca kot ena "baba", da ni dobil. A bom kazen morala očitno podaljšati, ker še sedaj ne razume, kje je poantauser posted image user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
24.2.2015 10:34:18   
Janchek81
A se sam men dozdeva ampak .. vedno več je takih moških, katerim sex je dovolj 1x tedensko al pa še to ne user posted image
Zadnje čase poslušam sam še o tem kako je enga glava bolela, druzga glava bolela, en je biu utrujen, drug je imel naporen dan in ko vprašam kolegice kokrat mesečno sexajo je odgovor .... 2x, 3x ... user posted image user posted image WTF????? Sory izrazu sam kje so tisti časi k smo ble skor da ne ženske take, da nas je kej bolel user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
24.2.2015 10:46:23   
mamica deklicam

A se sam men dozdeva ampak .. vedno več je takih moških, katerim sex je dovolj 1x tedensko al pa še to ne user posted image
Zadnje čase poslušam sam še o tem kako je enga glava bolela, druzga glava bolela, en je biu utrujen, drug je imel naporen dan in ko vprašam kolegice kokrat mesečno sexajo je odgovor .... 2x, 3x ... user posted image user posted image WTF????? Sory izrazu sam kje so tisti časi k smo ble skor da ne ženske take, da nas je kej bolel user posted image

ja, jaz mojemu nonstop govorim, da ima več izgovorov, kot 10 žensk skupaj. Pri mojemu so recimo: ga boli glava, pa trebuh, je tudi večinoma vedno utrujen... ni da ni.
In on bi imel še enega otrokauser posted image . Ni šanse, da ga narediuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5538
24.2.2015 11:16:44   
Janchek81
Jaz sem nekako lahko presrečna, ker edino med user posted image ne sexava, drgač pa kr pridno user posted image user posted image
SEm bolj jaz tista k se mi kakšen dan ne da k sm res utrujena od šihta ...

Neposredna povezava do sporočila: 5539
24.2.2015 11:46:36   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

ja, jaz mojemu nonstop govorim, da ima več izgovorov, kot 10 žensk skupaj. Pri mojemu so recimo: ga boli glava, pa trebuh, je tudi večinoma vedno utrujen... ni da ni.
In on bi imel še enega otrokauser posted image . Ni šanse, da ga narediuser posted image user posted image

k

Isti problemi pri meni user posted image user posted image user posted image - sem pa našla načine da ga vseeno prepričam ko meni paše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5540
24.2.2015 11:48:03   
Janchek81
MauMow kako ga prepričaš? Go Go GIRL user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5541
24.2.2015 11:48:57   
MauMow
Da ga pričakam v kakem lepem perilu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5542
24.2.2015 11:50:02   
Janchek81
Sej se mi je kar zdelo .. juhej user posted image user posted image
Jaz se spomnim pr bivšem .. še to ni palilo user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5543
24.2.2015 11:51:00   
Melanie1

melanie1, tista tema je zelo kmalu zamrla. Sploh takrat, ko je glavna pobudnica, da jo moramo nuuuuuuujno opreti, zanosila in rodila dvojčka

Joj, nje se pa spomnim. Pa veš, sem se velikokrat vprašala, če je uspešno donosila dvojčka. Za njo sem res iz srca navijala. Za tiste, ki ne veste, je pred tem doživela enako zgodbo kot Maruša. Izgubila otročka čisto na koncu nosečnosti. user posted image Teh žalostnih zgodb je kar veliko...

Bi bilo fajn pokramljati tudi s starimi znankami. Ne vem, kam so poniknile. Recimo ta*mala bi se že lahko oglasila in napisala, kako napreduje nosečnost. Je tudi v Majčicah 2015, ampak verjetno samo na FB.

Pa ko smo že pri starih borkah, kako pa je s Tippi? Se mi samo zdi, ali je rodila sinka? Ona je tudi bila navdušena nad tistim forumom, če se ne motim. Ma, dovolj nostalgije... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5544
24.2.2015 11:51:05   
MauMow

Moj se pa stopi sam da me vidi pomanjkano oblečeno, sploh pa če je še seksi perilo. HB obstajajo načini user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5545
24.2.2015 11:53:42   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Moj se pa stopi sam da me vidi pomanjkano oblečeno, sploh pa če je še seksi perilo. HB obstajajo načini user posted image

Edino pravilno ... moj bivši je biu itak pomoje en čudak user posted image Velikokrat je omenil, da bi se dala v sexy perilo .. pa se dam v samostoječe žabice, korzet, sexy hlačke,...pridem v dnevno sobo in se prikažem ... on pa sam .. PRID k men ... sej se lahko crkljava, ker me toook ZOB boli .. pol me je pa sam šlatou in je blo to to user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 5546
24.2.2015 11:57:33   
Melanie1
Ampak, punce, kje ste ve pobrale vaše moške? user posted image Jaz se z mojim nenehno prerekam, da ne bo umrl, če ne bova vsak dan user posted image .
Očitno je res, da se nasprotnosti privlačijo. user posted image Meni osebno bi bil ljubši kakšen bolj umirjen. Ampak zdaj je, kar je... user posted image

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5547
24.2.2015 12:03:56   
mamica deklicam

Joj, nje se pa spomnim. Pa veš, sem se velikokrat vprašala, če je uspešno donosila dvojčka. Za njo sem res iz srca navijala. Za tiste, ki ne veste, je pred tem doživela enako zgodbo kot Maruša. Izgubila otročka čisto na koncu nosečnosti. user posted image Teh žalostnih zgodb je kar veliko...

Bi bilo fajn pokramljati tudi s starimi znankami. Ne vem, kam so poniknile. Recimo ta*mala bi se že lahko oglasila in napisala, kako napreduje nosečnost. Je tudi v Majčicah 2015, ampak verjetno samo na FB.

Pa ko smo že pri starih borkah, kako pa je s Tippi? Se mi samo zdi, ali je rodila sinka? Ona je tudi bila navdušena nad tistim forumom, če se ne motim. Ma, dovolj nostalgije... user posted image

ja Tippi je rodila fanta, mislim da bo marca star že eno leto user posted image

ja, iz tiste prve teme so praktično vse poniknileuser posted image user posted image .

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5548
24.2.2015 12:08:18   
mamica deklicam

Ampak, punce, kje ste ve pobrale vaše moške? user posted image Jaz se z mojim nenehno prerekam, da ne bo umrl, če ne bova vsak dan user posted image .
Očitno je res, da se nasprotnosti privlačijo. user posted image Meni osebno bi bil ljubši kakšen bolj umirjen. Ampak zdaj je, kar je... user posted image

jaz sem imela pred leti patrona, ki mi je rekel, anj splezam na kandelaber, če mi paše, da bi rada user posted image . Se ne hecam, je res to rekel.

Da bi se jaz prikazala v kakšen sexy perilu, bi mojega kap user posted image user posted image . Pri mojih proporcahuser posted image , ne vem če se da pri nas sploh dobiti v moji številki. Poleg tega imam na žalost jaz hčerki, ki ne hodita zgodaj spat. Tako da to odpade.

(odgovor članu Melanie1)
Neposredna povezava do sporočila: 5549
24.2.2015 12:09:06   
Melanie1

ja Tippi je rodila fanta, mislim da bo marca star že eno leto user posted image

ja, iz tiste prve teme so praktično vse poniknileuser posted image user posted image .

Ene poniknile, druge vzklile... Važno, da se imamo fajn. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  220 221 [222] 223 224   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.