chocolatecake
|
Dobro jutro drage dame! Nisem tako pridna ne, samo dragi me je zbudil, ko je šel v službo pa nemorem zaspat nazaj. Melanie1 hvala za recept! A to imaš aparat Delimano? Jaz sem ga gledala, ko je bil v Sparu smesno poceni, pa ga nisem takoj kupila, zdaj ga pa nimajo več, ga bom mogla it pa kam drugam iskat. Dobra si, da boš čakala 2 meseca, da mila dozorijo, jaz bi težko, sem čisto preveč neučakane sorte . Priden je tvoj sine, imam 2 nečaka njegovih let, pa sta tudi bolj vneta za kuhanje in peko kot kakšna punčka . Nevem zakaj sem mislila, da imaš mlajše otroke, sem kar presenečena, ko berem 15 in 11 . Koliko je pa stara vaša trenutno še najmlajša članica? Pišeš o beljenju sobic, imajo vsak svojo sobico? Sprašujem zato, ker sva tudi midva imela v planu veliko družino (in še zdaj nisem izgubila upanja, da naju tudi to čaka), pa sva ravno v fazi odločanja če narediti eno veliko in eno majhno otroško sobico cca 9m2 in cca 15 m2 in na ta račun malo večjo spalnico, ali rajši 3 otroške sobice 1x 9m2 in 2x po cca 10m2. Ena od teh sob - najmanjša bo za začetek itak pisarna in soba za likanje, bolj je dilema pri drugi veliki sobi, jo pregraditi, ali ne. Maruša35 pošiljam en velik objemček in res nimam besed ob takih zgodbah. Drži se in res od srca, ti želim, da ti novo zdravo dete čimprej polepša življenje. Od novembra še ni dolgo, mogoče te zdaj, zdaj preseneti dobra novica. tia12 Tudi tebi želim od srca, da čimprej dočakaš in da bo tokrat vse OK. A nismo včasih že imele tudi tukaj seznama? Brez datumov sicer samo z leti in noseča/bodoča nosečka ter število otrok?
|