perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake perla* sem te nekako spregledala, pa nevem kako mi je to ratalo, ker skus tukaj gor visim . Ja jaz sem šla v decembru sama, januarja sva šla oba, rešile so se moje dolgotrajne zdravstvene težave, imunski sistem je boljši, mojemu se je spremiogram izboljšal za skoraj 300% (nemoreva trditi, da samo zaradi bioenergetika, ker je počel še druge stvari s tem namenom), v decembru sem takoj po terapiji dobila O, čez 14 dni pa še M. Zdaj je pa že 3 tedne od terapije, pa sem bila skoraj prepričana, da je tudi O že bila, M pa od nikoder. Zdaj pa nevem, če si naj mislim, da je bilo v decembru tisto samo naključje, ali je pa takrat pomagalo, zdaj pa ne A ti si hodila tisto, ko greš 4 zaporedne dni? Kaj boš zdaj? Boš šla še enkrat? So ti kaj rekli, kolikokrat naj bi prišla, da bo kaj učinka? Meni je rekel, da je navadno učinek po prvi terapiji in drži še kakšno leto, včasih pa so potrebne 2-3 terapije, oz 2-3 mesece po 4 dni. Poznam pa kar ene par zgodbic, ki jim je na ta način uspelo, tako, da sem imela res upanje, da bo, zdaj pa počasi tudi tukaj obupujem. No, midva sva bila začetek januarja na Bledu, 4x zaporedoma. Zdej konec januarja sem šla pa jaz še enkrat. Ničesar še ne morem rečt, pa ravno sem M dobila, tako da v prvo ni uspelo Ko sem jokala, me je moj tolažil, da je verjetno prezgodaj za učinek Pomoje, da bom šla čez en mesec spet. Da vsaj pri tem vstrajam in da vidim. Domančič sam mi je rekel, da je fora v cirkulaciji, pa da imam vedno mrzle noge. Zamahnil je z roko, češ, da je moj problem res nikakav - majhen Da ima on že ne vem kolk tisoč otrok po njegovi metodi. Probam čim manj analizirat, prebrala nisem nič velik o njem, kot ponavadi cel net okol obrnem. Bom tokrat probala obratno taktiko - nič, samo verjet. Pri nama je še najhujš to, da gre za nepojasnjeno. Razen manjših žarišč endometrioze, ki so mi jih z laporo odstranili, vse štima. Redne M, redne O, hormoni pregledani in OK, spermiogram Ok. En neuspeli Ivf V vsej tej nesreči si včasih źelim, da bi vsaj vedla kaj ne štima, tko ti je pa še manj jasno
|