|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
4.2.2015 18:07:00   
rebrebu
MILA27 dones ponoč grem:) pa da vidimo kaj bo reku:) mogoč grem zastojn:)))))

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.2.2015 18:13:19   
pejko
Rebrebu, sreeečno!!!

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.2.2015 18:33:46   
maychiee
Rebrebu - vso sreco ti zelim! 🙏

Aspera - sem videla na televiziji ja da bo katastrofa s tem snegom 😩 upam da ti rata, da ne bos morala prelagat ker verjamem da ze zdaj komaj cakas!!
Jaz sem se danes cez dan pocutila cudno tako kot da mi je pa mi ni slabo ... Nevem ;))) Sicer prsa me ne bolijo vec so pa zagotovo napihnjena malo ... Se 9 dni 👏👏

Kako ste ostale?

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.2.2015 18:49:36   
JedKa
Midva greva jutri na punkcijo. Nekaj me zanima... ste punce po transferju na bolniški?
Meni je prejšnjič niso dali (samo na dan punkcije in transfera). Tokrat bi rada počivala vsaj nekaj dni, pa mi je danes osebni zdravnik rekel, da rabi mnenje iz Postojne, sicer ne bo nič. Pa že vem, da mi tam ne bodo nič drugega rekli kot prejšnjič, naj živim dalje in upam da rata...
Mi je malo zoprno, da moram prosit zdravnike in me zanima kako je pri ostalih.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.2.2015 18:52:45   
maychiee
JedKa - v Mariboru ti dajo na dan punkcije ter na dan transerja list na katerem pise da priporocajo mirovanje oz. bolniski stalez! Tako da ... Nebi pa vedela kako poteka v ostalih mestih... Pa se sami ti recejo da je boljse ce si doma.. Sicer zivis normalno ne pa zdaj nekaj sportat itd... Kaksni sprehodi so ok ni pa vredu 24/7 mirovat!
Lp

< Sporočilo je popravil maychiee -- 4.2.2015 18:54:19 >

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.2.2015 19:00:34   
pejko
Jedka, reš ti po punkciji da list, kjer piše, kaj so ti delali, koliko celic itd. in spodaj je stavek Svetujemo _____ dni bolniškega staleža. On ne napiše ničesa ... :)

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.2.2015 19:02:07   
pejko
Aja, pa srečno na punkciji. Če te kaj potolaži, mene nikoli ne boli, grem tudi isti dan v službo ;) Mislim, valda malo boli, ampak so moje M hujše ;)

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.2.2015 19:07:48   
JedKa
pejko vem...Mi je prejšnjič rekel, naj grem naslednji dan delat. Tako da od njega ne bom dobila bolniške...Očitno bom morala vzet letni dopust, da še kak dan doma počivam.
Vem kako punkcija zgleda, sem jo že dala skozi. Mene je ful bolelo, tako da vem kaj me jutri čaka user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.2.2015 19:10:24   
pejko
Nisi razumela mojega namiga :)

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.2.2015 19:12:07   
JedKa
ajaaa user posted image uf to pa ne vem, če si upam.... sem preveč poštene sorteuser posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 435
4.2.2015 19:15:04   
pejko
Če pa je verjetno pozabil :) Lahko pa rečeš svojemu zdravniku, da je samo pozabil in da bi ti sigurno dal, čene tega ne bi pisalo na obrazcu :D

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.2.2015 19:16:45   
pejko
Sicer niti jaz verjetno ne bi tega naredila, mogoče bi pa klicala splošnega dr in mu rekla, da sm mela to in da sm mislila it delat, ampak da ful boli.
AL pa kr rešu reci...dr, ste pozabili napisati, da mi predlagate 14 dni bolniške .)))))))))))))) Si misliš njegov pogled :D

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.2.2015 19:48:02   
molekulca
Ha ha ha, Pejko, ja ne vem kako bi komentiral, če katera to reče :)
JedKa, pa če tvoj dohtar mal poglumi pa napiše, da imaš prehlad? Sama bi tudi raje počivala par dni. Nikoli ne veš. Tudi če ne boli.

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.2.2015 19:49:38   
lolita83
Pejko ti si filmska;)))))) jst sem tud studirala da bi dopisala.....

(odgovor članu molekulca)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.2.2015 19:58:57   
JedKa
molekulca moj osebni zdravnik mi je danes po telefonu rekel, da mu moram prinest njihovo mnenje, koliko dni predlagajo bolniške in mi jo bo dal na podlagi tega (torej nič, kot predlagajo v Postojni user posted image ). Jaz sem se prejšnjič v službi obupno počutila, ker mi je stalno po glavi hodilo, kaj mi je bilo treba it takoj v službo in tvegat...in že po 6 dneh sem dobila M. Tako da hočem tokrat naredit vse kar lahko, da rata in verjetno počitek kakšen dan po transferju nebi škodil.

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.2.2015 20:00:54   
pejko
Vam zaupam nekaj :)
Sicer sem bla fullllll pridna učenka in telovadbo imela vedno ZU in neke super rezultate...ampak kuperjevega testa res nisem marala...Tako, ko sem imela enkrat pregled ščitnice v bolnici, sem dobila opravičilo za šolo in spodaj je pisalo...telovaditi ne sme ___ dni. In sem napisala 14, lih da sm se izognila kuperju :D :D :D :D

...pa smo vsi preživeli ;)

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.2.2015 20:17:36   
Kolenc
Hja no jaz sem doma ze od punkcije, mela sm jo v lj in so mi rekl doma bit do transferja no potem pa so mi zard mojga dela v sluzbi rekl da po tranferju se pocivat 7 dni... Sem mela pa ful bolecine od punkcije... Res si zelim pluska da mi ne bo treba cez to se enkrat...
No danes sm ze 5dan po transferju in sm tkoo zaspana skos men se oci skos zapirajo in sm si izmerla temperaturo in sm mela uceri 37,5 dons pa 37,2... Ma se kera povisano temp.?? Je to kaksn slab znak?? :(

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 442
4.2.2015 20:30:11   
pejko
Kolenc, mislim da jo progesteron dviga.

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.2.2015 20:36:54   
Kolenc
Aha, no sej se sploh ne cudm glede na to kaj smo vse dale vase hehe :)

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 444
4.2.2015 21:01:20   
aspera
Ta Reš je pa res en čuden model - se opravičujem vsem tistim, ki ste zadovoljne z njim user posted image . Tako v Lj kot v Mb ti napišejo, da priporočajo bolniško od punkcije do transferja in potem od transferja do krvnega, če je pa ta pozitiven pa potem še bolniško do prvega pregleda. Jaz sem sedaj že prek komisije na bolniški in so mi tudi oni na podlagi tega mnenja iz Mb podaljšali bolniško do sredi marca. Pa tudi moja zdravnica mi ni nikoli komplicirala, vedno mi je dala bolniško, že med špikanjem.

Čeprav jaz sem res že naveličana in bi šla kar delat, samo imam tako naravo dela, da ne bi ravno tvegala.

Z mojim uz-jem v petek pa slabo kaže, vremenska napoved je katastrofalna, cel dan naj bi snežilo. Najbrž bova morala prestavit.

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 445
4.2.2015 21:19:08   
pejko
Aspera, a k svojemu ginekologu pa ne moreš?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 446
4.2.2015 22:08:18   
aspera
Jutri imam namen poklicat v Mb in vprašat koliko je sploh nujno, da pridem na ta uz. Ampak pri svoji sem pa itak potem čez 2 tedna naročena na 1.pregled in dvomim, da me bo hotla že vmes kaj vzet, bo verjetno rekla, naj počakam še ta dva tedna.

reburebu, upam, da dobro opraviš pri Rešu user posted image .

JedKa, srečno jutri in čim manj bolečo punkcijo user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 4.2.2015 22:11:37 >

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.2.2015 22:10:44   
aspera
...

< Sporočilo je popravil aspera -- 4.2.2015 22:11:15 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.2.2015 6:18:10   
pejko
Dobro jutro, punce!
Sem prva razočarala, bom še prva razveselila :)

Kot veste, sem delala test 9. dan, in to zato, ker sem izgubila vse znake. Seveda je sledilo vsesplošno razočaranje, jok...
12. dan, to je v torek, sem imela neke čudne sanje, se zbudila ob 5.00...ker sem imela dovolj Estime (oriznajmo si, ni najbolj lušna stvar na svetu), sem rekla, da jo bom nehala jemat, sam sem naredila še enkrat test, nek kanadski. Sem zbudila mojega, da koliko črtic vidi...ENO!!!hmm...jaz sem vidla 2 :) Sem imela še en test first sign duo, ki je tudi pokazal raaaaaahlo črtico. OK. Bom upoštevala Reša. 14. dan Clear Blue. Še vedno brez vseh znakov, NIIIČ!
Danes naredila test in je plusek, raaahel, ampak je.

Po 4ih letih sem prvič vidla plus :)
Valda sem zdaj panična itd., zakaj je plusek že 3 dni rahel, zakaj se ne debeli, ali ne raste hormon...AMPAK to bo druga zgodba, danes je plusek :)

Morala zgodbe: če reče dr. delajte test na 14. dan, reče to z razlogom :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.2.2015 8:10:37   
molekulca
Pejko, pa to Je SUPERRR!!!! Plusek je in pika, tudi če se slabo vidi druga črtica.... ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pejko)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?