|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 
1.2.2015 14:47:29   
lolita83
Saryka pozdravljena! Kaj se dogaja s teboj? Kaksni znaki sumljivi?:)) kdaj si imela et?

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.2.2015 14:54:49   
Saryka
Odlicno se pocutim,mal me trebuscek boli,mal desni jajcnik obcasno zaboli,joskice so obcutljive -velike hehe
v cetrtek sem imela transfer..dva so mi daliuser posted image user posted image

Punce samo sprosceno sej bouser posted image

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.2.2015 15:02:55   
Saryka
Kaj pravite kdaj lahko naredim prej test
drugac moram cakat dva tedna.
Moj mm mal je nepotrpljeziv.

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
1.2.2015 17:07:44   
kobra1
Pozdravljene.
Tudi jaz začnem jutri z inekcijami. to je moj 3 IVF in tokrat bomo poiskusili z dolgim protokolom. 2 postopek se je žal končal z IMN in zdej v nove boje. Zanima me pa če je velika razlika če se špikam zjutraj oz zvečer? vem da je bolje zjutraj vendar sem v službi in ni izvedljivo.najbolje je da se vsak dan ob isti uri pa me zanima če je kaj narobe če je kakšen dan kakšna ura v razmaku oz če je to fajn narobe???

vsem držim pesti za čimveč user posted image

hvala in lp

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
1.2.2015 18:07:22   
Kolenc
Ojla.
Ker zelo zivcno cakam in cakam doma, da lahko naredim test in sploh ne vem ce bi ga delala pred krvnim testom pisem
Vam kaksne maste kaj izkusnje. Sem v prvem IVF in ICSI postopku pridelali 13 folikllov od tega 10 oplojenih in ker so bili prevec leni sta ostali samo 2 moruli in obe sem dobila v varstvo na 5. dan je biu transfer, trenutno je danes 3 dan od transferja in sem napihnjena kot zogica prsi me bolijo da ponoc komi lezim ubistvu sploh ne lezim na trebuhu hehe in pa se ponoci vstajam in hodim lulat.. Kdaj naj bi se mi ugnezilo ?? Kdaj naj bi se pojavili prvi znaki nosecnosti?
Vsem zelim same +

(odgovor članu kobra1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
1.2.2015 20:08:18   
aspera
Kolenc, mislim, da je še prezgodaj za vgnezditev. Pušenjak pravi, da pride do vgnezditve 2-5 dan po ET, če je bil ta na 5.dan, ampak ti si imela na 5.dan šele moruli, ki pa sta se morali najprej razviti do stopnje blastociste, tako da prištej še 2 dneva.

Saryka, jaz sem imela ET na 3.dan in mi je test že na 8.dan po ET pokazal rahlo črtico. Ni pa nujno, da vsem že takrat pokaže, ker je odvisno kdaj pride do vgnezditve in kdaj hCG začne naraščati.

kobra1, jaz sem si dajala injekcije zvečer, ker so mi rekli, da ni važno kdaj si jih dajem, samo da ne sme biti več kot eno uro razmaka vmes.

Držim pesti za vse user posted image .

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 381
1.2.2015 20:44:23   
Saryka
Kolenc to je vse normalno..jaz sam isto hodila na vc veckrat..zdaj se je umirilo..prsi te bodi bolele zihr se neki casa ..
trebuh isto.
Jaz sem isto dajala inekcije vsak dan ob 10 zvecer.

Hvala na odgovoru aspera

user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.2.2015 8:46:55   
maychiee
Saryka - tudi jaz imam test 13.2 😋 ... Upam da bo ta petek 13 zame srecen datum 😆

Kolenc- Jaz sem napihjena ze bila naslednji dan po ET ... Prsa me bolijo, lulat hodim itak skoz... Napenja me 😠 ...

Aspera - torej si ti tudi imela na 3. Dan... Jaz tudi razmisljam da bi sama prej naredila test doma ampak me je strah da bom razocarana... Danes je 4. dan po ET 😏

Kako pa ste kaj ostale?
Naj nam mine to cakanje 😬

(odgovor članu Saryka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.2.2015 10:16:40   
aspera
Ja, na 3.dan in 8 dni po ET sem imela že rahlo črtico na testu. Očitno je hitro prišlo do vgnezditve. Sem imela pa takoj kar očitne znake, napihnjenost, boleča prsa, rahle slabosti in občutljivost, tako da se mi je zdelo, da je ratalo.
Še 4 dni do uz user posted image . Džite pesti, da bo vse ok user posted image .

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.2.2015 15:34:01   
Anonimen
aspera drzim pesti za cez 4dni :)

Ostalim tudi! Preberem vas lahko,pišem težje,ker moj tel.je predpotopen :/ wifi pa nimam. Zgleda,da bom spustila korenine v tej bolnici,ker za dr.preveč dobro zgledam,da bi me punktirali. Oni že vejo :) samo,da bo vse dobro

Srečno vsem

(odgovor članu lolita83)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
2.2.2015 16:20:25   
ziva1
Jaz se poslavljam, so mi prekinali postopek user posted image , ker ni foliklov.

Pejko user posted image

Držim pesti za veliko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.2.2015 17:58:44   
Kolenc
Punce hvala za odgovore, vidim da imamo vse podobne znake :)
Aspera upam da je rataloo :) drzim pestii :)

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
2.2.2015 21:14:30   
Marta72
Mene pa zanima, koliko dni ste se špikale do stop injekcije?

Sva pa danes prvič samostojno zmešala "cocktail" in sva bila čist ponosna, glede na to kakšen paranoik sem na igle user posted image

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.2.2015 21:28:40   
Link
Ojla, pozdravljeni Saryka in Kolenc, zdaj pa srečno do konca!

Pejko,user posted image en velik user posted image , upanje sicer umre zadnje....

Lolita, ja delam v zdravstvu in in sem obkrožena z vsemi možnimi "živalmi", zdaj na oddelku razsajata gripa in RSV, groza! Ah, ti znaki.... mislim, da bi že vse doktorirale na forumu iz njihuser posted image , močno stiskam pestke, da tvoji ne-znaki pomenijo en velik user posted image

Anonimna, čestitke za nosečnostuser posted image , mene prvič, ko sem imela hiperco, na srečno niso punktirali, čeprav so glede na količno tekočine v trebuhu o tem že razmišljali, bolečine v tebuhu pa so bile občasno za znoret. Držim pesti, da se vse umiri, da lahko uživaš v user posted image

Aspera, stiskam pesti zauser posted image na UZ čez 4 dni!

Danes bila ponovno na UZ, spet se bližam podobni situaciji kot prejšnjič in je ponovo nevarno za hiperco user posted image , na eni strani 20 foliklov na drugi najmanj 15, trebuh pa že zdaj kot balon. V petek je izgledalo še vse bp, ali pač user posted image . Jutri moram dati kri in se bodo odločili ali bom imela ET v tem postopku. Skratka bližam se enakemu scenariju kot Arual, pri tem da obstaja možnost, da mojemu ne bodo našli plavalcev....sem kar malo slabe volje user posted image . A je imela katera manjši odmerek Gonala kot 150?

Držite se punce, stiskam pesti za vse ki čakate plusek!

(odgovor članu Kolenc)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.2.2015 21:34:40   
Link
ziva1, žal mi je user posted image , ne obupat....želim ti, da se čimpej vrneš z novimi močmi in s protokolom, ki ti bo prinesel čem več lepih celic!

(odgovor članu Link)
Neposredna povezava do sporočila: 390
2.2.2015 22:08:22   
aspera
Hvala vsem, ki držite pesti zame . Jaz jih pa za vas user posted image .

Čez 2 dni nastopim že v 7.teden, vsaj po eni aplikaciji sodeč user posted image . Sem si na netu izračunala, da imam (glede na dan punkcije in ET-ja) PDP 30.septembra. Slabosti še kr nimam nič, edino zvečer sem napihnjena, kot da sem že v 5.mesecu, pa joški me zvečer malo bolijo, zjutraj pa nič. Tako da sem že čisto vznemirjena za petek in kaj bova izvedela. Upam na dobre novice user posted image .

(odgovor članu Link)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.2.2015 22:34:21   
Saryka
Ojla punce..
Jaz se pocutim odlicno
aspera isto mi je zvecer sem napihnjena in joske vec bolio..
zjutraj pa zgine.

Marta,jaz sem dobila inekcija za 7 dni.
Ziva ne obupat sej bouser posted image

< Sporočilo je popravil Saryka -- 2.2.2015 22:35:44 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.2.2015 22:38:36   
maychiee
Aspera - drzim pestiiii 👍💪 se maloo! Bo minilo kot sus 😁
Marta72 - vse je odvisno od foliklov (koliko jih je in kaksni so) .. Nekje 8-11 dni ce se ne motim. Jaz sem se pikala 9dni (9dan sem dala zvecer ze stop injekcijo) .
Link - jaz sem imela nonstop 150 odmerka... Glede tezav pa - upam da uredis in da se vse iztece tako kot si zelis! 🙏👍
Ziva- user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil maychiee -- 2.2.2015 22:40:10 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.2.2015 8:05:09   
tasyjka
ojla punce

no,včeraj sem imela transfer...imela sm 5.celic,vse so se oplodile vendar sta se dve nehale razvijat,2 grejem,za eno mi bodo pa še sporočili,če jo bodo zamrznili.....zdaj pa 14 dnevno čakanje....vsem želim en velik ,velik plusek,pa upam,da bo letos za nas uspešno leto.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.2.2015 9:48:12   
maychiee
Tasyjka - suuuper! Lepo grej pikici in zelim ti user posted image 🙏👍 ... Cakamo pa itak vse ;))) katastrofa! Naj nam mine cimprej 😊

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.2.2015 10:28:13   
Saryka
Tasyika srecno..vse cakamo user posted image user posted image
Mene boli trebuh mam obcutek da bom vsak trenutek dobila m. Je to normalno?

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.2.2015 10:28:32   
aspera
Katera zdaj prva lula user posted image ? Jaz ne sledim več, se vas je kr nabralo.

tasyjka, superca, zdaj pa lepo "razvajaj" svojo pikico, da se bo odločila ostat user posted image . Nam je sestra v Mb rekla po transferju naj se imamo lepo, uživamo, počnemo stvari, ki jih imamo radi, da bojo naši zarodki rekli:"Vau, tukaj je pa tako fajn, da bom kar ostal." user posted image

ziva1, žal mi je, da so ti prekinili postopek user posted image . Upam, da boš lahko kmalu spet z novim zaštartala.

Mene so pa danes po parih dneh ponoči spet dojke bolele, da sem se parkrat zbudila. Očitno ti hormoni malo nihajo in ni vsak dan enako s temi znaki potem.

(odgovor članu maychiee)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.2.2015 10:38:53   
lolita83
dober dan vsem! Aspera! Kdaj mas ze uz? Evo jst sem 8.dan in mislim lulat cez 2, 3 dni.....

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.2.2015 10:43:52   
aspera
Uz imam v petek user posted image . Me je kar malo strah. Upam, da bo vse ok, da bo plod in utrip, ker sedaj že mora biti prisoten utrip.

Super, lolita83, še malo pa lulaš user posted image . Držim pesti user posted image .

(odgovor članu lolita83)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.2.2015 10:47:03   
lolita83
Seveda bo vse super! Drugace ne more bit! Jst tud zate oz. za vse punce drzim pesti!

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?