Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 1.2.2015 14:47:29
|
|
|
|
lolita83
|
Saryka pozdravljena! Kaj se dogaja s teboj? Kaksni znaki sumljivi?:)) kdaj si imela et?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 1.2.2015 14:54:49
|
|
|
|
Saryka
|
Odlicno se pocutim,mal me trebuscek boli,mal desni jajcnik obcasno zaboli,joskice so obcutljive -velike hehe v cetrtek sem imela transfer..dva so mi dali Punce samo sprosceno sej bo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 1.2.2015 15:02:55
|
|
|
|
Saryka
|
Kaj pravite kdaj lahko naredim prej test drugac moram cakat dva tedna. Moj mm mal je nepotrpljeziv.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 1.2.2015 17:07:44
|
|
|
|
kobra1
|
Pozdravljene. Tudi jaz začnem jutri z inekcijami. to je moj 3 IVF in tokrat bomo poiskusili z dolgim protokolom. 2 postopek se je žal končal z IMN in zdej v nove boje. Zanima me pa če je velika razlika če se špikam zjutraj oz zvečer? vem da je bolje zjutraj vendar sem v službi in ni izvedljivo.najbolje je da se vsak dan ob isti uri pa me zanima če je kaj narobe če je kakšen dan kakšna ura v razmaku oz če je to fajn narobe??? vsem držim pesti za čimveč hvala in lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 1.2.2015 18:07:22
|
|
|
|
Kolenc
|
Ojla. Ker zelo zivcno cakam in cakam doma, da lahko naredim test in sploh ne vem ce bi ga delala pred krvnim testom pisem Vam kaksne maste kaj izkusnje. Sem v prvem IVF in ICSI postopku pridelali 13 folikllov od tega 10 oplojenih in ker so bili prevec leni sta ostali samo 2 moruli in obe sem dobila v varstvo na 5. dan je biu transfer, trenutno je danes 3 dan od transferja in sem napihnjena kot zogica prsi me bolijo da ponoc komi lezim ubistvu sploh ne lezim na trebuhu hehe in pa se ponoci vstajam in hodim lulat.. Kdaj naj bi se mi ugnezilo ?? Kdaj naj bi se pojavili prvi znaki nosecnosti? Vsem zelim same +
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 1.2.2015 20:08:18
|
|
|
|
aspera
|
Kolenc, mislim, da je še prezgodaj za vgnezditev. Pušenjak pravi, da pride do vgnezditve 2-5 dan po ET, če je bil ta na 5.dan, ampak ti si imela na 5.dan šele moruli, ki pa sta se morali najprej razviti do stopnje blastociste, tako da prištej še 2 dneva. Saryka, jaz sem imela ET na 3.dan in mi je test že na 8.dan po ET pokazal rahlo črtico. Ni pa nujno, da vsem že takrat pokaže, ker je odvisno kdaj pride do vgnezditve in kdaj hCG začne naraščati. kobra1, jaz sem si dajala injekcije zvečer, ker so mi rekli, da ni važno kdaj si jih dajem, samo da ne sme biti več kot eno uro razmaka vmes. Držim pesti za vse .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 1.2.2015 20:44:23
|
|
|
|
Saryka
|
Kolenc to je vse normalno..jaz sam isto hodila na vc veckrat..zdaj se je umirilo..prsi te bodi bolele zihr se neki casa .. trebuh isto. Jaz sem isto dajala inekcije vsak dan ob 10 zvecer. Hvala na odgovoru aspera
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 8:46:55
|
|
|
|
maychiee
|
Saryka - tudi jaz imam test 13.2 😋 ... Upam da bo ta petek 13 zame srecen datum 😆 Kolenc- Jaz sem napihjena ze bila naslednji dan po ET ... Prsa me bolijo, lulat hodim itak skoz... Napenja me 😠 ... Aspera - torej si ti tudi imela na 3. Dan... Jaz tudi razmisljam da bi sama prej naredila test doma ampak me je strah da bom razocarana... Danes je 4. dan po ET 😏 Kako pa ste kaj ostale? Naj nam mine to cakanje 😬
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 10:16:40
|
|
|
|
aspera
|
Ja, na 3.dan in 8 dni po ET sem imela že rahlo črtico na testu. Očitno je hitro prišlo do vgnezditve. Sem imela pa takoj kar očitne znake, napihnjenost, boleča prsa, rahle slabosti in občutljivost, tako da se mi je zdelo, da je ratalo. Še 4 dni do uz . Džite pesti, da bo vse ok .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 15:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
aspera drzim pesti za cez 4dni :) Ostalim tudi! Preberem vas lahko,pišem težje,ker moj tel.je predpotopen :/ wifi pa nimam. Zgleda,da bom spustila korenine v tej bolnici,ker za dr.preveč dobro zgledam,da bi me punktirali. Oni že vejo :) samo,da bo vse dobro Srečno vsem
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 16:20:25
|
|
|
|
ziva1
|
Jaz se poslavljam, so mi prekinali postopek , ker ni foliklov. Pejko Držim pesti za veliko
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 17:58:44
|
|
|
|
Kolenc
|
Punce hvala za odgovore, vidim da imamo vse podobne znake :) Aspera upam da je rataloo :) drzim pestii :)
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 21:14:30
|
|
|
|
Marta72
|
Mene pa zanima, koliko dni ste se špikale do stop injekcije? Sva pa danes prvič samostojno zmešala "cocktail" in sva bila čist ponosna, glede na to kakšen paranoik sem na igle
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 21:28:40
|
|
|
|
Link
|
Ojla, pozdravljeni Saryka in Kolenc, zdaj pa srečno do konca! Pejko, en velik , upanje sicer umre zadnje.... Lolita, ja delam v zdravstvu in in sem obkrožena z vsemi možnimi "živalmi", zdaj na oddelku razsajata gripa in RSV, groza! Ah, ti znaki.... mislim, da bi že vse doktorirale na forumu iz njih , močno stiskam pestke, da tvoji ne-znaki pomenijo en velik Anonimna, čestitke za nosečnost , mene prvič, ko sem imela hiperco, na srečno niso punktirali, čeprav so glede na količno tekočine v trebuhu o tem že razmišljali, bolečine v tebuhu pa so bile občasno za znoret. Držim pesti, da se vse umiri, da lahko uživaš v Aspera, stiskam pesti za na UZ čez 4 dni! Danes bila ponovno na UZ, spet se bližam podobni situaciji kot prejšnjič in je ponovo nevarno za hiperco , na eni strani 20 foliklov na drugi najmanj 15, trebuh pa že zdaj kot balon. V petek je izgledalo še vse bp, ali pač . Jutri moram dati kri in se bodo odločili ali bom imela ET v tem postopku. Skratka bližam se enakemu scenariju kot Arual, pri tem da obstaja možnost, da mojemu ne bodo našli plavalcev....sem kar malo slabe volje . A je imela katera manjši odmerek Gonala kot 150? Držite se punce, stiskam pesti za vse ki čakate plusek!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 21:34:40
|
|
|
|
Link
|
ziva1, žal mi je , ne obupat....želim ti, da se čimpej vrneš z novimi močmi in s protokolom, ki ti bo prinesel čem več lepih celic!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 22:08:22
|
|
|
|
aspera
|
Hvala vsem, ki držite pesti zame . Jaz jih pa za vas . Čez 2 dni nastopim že v 7.teden, vsaj po eni aplikaciji sodeč . Sem si na netu izračunala, da imam (glede na dan punkcije in ET-ja) PDP 30.septembra. Slabosti še kr nimam nič, edino zvečer sem napihnjena, kot da sem že v 5.mesecu, pa joški me zvečer malo bolijo, zjutraj pa nič. Tako da sem že čisto vznemirjena za petek in kaj bova izvedela. Upam na dobre novice .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 22:34:21
|
|
|
|
Saryka
|
Ojla punce.. Jaz se pocutim odlicno aspera isto mi je zvecer sem napihnjena in joske vec bolio.. zjutraj pa zgine. Marta,jaz sem dobila inekcija za 7 dni. Ziva ne obupat sej bo
< Sporočilo je popravil Saryka -- 2.2.2015 22:35:44 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 2.2.2015 22:38:36
|
|
|
|
maychiee
|
Aspera - drzim pestiiii 👍💪 se maloo! Bo minilo kot sus 😁 Marta72 - vse je odvisno od foliklov (koliko jih je in kaksni so) .. Nekje 8-11 dni ce se ne motim. Jaz sem se pikala 9dni (9dan sem dala zvecer ze stop injekcijo) . Link - jaz sem imela nonstop 150 odmerka... Glede tezav pa - upam da uredis in da se vse iztece tako kot si zelis! 🙏👍 Ziva-
< Sporočilo je popravil maychiee -- 2.2.2015 22:40:10 >
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 3.2.2015 8:05:09
|
|
|
|
tasyjka
|
ojla punce no,včeraj sem imela transfer...imela sm 5.celic,vse so se oplodile vendar sta se dve nehale razvijat,2 grejem,za eno mi bodo pa še sporočili,če jo bodo zamrznili.....zdaj pa 14 dnevno čakanje....vsem želim en velik ,velik plusek,pa upam,da bo letos za nas uspešno leto.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 3.2.2015 9:48:12
|
|
|
|
maychiee
|
Tasyjka - suuuper! Lepo grej pikici in zelim ti 🙏👍 ... Cakamo pa itak vse ;))) katastrofa! Naj nam mine cimprej 😊
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 3.2.2015 10:28:13
|
|
|
|
Saryka
|
Tasyika srecno..vse cakamo Mene boli trebuh mam obcutek da bom vsak trenutek dobila m. Je to normalno?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 3.2.2015 10:28:32
|
|
|
|
aspera
|
Katera zdaj prva lula ? Jaz ne sledim več, se vas je kr nabralo. tasyjka, superca, zdaj pa lepo "razvajaj" svojo pikico, da se bo odločila ostat . Nam je sestra v Mb rekla po transferju naj se imamo lepo, uživamo, počnemo stvari, ki jih imamo radi, da bojo naši zarodki rekli:"Vau, tukaj je pa tako fajn, da bom kar ostal." ziva1, žal mi je, da so ti prekinili postopek . Upam, da boš lahko kmalu spet z novim zaštartala. Mene so pa danes po parih dneh ponoči spet dojke bolele, da sem se parkrat zbudila. Očitno ti hormoni malo nihajo in ni vsak dan enako s temi znaki potem.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 3.2.2015 10:38:53
|
|
|
|
lolita83
|
dober dan vsem! Aspera! Kdaj mas ze uz? Evo jst sem 8.dan in mislim lulat cez 2, 3 dni.....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 3.2.2015 10:43:52
|
|
|
|
aspera
|
Uz imam v petek . Me je kar malo strah. Upam, da bo vse ok, da bo plod in utrip, ker sedaj že mora biti prisoten utrip. Super, lolita83, še malo pa lulaš . Držim pesti .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - jan. feb. 2015+ zamrznjenčki 3.2.2015 10:47:03
|
|
|
|
lolita83
|
Seveda bo vse super! Drugace ne more bit! Jst tud zate oz. za vse punce drzim pesti!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?