|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2014
5.12.2014 7:20:15   
kris26
Dekleta zdajle sem bila na wc in glej ga hudička moja user posted image se je že začela user posted image čisto po pričakovanju . (bolše en dan prej kot kasnej saj živčna nisem)
Tako, da bom mogla pisat dedku mrazu in božičku, da bo kaj user posted image . Upam, da boste druge imele ta praznični mesec več sreče in da bo polno user posted image user posted image

(odgovor članu roca)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.12.2014 9:55:47   
azalea
Tudi moja M je prišla.

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.12.2014 10:10:45   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: roca

polhek2 iskrene čestitke.. koliko časa sta pa delala na otročku?
jst imam še 11 dni do menstruacije pa so me took začele joške bolet na otip, zdj ne vem a je to ovulacija a kaj user posted image

HVala, nama je ratalo v drugem krogu. Sem bila zelo presenečena.user posted image

(odgovor članu roca)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.12.2014 10:14:35   
polhek2
Azalea in kris26 velik objem obema user posted image user posted image user posted image

mi smo pa danes vsi doma, mož se je včeraj poškodoval v služibi... je malo ramo okoli obračal... hči je že iz šole prišla z vročino. Zdej sem pa še jaz doma, ker ni šans, da je sam z njo, ker z desno roko ne more čisto nič. Tako da, ko se mož zbudi, se vrjetno, združeno, odpravimo v zdravstveni dom. user posted image

pa en prelep dan vsem skupaj user posted image

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.12.2014 10:25:05   
Neza007

IZVIRNO SPOROČILO: roca

polhek2 iskrene čestitke.. koliko časa sta pa delala na otročku?
jst imam še 11 dni do menstruacije pa so me took začele joške bolet na otip, zdj ne vem a je to ovulacija a kaj user posted image

Tud mene bolijo, pa mam šele čez dva dni predvideno ovulacijo, tko da to je pri men čist normalen občutek, da me vbistvu pred O in do menstruacije nonstop bolijo.

(odgovor članu roca)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.12.2014 10:37:33   
SU
polhek2 vidim, da mate pestro... no, sam da ni hujšega... pazi nase in svojo bibo!

V glavnem, men se je pa danes ulila user posted image pa sm tkooooo vesela!!! user posted image Kdo bi si mislil, da bom na temi "II pričakujemo..." vesela menstruacije! user posted image
Glede na moj, prej urejen, cikel sem bla čist iz sebe, da M že 40 dni ni in glej ga hudička... Se prikaže 46. dan... Sam na toliko dni pa men niso čist nič všeč M!! Je močna, ampak je bolj bedno, da bi vmes lahko bil že en cikel "poizkušanja" naredit otročka...
Tko, da zdej sem videla kako šele trpite tiste, ki se vam cikel vleče po 50... 60... celo včasih 70 dni.... Sočustvujem z vami!

No, kakorkoli... sam, da mi user posted image ni kam pobegnila user posted image in da ni kaj narobe...
Tko, da se bom prestavila, ko bo aktualna, v januarsko temo "pričakujemo"... ker O bo nekje sredi decembra... tko, da bomo v zelo svežem novem letu pričakovali II ....
No, moj načrt je optimističen!! user posted image Upam še, da bo deloval!! user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 5.12.2014 10:38:59 >

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.12.2014 11:42:20   
Shana86
SU meni je tudi smešno, da to pišem, ampak čestitke za user posted image user posted image Se je končno odločila prikazat... navijam, da bo naslednji cikel normalen in boš 28.dan nalulala plusek - za dobrodošlico v 2015 user posted image

Vsem z user posted image pa en veeeeelik objem user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 157
5.12.2014 12:55:51   
witch
viva saj veš.. Držim pesti in vama želim vse dobro.

Za vse M user posted image user posted image

SU sem kako je ko je kar ni. Ko sva delala na prvem otročku sem imela isto najdaljši cikel 46 dni. Prav spomnim se ga. Še točno vem povedati kdaj je bil user posted image Je pa fajn, ko veš, da lahko končno narediš korak naprej. Tale moj "zmagovalni" prejšnji cikel 76 dni, pa podira vse rekorde. Ok, pripisujem to malo temu da je še hitro po porodu, da je hitro po dojenju, pa da je bilo kar nekaj stresa.

Da poročam. Moj jutranji urin je pokazal velik minus. Tak da zamuja 4 dni, znakov nobenih ne za M ne za N. Ampak kar mislim, da bo prišla.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shana86)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.12.2014 17:12:31   
Zewa
No, mene še vedno vse nekej špika, ampak imam kar občutek, da bo jutri M prišla... Sem dans že mislila delat test pred službo, pa mi je čas ušel..

Bomo vidli.. Nekak nisem več preveč optimistična..

dejte druge nalulat kekšne pluske no! user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.12.2014 18:38:48   
beba92
Tudi mene čudno špika v spodnjem delu... do user posted image je še 5 dni, joške me še čisto ninč ne bolijo, pri prejšnjih user posted image so me že cel teden prej... user posted image tako da sm malo zmedena....

Upam pa, da je nebo user posted image ,, saj v tretje bi pa lahko bilo kaj user posted image

aja pauser posted image čestitke tistim, ki ste zagledale user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 160
5.12.2014 23:13:26   
Anonimen
Se pofočkam za seznamček:
tudi moja 😈 se je dva dni nazaj prikazala v vsem svojem sijaju... Eh... 😢

Tako da se selim v januar...

Vsem, ki pa je še ne pričakujete, pa veliko sreče in da vas veliiko zagleda čarobni user posted image ... 😆

Anonimna user posted image

(odgovor članu beba92)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
6.12.2014 11:42:11   
Zewa
No, tud pr nas je miklavž prnesu user posted image user posted image

Pa drugič ane.. user posted image Upam, da je kateri prinesel + miklavž :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   [Brisano sporočilo]
6.12.2014 12:50:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
6.12.2014 15:36:50   
Stars619
'Dan, sotrpinke!user posted image
Pri nas pa Miklavž ni nič prinesel. Pravzaprav sem pozabila it po test in se mi zdaj, v tem vremenu enostavno ni za vozit v dežurno ali v dm-a. M pa še vedno ni. (47.dan je danes) user posted image
Bom v ponedeljek morala nardit test, že zato, da lahko G pokličem in vprašam za dabroston. Točno vem, da bo 1.vprašanje: A ste naredili test? user posted image
Vsem pošiljam velike objemčke, ki niste zagledale magičnega user posted image ...saj bo, enkrat!
Lepo se imejte...in veliko se slončkqjte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 164
6.12.2014 23:39:07   
egleria
Ojla!

Pri meni tudi ni prinesel Miklavž user posted image . Sama belina na testu.. M še nimam, po mojem se mi bo ciklus spet podaljšal, ker imam še vedno močan beli tok. Verjetno kakšno vnetje. Špika me pa v jajčnikih že dober teden user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 165
7.12.2014 10:40:29   
Anaina
Pozdravljene punce.
Kako ste? M bi mogla dobit sicer konec novembra. Ker me je spikalo sem jo pričakovala. Se je pa spikanje v zadnjih dneh umirilo sem danes naredila test in zagledala en debel user posted image . Po treh letih končno uspelo. Zdaj samo upam da bo vse ok. Tudi vam želim čim več user posted image
Navijam za vse.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 166
7.12.2014 10:52:55   
Bikca
Čestitke user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 167
7.12.2014 10:57:20   
chocolatecake
Anaina iskrene čestitke, lepih 9 mesecev in zdravega user posted image ti želim!
Če ni skrivnost ( možno, da si že kdaj napisala, pa sem spregledala), ali veš, kaj je bil razlog, da si na user posted image čakala tako dolgo?

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 168
7.12.2014 11:03:54   
Anaina
Chocolat enake vzrok je PCOs. Je pa očitno pomagalo saj sem v zadnjih dveh mesecih spremenila način prehrane, pila krvomočnico in jedla vitamin E. Ne vem Al je to pomagalo ali sem imela pač srečo. Imam pa vse eno neki strah, ki upam da čimprej mine.
Punce samo obupat ne. Vsem vam želim da pridete med avgustovke.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 169
7.12.2014 11:15:25   
polhek2

IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Pozdravljene punce.
Kako ste? M bi mogla dobit sicer konec novembra. Ker me je spikalo sem jo pričakovala. Se je pa spikanje v zadnjih dneh umirilo sem danes naredila test in zagledala en debel user posted image . Po treh letih končno uspelo. Zdaj samo upam da bo vse ok. Tudi vam želim čim več user posted image
Navijam za vse.

wiiiiiiii! Iskrene čestitkeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 170
7.12.2014 11:19:54   
polhek2

user posted image D E C E M B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.12.2014
user posted image user posted image user posted image polhek2user posted image user posted image user posted image

04.12.2014
user posted image tajazanuser posted image

06.12.2014
user posted image kris26user posted image
user posted image azaleauser posted image
egleria
user posted image Zewa user posted image
mony213
user posted image kindersurpriseuser posted image

07.12.2014
Marčevka2010

08.12.2014
ezdravje

09.12.2014
karinna

10.12.2014
beba92
user posted image Anonimnauser posted image user posted image
chebula

14.12.2014
ana_marija

17.12.2014
roca

21.12.2014
Neza007

25.12.2014
niinii
MauMow
roses

28.12.2014
kindersurprise
*viva*

December
user posted image user posted image user posted image Anainauser posted image user posted image user posted image
perla*
Stars619
witch
Tikie

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
niinii, Katte, Žabinčica, Marčevka2010, ..noname.., witch, MauMow, Shana86, SU, mamica deklicam, Pajama, LadyJen

< Sporočilo je popravil polhek2 -- 7.12.2014 11:21:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 171
7.12.2014 11:44:51   
Shana86
Anaina super, čestitam! user posted image user posted image

Enjoy life now, this is not a rehearsal **

(odgovor članu polhek2)
Neposredna povezava do sporočila: 172
7.12.2014 11:52:01   
chocolatecake
Anaina po kakšnem sistemu si pa pila krvomočnico? Koliko in katere dni?
In na kakšen način si spremenila prehrano? In koliko enot vitamina e si jemala?
Pa oprosti že vnaprej če preveč sprašujem.
Pri meni ni samo PCOS, je tudi spermiogram tako slab, da so mi rekli, da nimava šans... sam jst vseen ohranjam eno pikico upanja, da se bo zgodil čudež.
Pa čestitam še enkrat in stran s slabimi mislimi. Danes je čas za veselje, si si ga zaslužila user posted image .

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 173
7.12.2014 11:59:12   
Anaina
Krvomočnico sem pila od konca m do naslednje m. Glede prehrane pa izločila vse kar je iz pšenice, sladkor in vse nezdrave oh. Vitamin E sem jemala od dr. Vogel in sicer 2 zjutraj in 2 zvečer.

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 174
7.12.2014 12:06:21   
Neza007
Anaina četitke,wiii!!! Meni je lih zanc ginekologinja rekla,da je za pco kriva bela moka in sladkarije,tko da je rekla da tega čim manj,pa nam mela problemov. Zej ze tri tedne probavam jest zdravo in nekak mam občutek,da se mi je cikel mal spremenil,saj naj bi imela danes O,ampak po svojem filingu sem jo imela par dni prej. Je pa res da sem tud par kg dol šla,odkar ne jem sladkarij in belega kruha.

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?