Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 3.11.2014 16:38:22
|
|
|
|
Žabinčica
|
Evo prvo navijačico že imaš/imate . Da bo december kičasto lep mesec za vse . In da bo pod smrečicami veliko pozitivnih testov .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 3.11.2014 20:27:24
|
|
|
|
chocolatecake
|
Jaz mislim, da sem tudi vaša, tale krvavitev postaja premočna, da bi bila samo do estime, pa tudi precej dolgo že traja... tako, da nimam kaj veliko upanja, mogoče samo kakšen procent. V upanju na kičasto lep december se torej pridružujem, brez datuma kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 3.11.2014 20:57:41
|
|
|
|
kris26
|
Živjo! Se bom kar na tej temi pridružila jaz sem dobila danes povrhu tega še ful bolečo sicer sem jo itak pričakovala kot vsak mesec. Sploh pa sedaj ta , ker nisem jemala Clomida in se mi je ciklus takoj podalšal iz 28/29 na 34 dni. Decembra bo verjetno še kakšen dan daljši . Mi je pa Clomida še ostalo pa bom še enkrat probala po novem letu z njim če bo kaj več sreče Ta mesec bom še narej jedla E vitamin drugih dodatkov pa ne bom ker mam občutek, da se bo mojmu telesu zmešal Naj bi pa tudi jaz dobila nekje v začetku decembra recimo nekje okrog miklavža.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 4.11.2014 8:30:44
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Ker ne vem, kdaj točno naj je ne pričakujem, se bom še sem napisala. Recimo da mi bo Miklavž prinesel najlepše darilo , ker drugega od mojega itak bolje da ne pričakujem , sem ga v 8 letih edino tega naučila, kdaj imam rojstni dan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 4.11.2014 9:26:43
|
|
|
|
Katte
|
Navijam za poln december pluskov!!!
< Sporočilo je popravil Katte -- 4.11.2014 9:27:06 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 4.11.2014 11:32:18
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Držim pesti za vse! Če bo treba se bom pa pridružila, upam sicer, da ne.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 4.11.2014 15:57:53
|
|
|
|
egleria
|
Moj datum je 4.12. Upam da bo to zame srečen dan.. Tečka se že kaže
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 4.11.2014 16:13:18
|
|
|
|
..noname..
|
Še ena, ki navija :) upam, da bo veseli december za vse, ki pričakujete II res veseli:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 4.11.2014 21:22:16
|
|
|
|
Stars619
|
No, pa se še jaz pridružim. Midva sva sicer v postopku ivf, prvič ni uspelo, nadaljujeva verjetno januarja, do takrat pa akcija, morda pa sezgodi čudež. Sedaj sem imela 13 dni , katastrofa, kaj ti naredijo te injekcije in zdravila...drugače traja nekje 4 - 6 dni. Zato jo sedaj pričakujem nekje čisto v začetku decembra - oz. NE pričakujem!!!! Vso srečo vsem...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 5.11.2014 7:11:29
|
|
|
|
niinii
|
D E C E M B E R NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA 04.12.2014 egleria 06.12.2014 kris26 mamica deklicam December perla* chocolatecake Stars619 NAVIJAČICE niinii, Katte, Žabinčica, Marčevka2010, ..noname..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 5.11.2014 13:23:12
|
|
|
|
witch
|
NAVIJAM da bo decembr poln pluskov. Se pa tudi jaz vračam med vas. Paziva ne že od avgusta. Zgodilo ni se še nič, se je pa moji tetki rahlo zmešalo. Dobila sem jo po celih 76 dneh. Tak da je od avgusta nisem imela. Ker sva se za sinka, ki je star 10 mesecev matrala 3,5 leta, "naredili" smo ga v IUI postopku, upam, da bo tokrat lažje in hitreje. Lahko me date na seznam pod x.12. Če bo tokrat vse normalno je naj nebi bilo 1.12. egleria vsela sem da te vidim tukaj. Kako si? Kako je fantič?
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 5.11.2014 15:24:12
|
|
|
|
perla*
|
Witch dobrodošla nazaj! Se spomnim tvojega nicka že od prej, no jst sem še vedno tukej Full fajn, če vama kmal rata, ker bo mini razlika med tamalima. Tko bo upam da enkrat tudi pri meni. Ko bo prvi, ne bomo nič čakali za drugega, ampak čim prej Po včerajšnjem šoku in cmeranju, ker je prišla tečka, sem danes ok, kot nova. Spet polna upanja, da jo 5.12. ne bo! Źe kot otrok mi je bil Miklavžev večer nekaj magičnega, naj me vesolje letos usliši z željo, ki jo imam za darilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 5.11.2014 16:46:27
|
|
|
|
witch
|
perla hvala. Se spomnim tudi jaz tebe. Nekaj časa pa nisi bila aktivna se mi zdi. Pri vama potem tudi traja že predologo. Sta šla že kam naprej? Držim pesti, da ti bo miklavž prinesel dve lepi črtici na plusku. Drugače pa željo imava majhno razliko med otrokoma, upam, da nama bo uspelo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 5.11.2014 16:52:17
|
|
|
|
beba92
|
Dodajte me na seznam, saj ne pricakujem 10.12.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 5.11.2014 21:42:57
|
|
|
|
perla*
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch perla hvala. Se spomnim tudi jaz tebe. Nekaj časa pa nisi bila aktivna se mi zdi. Pri vama potem tudi traja že predologo. Sta šla že kam naprej? Držim pesti, da ti bo miklavž prinesel dve lepi črtici na plusku. Drugače pa željo imava majhno razliko med otrokoma, upam, da nama bo uspelo. Jap, mal sem bla bolj tiho, nisem se javljala in kao mislila, da mi bo psihično pomagalo Pri nama bo kmalu 2 leti. Imava že velik za sabo glede na majhen obdobje, ampak sem jst tko tišasta. No, za enkrat me to ni nikamor pripeljalo in bo zgleda treba se umirit in dihat Pregrada odstranjena, redni cikli z ovulacijami, spermiogram ok, laporoskopija - manjša žarišča endometrioze odstranjena, hormonski testi v Trstu - vse ok, zaloga jajčec ok, Ivf s 14 celicami, 4 oplojene bolj tko tko, 1 ok, vstavljene 2, neuspešno, nič zmrznjenčkov Uf in kaj zdej? Odločila sva se da do maja nič. Se bova pridno imela rada in jst bom z glavo pred zidom stala Krvomočnica, Estima, malo mace, ashwagande....prehrano imava itak ful urejeno, stresa ni (razen tega da ni in ni pluska). Life is good! za vse nas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 6.11.2014 7:36:58
|
|
|
|
niinii
|
D E C E M B E R NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA 04.12.2014 egleria 06.12.2014 kris26 mamica deklicam 10.12.2014 beba92 December perla* chocolatecake Stars619 witch NAVIJAČICE niinii, Katte, Žabinčica, Marčevka2010, ..noname.., witch
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 7.11.2014 11:11:46
|
|
|
|
witch
|
perla sta pa res že kar nekaj dala skozi, glede na čas. Pri nama pol tega nismo naredili v treh letih in pol. Ampak važno da je mimo pa da imam lepega in zdravega otročka. Prav sta se bosta za nekaj časa posvetila en drugemu, pa de se telo malo spočije od vseh postopkov, tablet... Bo pa tudi vama uspelo. Ob pravem času. Čeprav mi je bilo včasih hudo, je prišel fantič pravi trenutek.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 9.11.2014 11:17:50
|
|
|
|
azalea
|
Še jaz za seznam in sicer 6.12. :) nekam rade imamo Miklavža; upam da on tudi nas kaj :) Bi bilo prelepo darilo za rojstni dan, ki ga imam decembra, moj bi pa ga dobil avgusta za svojega :) Pa da vidimo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 9.11.2014 19:07:27
|
|
|
|
MauMow
|
Evo punce mene. Sicer bom ta mesec še med navijačicami ker resno še ne bomo delali - če pa bo pa bo. Včeraj smo namreč dobili prečudovito novico, saj je UZ po M pokazal da je vse BP in lepo ščiščeno. Držim pesti punce za vse nas!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 10.11.2014 9:42:16
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Še mene na seznam, 7.12. Ne pričakujem m. November me ne mara, upam, da me bo december bolj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 10.11.2014 15:11:27
|
|
|
|
witch
|
azalea pri nas bi bilo pa kontra. Ati decembra pluska za rojstni dan, mami avgusta dojenčka Kako ste punce? Jaz uživam s svojim fantičem. Čez dan malo bolj, ponoči pa malo manj. Ta naš mali nagajivko ponoči še vedno ne spi. Ko je bil novorojenček je lepše spal. Zdaj pa kar nekaj cvili ponoči, spi ne, sedi v posteljici pa gleda, ni da ni. Jaz pa kot zombi. Prav močno si želim da vsaj eno noč malo lepše spi.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 10.11.2014 17:18:05
|
|
|
|
azalea
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch azalea pri nas bi bilo pa kontra. Ati decembra pluska za rojstni dan, mami avgusta dojenčka pri nama bi bilo to najlepše darilo za 30 ko :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 10.11.2014 21:45:50
|
|
|
|
egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch NAVIJAM da bo decembr poln pluskov. Se pa tudi jaz vračam med vas. Paziva ne že od avgusta. Zgodilo ni se še nič, se je pa moji tetki rahlo zmešalo. Dobila sem jo po celih 76 dneh. Tak da je od avgusta nisem imela. Ker sva se za sinka, ki je star 10 mesecev matrala 3,5 leta, "naredili" smo ga v IUI postopku, upam, da bo tokrat lažje in hitreje. Lahko me date na seznam pod x.12. Če bo tokrat vse normalno je naj nebi bilo 1.12. egleria vsela sem da te vidim tukaj. Kako si? Kako je fantič? Oooo tudi jaz sem vesela da te vidim tukaj. Upam da bova obe kmalu čvekali v kakšni še lepši temi - nosečnice Jaz sem razmeroma ok, pač trudimo se za dojenčka že kar dolgo, ampak nič, zdaj sem na klomifenu prvi mesec. Jemljem še vitamin E in folno. Pijem krvomočnico in rman. Upam da tokrat uspe. Fantič je vredu, je že kar ogromen fantolin januarja bo že 5 let star, sicer on vsak dan vpraša če je že, ampak ne gre tako hitro Kako pa si ti? Berem da že imaš sineka! Čestitke! Je priden?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 10.11.2014 21:47:13
|
|
|
|
egleria
|
Aja, pa spreminjam datum na 6.12. ker takrat tisti roza izcedek še ni bil M, dobila sem jo kasneje. Upam da bo Miklavž radodaren letos
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?