Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 28.11.2014 8:24:03
|
|
|
|
Shana86
|
Punce, proti vsem pričakovanjem se selim še eno vrsto nižje - med navijačice. Res navijam za vsako med vami, zaradi izkušenj pa za tiste s problemi za odtenek bolj... Naj bo to čarobni december, seznam pa zrcalna slika tistemu prejšnji mesec
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 28.11.2014 10:20:00
|
|
|
|
ezdravje
|
Želim si da bi +,pregnal vse skrbi in žalost, pa da nam veselje napolni srca in praznino v naši duši, ko bomo zagledale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 28.11.2014 12:07:56
|
|
|
|
perla*
|
Drug teden bo tukaj gor, v tej temi, pravi BUM! Seznam je res pisan in poln! Dejmo december! Bodi magični, čarobni in oh in sploh dober do vseh nas punc, da bomo dobile najlepše darilo. Bom počakal do 1.12. v ponedeljek in naredila test do takrat bom ostala nadvse optimistična, pozitivna in vesela! Uživajte v vikendu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 28.11.2014 13:08:21
|
|
|
|
witch
|
ezdravje jaz sem sicer imela "samo" IUI. Po njem se se počutila čisto normalno. Ne vem, jaz sem imela v glavi, da pač ne bo uspelo. Ker niso preveč uspešni. Sem bila pa tistih 14 dni po postopku kar precej zaposlena. Par dni preden bi naj testirala sva šla na dopust. Ker si ga seveda nisem hotela pokvariti, testirala nisem, imela sem pa tono vložkov s sabo. Ko sva prišla domov je še kar ni bilo. Amapk je to kao posledica stresa. Za testiranje sem se odločila, ker so punce tukaj gor pritiskale na mene in ker sem mogla v mb javiti rezultat. Tak da sem 22 dni po postopku končno naredila test, ki je bil pozitiven. Bo prišel tudi tvoj čas. Bodi optimistična in pogumna. Pri nama je predolgo trajalo, ampak mi ni žal za noben mesec ko ni uspelo. Posvetila sva se en drugemu, potovala sva, hodila v savne, na masaže... Vse, kar zdaj kot starša težje delava. Mi je bilo hudo takrat, zdaj pa vidim, da je bilo vredno počakati malega navihančka. Okrog ponedeljka bi tudi jaz naj vedela kaj smo naredili ali kaj nismo naredili. Ne vem, če je psiha ali... Zgaga me peče, isto kot v prvi nosečnosti. Pa maternica me boli, celo jo čutim. Joške so take čudne, ne boleče, ne polne, ampak take..čudne pač. Par dni še. Si pa močno želim da bi bil plusek.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 28.11.2014 13:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
witch... ja moje joške imajo tud svoj party, nekako boleče na pritisk, pa tko na splošno čudne... razdražljiva sem pa tako da sem včeraj sredi sestanka, ki je bil mimogrede čisto miroljuben, planila skoraj v jok... adijo pamet. Če je to vse skupaj PMS je to en najhujših PMSjev do sedaj, vseeno pa upam da bo december magičen za vse nas... Upam da zdržim do ponedeljka in ne norim s testom že za vikend... čeprav me matra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 28.11.2014 13:16:26
|
|
|
|
SU
|
Evo... se javljam trenutno za med navijačice! Sem se že v "novembrski temi" razpisala kako in kaj in ker ne vem kdaj trenutno (ne) pričakovat moje M, oz. jo zdaj trenutno pričakujem, bom zaenkrat za vas in z vami "samo" navijala! Bom pa to počela tolk bolj močno! Za december bi se že spodobilo, da je "pluskov" malce več kot ponavadi, kajne?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 28.11.2014 14:36:42
|
|
|
|
ezdravje
|
Hvala za tolažbo. Ampak upam da bo pozitiven rezultat, ker jaz tudi nekam čutim že par dni da se mi v maternici nekaj dogaja, kar nisem nikoli prej čutila, vem čudno se sliši, upam pa tudi zaradi tega ,ker sva z možem oba zdrava in ne vejo zakaj nemorem zanosit, tak da upam da se bo čudež zgodil
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 11:32:54
|
|
|
|
mamica deklicam
|
Pozdravljene. Mene izbrišite iz seznama in me dajte samo med navijačice. Tečka je pritekla že pred 5dnevi. Kakor sem napisala že na novemberski temi, bova še poskušala a na seznam se ne bom več pisala. In še tu imam eno prošnjo. Tista, ki ji je kaj klomifena ostalo in ga ne potrebuje več, naj me prosim kontaktira na ZS.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 11:41:10
|
|
|
|
azalea
|
Jaz testa ne bom delala prej, kot kakega 12.12. ali pa kak dan kasneje. Je prejsnji mesec cikel malo daljsi bil in bom vzela najdaljši cikel za merilo. drugace sva pa zelo pridna bila :) v dojkah me nekaj zbada ampak jemljem to z rezervo. Me je ze prejsnji mesec, pa slabo mi je bilo pa zelo otrdel trebuh sem imela pa na koncu ni bilo nič. Če je bi bilo to najlepše darilo, če pa ni pa se bomo trudili dalje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 11:56:25
|
|
|
|
jona klara
|
md- vem kako ti je, drži se in ne obupaj.je pa žalostno to vsak mesec ob vseh teh željah, sploh ko veš kaj ti lahko en plus spremeni v življenju, pol ga pa vidiš pri drugih pa si še bolj žalosten, pa ne zaradi favšije ampak samo tako močne želje-
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 11:59:54
|
|
|
|
mamica deklicam
|
jaz obupujem tudi zaradi tega, ker mi EMŠO vedno bolj nagaja. Imava oba že 4 križe na ramenih in vsaj pri meni upanje počasi ugaša. Vsak mesec malo bolj, ko spet pride tetka iz Krvavca . Po drugi strani je pa mojega sedaj prijelo, da bi imeli še enega. Ah, bo že. Danes sem boljše volje kot sem bila v četrtek, ko je prišla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 12:03:23
|
|
|
|
jona klara
|
vem kako je, tudi jaz imam že kr fajn emšo, pa brez postopkov ostala, želja pa je in bo očitno ostala in tako je...... me pa zanima kaj pri vama so kaj ugotovili ko so vaju poslali v neplodnostno, so ti pregledali jajcevode in maternico tudi laparoskopsko?
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 12:10:54
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara vem kako je, tudi jaz imam že kr fajn emšo, pa brez postopkov ostala, želja pa je in bo očitno ostala in tako je...... me pa zanima kaj pri vama so kaj ugotovili ko so vaju poslali v neplodnostno, so ti pregledali jajcevode in maternico tudi laparoskopsko? naj bi bilo vse bp. Je rekel G, da je verjetno problem v letih in moji teži. No težo imam jaz že veliko let konstantno, čeprav imam preveč kilogramov. A v kombinaciji z leti verjetno to pripomore. Očitno nimam več vsako rundo O in posledično nimam toliko šans za oploditev. Imam kolegico, ki je samo eno leto mlajša od mene in januarja pričakuje dvojajčne dvojčke. Ima pa ogromno kilogramov preveč. Je očitno zdravnikom ta izgovor hitro dovolj, da si sami umijejo roke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 12:32:14
|
|
|
|
ezdravje
|
Žal mi je za tiste, ki vam ni uspelo, upam da vam enkrat bo. Danes sem sedmi dan po transferju in vsa na trnih, vendar se mi je danes nekaj nenavadnega zgodilo, ko sem se zjutraj vstala ,sem na okenski polici zagledala snežno belega goloba ,ki je petnajst minut sedel in potem odletel, kaj mislite, kaj kej to pomeni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 16:50:50
|
|
|
|
MauMow
|
D E C E M B E R NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA 01.12.2014 Anonimna S 06.12.2014 kris26 azalea egleria Zewa mony213 kindersuprise 07.12.2014 Marčevka2010 08.12.2014 ezdravje 09.12.2014 karinna 10.12.2014 beba92 Anonimna chebula 14.12.2014 ana_marija 17.12.2014 roca 21.12.2014 Neza007 25.12.2014 niinii MauMow roses December perla* Stars619 witch Tikie NAVIJAČICE niinii, Katte, Žabinčica, Marčevka2010, ..noname.., witch, MauMow, Shana86, SU, mamica deklicam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 16:51:20
|
|
|
|
MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: ezdravje Žal mi je za tiste, ki vam ni uspelo, upam da vam enkrat bo. Danes sem sedmi dan po transferju in vsa na trnih, vendar se mi je danes nekaj nenavadnega zgodilo, ko sem se zjutraj vstala ,sem na okenski polici zagledala snežno belega goloba ,ki je petnajst minut sedel in potem odletel, kaj mislite, kaj kej to pomeni? Mogoče pa te čaka en lep plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 30.11.2014 18:42:30
|
|
|
|
ezdravje
|
Maumow, hvala ti, sam ne vem kaj naj pričakujem, strah je gospod, ampak to kar se mi ke danes zgodilo je pa res božansko in neverjetno, kaj takega,pa še nisem doživela, cel dan razmišljam kaj kej to pomeni, bomo videli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 8:48:53
|
|
|
|
perla*
|
Dobro jutro, Test zjutraj je pokazal belino tik za tem pa tudi že nekaj kapljic tečke. Sem relativno u redu, nisem nič jokala, upam da tako tudi ostane. Ali pa sem že malo imuna in utrjena po vseh teh mesecih. Vesela sem, da sem polna optimizma in vem, da grem sedaj le še močnejša naprej. Dojemam, da je vse za nekaj dobro. Da je vse tako kot mora biti in da bo prišlo vse v najbolj idealnem trenutku. Konec decembra bom ponovno v pričakovanju lepih črtic. Do takrat bom pozitivno delala na sebi, živela bom veselo življenje, iskala pomen in si ponavljala pozitivne besede. Ker pri nama je definitivno glava problem, ker vse ostalo štima. Za vse vas pa: v naslednjih dneh bo en kup testiranja, glede na naš seznam. Ostajajte pozitivne v vsakem primeru. Veselite se pluskov. Če bo pa kaj drugače, pa le pogumno naprej. Če zmorem jaz, zmorete tudi vi, drage moje "sotrpinke". Cmok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 11:49:53
|
|
|
|
SU
|
perla* vem kako ti je. ko se ulije, je najslabše... saj bo... december je lep mesec... če ne drugače, lepo, praznično obarvan... še lepše pa bo, če bo čim več pluskov na tem prazničnem seznamu! Se mi zdi, da nas je čedalje več med navijačkami... Upam, da se namesto "selitev" med navijačke začnejo pojavljati selitve med "srečke nosečke"!! Tudi jaz sem malce obupana trenutno... Ta cikel sem naredila menda 5!! testov!!! ...ker to, da ne bi blo M IN, da nisem noseča, se mi pa res še ni naredilo... Mal sem žalostna, ker imam pregled šele čez 14 dni in to pomeni, da bo šel "lep, prazničen" december mimo, najverjetneje brez O in brez pluska... Seveda, če ne bo slučajno prej prišla M... Pa sem upala, da bo zraven novoletnih darilc lahko še slikca naše nove bibe v bušiju... ...pa očitno ne bo nič s tem... Ah... bo že. Se tudi jaz tolažim s tem: vse takrat, ko je namenjeno... Je že za nekaj dobro, da novega člana še ne pričakujemo... ...ne vem še sicer zakaj, ampak bo že tako... Držte se punce. Močno navijam... December se je začel...
< Sporočilo je popravil SU -- 1.12.2014 11:50:35 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 13:19:02
|
|
|
|
Stars619
|
Ezdravje, držim pesti zate, morda pa je to res en poseben znak, ki ti bo polepšal praznične dni. Seveda želim enako tudi vsem ostalim. Perla, objemček. Škoda, da tokrat ni uspelo...držim pesti za naprej!!! Meni so javili, da me kontaktirajo glede raziskave (postopek s tistimi novimi obliži), tako da čakam...če tega še ne bo, sem na kt v januraju in v feb.v postopku. Je pa danes 41.ali 42.dan že, in M še kar ni!!! Grozaaaaa!!! Očitno se je strošila prejšnji mesec, ko je trajala v nedogled (po postopku), zdaj pa vprašanje, kdaj bo spet prišla...jojjj, pa letos sem imela tak lepo vsak mesec... Držite se in mislite pozitivno, čakajo nas praznični dnevi...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 13:19:15
|
|
|
|
witch
|
perla Če je moj cikel ok in tak kot mora biti, bi danes naj prišla ali pač ne. Sem zjutraj naredila test in je bil negativen. V soboto me je kar fajn zvijalo. Danes zjutraj je bilo mičkeno zvijanja ampak je nehalo. Bomo videli v naslednjih dneh kaj bo.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 14:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch perla Če je moj cikel ok in tak kot mora biti, bi danes naj prišla ali pač ne. Sem zjutraj naredila test in je bil negativen. V soboto me je kar fajn zvijalo. Danes zjutraj je bilo mičkeno zvijanja ampak je nehalo. Bomo videli v naslednjih dneh kaj bo. Pa imaš kaj znakov witch?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 14:52:15
|
|
|
|
witch
|
Nobenih znakov. Joške se take čudne, pa tu in tam me mičkeno špika po maternici in jajčnikih. V prejšnji nosečnosti je bilo isto. Test sem delala več kot en teden po tem ko bi naj prišla. Pa v začetku ni bilo nobenih znakov. Potem so se začele rahle slabosti. Dokler se ni trebušček videl in čutil nisem vedela da sem noseča. Tak da bom počakala. Če je pikica se bo že pokazala.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 15:00:43
|
|
|
|
Shana86
|
Witch pri meni je bilo isto, plusek je bil po treh dneh. Isto zvijanje, nič znakov, zamuda, negativen test, potem pa presenećenje. Navijam Perla
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2014 1.12.2014 15:05:33
|
|
|
|
Stars619
|
Witch, tudi pri meni je bilo tako v 1.nosečnosti! Šele 10 dan po izostanku se je pokazal , (9.dan pa še ne), tako da nič ni izgubljeno. Držimo pesti, da ti je ratalo!!!! Naj počaka še kakšno dobro leto!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?