|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2015
21.11.2014 10:02:09   
Drobižka
Hvala za sprejem. Pregled mam 16.12. PDP pa ne znam določit, ker moji cikli so bili zadnje čase bolj kratki. Načeloma po teh koledarčkih, ki so na internet je 28.7., bo pa ginekoloinja na pregledu bolj točno povedala.

Drugače pa sem tudi jaz utrujena. Ta teden sem z otrokom doma na bolniški in kar izkoristim čas, ko gre opoldne spat. Takrat grem tudi jaz.user posted image Drug teden bo bolj težko, ko bo treba nazaj v službo. Slabo mi skoraj ni, v bistvu mi je bolj zvečer oz. ponoči slabo.user posted image Mi pa v prejšnji nosečnosti ni bilo, tako da tega ravno ne poznam.
Sicer pa komaj čakam pregled, da potem povem domačim. Me zanima njihova reakcija.

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.11.2014 10:04:17   
okismoki
Živjo punce! :)

po tistem prvem neuspehu na testu (ko so me na enem od drugih forumou skor poteptale z besedam, ko so mi očitale kok sm neučakana in neodgovorna da ne morem počakat kak dan, tedn predn delam test) sm se danes, 8 dni po izostanku menstruacije le opogumla za ponoun testek :)
innnnnnnnnnnn.....

user posted image :)

sploh še ne dojamem! :) prva nosečnost, prvi poskus...jst upam d bo do konca vse ql :)

zdej pa razmišlam kak bom presenetla svojga dragega- nej povem da je to njegova naj naj naj naj naj večja želja da postane očka :)

PS: sm vam hotla še slikco prpopat ampak nwm če se sploh da tuki:/ sm bol nova na tem forumu :)

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.11.2014 10:31:19   
karena
Cestitke, oksimoki user posted image

Jaz sem mojemu podarila tak rockerski otroski body. user posted image Ampak sem ga kupila ze prej, ker sem vedela od prvic, da ne bom zdrzala niti sekunde user posted image

Drugace pa ja, frdamane migrene, od vseh poslusam, kako jih med nosecnostjo nimajo in je to tudi vedno bil nasvet, ko sem kaj jamrala. Grrr, nimam te srece

(odgovor članu okismoki)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.11.2014 10:35:51   
okismoki
Joj jst kumi zadrzujem da ga ne poklicem pa povem...sam vem da bo tko zaupiu da bo cela firma zvedla hehe :D
Cakam da pride domou, da mu pod poustr prpravim en vlki napis in zravn testrcek :D user posted image

(odgovor članu karena)
Neposredna povezava do sporočila: 279
21.11.2014 11:15:58   
x_srečka_x
Pozdravljene!
Pridružuje se vam še ena nosečka, PDP naj bi bil okrog 12.7. , ampak mislim, da bo kakšen teden kasneje, ker imam dolge cikluse. Prvi pregled ima v torek, ker pa sem malo zakrvavela sem bila tudi na urgenci, kjer se je že slišal srček. Upamo na najboljše user posted image .
Držim pesti za vse nas skupaj user posted image
Lp

(odgovor članu okismoki)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.11.2014 12:16:23   
Multiipraktik
Ahooj evo me iz pregleda, srcek se vidi, se slisala sem ga uhu, full sm happy, pa pdp mam na 15.7 prestavljenega...ker feeling, cist drug kot prvic, sm full bolj sentimentalna pa navdusena..smo se bris vzeli za vsak slucaj...ze dolgo ga nisem...jejej...naslednji pregled pa mam 18.12...upam sam da stisnem pa ne povem oz se ne razkrijeva pred domacimi hehe..bo za bozic lepo darilo jej...eto..zdej pa zacnem se s plavanjem pa tele spagetke alio ollio stolcem....pa grem dam piškote pect ker ma mali jutri 2 leti ajdi...mejte se..aja pa čestitke vsem novim pluskom

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 281
21.11.2014 14:14:42   
Mini me
Čestitke vsem novo pridruženim user posted image
Sem bla js tud danes na pregledu, smo videli srčka, plod je velik 0,57cm user posted image PDP glede na velikost ploda, bi naj bil 15.7., ampak mi je v materinsko knjigo napisala kar po starem izračunu, torej 4.7.
Samo naj bo še naprej vse ok, pa smo zmagali user posted image
Sem pa ful utrujena, kar spala bi skoz user posted image

(odgovor članu Drobižka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
21.11.2014 20:09:43   
Nosečka7
Hjoo o zaspanosti sploh ne govorite:-/ vedno sem zelo rada in veliko spala, sedaj pa ob 10 ali pa zadnjo ob 11 zvečer zaspim , zjutraj ob pol 7 pa auf user posted image ... Prej pa sem spala do 10 ali pa 11 dopoldan user posted image ... A vas vse bradavice bolijo? Mene trenutno samo prse in to orng, bradavice pa ništa user posted image

(odgovor članu Mini me)
Neposredna povezava do sporočila: 283
21.11.2014 20:11:44   
Nosečka7
Pa še to, v katerem tednu priblizno ste naročene na prvi pregled?

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 284
21.11.2014 21:49:39   
jara*
Hej, jaz sem naročena v 10 tednu, če štejemo nosečnost od prvega dne zadnje M. Pomoje bom noseča pa ubistvu dobrih 8 tednov, ko grem na pregled.

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.11.2014 9:37:59   
sunprincess
Dobro jutro punce,kako ste? Jaz se vedno ne jem prakticno nic. Sem se zjutraj zvagala,ker me je skrbelo koliko sem shujsala,pa sem se zredila za 2.5 kg. Kako?? Kaj sele bo,ce se ze od tega,da ne jem, tako redim?? :(

(odgovor članu jara*)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.11.2014 13:34:26   
_pika_
Nosečka7: Jaz sem pri svoji G naročena šele v 11. tednu, kar se mi zdi zelo pozno, saj sem imela veliko težav, da smo prišli do pluska oziroma ponovnega pluska. Samoplačniško grem pa v 8. tednu.

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.11.2014 13:38:59   
ely85
Opaaaa nas je pa res ze veliko user posted image user posted image no sem po dolgem cajtu uspela spet pridt mal k seb in se vam oglasit tukaj user posted image cel tedn sem mela take slabosti da sm misnla da bom skup padla,nc nemorem vase spravt kot ti sunprincess ker mi je ful slabo kuj k kej v usta damuser posted image zize me tud samo obcasno mal bolijo pr straneh,pa spat nemorm user posted image spat hodim okol 22h a pokonc sem ze ob 2h zjutri in seveda do jutra se samo premetavam user posted image sem bla pa tud zaspanka prej kot ti nosecka 7 sam da mi je bilo spat....nevem mogoce mi pa psiha svoje dela ker mam v pon. prvi uz user posted image mene pa zanima tiste ki ste imele ivf ali iui postopek ko ste sle prvic na uz a se mores kej prej v sprejemni pisarni najavit ali grem kr takoj tja k uz delajo za te postopke?? Sem pa na gklj ...drugace pa cestitke vsem novim user posted image ki ste se nam pridruzile user posted image user posted image

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.11.2014 13:48:02   
Mančula
Ely, z napotnico moras najprej v sprejemno, potem pa na ultrazvok user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.11.2014 13:51:03   
ely85
Mancula v sprejemno se pravi v tisto ko prides notr na levo kjer je tudi aparat z sladkarijami in pijaco ??ali tam kjer je uz pri sestrici ??jojj k je tok teh skakanj bilo da sem ze cisto zmesana in nevem vec kam morm ituser posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.11.2014 13:53:15   
Mančula
Ja, tle na levo ja user posted image sej ce ne pa vprasas, so vsi prijazni.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.11.2014 13:55:31   
ely85
Ooo hvala mancula user posted image a pa isto vprasas kera je zadnja za uz??pa ti in tvoje pocutje ??kdaj mas ti uz??

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 292
22.11.2014 14:05:50   
Mančula
Ja isto vprasas, ker vrjetno si dobla uro 7.30, tako kot vse ostale, ki hodjo na uz k so se med postopkom.
Jaz sem drugace kar uredu, znakov nimam nc posebnih, edin skos sm lacna. Jst imam pa 1.12, tud to se bo hitro obrnilo. Pri svojem osebnem ginekologu si se ze narocila? Jst se se nisem.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 293
22.11.2014 14:16:47   
ely85
Aha no hvala user posted image da nebom spet med tazadnjimi ker ce neves cakas k zmesanuser posted image o sej 1.12 bo tud hitr zdej user posted image ja jst sm klicala svojga g.ampak ga morm poklicat ko opravim uz se enkrat in sele pol dobim datum...upam samo da bo na uz vse ok in da sploh pridem do svojga g.user posted image no fajn da nimas nevsecnosti,na zacetku jih tud pr men ni nc blo zdej pa ta slabost in nc nism kej navdusena nad hranouser posted image

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 294
22.11.2014 14:21:29   
x_srečka_x
Živjo punce,
Prvi pregled imam pri svojem G v torek, ko sem v osmem tednu. Tudi mene je sestra naročila šele za 15.12., pa sem vseeno govorila z G, ki mi je naročil v torek. Zaradi težav v prejšni nosečnosti, ki se je končala s prezgodnjim porodom.
Lp

(odgovor članu Mančula)
Neposredna povezava do sporočila: 295
22.11.2014 19:09:24   
Nosečka7
Oh to pa res dolgo čakate :-\ no da malo pohvalim svojega ginekologa, takoj ko sem naredila test sem ga klicala torej sem bila noseča nekje malo več kot 4 tedne in me je že isti dan takoj hotel videt :-D ... pa zaradi službe nisem mogla in sma se zmenla za 26.11 ,kerse bo takrat že slišal srček :-D aja pa takoj folno kislino je reko :-D ... no punce da vam prišparam malo dnarčke,imam en nasvet :-D v dm.u se dobi folna kislina za 2,70€ al nekaj takega :-) reče se a-z mama, vsebuje pa 60 tablet:-) te tablete pa vsebujejo isto količino folne kisline kot tiste iz lekarne za 8 ali pa še več € :-)

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.11.2014 8:41:12   
BC81
No se še jaz pofočkam :)

Bila na UZ in smo videli user posted image in srček...PDP 15.7.2015....čeprav ne vem kako bo s tem ker imam dolge cikluse...

Doma pa imamo že triletnika tko, da se že veselim in predvsem upam na vse dobro :)

(odgovor članu Nosečka7)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.11.2014 8:43:30   
BC81
A ja pa zaradi dokaj slabe zgodovine .... splavi...itd imam do 12. tedna na en teden uz pri svojem dr.....sem tudi na dabrostonu...

(odgovor članu BC81)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.11.2014 11:19:00   
1aneja1
Ojla,
še ena IVF-jevka med vami (pozdrav ely85, Mančula, sunprincess - ne vem če sem še katero pozabila, vas se najbolj spomnim s prejšnjega foruma user posted image )

Sicer moram počakat do torka, kjer mi bodo na krvnem testu še čist čist za ziher povedali, če sem noseča...
ampak urinski test je že dvakrat pokazal user posted image , tko da jst že kr malo proslavljam user posted image user posted image

Po mojih računih bi moral biti PDP 31.7 (lovim še zadnji dan julija), obstaja pa tud precejšnja možnost, da imam dva, v tem primeru bo pa še prej.

Čestitke vsem ostalim nosečkam, res upam da se vem v torek tudi jaz čist zares pridružim user posted image

(odgovor članu BC81)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.11.2014 11:24:42   
sunprincess
Bravoooo user posted image Sem vedno še posebej vesela, ko kateri uspe v postopku,ker vem,koliko smo morale dati čez, da smo prišle do user posted image Držim pesti še za naprej...naj bo vse ok user posted image Na kateri kliniki si bila?

BC81, čestitke tudi tebi, in srečno še naprej user posted image

< Sporočilo je popravil sunprincess -- 23.11.2014 11:25:32 >

(odgovor članu 1aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?