soncica8
|
Biba88 itak, da bo vse OK . Jaz sploh ne dvomim. Te pa popolnoma razumem. Jaz sem v 12t in imam ta teden 2.pregled in tudi mene skozi preganjajo neki dvomi in vpr. kaj pa če sedaj ne bo vse OK. Strah me je, živčna sem. Že kr vem, da bo moj pritisk najbrž takšni od živčnosti, da bodo mislili, da sem tik pred kapjo, srce pa mi že zdaj razbija kot noro, ko samo pomislim. To je moja prva nosečnost, upam, da ne bom pred vsakim pregledom tako trepetala. Upam, da ko bom enkrat čutila otrokove gibe, da mi bo lažje saj bom ob vseh brcikah vedela, da še je z mano. O sanjah in spanju niti ne govori. Tudi jaz sem par dni nazaj tukaj govorila o morah in spanju. Spim že tako slabo, ker se skozi prebujam, ko se moram obrnit pa še najmanj 3x me lulat, poleg tega pa imam takšne more, da me zbudijo. In ne to ni dovolj, da bi se potem končale. Mislim, da vsako noč sanjam vsaj o treh groznih stvareh. Vedno me nekdo preganja, vlamlja in ne vem kaj še vse Mor sem imela že za celo sezono kriminalne serije Jaz nimam občutka, da bi imela kaj večji trebuh, mogoče ker je že tako preveliki in se ne opazi tako hitro razlika Je pa res, da je trd. Mi pa moj pravi, da je večji. Imam pa take boke, noge in šlaufke na bokih obstrani da bog pomagaj, se več niti ne upam pogledat, da me še ne ki kap. Je pa res, da na kilah pa se ne pozna popolnoma nič, niti gram. Hlače pa grejo čez noge še samo najbolj elastične In še nekaj biba88, vedno razmišljam, da ti moram povedat, da je milo Canescare res ZAKON! Pomoje moj najboljši nakup v zadnjem času. Jaz ga še kupim pa, če ceno dvignejo za 300%. Po par dneh uporabe je izcedek čisto izginil, tudi pekoč občutek in od takrat ga več ni(trkam po lesu). Je rekla gospa v lekarni, da je baje tudi super, da se vsakih toliko z njim umiješ po celem telesu in da bi ga lahko za celotno telo uporabljal tudi vsaki dan.
|