|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
4.11.2014 21:03:03   
Stars619
Ojoj, Adelle, potem pa verjamem, da ti ni ravno lahko... Sicer poznam par, ki se jima je to zgodilo, pa sta potem po naravni poti dobila user posted image . Ni pa fajn, ker pri taki diagnozi nikoli ne veš, kako daleč bodo zadeve šle. Držim vama pesti, da bo odstranitev uspešna, in da se bo s tem tudi vse zaključilo. Potem pa hitro vsaj eno dudouser posted image !!!
Res je, da smo si zelo različne, čustveno, karakterno...pa vseeno upam, da vse najdemo pravo pot zase in da nam uspe, kar smo si zadale in kar si želimo. Maternistvo je res nekaj najlepšega in menim, da bi vse tiste, ki si tega želite, to tudi morale imeti možnost spoznati in doživeti!!!!! Saj bo...treba je verjet v to in konec!!!! Smo skupaj v tem ali ne?? Kaj zdaj?! user posted image Hitro glave pokonci...in z lepo mislijo zaspat!

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.11.2014 21:18:46   
Adelle
Stars hvala za lepe zelje in besede, stvar je sicer zaenkrat zakljucena, tumor so mu najdli 2 leti nazaj, ko sva glih bila v prvem postopku :-)

Jst pravim da se vsaka stvar s kaksnim namenom zgodi... ta bolezen, pa neplodnost sta naju tako zblizale, da je najin zakon dobil novo dimenzijo. Zacela sem tudi drugace gledat na stvari... ce pac mi ni usojeno biti mama, sm vsaj vesela da imam takega moza zraven sebe, zdravega in ljubecega.

Ma ja, globoke misli sm zacela, sam hormoncki pa to, cist depresivna ratam vcasih user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.11.2014 21:22:52   
valy25
Joj, Adelle boga sta. user posted image Se te spomnim iz prejšnjih postopkov. Močno držim pesti, da vama tokrat uspe. user posted image

Mila 27 mislim, da boš najprej morala zaključiti z dojenjem. Mogoče se ti bo tudi menstruacija potem kaj uredila. Jaz sem jo dobila šele, ko sem nehala dojit (10m po porodu). Od takrat naprej pa jo imam na 45 dni. Je pa to veliko bolje kot pred porodom, ko sploh nisem dobila menstruacije brez, da bi si jo sprožila s tabletami (razlog: PCO).
Glede ponovnega postopka pri dr. Rešu- naročiš se na pregled, dobiš datum v roku enega meseca, daš kri za spolne bolezni in dobiš zeleno luč za postopek. user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.11.2014 22:39:36   
aspera
Adelle, se strinjam s tvojim razmišljanjem in vama želim veliko sreče in predvsem zdravja za naprej user posted image .

Jaz sem tudi takrat po prvem postopku, nosečnosti in potem splavu, videla kakšno štalo so mi povzročili ti hormoni, ker je moje telo rabilo več kot pol leta, da se je nazaj stabiliziralo. Sem imela cel kup enih težav potem, ščitnica, pritisk, izpuščaji po telesu itd. in še cel kup enih zadev, da sem se že res prestrašila, da sem kaj resno bolna. Takrat ne bi bila niti fizično, niti psihično pripravljena iti takoj čez 3 mesece v nov postopek, tako da mi je čisto ustrezalo, da sem šla iz LJ v MB in bom imela po enem letu drug postopek, ker sem samo na prvi posvet v MB čakala 7 mesecev. Ta čas sem pa vse odklopila in uživala, sva veliko potovala v tem letu in se imela fajn user posted image . Decembra naju čaka še en dopust, potem pa spočita in optimistična v nove boje user posted image . Jaz sem si raje vzela malo več časa zase, da si telo in moja psiha opomoreta, pa nisva ravno več mladiča (33 in 34 let) user posted image . Aja, hotela sem pa povedat še to, da sem v tem obdobju, ko sem imela veliko zdravstvenih težav in letanja okrog zdravnikov, prišla do zaključka, da mi je najbolj pomembno to, da sva oba zdrava, ostalo bo pa že. Seveda si zelo želiva otroka, ampak če bi se pa slučajno zgodilo, da ga ne bi imela, pa tud ne bi celo življenje potem travmirala zaradi tega.

< Sporočilo je popravil aspera -- 4.11.2014 22:41:19 >

(odgovor članu valy25)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.11.2014 8:08:41   
jona klara
aspera- bravo za tvoje razmišljanje in, da si si vzela čas in res uživala vmes, to ti bo pomagalo-srečno

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.11.2014 8:57:05   
Anem
Mila jaz imam 16 mesečnega sončka doma, ki je bil pridelan iz iMSi postopka. Jaz sem morala po novo napotnico h svoji G, ker mi je stara že potekla, se naročila pri ambulanti za neplodnost, dala kri za spolno prenosljive bolezni (oba) in potem akcija. In ja, gledajo da ne dojiš in da je vsaj eno leto od poroda.

Matejkica žal je tako, da se postopek šteje, če pride do punkcije user posted image vem, bedno ampak žal resnično... upam, da bo več sreče naslednjič.

Asevedadabo te čisto razumem. Ampak jaz bi se na tvojem mestu skupala čim bolj sprostiti. Jaz sem bila v prvem postopku tolk živčna, da nisem mogla niti jesti, spati... nič... nikoli v življenju nisem bila tako blizu N, pa me je to čisto iz tira vrglo. Dogajalo se je pa vse isto, kot pri drugem postopku, ko sem zanosila, celo vmes sem malo krvavela in nehala, sumim, da je verjetno šlo za vgnezditev ampak je šlo očitno naprej, ker sem bila dobesedno živčna razvalina. V drugi postopek sem šla sproščena in nam je uspelo. Nisem pa vse do zadnjega upala delati test, niti prvič niti drugič, ker sem bila enostavna prevelika reva.

No jaz sem šla včeraj na UZ, seveda user posted image je prišla ravno pred UZjem tako da so mi povečali dozo Suprefakta na 1,2 user posted image in se vidimo naslednji torek na UZju, torej začnem potem s Puregonom, če bo šlo vse po sreči, se mi obeta punkcija zadnji teden v novembru, pričakovanje pluska v decembru... uffff dolga... ampak sej bo. Meni je samo važno, da mi zaradi povečane doze Supretakta ne pride kakšna depra, kot se mi je zgodilo prvič, user posted image imam pa tolk močno, da komaj sedim user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.11.2014 14:06:58   
Corse
Ely, betka???? user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.11.2014 14:39:01   
AsevedaDaBo
Anem

bo božiček prnesu najlepše user posted image , a zrd Supre.. si dobila depro? joj boga user posted image
hvala za vzpodbudne besede, sej dons sm boljš.
sicer me začne špikat k si dam estimo not. tko d me vrjetno še zrd tega špika. ah špika me skoz. ja zaradi testa pa tud sama ne vem več kdaj ga bom naslednjič delala. sm ga misla v nedeljo na 11dan, ampak zdej res ne upam user posted image

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.11.2014 15:14:52   
ely85
Ojla punceuser posted image kako ste??upam da uredu user posted image no storm si imela spet prav user posted image krvni test je bil pozitiven in bhcg je tud baje ok,jutr se morm narocit se za uz in spet to mucno cakanje do uz ,a bo vse ok ali ne user posted image a je se katera testek nardila ??vas je ze tok gor da nic vec nevem kera caka na testek ,kera na transfer niti kera na punkcijo user posted image mocno drzim prstke za vse vas da vam uspe in da se pridruzite noseckam user posted image user posted image user posted image lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
5.11.2014 18:46:33   
Corse
ely user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no zdej pa še vse ostale lepo po njeni poti user posted image

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.11.2014 18:54:47   
rebrebu
ELY bravo!!!

STARS ja marca grem v MB n aposvet, medtem pa grem an laporo in januarja se k Rešu na zadnji postopek pri njemu (al pa sploh ne bom sla k njemu)...bi mogla ze zj vzet klomid 3 dan, sam se odločla da ne grem takoj, ker se mi zdi da telo in jz nisma se zato in nočem metat postopka u nič, tko ko sem unga v septembru. pa se lazje bom dočakala marec in MB, bo minilo hitreje:)

zj pa iščem kje bi dobila klomifen al ap klomid?če bom ze na laparo, pa mi spucajo jajcevode, mogoč pa naravno rata:)))))))

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.11.2014 19:46:13   
Bikca
Jaz imam viška klomida, mislim, da za en mesec.

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.11.2014 8:34:36   
*storm*
pozdravljene punce!

Ely user posted image user posted image user posted image sem ti rekla user posted image super, ful sem vesela zate. zdaj bomo pa še držali pesti čez 14 dni ko boš imela uz!!! Kako se počutiš?

Adelle, tudi jaz vama želim veliko sreče in predvsem zdravja.

Kako ste ostale? AsevedaDaBo, Mančula?

Danes sem pa jaz čisto na tleh user posted image zvija me kot pred user posted image , glavo mi bo razneslo in še krvavo rjav izcedek sem dobila. In vsi ti znaki pri meni nikoli niso pomenili nič dobrega. Itak mi je vse dol padlo... sem pa 8 dan po etju (5 dni starega zarodka), tako da za vgnezditveno očitno ne gre....najbrš če naredim test, bi že lahko pokazal realno, kajne?

(odgovor članu Bikca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.11.2014 8:55:46   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: *storm*

pozdravljene punce!

Ely user posted image user posted image user posted image sem ti rekla user posted image super, ful sem vesela zate. zdaj bomo pa še držali pesti čez 14 dni ko boš imela uz!!! Kako se počutiš?

Adelle, tudi jaz vama želim veliko sreče in predvsem zdravja.

Kako ste ostale? AsevedaDaBo, Mančula?

Danes sem pa jaz čisto na tleh user posted image zvija me kot pred user posted image , glavo mi bo razneslo in še krvavo rjav izcedek sem dobila. In vsi ti znaki pri meni nikoli niso pomenili nič dobrega. Itak mi je vse dol padlo... sem pa 8 dan po etju (5 dni starega zarodka), tako da za vgnezditveno očitno ne gre....najbrš če naredim test, bi že lahko pokazal realno, kajne?

vgnezditvena prej k user posted image , to d si na tleh je pa stric hormonko kriv pa stric vremenko user posted image
ne se testa delat, pocakaj se. bova ga skp nrdile user posted image dvomim pa d bi bla M. res.

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.11.2014 8:57:27   
Aleda
ely čestitamuser posted image user posted image vse dobro naprej ti želimuser posted image a si v lj na GK?

stormuser posted image , meni je 6 dan pokazal test, komaj vidno črtico, 9 dan pa že bolj. Pomoje da bi ti jutri že lahko pokazal. Čeprav meni je sestra rekla da sem čisto prezgodaj delala test 9. dan (transfer 5 dan), sam to je odvisno od posameznice, ker tudi ko sem imela et 3. dan mi je 10 dan že pokazal realen rezultat.

Jaz sem že dobila datum za uz in to šele 19 stega, še slabe 14 dni, še dolga bo za čakat.

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.11.2014 9:08:28   
AsevedaDaBo
Aleda a potem k sm mela jz na 3 dan transfer... bi lahko 10 al 11 dan nrdila test? dons je 8 dan po et

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.11.2014 9:14:55   
*storm*
AsevedaDaBo, mislim da je 8 dan po etju že malo prepozno za vgnezditveno....tako da mislim, da pri meni to pomeni konec.
tebi bi pa priporočala, da s testom počakaš vsaj do nedelje, da boš bolj ziher.

Neposredna povezava do sporočila: 542
6.11.2014 9:18:58   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: *storm*

AsevedaDaBo, takoj nehaj. Sem mislila da si imela et 5 dan....ok, pol je pa sploh še čisto prekmalu da bi test karkoli že pokazal. Saj ti je adelle lepo razložila, da se stopi injekcija pri vsaki drugače izloča, poleg tega pa je še odvisno koliko enot si jo sploh imela. No, naj še citiram Pušenjakov odgovor, ki sem ga našla:
"Do vgnezditve lahko pride kadarkoli od 6. do 9 dneva po oploditvi, kar je nekje od 1. do 4. dneva po ET (če je ta bil 5. dan), poleg tega ob vgnezditvi vrednost ßhCG še ne naraste dovolj za pozitiven test in velja počakati najmanj 3 do 4 dni, da se vrednost povzpne nad kritično. Vse to je teoretično, v praksi pa se testa ne priporoča prej kot 14 dni po ET."
torej če si imela ti tretji dan et, do vgnezditve morda sploh še prišlo ni, tako da takoj stran črne misli user posted image

lej kaj si mi napisala user posted image

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.11.2014 9:19:54   
AsevedaDaBo
torej 6 do 9 dan :) ti si 8 dan...lalala in je vgnezditvena to

Neposredna povezava do sporočila: 544
6.11.2014 9:42:04   
*storm*
hehe AsevedaDaBo, hvala za vspodbudne besede, samo res da sem 8 dan po etju, ampak od oploditve (punkcija) je pa to že 13 dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 545
6.11.2014 9:45:17   
AsevedaDaBo
kdaj bi pa user posted image mogla dobit?

a ti veš kok je blo napisanga d tud ce so krvavitve, ni rečen d je konc. tko d lubika ne obupaj user posted image

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
6.11.2014 9:47:27   
Anem
Storm seveda da ni prepozno... nekatere imajo vgnezditveno krvavitev takrat ko naj bi dobile M, torej ne obupaj še. Kar se pa tiče M znakov, pa lahko rečem, da je bilo pri meni isto, vsi znaki so bili, da bo M prišla, pa je bil na koncu user posted image user posted image Torej, nič obupati, ni še konec boja!

Ely zate sem že itak od samega začetka vedela, da si user posted image tko da vseeno čestitam še enkrat!

Jaz sem pa že drugo piko orng doze Suprefakta dobila in moram reči, da se počutim bistveno drugače od prejšnjih dni. Ful sem bolj utrujena, mislim, da je že prišla malo depra.... skratka obup! HB imam tolk za delat, da nimam časa misliti na to in bo torek tik tak tu in bom po vsej verjetnosti potem nadaljevala z malenkost manjšo dozo.

Neposredna povezava do sporočila: 547
6.11.2014 10:05:26   
Nušika81
Živjo punce,
ekola, prihajam iz transferja. Vse 3 celice, ki sem jih pridella so se oplodile user posted image .
Na izbiro so mi dali koliko naj jih vstavijo in sem seveda izbrala 2 pikice.
Tako, da od danes naprej grejem 2 pikici.

HAPPY HAPPY HAPPYuser posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.11.2014 10:15:39   
Anem
bravo!!! To je super novica! Zdaj pa samo še odločilnih nekaj dni preživiš in bo user posted image držim pesti, da se bodo obdržale user posted image

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.11.2014 10:35:24   
AsevedaDaBo
no tako user posted image user posted image

(odgovor članu Anem)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?