Anem
|
Mila jaz imam 16 mesečnega sončka doma, ki je bil pridelan iz iMSi postopka. Jaz sem morala po novo napotnico h svoji G, ker mi je stara že potekla, se naročila pri ambulanti za neplodnost, dala kri za spolno prenosljive bolezni (oba) in potem akcija. In ja, gledajo da ne dojiš in da je vsaj eno leto od poroda. Matejkica žal je tako, da se postopek šteje, če pride do punkcije vem, bedno ampak žal resnično... upam, da bo več sreče naslednjič. Asevedadabo te čisto razumem. Ampak jaz bi se na tvojem mestu skupala čim bolj sprostiti. Jaz sem bila v prvem postopku tolk živčna, da nisem mogla niti jesti, spati... nič... nikoli v življenju nisem bila tako blizu N, pa me je to čisto iz tira vrglo. Dogajalo se je pa vse isto, kot pri drugem postopku, ko sem zanosila, celo vmes sem malo krvavela in nehala, sumim, da je verjetno šlo za vgnezditev ampak je šlo očitno naprej, ker sem bila dobesedno živčna razvalina. V drugi postopek sem šla sproščena in nam je uspelo. Nisem pa vse do zadnjega upala delati test, niti prvič niti drugič, ker sem bila enostavna prevelika reva. No jaz sem šla včeraj na UZ, seveda je prišla ravno pred UZjem tako da so mi povečali dozo Suprefakta na 1,2 in se vidimo naslednji torek na UZju, torej začnem potem s Puregonom, če bo šlo vse po sreči, se mi obeta punkcija zadnji teden v novembru, pričakovanje pluska v decembru... uffff dolga... ampak sej bo. Meni je samo važno, da mi zaradi povečane doze Supretakta ne pride kakšna depra, kot se mi je zgodilo prvič, imam pa tolk močno, da komaj sedim
|