*storm*
|
pozdravček! ely, ti kar lepo meni verjemi, pa bo vse ok in hvala za info o zamrznjenčkih, torej imam še upanje, da dobim pošto sicer upam, da zamrznjenčkov sploh ne bom rabila :) itak se mi pa že meša. Sem skozi celoten postopek sama sebe presenetila, da sem bila tako v eazy, ampak zdajle tole čakanje je pa obup Najprej sem bila prepričana v to, da bom počakala do krvnega in ne bom delala nobenega testa, zdaj pa nisem več tako prepričana. Najbolj se bojim, da do krvnega še ne bo in bom že vsa vesela, da je uspelo, potem bi bil pa šok, ko bi bil test negativen. Ma pomoje je vseeno bolje, da se že doma pripravim na tak rezultat kak dan prej. Ne vem, no, mene malo skrbi, da estima lahko zavira menstro. A jo lahko??? Drugače pa tudi mene zanima, od česa je odvisno kdaj se ulije m. Če bi gledala svoj naravni ciklus, bi jo morala dobiti ta teden v soboto. Sem pa danes 6 dan po etju. Stanje enako kot prejšnje dni. UUU AsevedaDaBo, bom držala pesti čez vikend zate! Mogoče se še jaz opogumim. Pomoje bi moral biti takrat že realen rezultat. Jaz sem brala Pušenjakove odgovore in pravi, da mora miniti vsaj 14 polnih dni od stopke, pa še to raje kak dan več. A je to tudi kaj odvisno koliko enot dobiš v stopki? Ker jaz sem dobila Pregnyl 10000 enot, ene baje samo 5000? Mančula kako si ti??? Matejkica00, bomo tudi me držale pesti zate, da bo naslednji ciklus bolj optimističen!!! Anonimna, pomoje lahko kar tukaj postaviš vsa vprašanja, ki jih imaš glede postopka, bomo vse rade volje odgovorile in pomagale, če bomo le lahko nunalie, vso srečo v postopku!!! Kar se injekcij tiče, sem imela tudi jaz gonal f, ta je v peresniku in dodatne injekcije mislim da so bile olgalutran al neki takega.
|