|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
4.11.2014 9:38:56   
*storm*
pozdravček!

ely, ti kar lepo meni verjemi, pa bo vse ok user posted image in hvala za info o zamrznjenčkih, torej imam še upanje, da dobim pošto user posted image sicer upam, da zamrznjenčkov sploh ne bom rabila :) itak se mi pa že meša. Sem skozi celoten postopek sama sebe presenetila, da sem bila tako v eazy, ampak zdajle tole čakanje je pa obup user posted image Najprej sem bila prepričana v to, da bom počakala do krvnega in ne bom delala nobenega testa, zdaj pa nisem več tako prepričana. Najbolj se bojim, da do krvnega še ne bo user posted image in bom že vsa vesela, da je uspelo, potem bi bil pa šok, ko bi bil test negativen. Ma pomoje je vseeno bolje, da se že doma pripravim na tak rezultat kak dan prej. Ne vem, no, mene malo skrbi, da estima lahko zavira menstro. A jo lahko???
Drugače pa tudi mene zanima, od česa je odvisno kdaj se ulije m. Če bi gledala svoj naravni ciklus, bi jo morala dobiti ta teden v soboto.

Sem pa danes 6 dan po etju. Stanje enako kot prejšnje dni. UUU AsevedaDaBo, bom držala pesti čez vikend zate! Mogoče se še jaz opogumim. Pomoje bi moral biti takrat že realen rezultat. Jaz sem brala Pušenjakove odgovore in pravi, da mora miniti vsaj 14 polnih dni od stopke, pa še to raje kak dan več. A je to tudi kaj odvisno koliko enot dobiš v stopki? Ker jaz sem dobila Pregnyl 10000 enot, ene baje samo 5000?

Mančula kako si ti???

Matejkica00, bomo tudi me držale pesti zate, da bo naslednji ciklus bolj optimističen!!!

Anonimna, pomoje lahko kar tukaj postaviš vsa vprašanja, ki jih imaš glede postopka, bomo vse rade volje odgovorile in pomagale, če bomo le lahko user posted image

nunalie, vso srečo v postopku!!!

Kar se injekcij tiče, sem imela tudi jaz gonal f, ta je v peresniku in dodatne injekcije mislim da so bile olgalutran al neki takega.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.11.2014 9:49:16   
jona klara
matejkica- žal mi je, je pa bolje, da ti prekine, če ni ok kot pa, da ti porabijo postopek za brez veze, če ne zgleda ok

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.11.2014 9:50:15   
AsevedaDaBo
storm....ziucki a user posted image user posted image user posted image

V življenju je potrebno verjeti v nemogoče :)

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.11.2014 10:07:10   
Adelle
Asevedadabo, kdaj pricakujes menstro je odvisno od tega kdaj si dobila zadnjo. Ce mas redne cikluse jo NE pricakujes cisto normalno na tisti dan kot da ne bi bila v postopku. To je lahko na 7 dan po ET, lahko je na 14 dan, lahko pa tud kak dan pozneje, odvisno od dolzine postopka.

Jona klara, hvala za lepe zelje, men se zdi da sva bile lani novembra skupi, ker jst januarja nism bla v postopek...

Drugac pa ja naj bi minil 14 dni od stopke ki je naceloma 10000 enot. Jst sm vedno nardila test 14 dan od stopke pa je bil negativen kar je pomenil da stopke ni vec v telesu.

(odgovor članu AsevedaDaBo)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.11.2014 10:54:19   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Asevedadabo, kdaj pricakujes menstro je odvisno od tega kdaj si dobila zadnjo. Ce mas redne cikluse jo NE pricakujes cisto normalno na tisti dan kot da ne bi bila v postopku. To je lahko na 7 dan po ET, lahko je na 14 dan, lahko pa tud kak dan pozneje, odvisno od dolzine postopka.

Jona klara, hvala za lepe zelje, men se zdi da sva bile lani novembra skupi, ker jst januarja nism bla v postopek...

Drugac pa ja naj bi minil 14 dni od stopke ki je naceloma 10000 enot. Jst sm vedno nardila test 14 dan od stopke pa je bil negativen kar je pomenil da stopke ni vec v telesu.
q
potemtakem naj bi menzes dobila na 27 dan, torej 11.11., test pa kao 14 dni po et, 12.11. pride

glede stopke... zdajle k mam 6. dan po et sem za hec lulala na bc.. in ni blo lazne crtice, k bi ti jo kao stopka dala.. tko d ne vem kako je s to stopko

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.11.2014 11:07:37   
zoja123
Meni pa nekaj ni čisto jasno glede novega naročanja v postopek a mi lahko malo pomagate user posted image . Sedaj imam menstruacijo po neuspelem postopku, v nov postopek pa se gre po treh menstruacijah, ta menstruacija se verjetno ne šteje? Ali to pomeni, da grem lahko že januarja, ko bo če izuzamem to menstruacija, že tretja menstruacija in začnem takrat že z inekcijami ali moram čakati do februarja, to bi bilo res dolgo čakanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
4.11.2014 11:11:27   
AsevedaDaBo

IZVIRNO SPOROČILO: zoja123

Meni pa nekaj ni čisto jasno glede novega naročanja v postopek a mi lahko malo pomagate user posted image . Sedaj imam menstruacijo po neuspelem postopku, v nov postopek pa se gre po treh menstruacijah, ta menstruacija se verjetno ne šteje? Ali to pomeni, da grem lahko že januarja, ko bo če izuzamem to menstruacija, že tretja menstruacija in začnem takrat že z inekcijami ali moram čakati do februarja, to bi bilo res dolgo čakanje user posted image

mene tud to zanima

(odgovor članu zoja123)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.11.2014 11:21:29   
Adelle
Ko sm jst dobila menstro konec novembra in klicala za naslednji postopek pri Resu, so me narocili januarja na posvet. Torej je ta menstruacija stela.

Asevedadabo, stopka se pri vsaki razlicno izloca, pri eni prej pri eni kasneje, naj bi pa rabila najvec 14 dni da se popolnoma izloci. Ti si jo pac prej izlocila :-)

Neposredna povezava do sporočila: 508
4.11.2014 11:41:53   
perla*
Živjo punce!

Tiste, ki imate za sabo že neuspele postopke, ali se vam je kaj cikel spremenil?
Meni se je iz 28. dni podaljšal na 34. pri prvi menstruaciji. Po neuspelem postopku je prišla cca 30 dan.
Zdej pa čakam naslednjo in sem tudi že 30. dan. user posted image

Mi ni prov nič všeč! user posted image Upanje obstaja, da je ne bo. In skomini po testu so veliki. Ampak je bil pred dvema dnevoma snežno bel. user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.11.2014 11:48:07   
AsevedaDaBo

Ko sm jst dobila menstro konec novembra in klicala za naslednji postopek pri Resu, so me narocili januarja na posvet. Torej je ta menstruacija stela.

Asevedadabo, stopka se pri vsaki razlicno izloca, pri eni prej pri eni kasneje, naj bi pa rabila najvec 14 dni da se popolnoma izloci. Ti si jo pac prej izlocila :-)

hvala, mal mi je morala v koš padla

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.11.2014 12:06:05   
*storm*
AsevedaDaBo, živčki delajo na polno ja user posted image
zakaj bi ti pa morala v koš padla? Zdaj veš, da ko boš naslednjič delala test in bosta na njem dve črtici, da je rezultat realen user posted image če sva imeli na isti dan punkcijo si torej dobila stopko v sredo zvečer, torej bo jutri v bistvu že 14 dan po stopki.

Adelle, hvala za razlago, zdaj mi je vse jasno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
4.11.2014 12:09:56   
AsevedaDaBo
ne punkcijo sem imela v nedeljo, pol v sredo pa et.
stopko na petek

kaj pa vem.. se mi zdi d asevedadabo ...ne bo

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.11.2014 12:16:24   
Adelle
Perla, meni se ni niti najmanj spremenil ciklus,vse je isto.

Asevedadabo, nc morala v kos, to je sam dobr znak da stopke ni vec. Keri dan po ETja si?

Neposredna povezava do sporočila: 513
4.11.2014 12:23:49   
*storm*
AsevedaDaBo, takoj nehaj. Sem mislila da si imela et 5 dan....ok, pol je pa sploh še čisto prekmalu da bi test karkoli že pokazal. Saj ti je adelle lepo razložila, da se stopi injekcija pri vsaki drugače izloča, poleg tega pa je še odvisno koliko enot si jo sploh imela. No, naj še citiram Pušenjakov odgovor, ki sem ga našla:
"Do vgnezditve lahko pride kadarkoli od 6. do 9 dneva po oploditvi, kar je nekje od 1. do 4. dneva po ET (če je ta bil 5. dan), poleg tega ob vgnezditvi vrednost ßhCG še ne naraste dovolj za pozitiven test in velja počakati najmanj 3 do 4 dni, da se vrednost povzpne nad kritično. Vse to je teoretično, v praksi pa se testa ne priporoča prej kot 14 dni po ET."
torej če si imela ti tretji dan et, do vgnezditve morda sploh še prišlo ni, tako da takoj stran črne misli user posted image

< Sporočilo je popravil *storm* -- 4.11.2014 12:25:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 514
4.11.2014 12:28:48   
limonca*

Tole pa ne bo držalo. V postopkih se ne moreš popolnoma nič zanašati na to, kdaj bi morala dobit M, ker jo hormono titalno zmešajo. Računajte, da dobite stopko, estimo, estrofem... to vpliva!! Jaz npr. pri negativnem postopku dobim M še med jemanjem estime (oz vsaj ornk izcedek), če jemljem zraven še estrofem, ne dobim M.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.11.2014 12:39:33   
Adelle
Limonca, verjetno je tudi odvisno od telesa a ne? Ker meni je bilo tako razlozeno ko sem vprasala, pa pri meni je to tudi drzalo. Jaz nisem mela nic drugace kot v navadnem ciklusu. Torej? Odvisno je od veliko stvari...

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.11.2014 13:37:35   
AsevedaDaBo
hvala storm pol k sm mela 3. še vgnezditve lahko d ni blouser posted image no sej zdej vem d še v nedeljo k bom mela 11 po et, ne bom upala naredit testa user posted image

6.dan mam dons Adelle, hormoni me dajejo pa mal depra user posted image
en čustven vragec sm

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.11.2014 13:50:43   
jona klara
zoja moj edini postopek ko sem z njim štartala po 3 mesecih, torej ta mesec ki ni uspelo zram štet plus 2 M, je bil najslabši, sploh ni bilo etja in to edinkrat, mislim, da je prehitro, čeprav tam vsi govorijo, da ni , ampak je -vem, da se ti mudi, meni se je vedno preveč zato sem v 2 letih porabila vse postopke, telo si pa ne opomore tako hitro

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 518
4.11.2014 17:49:12   
Stars619
Jona klara, jaz sem sicer komaj prvi postopek dala skozi, ampak bi se kar strinjala s tabo. Vse bi seveda takoj nadaljevale z naslednjim postopkom, a tudi jaz pri sebi vidim, da telo še ni čist ok! Prvo kot prvo, na dan krvnega sem dobila M, to je bilo 21.10. in še danes imam izcedek. Do včeraj je bila sveža kri, danes je prvi dan rjave barve. Smo pa 4.11.!!!! Halooo??? Moje M so prej bile dolge 4 do max. 6 dni, to zdaj pa je kaotično...in me prav zanima kako bo naprej...kdaj bo prišla naslednja itd.... Zato nisem niti klicala noter, bom lepo počakala na vabilo, ki baje pride čez dober teden..pa lepo na easy naprej...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.11.2014 18:02:07   
Adelle
Ne vem za vas punce sam jaz sm rabila cajt da si tudi psihicno opomorem... jaz nisem letela iz postopka v postopek. Prvi je bil oktobra 2012, drugi novembra 2013, tretji zdejle... res da je eno leto dolga doba, samo tud po enem letu vcasih mi zmanjka volje pa energije, ne predstavljam si da bi vsake tri mesece dajala to vse cez. Pa tudi obadva nisva najbolj mlada, sploh moj ne...ampak kaj cemo...

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.11.2014 18:26:06   
rebrebu
Mila moras nehat dojit! jz sem dojila 6m, do decembra, janurja pa sma sla u postoek...

glede m pa je res, tud men se je ciklus cist spremenil....po testu sem jo dobla na 33 dan, prej redna na 28 dni...zj je prisla 25 dan.......kriza!!!v prejsnji postoek sva sla prehitro, in je dobesedno sel postopek v nič....zato dones ne bom vzela clomida za spontanega....bom sla janurja, da si moje telo in celice mal opomorejo, pa jz tud.....vse skup je ena prava zivcna vojna!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.11.2014 18:49:37   
Stars619
Adelle, ti si si res vzela čas za postopke, no, meni je vseeno eno leto preveč, ker midva tudi nisva več rosno mlada, poleg tega imava enega otroka in oba sva se dogovorila, da se bova trudila še kakšno dobro leto! Potem pa je konec! Vem, da je veliko lažje, ko imaš že enega otroka doma...

Rebrebu, a nisi ti rekla, da greš marca v mb, a sem jaz kaj zamešala??;)

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 522
4.11.2014 19:20:44   
JedKa
Za tiste, ki sprašujete kdaj greste lahko spet v postopek, če ta mesec ni uspelo... jaz sem med njimi in so mi rekli, da naj okrog 20.januarja ko imam predvideno menstruacijo pokličem in se takrat začnem špikat.

Jaz verjamem, da so mi hormoni ful štalo naredili v telesu, ker sem imela menstruacije na 30 dni, ta mesec ko postopek ni uspel, sem jo dobila že 24.dan, in sicer 7.dan po transferju. Krvavitev sem imela pa tako močno kot še nikoli v življenu... ampak kljub temu, da naj nebi iz postopka v postopek hiteli, jaz komaj čakam da grem v naslednjega, ker tudi moj ni več rosno mlad, jaz sicer sem user posted image . In če tako dolgo čakaš na user posted image je težko sedaj na izi in si čas vzet...kaj bo pa s psiho, če ne bo kmalu uspelo, pa raje ne razmišljam user posted image Predvidevam, da bi mi bilo za odtenek lažje in nebi hitela, če bi imela že kakšnega otroka...

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.11.2014 20:01:18   
Adelle
Psiho in zivcke bomo veliko vec rabili ko bomo dobili svoje otrocickeuser posted image tako da se jaz poskusam sparat, ceprav leta minevajo, mojemu so dijagnosticiral tumor na modu ipd... jaz raje dam cajtu cajt user posted image

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.11.2014 20:22:58   
AsevedaDaBo

Psiho in zivcke bomo veliko vec rabili ko bomo dobili svoje otrocickeuser posted image tako da se jaz poskusam sparat, ceprav leta minevajo, mojemu so dijagnosticiral tumor na modu ipd... jaz raje dam cajtu cajt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

bogica

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?