|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - okt-nov-dec 2014 + zamrznjenčki
24.10.2014 18:32:59   
Corse
Storm, upam, da je bila punkcija za zdržat? user posted image
Maja1990 sem v postopku, pridno ležim doma po transferju 3 dan, ker se slabo počutim in komaj čakam, da bo pokazalo plusek user posted image

Drgač pa pri nas danes zeeelooo stresno. Moja hčerkica je prišla iz šole z vročino 40,3 st. Sem hitro poklicala mamo, da jo je peljala v ZD, pa ima baje virusno pljučnico in še neke bakterije verjetno...je pokasirala vse živo...itak, ravno sedaj. Imam slabe izkušnje s tem, res, zadnjič se z mojo nosečnostjo ni dobro končalo zaradi takih otroških virusov.

Čuvajte svoje pikice in lepo se imejte!

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.10.2014 18:37:46   
*storm*
Aleda, tudi jaz držim pesti za jutri!!!! Živčki najbrš delajo na polno, kajne?

Maja1990, vem da se ti zdi še cela večnost do začetka postopka, ampak boš videla, ko se enkrat začne, gre kar hitro. Vsaj do punkcije.

Ely hvala :) za nasvete. Sem si zdajle takoj privoščila eno skuto :-) punkcijo preživela brez večjih bolečin. Priznam da sem bila precej prestrašena, ko sem čakala nanjo. Ampak mene ni kaj dosti bolelo. Tako, da tiste ki nanjo še čakate, se da komot zdržat ;-) aja, dobili so pa 10 celic. Kar uredu glede na to, da so začetni uzji bolj slabo kazali :)

nušika glede krvavitve ti pa tudi jaz ne znam pomagati, kdaj pa imaš naslednji uz?

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.10.2014 18:40:25   
*storm*
Ojoj corse :( boga tvoja hčerkica. Upam da se kmalu pozdravi in da ni tako resno :( pa pazi nase!!! Pošiljam pikepoke za obe!!!

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.10.2014 19:00:12   
rebrebu
Tko se jz; ucer bla pr Rešu, on bi ze kr sel v postopek, čeprav priznam-da nisem psihično se ornk prprvalena na to....dans je moj g. reku da je bil v sredo lep folikel, tud poču je in sem prosila za laparo in boma se tko poskusla, tam janurja al pa februarja, pa grem v spontani postopek-mi je ze zj dal klomid:) kaj ve pravite na to?nabavla sem si goro tablet in maco in mlecek:) samo da dobimo eno pravo zdravo celico:)

ala, a mogoče katera pozna gospo iz mb ki naj bi neke terapije opravljala, kao z energijo?neka g. irena naj bi to mel????je kateri kaj poznano??

(odgovor članu *storm*)
Neposredna povezava do sporočila: 204
24.10.2014 20:01:21   
Nušika81
Corse, držim pesti da vsi ti virusi nate ne bodo preveč uplivali in da bo šlo vse lepo skozi. Objemček tudi za tvojo punčko in naj se čim prej pozdravi.

Storm, sem vesela zate, da punkcija ni bila boleča. Po eni strani prav rada preberem take stvari, ker vem da me to še vse čaka in da ni tak bav bav, kot jih večina govori :)
Kar se pa moje krvavitve tiče, sem nekje zasledila, da je to eden od stranskih pojavov in naj nebi bilo nič narobe. Upam, da je res tako, saj sem jaz pri vsaki stvari neka izjema in očitno moram biti tudi v tem primeru user posted image

Imam pa jutri zjutraj UZ pri Reševi in bom iz prve roke dobila odgovor glede tega.

(odgovor članu rebrebu)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.10.2014 20:12:57   
ely85
Ojjjoojjj corseuser posted image upam da se hcerkica hitro pozdravi objemcek obema ,drzim prstke za obe ....

(odgovor članu Nušika81)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.10.2014 23:16:28   
Stars619
Pozdravljene vse nove in stare! Pridno vas berem, a ne pišem sproti, ker trenutno nimam kaj...čakam na pošto, da gremo v novi postopek...trenutno imam user posted image in to tako močno, kot še v življenju ne...user posted image Ampak bo že...
Vesela sem, ko ste vse ok, in komaj čakam na nove user posted image user posted image , da jih objavite!!!!
Rebrebu, za to ga.Ireno še nisem slišala...hm...jaz pa razmišljam o akupunkturi....sem bila pred prvim porodom in sem bila zeloooooooo zadovoljna...morda bi morala iti malce na pogovor...ta dr. je res enkratna - v bistvu sta dve in obe super! Bom se še odločila!!!
Pridne bodite, lepo čuvajte pikice, tiste, ki jih že grejete...držim pesti za vse!!!
Corse ti pa se le pazi, pusti zdaj tamalo atiju, ti pa čim dlje od bakterij in virusov...drži se!!!!

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.10.2014 23:25:42   
Adelle
Punce glede na to da se jutri spreminja ura, kako najnsi dajem injekcije? Kej prej al ob isti uri ceprav bo razlika?

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.10.2014 23:29:28   
Stars619
Adelle, saj to ni tako grozno strogo, da moraš točno ob tisti uri in minuti...tako si naredi, kot ti odgovarja...nič ne bo spremenila 1 ura v + ali v -!

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 209
25.10.2014 5:51:51   
Aleda
Dobro jutro, no jaz sem naredila test in sem rekla da vam kar zdaj sporočim, ker vem da ste firbčne in grem na šiht zdaj. CB mi je pokazal plus, sem zeeeelo veselauser posted image user posted image sam se vseeno še ne upam preveč veselit dokler ne vidim lepe bete in da je vse vredu na uz. Slabe izkušnje! Lep dan vam želim.

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 210
25.10.2014 8:01:35   
sunprincess
Jeeeeeej...Aleda,pa to je super...braaavooouser posted image user posted image to je tudi upanje za vse punce,ki cakajo...pridno cuvaj svojo pikico.. se enkrat cestitke!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.10.2014 9:11:12   
Corse
user posted image user posted image user posted image Aleda čestitke, pa lepih 9 mescev ti želim!!!!!!

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 212
25.10.2014 9:21:25   
Corse
Adelle,nič ni panike, tud jaz sem se špikala tako, da je bilo kdaj tudi 1 uro razlike, pa je bilo vedno vse OK. Špikala sem se zvečer, tamala je grozna za zaspat, pa sem vedno čakala, da je trdno zaspala, da ni slučajno vidla injekcij v mojem bušiju, ker potem bi sledilo 1000 vprašanj user posted image , lp

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 213
25.10.2014 10:04:01   
ely85
Bravo Aledauser posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image zdej pa cuvat pikico in lepo nosecnost ti zelim user posted image user posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 214
25.10.2014 10:11:45   
JedKa
Aleda iskrene čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image . Naj ti nosečnost čiml lepše poteka in da čez 9 mesecev dobiš zdravega otročka!!

Adelle glede the dnevnih injekcij pomoje res ni panike, če je malo zamika vmes. Jaz sem si jih dajala zjutraj okrog 6.30, preden sem šla v službo, vmes ko sem bila dvakrat na uz-ju, mi jih je ona dala šele okrog 8.00, tako da ni panike. Točen je treba bit le s stopko pomojem.

Storm super, da si punkcijo lepo skozi dalauser posted image , mene je že groza, ko(če) bom spet morala it.

Ely85 in Corse kako kaj vajino počutje? Mene pa že jokavost in pesimizem dajeta... imam občutek, da se bo kmalu M prikazala user posted image Zize niso več tako napete in boleče, spodaj me pa boli kot pred M. Dolga bo še do 4.11., upam da se ulije čimprej, če nama je že namenjeno tako... Če grem še kdaj na potopek, ne j*** službe in grem od punkcije do testa na bolniško...

lep vikend punceuser posted image

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 215
25.10.2014 10:45:28   
Stars619
Aleda, jeeeeeeeejjjjj!!!!!user posted image user posted image user posted image To smo čakali!!!! Čestitke!!!! Zdaj pa le pogumno naprej in samo pozitivne misli pusti v glavi!!!!!
Jedka, to čakanje ubija - katastrofa!!! Meni se je majhen flekec pokazal šele na dan, ko sem imela krvnega...in šele po tem je sledilauser posted image !
Ampak ti pa moram povedati, da glede bolniške pa je čisto odvisno kakšen tip si: poznam 2, ki sta šle delat takoj (ena celo isti dan transferja), pa jima je uspelo, 2 sta bili od začetka doma, pa jima ni uspelo. Sama sem bila 1 teden doma, 1 teden pa v službi, ampak mi je žal, da nisem šla takoj delat, ker se mi zdi, da me je še bolj psihično uničevalo, ko sem brala in brala vse možne stvari in študije po netu...groza!!! Pa samo o tem razmišljala in si postavljala 1001 vprašanje o sebi...in evo, tudi meni bolniška ni koristila!user posted image Žal pač je tako, da če ti ne uspe, potem pač razmišljaš o večih scenarijih, zakaj ti ni uspelo, kaj bi bilo drugače, če bi...itd! Glej, 1x bo, če nam je usojeno! Le glavo pokonci! Sicer pa še vedno imaš veeeeeeelikooo možnosti!!! Držim pesti!!!

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 216
25.10.2014 10:52:16   
SemSonce
Pozdravljene.

Aleda ccesti tam in lepo mirno nosečnost ti zelim. Saj se nas bo kr nekaj nabralo, oktober nam je kr naklonjenuser posted image .

Sunprincess kako si, se že pocutis mej nosecnisko? Jaz mam zaenkrat se vedno sam boleče prsi, pa čez cel dan mi je po malem slabo, sam res čist malo tko da lahko normalno jem, je pa res da me slabost najbolj prime med jutranjim tusiranjem tko da zdej sem res spidi not in venuser posted image

In kako ste kej ostale? Za katero sedaj držimo pesti da zagleda svoj plusek?

Life is like a box of chocolate...you never know what you are going to get.

(odgovor članu JedKa)
Neposredna povezava do sporočila: 217
25.10.2014 10:52:28   
ely85
Jedka sem sama taka zdej,vceri me je iz tira vrgl k sem mela bez izcedek z nekimi nitkami,dons spet ni nic zize so mal ampak cist mal popustile ,po trebuhu me pa samo obcasno spikne pa se to ne tok da bi me ful boleluser posted image se pa strinjam stabo glede tega da ce misl pridt naj ze pride ne pa pol da me sokira sele 5.11....uffff user posted image

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.10.2014 11:07:03   
Corse
Jedka in Ely...kolk se to vleeeeečeee, pa še na pol nismo, čez dan se mi menja okol 100 različnih občutkov, čist lepo po lestvici grem od evforije pa do depre, vse doživim, mal verjetno zarad hormonov, veliko pa zarad slabih izkušenj.
Jedka tudi pri meni o lepih napetih in bolečih joških skoraj ne duha ne sluha več, pa sem prav uživala ko sem jih gledala user posted image tistih par dni, veš drugač se jim pozna 2-letno dojenje. Trebuh pa mal šraufa, bolj imam neprijeten občutek tam spodaj, pa ne znam opisat....kot da bi me nekaj skelelo user posted image , verjetno zaradi Estime, pa zaspana sem, nič se mi ne da...upam da so to samo hormoni in ne kakšna nova faza v mojem življenju user posted image lp vsem

(odgovor članu Stars619)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.10.2014 14:18:59   
rebrebu
Aleda cestitam!!

Stars sem nala, to ej kardična diagnostika:) pa baje ma neki z energijo povezave:) ja sem tud na akupunkturo tuhtala, bom vidla, to mam v planu do konca leta, ko mi prepucajo jajcevode se 1x pa pol ko grem v postopek. Berem pa tud napotke o hranjenju pr Papugi, pa mi ni glih vse jasno....ma neki bom skombinirala z prehrano....

drzim pesti za cimvec pluskov!!!!srecke nosecke pa srecno do konca!!!

(odgovor članu Corse)
Neposredna povezava do sporočila: 220
25.10.2014 14:36:55   
Anonimen
Živijo

Potrebujem nekaj odgovorov na moja vprašanja. Z možem se tri leta zaman trudiva zanositi. Dali so naju na IUI pri prvem je bilo seme manj primerno, drugega so mi prekinili tretjega pa je bilo seme neprimerno za IUI. prejšnji teden sem imela posvet v MB in naju je poslala na konzili. Sedaj pa me zanima koliko časa čakam pošto in kako oz. kdaj naj bi imela prvi IVF / ICSI. pa ali bi mogla narediti še kakšne preiskave. Nekoliko me je vse skupaj presenetilo ker sem bila prepričana da bom imela še vsaj dva IUI pa so se potem zaradi stanja odločili drugače. In se niti nisem pripravila kaj vse bi mogla vprašat, zdaj po skoraj enem tednu pa imam še sto vprašanj. Aja a ko dobim pošto se moram naročit ali te oni povabijo na ponovni posvet z uro in datumu. Saj vem vse skupaj sem zelo butasto vprašala, pa kaj če me sedaj žre ker nisem bila pripravljena na to in me je takrat ustna kap.
user posted image

(odgovor članu rebrebu)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
25.10.2014 16:09:20   
sunprincess
SemSonce, kdaj imaš PDP? SI že izračunala? Jaz nimam popolnoma nobenih znakov, razen tega, da jem jogurte,čeprav navadno ne jem mlečnih izdelkov, in dami ne paše meso..to je pa vse.

Zanima tudi mene za katero navijamo zdaj...očitno smo dobre v tem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.10.2014 16:09:33   
ely85
Anonimen nazalost sem bila v Gk v lj in ti neznam povedat kako je tam user posted image mislim pa da je cisto na zacetku tega foruma ce se ti da prebrat od zacetka....corse jojj negovori vsaka minuta se mi vlece user posted image upam da nam uspe pa da nerabimo se enkrat cez to mucno obdobje cakanja it user posted image moj je tud ze cist nestrpen user posted image moje zize so pa se kar v neki fazi napol polne in bolece pr stranehuser posted image kokr pravis corse jih je bilo res lepo vidt tko polne user posted image kako ste ostale punce ??vrjetno tud ze cisto nestrpne user posted image ???lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.10.2014 17:25:07   
SemSonce
Sunprincess, glede na zadnjo menstruacijo 8.9. In na punkcijo 28.9. Mam Pdp 21.6.user posted image user posted image

V ponedeljek ga pa že vidim na prvem pregleduuser posted image user posted image user posted image ..

Drugače pa skos eki grickam ker mam občutek lakote ampak pol mi je pa za vsak pomalem slabo. Pa tud je sm jogurte napadla, baje je treba mlečno zarad potreb kalcija vrint v vsak obrok.

Ja za katero navijamo, smo že profesionalkeuser posted image

Life is like a box of chocolate...you never know what you are going to get.

(odgovor članu ely85)
Neposredna povezava do sporočila: 224
25.10.2014 17:57:03   
zoja123
zivjo vsem skupaj user posted image sem ter tja vas spremljam ze nekaj casa. Sedaj, ko tudi sama cakam teh dooolgih 14 dni do krvnega pa se vam pridruzim, ker sem ze cisto sfuzlana od razmisljanja. Sem 4 dni od transferja in sem popolnoma brez znakov in skoraj ne morem verjeti, da bi lahko bila noseca :( Se trudim ze vec kot 4 leta in sem danes ponoci celo noc razmisljala, da gotovo nic ni in, da verjetno nikoli ne bom noseca...jao...Je pa to moj prvi ivf in se ze cel postopek pocutim kot, da se nic ne dogaja, med inekcijami me je sem ter tja kdaj rahlo spiknilo v jajcnikih to pa je bilo tudi vse...sedaj pa se pocutim cist navadno. Vseeno upam, da bom koncno zagledala plusek user posted image

(odgovor članu SemSonce)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

nogomet
aljaz99

Za kateri klub navijate

Barcelona (46%)

Real Madrid (11%)

Inter (5%)

Chelsea (9%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 82

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!