|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2015
23.9.2014 19:57:36   
tynaa
Jaz imam pa jutri popoldan nuhalno in sem bila čisto nervozna že danes cel dan, kaj bo šele jutri. No, saj najbrž se ta živčnost zdaj ne bo nehala tam do polnoletnosti otroka, ali pa še kasneje :)) se pa res, sploh ne morem sprostit, zdaj sem si še vročino merila in je malo povišana (37,4), ampak je sigurno od živciranja :)

(odgovor članu pikica31)
Neposredna povezava do sporočila: 476
23.9.2014 20:05:28   
Anaban
jaz sem šla pa včeraj čisto brez skrbi in sproščena na NS. in morem rečt da je Dr.Strah zelo prijazna in si res vzame čas in vse razloži ;)

(odgovor članu tynaa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
24.9.2014 9:39:19   
Lucka9
Jaz imam nuhalno v ponedeljek :D... pa niti ne vem ali sem kaj živčna, samo pri meni to običjano pride en dan prej. je pa res, da imam trenutno eno veliko zmedo okrog sebe. Ker čakam potrdila o vpisu na faks, da bi lahko zdravniški za službo opravila, pa faks mečka... in me to najbolj nervira...

Moj dragec se živcira kdaj bova do konca opremila stanovanje, ker ga jezi, da še vedno deliva gospodinjstvo z njegovimi on mi se pa rad dokončno odcepil samo žal denar ne pada z neba tako da počasi...

Jaz pa imam občutek, da mi je slabo od folne. Nisem je jedla 4 dni pa sem bila ok. Sedaj pa sem jo znova začela ima mi je zopet slabo zjutraj. Tako, da ne vem. Moram razmisliti, morda jo bom samo na vsake tri dni. Ker res ni prijetno, zjutraj na prazen želodec nekaj bruhat, če ni ničesar user posted image .

Ste pridobile že kakšen nosečniški kg? mene tudi skrbijo kilogrami, pa ne da sem obsedena samo priznam, da me... do sedaj sem že 2,5kg dobila in to sem komaj v dobrem 3mesecu user posted image ...
jooj. samo kaj ko moram jesti vsake 2-3 ure drugače me glava boli, saj pazim kaj jem. samo vseeno ni tako lahko..

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 478
24.9.2014 9:46:06   
Inčika2
Punce ima še ima še katera probleme z krčnimi žilami? Jaz sem jih imela že v prvo, ampak zdaj v drugo se je pa tako poslabšalo, da jooj. Flebolog mi je dal kompresijske nogavice z najmočnejšo kompresijo. Včeraj sem jih dobila, zdaj se pa privajam... obup, kot bi bila v eni kletki....

Ima še katera podobne težave?

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 479
24.9.2014 9:54:43   
Inčika2
Pa o imenih ste govorile sem vidla že nekaj časa nazaj. Mi2 sva vprašala za spol na nuhalni in naj bi dobili še eno princesko, bomo vidli če res :). Ime za punčko mi je všeč Tajda, za fanta pa Luka... nisva se pa še čist 100% odločila.

Kar se tiče kg pa sem šla tudi jaz 2 kg gor ampak se bašem s vsem.. čokolade pojem toliko, da se bo treba mal nazaj dajat. Sicer sem bolj pri ta suhih oz. normalnih. V prvi nosečnosti sem imela 58kg in sem prišla potem na 76kg. Vsi so mi govorili, da sem se zredila samo v bušija, ampak res ne vem kam so se takrat razgubili vsi ti kg. Ko sem prišla iz porodnišnice pa sem imela 65. In zdaj preden sem zanosila sem imela 55kg. Važno je, da se prehranjuješ čim bolj pestro, ne sekiraj se zaradi kg... vse bo šlo dol boš vidla... pravijoi 9mnescev gor in 9 dol.,.

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 480
24.9.2014 10:35:47   
Anaban
živjo
tudi meni se pojavljajo krčne žile ampak zelo zelo malo tako da se niti ne sekiram. zredila se nisem pa še čisto nič ker sem bruhala in je šlo na začetku use dol.
tudi jaz opažam da mi je po folni kislini slabo ampak ni neke panike tako da bom z jemanjem kar nadaljevala.
v ponedeljek na NS se pa spola še ni videlo tako da bom mogla še mal počakat ;)

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 481
24.9.2014 11:06:55   
meeja
Jaz imam pa nuhalno komaj 8. 10. in se mi zdi do tega datuma še cela večnost... user posted image Drug teden v sredo imam še pregled pri svoji ginekologinji, upam da bo vse ok.

Drugače imam pa jaz ravno nasproti problem s kilogrami. Jem večkrat na dan, res se trudim da jem vsaj približno zdravo in vsaj 1x na dan kuhano, ampak mi grejo kile kar dol, pa sploh mi ni nič slabo, nič ne bruham. Pred nosečnostjo sem jih imela 55, danes zjutraj sem se tehtala in jih imam 53,8. Kaj mislite da je to za plod kaj škodljivo? Ampak ne razumem, ker nonstop jem. Tudi pred nosečnostjo sicer nisem bila težka čez 55 kg, ampak sem nekako pričakovala da se bom vsaj malo zredila zdaj ko sem noseča.

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 482
24.9.2014 13:37:21   
3hearts
Živjo! Da se vam malce nazaj javim... Post ne bo ravno vesele narave, ampak ga ne pišem zato, da vas zamorim, ampak da boste še bolj vesele, da nosite pod srcem zdrave sončke :) Na žalost sem se jaz (že nekaj časa nazaj) preselila na forum Zanositev, saj je prišlo do ss... Najprej rjav izcedek, po parih dneh pa je prešel v kri. 3 dni zmerne krvavitve, po tem pa sem šla do g in je potrdila splav. Na srečo je rekla, da se je vse lepo samo spucalo, in da lahko kar začnemo na novo :p Plod je po moje nehal rasti nekje v 5., najkasneje v 6. tednu, saj je bilo zelo malo krvi in tkiva. Srček mu očitno nikoli ni začel biti (v 8. tednu glede na zadnjo m sem bila pri g in ni bilo videti srčka, pa tudi precej majhen zarodek je bil). Prva nosečnost je uspela v prvo, a žal nisem uspela tudi donositi v prvo... Zdaj pa upam, da bom imela tudi tokrat srečo pri zanositvi :) Vsem želim veliko sreče, da vam na nuhalni potrdijo da nosite popolnoma zdrave sončke in da vaša nosečnost poteka s čim manj zapleti. Ss sem prebolela, sožalje ni potrebno - bi bila pa vesela kakšne stisnjene pesti, da uspe čim prej in se hitro preselim nazaj na forum Nosečnost :)

(odgovor članu meeja)
Neposredna povezava do sporočila: 483
24.9.2014 14:01:52   
pomelo
3hearts pošiljam veliko dobrih misli in stisnjenih pesti ter da čimprej prideš na forum nosečnost z dobrimi novicami...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu 3hearts)
Neposredna povezava do sporočila: 484
24.9.2014 16:23:13   
tynaa
3hearts tudi z moje strani močno, močno stisnjene pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno bo prihodnjič vse ok, že zato ker si tako močna user posted image
Jaz sem danes končno preživela nuhalno, sploh ne vem kaj mi je bilo, da sem bila tako živčna. Načeloma nisem glih najbolj prestrašne tip človeka, tu me je pa full skrbelo, če bo vse ok. Pa potem ko se pikec ni premaknil full časa, sem kar prestrašeno gledala v monitor, ampak me je G potolažila da spi. No, pa sva ga zbudile da se je pokazal z vseh strain user posted image Tko da zdaj pa malo lažje diham user posted image

(odgovor članu pomelo)
Neposredna povezava do sporočila: 485
24.9.2014 16:58:11   
Lucka9
3hearts samo vse najboljše ti želim. pa držimo pesti, da bo uspelo v drugouser posted image .

ali je katera tu bila na nuhalni svetlini v postojni?

(odgovor članu tynaa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
24.9.2014 17:11:19   
Anaban
3hearts tudi jaz držim pesti da boš spet čimprej zagledala user posted image .
bodi močna in use se bo uredilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 487
24.9.2014 18:31:43   
spelckaa
hooojla, po dolgem času se spet javljam,... kako ste nosečke?user posted image jaz sem vredu, občasno slabo,..drugače vredu,... 6.10 imam nuhalno pri strahovi, kako se vam zdi ona? slišala sem pohvale,...upam da bo vse ok, ker sem imela sedaj samo en pregled sedaj pa imam že nuhalno,.. lep večeruser posted image

(odgovor članu Anaban)
Neposredna povezava do sporočila: 488
24.9.2014 19:17:09   
Anaban
Js sm bla pr strahovi in sm bila zelo zadovolna z njo. Vse lepo razlozi te vprasa ce imas kaksno uprasanje pa tko. Tut prstke sva stele pa tko js sm bla zelo zelo zadovolna user posted image

(odgovor članu spelckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   [Brisano sporočilo]
24.9.2014 19:40:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anaban)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
25.9.2014 11:28:58   
pikica31
ojla.kako ste? js sem že kar "živčna", pa imam šele danes teden pregled..., kar mals trah me je...
pol sem si še ta angelsounds nabavila in sploh nisem srčka našla..., mislim, da je še prehitro..., sam je res, da sam sebe narediš mal paničnega...
fajn za vse tiste, ki ste imele dobro NS.
lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.9.2014 11:34:58   
Anonimen
Oja. Evo, zdaj se pa še jaz prfočkam :-) Sem nova v vaši skupinici :-) Rok imam konec aprila, 29.4. Na začetku sem imela težave, ker sem raho karvavela ... Najprej se na ultrazvoku ni prav veliko videlo in mi je bilo rečeno, da je vse možno, da se nosečnost ne bo razvijala naprej... ampak smo potem zrastli, vse se lepo vidi, krvavitve so se ustavile (trkam), jem tablete dabroston pa fono-Tifol...Upam, da bo vse potekalo lepo naprej ... Pričakujemo tretjega nadobudneža :-) Pestro bo, ampak lušno :-) Sedaj moram it tud na kontrolo, ker so mi ugotovili povišan sladkor ... Ekola, toliko za sedaj ... Lep dan vsem :-)

(odgovor članu pikica31)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
25.9.2014 12:11:07   
marjetka15
ojla.
tudi jaz se javljam po zelooo dolgem časuuser posted image
Tudi za mano je že drugi pregled vse ok, NS imam pa v ponedeljek pri Strahovi. Sem bila že prvič pri njej in sem bila zadovoljna. Upam da bo ve kot mora biti in da na koncu še spol izvemo.
Sem že prov neučakanauser posted image
Ste govorila o imenih...za punčko že imamo zbrano...za fantka pa z možem nikakor ne prideva skupaj...kar je meni všeč njemu ni in obratnouser posted image
S krčnimi žilami jaz nimam problemov, me pa zanima kaj kej uporabljate za strije. Jaz sem prvič imela od Aventa olje v spreju in je bilo super, samo kokr sem gledala se ga več ne dobi...nisem pa tudi ene strije pridelala v prvi nosečnosti, kljub temu da sem se za 19kg zredila. Aja rok imam pa 8.4 sam mislim da mi ga bo G na kasneje prestavla.
Sem pa od včeraj doma, tako grozno mi je slabo, menda tudi neka trebušna viroza razsaja.
Pune iz kje pa ste kaj? Je katera iz dolenjskega konca proti Kočevju?
Vsem nam želim lepo nosečnost, tiste ki ste imele težave in vas žal ni več med nami pa želim da čimprej ugledate user posted image .
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
25.9.2014 12:26:17   
Inčika2
za strije jaz ne uporabljam še nič... krčne žile so pa res obupne, včeraj sem prvič šla v službo v kompresijskih žabah.. sem mislna da bom znorela, upam, da se navadim, ker ne vem kolk časa bom lahko zdržaala, če bo šlo tako naprej. V prvo sem delala do konca, zdaj je pa tolk slabše, delam pa še v restavraciji in je delo skoz stoječe. Če se premikam, hodim, še nakak gre, stat je pa muka...

Marjetka15 jaz sem iz okolice Ribnice ;). s kje si pa ti?

(odgovor članu marjetka15)
Neposredna povezava do sporočila: 494
25.9.2014 13:10:49   
megiv
Anonimna, tudi jaz imam rok 29.4., na začetku krvavela, jmeljem Dabtoston. V pon. imam drugi pregled in se naročim na nuhalno na Gin.kliniko. Je katera že bila tam?? Tam majo na napotnico, za nas, ko rodimo po 35... Drgač pa meni grejo kg gor, zredila sem se za dve kile, pa se čuvam, to je kaatstrofa! Pa že itak mam prevelik kil...Ampak glavno, da bo z našimi user posted image vse ok!! Sem pa v prvi nosečnosti bila na nuhalni pri Strahovi in sem bla ful razočarana...ni se mogla začudit, da lahk sploh kej vidi, ker sem pretežka...in to za mene ni profesionaln odnos in tud neb več šla k njej...

(odgovor članu Inčika2)
Neposredna povezava do sporočila: 495
25.9.2014 13:52:04   
Taja13
Oila,

Drugi teden v petek pa tudi mene končno čaka NS. Joj, kak se to vleče. user posted image Jaz sem jedla folno kislino od Ljubljanskih lekarn 3 mesece preden se zanosila, po user posted image pa sem začela jemat elevit in nimam težav s slabostmi. Mi je pa kr nekaj prijateljic potrdilo, da so imele po nekaterih folnih težave, po Elevitu pa ne, tako da bo že nekaj na tem. Drugače pa zelo pomaga,če zjutraj poješ žemljico ali pa kos kruha.
S krčnimi žilami imam jaz težave že od nekdaj, imamo to v družini, tako da vsak večer popijem šumečo tableto magnezija in mi pomaga. Z mazanje trebuha pa uporabljam mandljevo olje, nekih posebnih krem ne mislim kupovati. Trebuh pa se mi je že malo ozbočil, ampak ni nekih težav pri garderobi. Še vse normalno oblečem.
Zdaj sem si ravno kosila naredila: v voku sem si na kokosovem olju spekla krompirček in zelenjavo, zraven pa še skleda solate. njam, njamuser posted image

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 496
25.9.2014 14:56:56   
Sloveni
Pozdravljene.
Že nekaj časa se nisem javila, saj sem imela probleme s prijavo na to stran. .... user posted image sedaj sem to uredila....user posted image
V tem času sem že imela prvi pregred pri G. in dobila tudi prvo sikico najine pikice.....user posted image
V torek 30.9. sem naročena na N.S., pri svoji G, saj ona opravla ta pregled.
Počutim se vredu, samo zdi se mi da me že vse hlače tišćijo...user posted image

(odgovor članu Taja13)
Neposredna povezava do sporočila: 497
25.9.2014 16:02:38   
Lucka9

Jaz sem trenutno še Notranjka. Samo se kmalu selim uradno k mojemu tudi v bližino Ribnice.

Jaz za strije oziroma ''proti'' njim uporbljam eno kremo, ki sem jo v DM kupila. Samo ne vem točno kako se ji reče. Ima tak roza pokrov... Lepo diši, samo, če ti je slabo ni ravno vonj za pomiritev želodca user posted image .

(odgovor članu Sloveni)
Neposredna povezava do sporočila: 498
25.9.2014 17:32:39   
puncka.
Punce jst sm sicer rodila Julija..pa sm lih vidla da govorite o olju za strije.. ce katera uporablja Eucerinovo olje.. sta meni ostala se dva, pa ju prodam za 15eur.. ce vas zanima mi posljite ZS :) lepo nosecnost vam zelim, da vam cimprej minejo slabosti in zdrave dojencke :)

(odgovor članu Lucka9)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.9.2014 13:21:55   
zori82
juuuhuuu evo pa sem tudi jaz končno opravila prvi pregled...vse je ok, veselo migamo, srček pridno tik-taka, mami presrečna user posted image pdp imam 17.4., naslednjo kontrolo pa čez 6t...drug teden me čaka še NS in upam, da bo tudi tam vse ok....danes izve najina princeska, ki bo zeloooo vesela, da se ji je končno uresničila želja, da dobil user posted image ali user posted image (čeprav ona pravi da bi imela kar oba) user posted image , tudi moji starši izvejo danes, čez vikend bi morala pa še T&T povedat, ampak so šli na morje (bodo zvedli pa kasnej, sami so si krivi user posted image )

zdaj pa šibam pripravit še zadnje detajle, ker me jutri čaka stojnica na Pika Nogavički v Velenju (lepo vabljene) user posted image

lep sončen vikend vam želim user posted image

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?