|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014
15.9.2014 5:52:53   
MauMow
Tikie glede na tvoje teste. Aja pa mene je spikalo pa zvijalo kot da bo glih kar M.j

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.9.2014 8:28:34   
tajazan
Punce tale seznam pa se ni nič lepo začel...kje so pluski??
Žal mi je za vsako posebej,ki jo je obiskala user posted image ,ker vem kako se počutite....ker sem že sama dala nekaj takih ciklusov mimo...in vem kako ti vse pade v vodo ko se prikaže user posted image .
Upam da vam kmalu rata in vsem iz srca privoščim da zagledate magični plusek...
Pri meni je konec Oin sva bila kar pridna...upam da sedaj rata kej ker drugače bo tudi zame veliko razočaranje...ampak bo treba še počakat dolgih 14 dni,da bomo vedl na čem smo...vsem,ki čakate na user posted image pa čimveč pluskov da se seznam malo polepša :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 277
15.9.2014 9:07:37   
tajazan
Punce zdj mam pa js eno vprašanje...
Za foro sem šla še dans delat Otest....in že tretji dan mi kaže ovulacijo...obe ćrtice so enako močne user posted image
Kako je to mogoče???

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 278
15.9.2014 9:45:35   
biba88
tajazan meni je dva dni kazalo enako močno kot kontrolna črtica dva dni pa bolj močna kot kontrolna črtica...midva sva vse dni se rada mela ...user posted image pa še dva dni po tem ko ni blo več črtic :)
tikie mogoče se je pa nosečnost končala tako zgodaj..... a ti še vedno kaže dve črtici...mogoče maš pa sam kako krvavitev user posted image

jest smotana baba sem dans delala test pa je bil negativen in pol sem ugotovila da itak še ni vsaj osem dni od o....bom še ene par dni počakala...pa mal se bom v roke vzela ....mam tako željo bit N da sem ponoč sanjala + testeuser posted image tko da od danes ne razmišljam več o svoji maternici..naj dela kar hoče user posted image ...čez 6 nočk bom pa lulala....user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 279
15.9.2014 9:57:07   
MauMow
Evo da vam povem kako in kaj. GV se vedno nic zrasla. Plod v 4 dneh le za en mm. Utrilov ni... Prav tako nobene lrekrvavitve tam okoli ploda zli same vrecke. Lahko bi se 3 dni pocakali ampak glede na to da smo ze 3 tedne na istem sma se z G odlocile kar za splav. Ker predolgo je ze vse a istem... Tako da danes bila prva tablets, v sredo nadsljujemo... Se vam okoli novega leta pridruzim spet na tem forumu.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.9.2014 10:02:36   
Sassika
MauMow objemček ,te razumem kako se počutiš jaz cakam na prvo pregled ko bom v 9 tednu to bo cez 2 tedna in me je na smrt strah kaj bo. Je potrjena nosecnost v maternici,ampak tako me je strah da srcek ne bi utripal oz.karkoli :$

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 281
15.9.2014 10:10:39   
MauMow
Sassika drzim pesti da bo vse ok. Nama se ze 3 tedne zdelo da to ni ok ker ne raste.... Ne glede na to da smo docakal plod... Tudi pri G sem videla ko je rekla lahk se mal pocakama samo.... Sej vemo kaj sledi. Tako da sem rekla dajmo raje cim prej. Prav tako bi bilo vprasanje ce bi blo vse ok naprej. Z mozem sva se ze vse pogovorila in tako greva skozi tozelo ok.. Bomo pa zato spet lahko user posted image kar zdej nismo smeli zaradi izcedkov.

Bom pa se vedno aktivna kot navijacica. Ko pa bomo tak dalec pa spet kot del ekipeuser posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 15.9.2014 10:13:53 >

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
15.9.2014 10:22:16   
tajazan
Biba88...hvala za odgovor...no saj eni se je že dogajal neki podobnga...upam da ne bo spet razočaranja...ampak itak tle nimamo kej nardit...vsem puncam vso srečo :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 283
15.9.2014 10:37:49   
biba88
mowmawuser posted image user posted image user posted image
tajazan jest mislim da to kaže na postopen dvig LH...najprej je črtica čist švoh al pa je ni pola pa zmer bolj.....ti še delaj teste in ko test ne bo več pozitiven veš da si mela O al pa v tistih 24-36 urah....ker najprej je dvig LH pol pa O....user posted image VIDVA SE MEJTA FULLL RADA user posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.9.2014 10:43:28   
tajazan
Sam moje črtice so že od sobote skos isto močne...obe enake user posted image
Rada se mava pa itak največ :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 285
15.9.2014 11:05:59   
MauMow
Tajazan kdaj delas teste? S katerim urinom?

Kake dva do tri dni so lahko enako mocne pol pa mora padet.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 15.9.2014 11:06:25 >

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 286
15.9.2014 11:12:42   
tajazan
¸Delam teste od 10.dne naprej...zdj mi pa že tri dni enako močne črtice kaže in ni nč bolj švoh...delam pa dopoldne enkrat s 3.ali 4.urinom

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.9.2014 11:55:54   
MauMow
No jaz mislim da ti bodo sedaj zacele upadati crtice... Kake dva do tri dni so lahko pozitivne dlje pa dvomim da imamo lahko vrhunec.

Javi kako bo jutri...

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 288
15.9.2014 12:26:17   
tajazan
Bom javila seveda user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 289
15.9.2014 15:54:49   
_pika_
MauMow: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.9.2014 19:11:31   
biba88
Ej bejbe jest mam pa že dva dni čist prozoren tekoč brez vonja izcedek...user posted image beli tok v ogromnih količinah...srčno upam da je znak user posted image user posted image mnenja na planouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.9.2014 20:15:59   
chocolatecake
biba88 držim pesti, da je znak user posted image !!! Pravijo, da je treba vrjet :)- V literaturi pa itak vse sorte piše glede izcedkov. user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 292
15.9.2014 20:47:59   
biba88
hehe :) res upam...pa še zvija me predelu jajčnikou...sej itak ne morš vedet al prebava al pa ženski organi....kmalu bo jasno.....user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.9.2014 21:08:05   
MauMow
Biba88 če so taki izcedki, da maš občutek kot da bo glih kar M in da ko ti vn prteče da misliš da je M pa greš na WC pa vidiš da ni pol je to to user posted image . Tako blo pri meni - sem 5 dni hodla z Always vložkom ker sem mislala lej zdle pa bo... No na koncu ni blo user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.9.2014 21:29:28   
biba88
mawmow ja tako je ja...pa ko po stopnicah tečem mi bojo joške odpadle tako me boli...jooj...pa rahlo me občasno mal zvija v sp. delu trebuha... no sej rekla sem da bom nehala na to mislt sam ne gre hihihi

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   [Brisano sporočilo]
15.9.2014 21:30:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
16.9.2014 7:45:11   
tajazan
Biba88 navijam...mislm pa da so vse to zeeeeelooooooo dobri znaki zauser posted image
Mormo mal popravt tale seznam za ta mesec :)
Evo pri meni pa so res O testi danes negativni...Mi je blo mal sumljivo kaj tok časa kaže O user posted image
Upam da smo bli uspešni...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 297
16.9.2014 9:15:19   
Sassika
Jst nikol nisem mela belega toka,par dni preden sem naredila test ki je bil + sem mela ogromno belega toka,sem si mislila kaj je pa to zdej...no cez ene dva dni sem izvedla. Pase vedno ga imam velil,menda je to normalno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.9.2014 9:46:51   
biba88
ladyjen user posted image user posted image kar okregaj maternico...se neki zezauser posted image
tajazan sej to ful težko veš kdaj je bla za odtenek močnejša ali rahlejša črtica...user posted image vsaj pri meni no ...sem že misla da je to to po
l pa mam drug dan še močnejšo wtfuser posted image jest upam da mam user posted image znake ...no...me prov špika(sej ne full) pa joške me bolijo.....pa izcedek mam...res upam da me kej ne zeza ampak sem noseča

ej punce jest bom delala v nedeljo test al pa še kasnej ker mam dolge cikluse pa od O do M je lahko od 14 do 16 dni ...pa vgnezditev je lohko 6-12 dni od O jest bom upoštevala vse tadolgo user posted image moje telo si že za en ciklus vzame čas user posted image

(odgovor članu Sassika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.9.2014 9:58:21   
biba85
Selim se v oktober.

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?