Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 5:52:53
|
|
|
|
MauMow
|
Tikie glede na tvoje teste. Aja pa mene je spikalo pa zvijalo kot da bo glih kar M.j
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 8:28:34
|
|
|
|
tajazan
|
Punce tale seznam pa se ni nič lepo začel...kje so pluski?? Žal mi je za vsako posebej,ki jo je obiskala ,ker vem kako se počutite....ker sem že sama dala nekaj takih ciklusov mimo...in vem kako ti vse pade v vodo ko se prikaže . Upam da vam kmalu rata in vsem iz srca privoščim da zagledate magični plusek... Pri meni je konec Oin sva bila kar pridna...upam da sedaj rata kej ker drugače bo tudi zame veliko razočaranje...ampak bo treba še počakat dolgih 14 dni,da bomo vedl na čem smo...vsem,ki čakate na pa čimveč pluskov da se seznam malo polepša :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 9:07:37
|
|
|
|
tajazan
|
Punce zdj mam pa js eno vprašanje... Za foro sem šla še dans delat Otest....in že tretji dan mi kaže ovulacijo...obe ćrtice so enako močne Kako je to mogoče???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 9:45:35
|
|
|
|
biba88
|
tajazan meni je dva dni kazalo enako močno kot kontrolna črtica dva dni pa bolj močna kot kontrolna črtica...midva sva vse dni se rada mela ... pa še dva dni po tem ko ni blo več črtic :) tikie mogoče se je pa nosečnost končala tako zgodaj..... a ti še vedno kaže dve črtici...mogoče maš pa sam kako krvavitev jest smotana baba sem dans delala test pa je bil negativen in pol sem ugotovila da itak še ni vsaj osem dni od o....bom še ene par dni počakala...pa mal se bom v roke vzela ....mam tako željo bit N da sem ponoč sanjala + teste tko da od danes ne razmišljam več o svoji maternici..naj dela kar hoče ...čez 6 nočk bom pa lulala....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 9:57:07
|
|
|
|
MauMow
|
Evo da vam povem kako in kaj. GV se vedno nic zrasla. Plod v 4 dneh le za en mm. Utrilov ni... Prav tako nobene lrekrvavitve tam okoli ploda zli same vrecke. Lahko bi se 3 dni pocakali ampak glede na to da smo ze 3 tedne na istem sma se z G odlocile kar za splav. Ker predolgo je ze vse a istem... Tako da danes bila prva tablets, v sredo nadsljujemo... Se vam okoli novega leta pridruzim spet na tem forumu.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 10:02:36
|
|
|
|
Sassika
|
MauMow objemček ,te razumem kako se počutiš jaz cakam na prvo pregled ko bom v 9 tednu to bo cez 2 tedna in me je na smrt strah kaj bo. Je potrjena nosecnost v maternici,ampak tako me je strah da srcek ne bi utripal oz.karkoli :$
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 10:10:39
|
|
|
|
MauMow
|
Sassika drzim pesti da bo vse ok. Nama se ze 3 tedne zdelo da to ni ok ker ne raste.... Ne glede na to da smo docakal plod... Tudi pri G sem videla ko je rekla lahk se mal pocakama samo.... Sej vemo kaj sledi. Tako da sem rekla dajmo raje cim prej. Prav tako bi bilo vprasanje ce bi blo vse ok naprej. Z mozem sva se ze vse pogovorila in tako greva skozi tozelo ok.. Bomo pa zato spet lahko kar zdej nismo smeli zaradi izcedkov. Bom pa se vedno aktivna kot navijacica. Ko pa bomo tak dalec pa spet kot del ekipe
< Sporočilo je popravil MauMow -- 15.9.2014 10:13:53 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 10:22:16
|
|
|
|
tajazan
|
Biba88...hvala za odgovor...no saj eni se je že dogajal neki podobnga...upam da ne bo spet razočaranja...ampak itak tle nimamo kej nardit...vsem puncam vso srečo :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 10:37:49
|
|
|
|
biba88
|
mowmaw tajazan jest mislim da to kaže na postopen dvig LH...najprej je črtica čist švoh al pa je ni pola pa zmer bolj.....ti še delaj teste in ko test ne bo več pozitiven veš da si mela O al pa v tistih 24-36 urah....ker najprej je dvig LH pol pa O.... VIDVA SE MEJTA FULLL RADA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 10:43:28
|
|
|
|
tajazan
|
Sam moje črtice so že od sobote skos isto močne...obe enake Rada se mava pa itak največ :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 11:05:59
|
|
|
|
MauMow
|
Tajazan kdaj delas teste? S katerim urinom? Kake dva do tri dni so lahko enako mocne pol pa mora padet.
< Sporočilo je popravil MauMow -- 15.9.2014 11:06:25 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 11:12:42
|
|
|
|
tajazan
|
¸Delam teste od 10.dne naprej...zdj mi pa že tri dni enako močne črtice kaže in ni nč bolj švoh...delam pa dopoldne enkrat s 3.ali 4.urinom
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 11:55:54
|
|
|
|
MauMow
|
No jaz mislim da ti bodo sedaj zacele upadati crtice... Kake dva do tri dni so lahko pozitivne dlje pa dvomim da imamo lahko vrhunec. Javi kako bo jutri...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 12:26:17
|
|
|
|
tajazan
|
Bom javila seveda
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 15:54:49
|
|
|
|
_pika_
|
MauMow:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 19:11:31
|
|
|
|
biba88
|
Ej bejbe jest mam pa že dva dni čist prozoren tekoč brez vonja izcedek... beli tok v ogromnih količinah...srčno upam da je znak mnenja na plano
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 20:15:59
|
|
|
|
chocolatecake
|
biba88 držim pesti, da je znak !!! Pravijo, da je treba vrjet :)- V literaturi pa itak vse sorte piše glede izcedkov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 20:47:59
|
|
|
|
biba88
|
hehe :) res upam...pa še zvija me predelu jajčnikou...sej itak ne morš vedet al prebava al pa ženski organi....kmalu bo jasno.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 21:08:05
|
|
|
|
MauMow
|
Biba88 če so taki izcedki, da maš občutek kot da bo glih kar M in da ko ti vn prteče da misliš da je M pa greš na WC pa vidiš da ni pol je to to . Tako blo pri meni - sem 5 dni hodla z Always vložkom ker sem mislala lej zdle pa bo... No na koncu ni blo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 15.9.2014 21:29:28
|
|
|
|
biba88
|
mawmow ja tako je ja...pa ko po stopnicah tečem mi bojo joške odpadle tako me boli...jooj...pa rahlo me občasno mal zvija v sp. delu trebuha... no sej rekla sem da bom nehala na to mislt sam ne gre hihihi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2014 21:30:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 7:45:11
|
|
|
|
tajazan
|
Biba88 navijam...mislm pa da so vse to zeeeeelooooooo dobri znaki za Mormo mal popravt tale seznam za ta mesec :) Evo pri meni pa so res O testi danes negativni...Mi je blo mal sumljivo kaj tok časa kaže O Upam da smo bli uspešni...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 9:15:19
|
|
|
|
Sassika
|
Jst nikol nisem mela belega toka,par dni preden sem naredila test ki je bil + sem mela ogromno belega toka,sem si mislila kaj je pa to zdej...no cez ene dva dni sem izvedla. Pase vedno ga imam velil,menda je to normalno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 9:46:51
|
|
|
|
biba88
|
ladyjen kar okregaj maternico...se neki zeza tajazan sej to ful težko veš kdaj je bla za odtenek močnejša ali rahlejša črtica... vsaj pri meni no ...sem že misla da je to to po l pa mam drug dan še močnejšo wtf jest upam da mam znake ...no...me prov špika(sej ne full) pa joške me bolijo.....pa izcedek mam...res upam da me kej ne zeza ampak sem noseča ej punce jest bom delala v nedeljo test al pa še kasnej ker mam dolge cikluse pa od O do M je lahko od 14 do 16 dni ...pa vgnezditev je lohko 6-12 dni od O jest bom upoštevala vse tadolgo moje telo si že za en ciklus vzame čas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 9:58:21
|
|
|
|
biba85
|
Selim se v oktober.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?