JozicaH
|
Ooo, tukaj se pa že na polno čveka!!!! Super. Caelia, žal... pa kot so že napisale, če se je samo sčistilo, lahko kmalu spet stiškaš pesti za plusek. PA srečno!!! No, mene cel dan daje rahla slabost, nimam nobenih lušt, ne da se mi kuhat... saj če bi bilo pripravljeno, skuhano, bi mogoče pojedla... Tako pa se moram prav prisilit, da jem, ker če sem pa lačna mi je pa ful slabo. Utrujena sem bolj kot sicer, naša 2-letnica lepo prespi noč, a sem imela zdaj dva meseca res gužvo z delom, sem delala res vsak možni trenutek in ker delam doma je bilo to ves čas, ko je bila hči v vrtcu in še potem, ko je šla spat zvečer, dokler sem pač lahko bila pokonci. Zdaj počasi končujem in utrujenost prihaja za mano... sem si tudi malo začela jemati čas za počitek, ker me je parkrat kar močno uščipnilo tam spodaj... Trebušček se že pozna, a ker nisem suhica a tudi ne debela, pač verjetno mislijo, da sem se malo poredila, ker meni trebuh raste premo sorazmerno z ostalimi deli telesa (rit, boki, zize). Skrivat trebuha ne mislim, oblačim se čist normalno, noben pa še ni nič komentiral (hja, kdo pa še reče, ej, a ti si se pa zredila, ha? :) ). S tem, da moji najbližji že vejo. Ponoven pregled imam spet jutri, ker prejšnji teden je G ugotovila, da je bila pozna zanositev (glede na tabele) in se hoče samo prepričat, da je vse tako kot mora biti. Sicer sem videla bitje srčka, a je bila pikica še res čisto čisto micena, baje tam 5/6 teden in ne 7 ali celo 8, kot naj bi bilo glede na tabele. Jao, te tabele... O nuhalni pa bova jutri, ker prejšnjo nosečnost sem bila v Ljubljani, zdaj pa sem v Velenju in sploh ne vem, kake so moje opcije. Tudi midva sva dokaj normalno posteljno aktivna (če se mi da), kolikor jaz vem to naj ne bi škodilo. Je pa verjetno odvisno od nosečnosti, npr. ena kolegica celo nosečnost ni smela imeti spolnih odnosov. Točno zakaj, se ne spominjam. No, lepo bodite, uživajte kolikor se le da!!!
|