RH82
|
Savanah, glede posteljice pa res ni problem. Verjetno jo lahko brez težav (in še pravočasno) prebarvata v belo. Simona26, bravo za voziček! Pa je ena skrb manj. Drugače vama pa malo zavidam, da imata toliko prostora za bejbije. Midva bova s posteljico zablokirala spalnico. Je pa res, da v manjšem zbiraš manj odvečne šare, tako da je to pa plus. Vseeno se je pa nama v 3 letih kar nekaj nabralo. Malo so hobiji, malo so knjige, pa za naju kar gre, za bejbija bo pa treba mal spraznit. Imam namen ta dolg vikend izkoristit in še pospravit kaj odvečnega oz. pripravit kaj za stran. Nekaj stvari bo pa verjetno moralo k najinim staršem v hrambo, če bova še dolgo v tem stanovanju... Jaz sem ravno povečerjala čokoladni buhtelj s skodelico črnega decaf čaja s citrusi. Mmmm, je pasalo... Imam tudi jaz očitno čokoholika. Glede na to, da mi kar uspeva se izogibat sladkarijam, mi ni tako hudo, če se kdaj prekršim. Sem imela pa zjutraj odvzem krvi za Rh- in me je v laboratoriju spomnila, da moram dati še urin, sem bila kar zbegana. Itak je bil mehur tako zgodaj prazen, pa to noč še ponoči nisem šla nič lulat. Sem jo mahnila kar v službo, pa potem čez 2 uri spet nazaj na Fužine lulat. So se mi smejali v službi, ker sem rekla, da če me kdo išče, me ne bo kakih 45 min, ker sem šla lulat na Fužine. Jutri pa imam spet izlet med službo na Fužine, pa spotoma prevzamem še izvide za Rh-. Predivdevam, da bom imela še pregled pri G, čeprav je bil prejšnji pred 2 tedni, pa da me čaka še injekcija. Potem pa zaslužen vikend. Drugače pa spim kar v redu, sicer se občasno kaj zbudim ponoči za na WC, ampak ne vsako noč. Pa malo bolj zgodaj se zbujam kot običajno. Drugače me pa zadnje dni spet matra kislina, me tako peče po grlu, da sem v nekaj dneh zdaj pojedla že 2 tableti. Meni je to res hudo, ker na splošno nisem navdušena nad tableti. Samo mi je res neprijetno. Sicer je morda malo povezano, da ob železovi tableti vedno spijem zraven še limonado (ponavadi stisnem eno v 0,6 L vode, pa pijem počasi sproti).
|