RH82
|
Hvala za čestitke za stanovanje. Mi še ni čisto jasno, da je res. Sva sicer ful iskala kaj primernega, ampak se mi je vedno bolj zdelo, da bolj kot ne sanjava o lastnem brlogu. Potem je pa tako na hitro uspelo. Sicer naju čaka kar nekaj dela in so tile popoldnevi pestro zapolnjeni, ampak z mislijo na čas čez nekaj mesecev, ko bo vse urejeno, bo pa fletno. Včeraj sem bila pri G. Sem se že zjutraj načakala za odvzem krvi, ker niso upoštevali številk in so kar tako klicala. Sem potem opazila, da se vsi pa le niso držali vrstnega reda in je trajalo eno uro, da sem prišla na vrsto. UZ sem imela pa popoldne in se je G kar potrudil. Mere so vse ok, mali bajsi tehta okrog 1900 g. Me je številka presenetila, ker sem se sama rodila 6 t prezgodaj in sem imela okrog 1700 g in 46 cm. Tale je pa že zdaj velik. Me je G hitro potolažil, da je to čisto normalna teža za ta čas. Se je pa ful trudil, da bi ga ujel v obraz, ampak si ga je nekdo pošteno privoščil. Mislim, da sem se kotalila z levega boka na desnega pa vmes malo na hrbtu vsaj pol ure, in je G vsakič optimistično rekel, da zdaj pa ga bomo vidli v obraz. Ampak se je mali vsakič obrnil z glavo stran. Vse, kar sva videla, je bilo eno uho. Mi je pa G rekel, da naj ga na naslednjem pregledu spomnem, da bo spet probal videti obraz. Mi je bilo kar kul to. In pa enkrat smo videli glavo od zgoraj in so mu ušeška malo stran štrlela - je bil prav smešen pogled videti. Pa še G se je smejal, ko je videl, kako se mali izmika. Sem pa dobila slikico ene roke z razprtimi prstki. Moj je prišel s predavanja ves navdušen. Sicer je takoj rekel, da seznama stvari za porodnišnico si ni pisal, ker je bil ful dolg, pa da je bilo zanimivo in da ne bo hud name, če ga bom vmes kaj nadrla, ker me bo bolelo. Pa da rojstvo traja par minut, kar meni očitno pomeni, da ni poslušal. Pa rekel je, da popkovine ne bi rezal, da ne bo kaj narobe. Sicer sem pa pri G pričakovala, da mi bodo zmerili tudi težo in pritisk, ampak je bil samo UZ. Očitno na samoplačniški tega ne delajo. Me je pa zanimalo glede teže, ker vsake toliko posumim, da moja domača tehtnica ne dela dobro. Mojemu sicer kaže prav, meni je pa po eni strani ok, da se ne redim veliko, po drugi me pa kdaj zaskrbi, da kaj ni ok. Sicer pa jem kar dobro. Sem pogosto lačna in se trudim čimveč jesti sadje za malico. Si pa zadnje tedne privoščim tudi kaj sladkega, sploh ker so v službi vedno neke priložnosti za proslavljanje. Spim pa dobro, samo premalo. Mi zmanjkuje časa za popoldanski spanec. Na predavanjih pa ne morem ravno dremati. To noč sem spala ful fino, samo zgodaj me je zbudila budilka, ker sem imela pregled pri zobarju. Mi je pa moj kasneje povedal, da je imel mali okrog 2 ponoči zabavo, Ko je šel moj spat, me je objel čez trebuh in je užival ob intenzivnih brcah. Sicer ga je najprej skrbelo, da se bom zbudila, pa je hitro ugotovil, da je to nemogoče. Se mi pa le pozna, da sem bolj utrujena, ker se nama toliko dogaja. V šoli predavateljica ves čas govori, da zdaj že vse dobro poznamo lažne popadke. A se vam vsem to dogaja? Meni se ne, pa se mi zdi to fino, ampak ko tako reče, imam občutek, kot da bi jih morala imeti oz. poznati. Glede britja se pa jaz še nisem odločila, kaj bom. Ga ne prakticiram, ker me živcirajo vraščene dlake. Sem (samo) 2x poskusila in bila vse nervozna par tednov, da se je vrnilo v normalno stanje. Mojega ne moti, meni je pa tudi ljubše tako. Si jih samo občasno malo skrajšam. Mi je vseeno lepše, kot pa da je vsa pikasta in vneta. Mi že bikini del dela preglavice, tako da se cela sploh ne bi. Bom pa verjetno poskusila na koncu sama, samo se mi ne sanja kako, ker že zdaj bolj malo vidim čez. Moj je pa tudi rekel, da si tega ne upa. Sicer imam na spodnjem delu ene 7 dlak, pa upam, da jih ne bodo motile.
< Sporočilo je popravil RH82 -- 10.9.2014 19:30:58 >
|