Amy_Lee
|
Pozdravljene punce! Vsem, ki ne pričakujete želim, da zagledate , tiste ki pa ste že pa želim mirno nosečnost. Oglašam se zato, ker forume redno prebiram, pišem pa ne. Pa sem se odločila, da tudi sama delim eno svojo izkušnjo, da boste nekatere dobile motivacijo. Doma imamo 3 letnika, na katerem smo delali 8mesecev. Zanosila sem kljub PCO in srčasti maternici. Na žalost sem se z živci borila kar mesec dni, saj sem od 5t do 9t, krvavela, rjava stara kri in obilno sveže krvi. imela sem hematom in bila je nevarnost splava. Na srečo se je vse izteklo super. Sedaj v drugo sva se "matrala" skoraj leto in pol in ko je junija končno ratalo, veselje ni trajalo dolgo. V nedeljo krvavitev sveža, zelo malo, Za vzorec. Pon. pregeld pri gin, vse super, v torek zjutraj močne bolečine in v 2 urah je bilo vsega konec. Počutila sem se grozno. Tiste, ki ste doživele veste kako huda izguba je to Zopet sem mislila, sedaj bo zopet leto okoli preden bom zopet Pa sm se čez en teden spravila k sebi, saj je moj triletnik mislil, da me nekaj boli in je pihal in govoril, da me ne boli. To me je streznilo in dalo vedeti, da živeti moramo naprej. A kaj ko kar ni bilo konca, me kličejo iz gin ambulante 3tedne po ss, kjer čiščenje ni bilo potrebno, da nosečnoški hormon ni padu čist in da moram 4. avgusta pridt se nazaj pokazat. Pa še to... pa super tud na dopustu smo bli do takrat tako da super. Prejšn petek pa rjav izcedek, sem mislila, da je , saj sem prebrala da naj bi prva po splavu prišla v roku 6 tednov. V pon pa me gin totalno šokira z novico da rjav izcedek ni pač pa da sem zopet !!! Nisem mogla verjeti. Bilo je tudi malo sveže krvi a stvar se je v dveh dneh umirila. Še vedno me je zelo strah a mislim pozitivno. Tako, da vse se zgodi z razlogom in držim pesti, za vse, ki imate podobne ali še hujše težave. Nikoli ne obupajte, na koncu se vse lepo izteče. Lepo bodite