Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 30.7.2014 22:46:23
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala punce, jutri bi jo mogla dobit :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 17:39:44
|
|
|
|
Zewa
|
Živjo! Čestitke za plusek!!! Midva bi morala ta teden kaj delat na otročku, pa sva zvečer oba gotova in sam padeva v posteljo.. Bom mogla dans mal v akcijo :) Kako ste drugače punce? To vreme prav ubija.. ŠE dobro da grem kasneje na dopust, ker če bi imela tako vreme na dopustu se mi zmeša..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 17:43:17
|
|
|
|
angelsi
|
Očitno smo danes vse bolj tiho...po mojem je krivo vreme. Vsake 5 min je drugače. In danes je zadnji dan v juliju. Komaj čakam avgust. Zopet so pred nami novi izzivi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 18:42:14
|
|
|
|
SU
|
Najprej Zvoncica iskrene cestitke!!super,da se pri seznamu pojavijo tudi kaksne in ne le zlomljeni srcki!!bravo!! Pri meni pa je vceraj zvecer prislo do neke cudne krvavitve oz.bolj pacanja...zdej pa berem o vgnezd.krvavitvi in se mi vse bolj zdi,da bi blo to lahko to... Ampak nimam pojma,ker pri nobeni N je nisem imela...no,kakorkoli,UPAM,da je to-to!!!! Bom cez vikend kar en test naredila,ce ne bo prehitro...Drzte pesti punce,da smo na morje pripeljali tudi "slepega potnika"!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 19:14:59
|
|
|
|
MauMow
|
Su počakaj kake 4 dni od tega izcedka - če je bila vgne. krvavitev bo trajalo par dni da se količina hormonov dvigne. Držim pesti da je to to. Pri meni pa že od včeraj krči... Upam da vsaj ne pride prepozno ta mesec. Še 4 do 5 dni je do dneva za . Obarvanega izcedka še ni (ta namreč vedno vsaj 3 dni prej pride) tako da očitno me bo tokrat zvijalo do ki bo potem vrjetno zelo boleča... Kaj čmo treba it naprej. Sam ko je težko gledati vse te ženske ki so noseče... pa vsi znanci ki pričakujejo oz. bodo rodili ali pa so že.... ravno jutri spet delam novo darilo za eno punčko ki se bo rodila sredi avgusta.... Upam da bom lahko tudi za svojega bebija enkrat naredila nekaj lepega za v sobico...
< Sporočilo je popravil MauMow -- 31.7.2014 19:16:01 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 19:16:56
|
|
|
|
Anaina
|
SU upam da nam čimprej javiš Kako ste kaj ostale? Jaz danes vzela 1. Clomid zdaj si pa kuham čaj iz rmana. fraj bodite pa javite kaki za vzpodbudo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 19:20:28
|
|
|
|
MauMow
|
Su sem napačno prebrala za vikend bo že en teden od izcedka tako da mislim da je dovolj da narediš test. Držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 19:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hey punce, malo pozno, ampak bi se pridruzila, sem selw zdej nasla forum :) tudi jaz je ne pricakujem avgusta...morala bi jo dobiti danes pa je zaenkrat se ni. Ampak znaki kazejo na to da pride, imam bolece prsi on spodaj me malo crvici...aicer jo ponavadi dobim zjutraj, ampak tud zvecer je ze prisla. vceraj in danes sem imela 1x malo krvavo rjavega izcedka...samo ko sem sla lulat in le 1x dnevno...potem nic vec. Bom videla kaj bo zvecer ali jutri zjutraj. drugace pa imam doma 2 leti in 3 mesece staro puncko, letos pa sem imela ze en ss v 8.tednu. drzim peatke za vse ki ne pricakujete tecke ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 19:49:25
|
|
|
|
zvončica88
|
SU hvala za čestitke Jaz sem pri prejšnji nosečnosti imela vgnezd. krvavitev, sem še najprej mislila da je prišel in mi je test potem čez 2 dni že lepe pkazal. Tako da mislim, če ga že jutri zjutraj narediš bi že moral pokazat kako in kaj. Vso srečo, upam da zagledaš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 19:56:22
|
|
|
|
Dgirl
|
Zame je pa d dan jutri pa pol do nedelje. Danes mi je bilo nekaj slabo. Zmatrana sem. Ampak to verjetno zaradi vremena. SU kar naredi test jutri Maumow seveda bos tudi za svojega lahko delala. Mogoce se sreča nasmehne že ta mesec . A katero se spodaj boli? Mene že ene dva dni. A je res vreme vse krivo. A kak . Js se vedno upam da mogoče je pa le kaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 20:19:21
|
|
|
|
perla*
|
Dgirl mene boli! Na en čudni način, kot ponavadi ne pred M. Zdej že ene 2 dni, bolj popoldne. Dobila naj bi jo soboto ali nedeljo. A maš plan kej test delat?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 20:26:32
|
|
|
|
MauMow
|
Anonimna držimo pesti tudi za tebe. Dgirl in perla tudi pri meni isto, bolečine z zvijanjem že dva dni..... Čeprav glede na mojo srečo bi to lahko bil znak za . Dojke pa so čist normalne. No malenkost povečane to je pa to. Pa mozolji spet na polno kot vedno.... Samo špika in boli. Slabost?? Že dva jutra zjutra - vendar bi to lahko pripisala večerji prejšni večer Zdej ali imamo vse slepe potnike ali pa je res vreme . No še malo pa bomo videle na čem smo. Se tolažim s tem da bo boljši mesec ker smo začeli mesec z
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 31.7.2014 20:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvoncica88 kdaj si imela to krvavitev? A pred pricakovano m a na tisti dan? Jaz bom sla sigurn jutr test kupit ce dons in zjutraj nic ne bo, sem prevec nestrpna :) Sam kaj ko mam znake m....ponavad naredim test in pol pride ;) Anch
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 7:12:45
|
|
|
|
Dgirl
|
Perla, maumow zdej ali smo vse ali nas pa vreme heca Su testa ne bom delala ker mi itak nikoli ne pokaže. Če ne bo do torka bom pa delala. Ampak pri meni mislim da se že kaže neki . Sej ne vem sploh zakaj sploh Upam da je ne bo. Itk se zmeri prikaže. .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 7:37:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Dgirl vem kako je...midva sva prvo delala vec kot leto....kar ni blo, vedno je prisla. Potem sem pa rekla da je dost sekiranja pa cakanja vsak mesec...sem dala malo na stran to, in takoj naslesnji mesec je bilo :) in rea mislim da je dost od nase psihe. pol v drugo sem bla pa itak prepricana da bo spet dolg trajal je bilo pa drugi ciklus ze...ampak se na zalost ni dobro koncalo. No situacija pr men je pa taka, da se ni...tko da najbrz bom sla po test k se s hcerkico zrihtava...sej ce bi jo mogla vceraj dobit naj bi dons pokazalo kadarkoli ni nujno zjutraj a kako? Si prav zelim cwprav me bo ful strah pol glede na zadnjo nosecnost ki se je po 8t koncala. anch
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 7:43:39
|
|
|
|
Dgirl
|
Anch Najbol je s prvim urinom ker je koncentracija hormona večja. Sej to vem da ne smeš preveč mislit na to. Ampak ne gre. Kako si pa potem to odmislila? Js bi tudi rada. Pa čeprav si govorim da ne bo, da bo ko bo. Se zmeri tkole Upam. Tudi meni se je končala prejsna s ss. In vem da ko bom zagledala da bo to zame pomenil šele začetek psihoz..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 7:50:25
|
|
|
|
perla*
|
Zoprna sem ko sam Tečna ful. Včeri sem se kar zdrla nad mojim, ker sem mela poln kufer vsega rihtanja in pospravljanja. No, verjetno je to eden od znakov, da se bo za vikend tečka prikazala. Ne da se mi več. Pomoje, če bi mi pištolo nad glavo držal, da bi odmislila in psiho&glavo odklopila, da mi ne bi ratal. Tako, da sovražim ta pametovanja o tem, da naj dam malo na stran. lej, ne gre! Zgleda mi glava tolk dela, da ne bo nič. Plus tega njemu tudi. In klic gasa naumetno pa je
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 8:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej vem, jaz sem kar pike sobila ob stavkih odmisli...ko bo pa bo...ne sekiraj se...sej nobeni jaz tega ne recem naj naredi ker vem kako je...sam primer pri sebi povem...vec kot leto sekiranja pa pricakpvanja...potem mi je pa gin dala napotnico za dodatne preglede...in zato sem rekla tist mesex...evo zdej pa dost, sej bom cez 3m na pregledu vidla kaj pa kako pa bo jasno...zato sem malo odmislila, drugace bi tezko. Pa mi je se gin rekla...bos vidla. Preden bos sla v lj bos ze noseca pri meni...sem si mislila ja kar blebetaj...in evo, res je blo tko. Vceraj sem bla tud jaz tecna ko sam vrag....pa se tamala je tezila cel dan :) Jutranji urin danes ne bo slo ker je ze zunaj :) bom vseeno probala, pri prvi sem prvi dan izostanka test delala popoldan pa je bil + pri drugi pa sredi dneva in se ne po izostanku ampak na dan ko bi jo mogla dobit. Sem pa vedno dogitalnega...najprej listice in ce je ta pokazal takoj se sigotalnega :) Drzte pestke zame ;) Anch
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 8:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No...sem dirkala v lekarno....kupla digitalni test....se polulam v loncek....in v loncek se ulije . vsaj testa nisem se odprla, bo za naslednjic ocitno. Tako da sedaj ne pricakujem konec avgusta. Anch
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 12:04:17
|
|
|
|
MauMow
|
Joj tele nase nas tako hecajo. Jaz naceloma ne razmisljam dokler mi telo samo ne pove. Tako da odmislit je zelo tezko ker ko imam O me grozno zvija. Zdej me pa ze tri dni boli in zvija... Izcedka skoraj ni nic... Obarvan tudi ne... Spim pa ze 10 dni za en k... Pa zdej me se zvija tk da mam tople obkladke zvecer da lahko zaspim... Bo ze enkrat tk midva pravima. Vse sva tk na hec obrnala ker je to najbolje in najlazje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 12:39:29
|
|
|
|
angelsi
|
Očitno nas vreme heca. Dgirl in Perla* tudi meni je bilo včeraj in en dan prej slabo in počutila sem se izžeta kot cota. . Komaj čakam na dopust. Ste bile že vse na dopustu? Jaz upam samo na to, da bo lepo vreme in da takrat ne bo in da bo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 13:25:01
|
|
|
|
kris26
|
Pozdravljene! Evo tudi jaz čakam in upam, da je ne bo .. Počutje pa tko, tko že od ponedeljka me bolijo prsa, pa naj bi prišla drugi teden v petek. Tako, da živčki bodo . Ta mesec me pa bega tudi to, da me v času ovulacije niso nič boleli jajčniki (prejšni mesec so me pa fulll) Samo neko rahlo špikanje sem malo čutia, tako, da sploh ne vem če je ta mesec sploh bila O AnaIna jaz sem na klomifenu( clomidu). Sem prav vesela, da je še katera soklomifenka. Kako ga kaj prenašaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 13:26:02
|
|
|
|
Dgirl
|
Zgleda da je bilo res vreme. .. Js sicer še nimam tete ampak verjetno pride jutri. Meni gre drugače tudi na živce ko rečejo da naj odmislim. Ne gre. Če je že tko a potem pa ne bomo mogle ker tok na to mislimo. To se meni zdi malo mimo. Angelsi Js se nism bila na dopustu. Grem drug teden
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 13:58:35
|
|
|
|
roca
|
oila punce.. jst sm čisto nova na tem forumu, in tudi trepetam kaj bo ta mesec. z možem se že eno leto trudiva na otročku pa sva prejšnji mesec zagledala potem pa ss, sem pa na klomifenu. menstruacija mi zamuja 2 dni, me pa skoz bolj bolijo prsa, in lulat me skoz tišči pa tak čuden trebuh imam kot da mi nekej dol pritiska...jooj upam da bo kej Držim pa pesti za vse k upate na
|
|
|
|
RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014 1.8.2014 14:05:34
|
|
|
|
nunalie
|
Punce, se vam javlja še ena, ki se že dva dni zelo slabo počuti. Slabo mi je, sili me na bruhanje, tako da sem danes zjutraj 15 minut pred školjko klečala in ugotavljala ali bom bruhala ali ne. Očitno tudi na nas, v kombinaciji z drugimi dejavniki, deluje to čudno vreme, al kaj je to? Sicer sem bila pa ravno včeraj na enem obisku in so naju začeli "tolažiti", da bo vse ok in da morava pač to odmislili. Ok, v redu ... ampak kako naj odmislim, če štejem dneve kdaj moram začeti jesti tablete, štejem dneve kdaj bo ovulacija, nato štejem dneve kdaj bo ... in tako iz meseca v mesec, iz leta v leto. Saj živiva življenje, si marsikaj privoščiva, uživava, se crkljava, vendar te vse to spremlja. Če ne drugje, ti vsaj v podzavesti nekaj "visi nad glavo". Tako pač je, se pa navadiš živeti s tem in se popolnoma nič ne pritožujem. Vsaka stvar je za nekaj dobra!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?