|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
30.7.2014 22:46:23   
chocolatecake
Hvala punce, jutri bi jo mogla dobit :)

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.7.2014 17:39:44   
Zewa
Živjo!

Čestitke za plusek!!!

Midva bi morala ta teden kaj delat na otročku, pa sva zvečer oba gotova in sam padeva v posteljo.. Bom mogla dans mal v akcijo :)
Kako ste drugače punce? To vreme prav ubija.. ŠE dobro da grem kasneje na dopust, ker če bi imela tako vreme na dopustu se mi zmeša.. user posted image

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 177
31.7.2014 17:43:17   
angelsi
Očitno smo danes vse bolj tiho...po mojem je krivo vreme. Vsake 5 min je drugače. In danes je zadnji dan v juliju. Komaj čakam avgust. Zopet so pred nami novi izziviuser posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 178
31.7.2014 18:42:14   
SU
Najprej Zvoncica iskrene cestitke!!super,da se pri seznamu pojavijo tudi kaksne user posted image in ne le zlomljeni srcki!!bravo!! Pri meni pa je vceraj zvecer prislo do neke cudne krvavitve oz.bolj pacanja...zdej pa berem o vgnezd.krvavitvi in se mi vse bolj zdi,da bi blo to lahko to... Ampak nimam pojma,ker pri nobeni N je nisem imela...no,kakorkoli,UPAM,da je to-to!!!! Bom cez vikend kar en test naredila,ce ne bo prehitro...Drzte pesti punce,da smo na morje pripeljali tudi "slepega potnika"! user posted image

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
31.7.2014 19:14:59   
MauMow
Su počakaj kake 4 dni od tega izcedka - če je bila vgne. krvavitev bo trajalo par dni da se količina hormonov dvigne. Držim pesti da je to to.

Pri meni pa že od včeraj krči... user posted image Upam da vsaj ne pride prepozno ta mesec. Še 4 do 5 dni je do dneva za user posted image . Obarvanega izcedka še ni (ta namreč vedno vsaj 3 dni prej pride) tako da očitno me bo tokrat zvijalo do user posted image ki bo potem vrjetno zelo boleča...

Kaj čmo user posted image treba it naprej. Sam ko je težko gledati vse te ženske ki so noseče... pa vsi znanci ki pričakujejo oz. bodo rodili ali pa so že.... ravno jutri spet delam novo darilo za eno punčko ki se bo rodila sredi avgusta.... Upam da bom lahko tudi za svojega bebija enkrat naredila nekaj lepega za v sobico... user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 31.7.2014 19:16:01 >

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 180
31.7.2014 19:16:56   
Anaina
SU upam da nam čimprej javišuser posted image
Kako ste kaj ostale? Jaz danes vzela 1. Clomid zdaj si pa kuham čaj iz rmana.
user posted image fraj bodite pa javite kaki user posted image za vzpodbudo.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.7.2014 19:20:28   
MauMow
Su sem napačno prebrala za vikend bo že en teden od izcedka tako da mislim da je dovolj da narediš test. Držim pesti!!!!

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 182
31.7.2014 19:35:46   
Anonimen
Hey punce, malo pozno, ampak bi se pridruzila, sem selw zdej nasla forum :)
tudi jaz je ne pricakujem avgusta...morala bi jo dobiti danes pa je zaenkrat se ni. Ampak znaki kazejo na to da pride, imam bolece prsi on spodaj me malo crvici...aicer jo ponavadi dobim zjutraj, ampak tud zvecer je ze prisla.

vceraj in danes sem imela 1x malo krvavo rjavega izcedka...samo ko sem sla lulat in le 1x dnevno...potem nic vec. Bom videla kaj bo zvecer ali jutri zjutraj.

drugace pa imam doma 2 leti in 3 mesece staro puncko, letos pa sem imela ze en ss v 8.tednu.

drzim peatke za vse ki ne pricakujete tecke ;) user posted image

(odgovor članu MauMow)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
31.7.2014 19:49:25   
zvončica88
SU hvala za čestitke user posted image Jaz sem pri prejšnji nosečnosti imela vgnezd. krvavitev, sem še najprej mislila da jeuser posted image prišel in mi je test potem čez 2 dni že lepe user posted image pkazal. Tako da mislim, če ga že jutri zjutraj narediš bi že moral pokazat kako in kaj. Vso srečo, upam da zagledaš user posted image

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 184
31.7.2014 19:56:22   
Dgirl
Zame je pa d dan jutri pa pol do nedelje. Danes mi je bilo nekaj slabo. Zmatrana sem. Ampak to verjetno zaradi vremena.
SU kar naredi test jutri user posted image

Maumow seveda bos tudi za svojega lahko delala. Mogoce se sreča nasmehne že ta mesec user posted image .

A katero se spodaj boli? Mene že ene dva dni. A je res vreme vse krivo. A kak user posted image . Js se vedno upam da mogoče je pa le kaj.

(odgovor članu zvončica88)
Neposredna povezava do sporočila: 185
31.7.2014 20:19:21   
perla*
Dgirl mene boli! user posted image Na en čudni način, kot ponavadi ne pred M. Zdej že ene 2 dni, bolj popoldne. Dobila naj bi jo soboto ali nedeljo. A maš plan kej test delat?

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.7.2014 20:26:32   
MauMow
Anonimna držimo pesti tudi za tebe.

Dgirl in perla tudi pri meni isto, bolečine z zvijanjem že dva dni..... Čeprav glede na mojo srečo bi to lahko bil znak za user posted image . Dojke pa so čist normalne. No malenkost povečane to je pa to. Pa mozolji spet na polno kot vedno.... Samo špika in boli. Slabost?? Že dva jutra zjutra - vendar bi to lahko pripisala večerji prejšni večer user posted image

Zdej ali imamo vse slepe potnike user posted image ali pa je res vreme user posted image . No še malo pa bomo videle na čem smo. Se tolažim s tem da bo boljši mesec ker smo začeli mesec z user posted image user posted image

(odgovor članu perla*)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.7.2014 20:26:36   
Anonimen
Zvoncica88 kdaj si imela to krvavitev? A pred pricakovano m a na tisti dan?
Jaz bom sla sigurn jutr test kupit ce dons in zjutraj nic ne bo, sem prevec nestrpna :)
Sam kaj ko mam znake m....ponavad naredim test in pol pride ;)

Anch

(odgovor članu perla*)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
1.8.2014 7:12:45   
Dgirl
Perla, maumow zdej ali smo vseuser posted image ali nas pa vreme hecauser posted image
Su testa ne bom delala ker mi itak nikoli ne pokaže. Če ne bo user posted image do torka bom pa delala.

Ampak pri meni mislim da se že kaže nekiuser posted image . Sej ne vem sploh zakaj sploh Upam da je ne bo. Itk se zmeri prikaže. .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.8.2014 7:37:36   
Anonimen
Dgirl vem kako je...midva sva prvo delala vec kot leto....kar ni blo, vedno je user posted image prisla. Potem sem pa rekla da je dost sekiranja pa cakanja vsak mesec...sem dala malo na stran to, in takoj naslesnji mesec je bilo :) in rea mislim da je dost od nase psihe.
pol v drugo sem bla pa itak prepricana da bo spet dolg trajal je bilo pa drugi ciklus ze...ampak se na zalost ni dobro koncalo.

No situacija pr men je pa taka, da user posted image se ni...tko da najbrz bom sla po test k se s hcerkico zrihtava...sej ce bi jo mogla vceraj dobit naj bi dons pokazalo kadarkoli ni nujno zjutraj a kako? Si prav zelim user posted image cwprav me bo ful strah pol glede na zadnjo nosecnost ki se je po 8t koncala.

anch

(odgovor članu Dgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
1.8.2014 7:43:39   
Dgirl
Anch Najbol je s prvim urinom ker je koncentracija hormona večja. Sej to vem da ne smeš preveč mislit na to. Ampak ne gre. Kako si pa potem to odmislila? Js bi tudi rada. Pa čeprav si govorim da ne bo, da bo ko bo. Se zmeri tkole Upam. Tudi meni se je končala prejsna s ss. In vem da ko bom zagledala user posted image da bo to zame pomenil šele začetek psihoz..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
1.8.2014 7:50:25   
perla*
Zoprna sem ko sam user posted image user posted image
Tečna ful. Včeri sem se kar zdrla nad mojim, ker sem mela poln kufer vsega rihtanja in pospravljanja.
No, verjetno je to eden od znakov, da se bo za vikend tečka prikazala. Ne da se mi več.
Pomoje, če bi mi pištolo nad glavo držal, da bi odmislila in psiho&glavo odklopila, da mi ne bi ratal. Tako, da sovražim ta pametovanja o tem, da naj dam malo na stran. lej, ne gre! Zgleda mi glava tolk dela, da ne bo nič. Plus tega njemu tudi. In klic gasa naumetno pa je user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 192
1.8.2014 8:02:07   
Anonimen
Ja sej vem, jaz sem kar pike sobila ob stavkih odmisli...ko bo pa bo...ne sekiraj se...sej nobeni jaz tega ne recem naj naredi ker vem kako je...sam primer pri sebi povem...vec kot leto sekiranja pa pricakpvanja...potem mi je pa gin dala napotnico za dodatne preglede...in zato sem rekla tist mesex...evo zdej pa dost, sej bom cez 3m na pregledu vidla kaj pa kako pa bo jasno...zato sem malo odmislila, drugace bi tezko. Pa mi je se gin rekla...bos vidla. Preden bos sla v lj bos ze noseca pri meni...sem si mislila ja kar blebetaj...in evo, res je blo tko.

Vceraj sem bla tud jaz tecna ko sam vrag....pa se tamala je tezila cel dan :)

Jutranji urin danes ne bo slo ker je ze zunaj :) bom vseeno probala, pri prvi user posted image sem prvi dan izostanka test delala popoldan pa je bil + pri drugi pa sredi dneva in se ne po izostanku ampak na dan ko bi jo mogla dobit. Sem pa vedno dogitalnega...najprej listice in ce je ta pokazal takoj se sigotalnega :)

Drzte pestke zame ;)

Anch

(odgovor članu perla*)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
1.8.2014 8:31:37   
Anonimen
No...sem dirkala v lekarno....kupla digitalni test....se polulam v loncek....in v loncek se ulije user posted image . user posted image vsaj testa nisem se odprla, bo za naslednjic ocitno. Tako da sedaj ne pricakujem user posted image konec avgusta.

Anch

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
1.8.2014 12:04:17   
MauMow
Joj tele nase user posted image nas tako hecajo. Jaz naceloma ne razmisljam dokler mi telo samo ne pove. Tako da odmislit je zelo tezko ker ko imam O me grozno zvija. Zdej me pa ze tri dni boli in zvija... Izcedka skoraj ni nic... Obarvan tudi ne... Spim pa ze 10 dni za en k... Pa zdej me se zvija tk da mam tople obkladke zvecer da lahko zaspim...

Bo ze enkrat tk midva pravima. Vse sva tk na hec obrnala ker je to najbolje in najlazje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
1.8.2014 12:39:29   
angelsi
Očitno nas vreme heca. Dgirl in Perla* tudi meni je bilo včeraj in en dan prej slabo in počutila sem se izžeta kot cota. user posted image . Komaj čakam na dopust. Ste bile že vse na dopustu? Jaz upam samo na to, da bo lepo vreme in da takrat ne bo user posted image in da bo user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 196
1.8.2014 13:25:01   
kris26
Pozdravljene!

Evo tudi jaz čakam user posted image in upam, da je ne bo .. Počutje pa tko, tko že od ponedeljka me bolijo prsa,
user posted image pa naj bi prišla drugi teden v petek. Tako, da živčki bodo user posted image . Ta mesec me pa bega tudi to, da me v času ovulacije niso nič boleli jajčniki
(prejšni mesec so me pa fulll) Samo neko rahlo špikanje sem malo čutia, tako, da sploh ne vem če je ta mesec sploh bila O user posted image

AnaIna jaz sem na klomifenu( clomidu). Sem prav vesela, da je še katera soklomifenka.
Kako ga kaj prenašaš?

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 197
1.8.2014 13:26:02   
Dgirl
Zgleda da je bilo res vreme. ..
Js sicer še nimam tete ampak verjetno pride jutri.
Meni gre drugače tudi na živce ko rečejo da naj odmislim. Ne gre. Če je že tko a potem pa ne bomo mogleuser posted image ker tok na to mislimo. To se meni zdi malo mimo.

Angelsi Js se nism bila na dopustu. Grem drug teden user posted image

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 198
1.8.2014 13:58:35   
roca
oila punce..
jst sm čisto nova na tem forumu, in tudi trepetam kaj bo ta mesec. z možem se že eno leto trudiva na otročku pa sva prejšnji mesec zagledala user posted image potem pa ss, sem pa na klomifenu. menstruacija mi zamuja 2 dni, me pa skoz bolj bolijo prsa, in lulat me skoz tišči pa tak čuden trebuh imam kot da mi nekej dol pritiska...jooj upam da bo kej user posted image
Držim pa pesti za vse k upate na user posted image

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 199
1.8.2014 14:05:34   
nunalie
Punce, se vam javlja še ena, ki se že dva dni zelo slabo počuti. user posted image  Slabo mi je, sili me na bruhanje, tako da sem danes zjutraj 15 minut pred školjko klečala in ugotavljala ali bom bruhala ali ne. Očitno tudi na nas, v kombinaciji z drugimi dejavniki, deluje to čudno vreme, al kaj je to? Sicer sem bila pa ravno včeraj na enem obisku in so naju začeli "tolažiti", da bo vse ok in da morava pač to odmislili. Ok, v redu ... ampak kako naj odmislim, če štejem dneve kdaj moram začeti jesti tablete, štejem dneve kdaj bo ovulacija, nato štejem dneve kdaj bo user posted image  ... in tako iz meseca v mesec, iz leta v leto. Saj živiva življenje, si marsikaj privoščiva, uživava, se crkljava, vendar te vse to spremlja. Če ne drugje, ti vsaj v podzavesti nekaj "visi nad glavo". Tako pač je, se pa navadiš živeti s tem in se popolnoma nič ne pritožujem. user posted image  Vsaka stvar je za nekaj dobra!

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?