|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2014
4.8.2014 17:49:41   
maja2014
Zdravo, punce. Sem vas prišla na hitro pogledat in kaj vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MauMow, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Iz dna srca ti privoščim tale plusek, prav občutek sem imela, da ga boš ta mesec zagledala! user posted image user posted image user posted image

Moja M zamuja 2 dni. Pojavil se je rjav izcedek in to je to, o M pa ne duha ne sluha. Dojke so napete, moje razpoloženje tudi user posted image Je pa res, da je to prvi mesec, ko mi je ratalo odmislit vse skupaj...

Lep dan želim vsem se javim še kaj kasneje user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 226
4.8.2014 19:21:36   
Anaina
Zdravo punce.
Maumow čestitke in srečno do koncauser posted image user posted image user posted image
user posted image
Kako ste ostale? Vidim da se je avgust super začel. Jaz danes zadnji dan Clomida. Jutri začnem z ovulacijskimi testi. Pa da vidimo.

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 227
4.8.2014 21:13:30   
kris26
Maumow čestitke in srečno do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni se je pa zdajle pojavil rjav izcedek tako, da se posljavljam za ta mesecuser posted image . <<to je tudi moj drugi ciklus s clomidom zaj grem v trtjega in verjetno tudi zadnjega. tri leta pričakovanja en ss lani maja, in res imam vsega dovolj.user posted image Hvala bogu enegauser posted image sončka imam in to je to. Če mi je pa še kaj namenjeno pa pač bo če bo. user posted image

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.8.2014 7:33:31   
nunalie
MauMow, čestiiiiitke user posted image user posted image user posted image user posted image  & srečno še naprej! user posted image

(odgovor članu kris26)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.8.2014 9:16:23   
SU
MauMow CESTITKE!!!!zdaj pa le pazi nase in bibo v trebuscku!!je tko fino,ko katera na seznamu "pridela plusek"...!!user posted image sem takoj bolj optimisticna.user posted image bravo in srecno do konca!! Pa le pridi nas se kaj pogledat na to temo!! user posted image

(odgovor članu nunalie)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.8.2014 9:55:37   
MauMow
Hvala punce. Res se mi zdi da se nisem cisto dojela da je ratalo... user posted image ker sva vceraj dv testa kupla sva danes zjutraj se CB pokurila, ki je po cca 30 sek, pokazal nosecnost user posted image . G pa sem ze tudi klicala in dobila datum.

Se grejemo in cartamo vsak dan. Moj mi od vceraj prav nadzira kaj pojem da bo le zdravo in ne smem prevec se naprezat user posted image da bo malli misko ok (trenutni vzdvek, ker ne vemo spola) user posted image so prav posreceti tile atiji, kako jih skrbi za vse. Pa sej lepo user posted image

Vas bom seveda se naprej spremljala in drzala pesti prav za vsako od vas. Mesec je se dolg.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.8.2014 10:18:05   
zvončica88
Še vedno vas redno prebiram in navijam za vsako od vas. Ful vesela za vsako user posted image , tako da MauMow čestitkeuser posted image user posted image čim lepšo nosečnost ti želim in srečno do koncauser posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.8.2014 10:18:15   
Dgirl
Maumow čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz kar ne morm vrjet. Torej je le možnost da mogoče tut nam rata. Bravoo. Srecno do konca.
user posted image user posted image user posted image

Js bom mela pa ovulacijo na koncu dopusta. Tako da upam se na ta mesec. Pol bom sla pa js tut kar do ginekologa pa na umetno. Meni se tudi ne da več. Vsak mesec razočaranje. Ne da se mi.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.8.2014 11:50:47   
MauMow
Hvala!

Dgirl kot sem rekla mislim da se bo ta mesec zaključil s tremi pluseki, med katerimi boš tudi ti. Dober začetek še boljši konec.user posted image

kris26 mogoče pa le rata še kak lep sonček user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 5.8.2014 11:51:41 >

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.8.2014 11:53:58   
MauMow
user posted image A V G U S T user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.08.2014
Dgirl user posted image

02.08.2014
user posted image zvončica88 user posted image

03.08.2014
LadyJen
perla* user posted image

04.08.2014
maja2014
SU user posted image

05.08.2014
user posted image MauMow user posted image

08.08.2014
kris26 user posted image

09.08.2014
nunalie

10.08.2014
angelsi

14.08.2014
Zewa

15.08.2014
biba85

28.08.2014
Anaina
perla*

29.08.2014
Anch

30.08.2014
tajazan
Dgirl

31.08.2014
SU

avgust
chocolatecake
mony213

2x user posted image 4x user posted image

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Žabinčica, Katte, _pika_, niinii, mamica deklicam, Anonimen

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 235
5.8.2014 11:54:55   
MauMow
maja2014, LadyJen kako vama kaj kaže?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.8.2014 12:52:31   
angelsi
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....kakšna lepa novica...MauMow, full si nam polepšala dan user posted image user posted image user posted image . Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!! Pusti se razvajat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.8.2014 15:32:17   
biba85
MauMow čestitke! A je katera tukaj, ki je začela hodit v neplodnostno v MB?

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.8.2014 17:52:03   
_pika_
Jaz sem nazaj med vami. Psihično in fizično sem si opomogla. Tako da ta mesec veselo navijam za vas, septembra bom pa že čakala in upala na user posted image . user posted image

MauMow: Čestitke! Želim ti lepo nosečnost!user posted image user posted image

kris26: user posted image Saj bo, samo vztrajajta. Na srečo že imaš enega sončka, ki te razveseljuje.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.8.2014 18:04:08   
maja2014
_pika_, sem vesela zate, da si nazaj. user posted image Bravo, super za tvoj optimizem, skupaj gremo dalje user posted image

No, moja M se še vedno ni prikazala. 3. dan že zamuja. Edino kar je, imam enkrat na dan izcedek roza barve (v teh 3 dneh 2x), krči so minimalni, pa blago špika v jajčnikih in dojkeso napete. Bom počakala še kak dan, ne upam, si testa delat. user posted image

(odgovor članu _pika_)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.8.2014 18:52:27   
angelsi
MauMow, če se ne motim imata ta mesec tudi obletnico user posted image . In vajin user posted image je zelooooooooo lepoooooooooo darilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.8.2014 19:50:21   
MauMow
Pika dobrodosla. Res super drzimo pesti da bo slo tako kot je treba.

Angelsi jaaaa. Darilo za prvo obletnico. Sva se bolj vesela.

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.8.2014 14:46:04   
Amy_Lee
Pozdravljene punce! Vsem, ki ne pričakujete user posted image želim, da zagledate user posted image user posted image , tiste ki pa ste že user posted image pa želim mirno nosečnost. Oglašam se zato, ker forume redno prebiram, pišem pa ne. Pa sem se odločila, da tudi sama delim eno svojo izkušnjo, da boste nekatere dobile motivacijo. Doma imamo 3 letnika, na katerem smo delali 8mesecev. Zanosila sem kljub PCO in srčasti maternici. Na žalost sem se z živci borila kar mesec dni, saj sem od 5t do 9t, krvavela, rjava stara kri in obilno sveže krvi. imela sem hematom in bila je nevarnost splava. Na srečo se je vse izteklo super. Sedaj v drugo sva se "matrala" skoraj leto in pol in ko je junija končno ratalo, veselje ni trajalo dolgo. V nedeljo krvavitev sveža, zelo malo, Za vzorec. Pon. pregeld pri gin, vse super, v torek zjutraj močne bolečine in v 2 urah je bilo vsega konec. Počutila sem se grozno. Tiste, ki ste doživele veste kako huda izguba je to user posted image user posted image user posted image Zopet sem mislila, sedaj bo zopet leto okoli preden bom zopet user posted image Pa sm se čez en teden spravila k sebi, saj je moj triletnik mislil, da me nekaj boli in je pihal in govoril, da me ne boli. To me je streznilo in dalo vedeti, da živeti moramo naprej. A kaj ko kar ni bilo konca, me kličejo iz gin ambulante 3tedne po ss, kjer čiščenje ni bilo potrebno, da nosečnoški hormon ni padu čist in da moram 4. avgusta pridt se nazaj pokazat. Pa še to... pa super tud na dopustu smo bli do takrat tako da super. Prejšn petek pa rjav izcedek, sem mislila, da je user posted image , saj sem prebrala da naj bi prva user posted image po splavu prišla v roku 6 tednov. V pon pa me gin totalno šokira z novico da rjav izcedek ni user posted image pač pa da sem zopet user posted image !!!user posted image Nisem mogla verjeti. Bilo je tudi malo sveže krvi a stvar se je v dveh dneh umirila. Še vedno me je zelo strah a mislim pozitivno. Tako, da vse se zgodi z razlogom in držim pesti, za vse, ki imate podobne ali še hujše težave. Nikoli ne obupajte, na koncu se vse lepo izteče. Lepo boditeuser posted image user posted image

Ne delaj drugemu tistega, kar sam nočeš, da bi drugi naredili tebi!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 243
7.8.2014 18:15:52   
angelsi
Jaz pa se bom po mojem lahko kaj kmalu selila na novo temo user posted image pričakujem septembra 2014. Na začetku tedna so me joške bolele, tak, da se še dotaknit nisem smela, slabo mi je bilo, v jajčnikih me je špikalo, pa glava me je bolela. A teh simptomov ni več. Po mojem so bili samo živci, depresivno vreme in velika želja po user posted image . user posted image

(odgovor članu Amy_Lee)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.8.2014 20:50:51   
MauMow
Amy_Lee super!user posted image

angelsi mogoče pa bo kaj. Dokler se ne ulije je lahko +. Pri meni razen tega da me je zvijalo kot da bo M drugih znakov ni blo... Le da se nikakor ni in ni ulila user posted image

No so se pa znaki sedaj začeli.. Poleg tega zvijanja ki ostaja so joške ratale GROZNO občutljive in boleče (kaj šele bo)user posted image

In ostale kako ste kaj? Je kaj novih plusekov?

(odgovor članu angelsi)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.8.2014 9:09:02   
megiv
Še jaz se vam pridružujem, iz meseca v mesec vas berem in držim pesti za vse nas, pa še nič...ta mesec se nam je pa nardil, da sma en dan pred O veselo hopsala, drug dan, ko je O bila, pa so ga odpelal v bolnico revčka in zdaj upam, dabo tist en dan prej kaj ratal, čeprav dvomim...zdaj čakam kaj bo z njim, potem pa verjetno v september... držim pešičke za vse nas! Ps.: (ne)pričakujem je 20.8. lep pozdrav vsem in čimveč plusekov!!!!!

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.8.2014 21:17:02   
MauMow
user posted image A V G U S T user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image

01.08.2014
Dgirl user posted image

02.08.2014
user posted image zvončica88 user posted image

03.08.2014
LadyJen
perla* user posted image

04.08.2014
maja2014
SU user posted image

05.08.2014
user posted image MauMow user posted image

08.08.2014
kris26 user posted image

09.08.2014
nunalie

10.08.2014
angelsi

14.08.2014
Zewa

15.08.2014
biba85

20.08.2014
megiv

28.08.2014
Anaina
perla*

29.08.2014
Anch

30.08.2014
tajazan
Dgirl

31.08.2014
SU

avgust
chocolatecake
mony213

2x user posted image 4x user posted image

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Žabinčica, Katte, _pika_, niinii, mamica deklicam, Anonimen

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.8.2014 21:17:36   
MauMow
Punce kako kaže???? Je kaj sprememb? Imamo kaj plusekov???

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.8.2014 8:08:48   
Zewa
MauMow ČESTITKE!!! In srečno! :) Kdaj bo PDP? v maju?

No, jaz jo v četrtek ne pričakujem, čeprav vem da ta emsec ne bo nič, ker sva samo ene 2x user posted image pa še to, par dni pred O in pol par dni po O.. drugač sva pa oba popadala v postlo in zaspala k ubita :) mam ob naslednji O dopust, tako da mogoče bo pa drug mesec :)

Tudi tukaj ne uhitim velikokrat pogledat, ker kar ne utegnem.. mi mali pobere ogromno časa, doma imam pa bombo, tako da danes ko zaključim s službo moram mal stanovanje v red spravit :) Kako boste ve ta vikend preživele?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.8.2014 8:28:42   
nunalie
MauMow, hmm … moja user posted image bi morala priti danes in ker je ni, sem zjutraj naredila testek First Sign. Po parih minutah se je pokazala zelo bledo-roza druga črtica, sicer komaj vidna. Se kar tresem in hodim gledat, če je še tam.user posted image Ampak je, je torej to to? Se lahko že veselim?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?