RH82
|
@savanah, sem v redu zdaj. Malo sumim tudi to, da 2 dni zaradi poznega pregleda ne tešče nisem šla na WC. Grem ponavadi kmalu po zajtrku, ampak ne če je zajtrk šele po 11. uri. Kolikor je bilo neprijetno, je bilo pa tudi ok, da se malo sčistim. Pijem pa Donat že skoraj od začetka, ker sem bila takrat en teden popolnoma zaprta in je bilo grozno počutje. Ne vem, če ravno pomaga, ampak škodi tudi ne tist dcl/dan. Trebuh mi je malo zrastel že pred kakima 2 tednoma, zdaj pa se mi zdi, da miruje. Se mi pa tudi bolj zdi, da sem videti bajsi kot pa noseča. Je tako bolj špehnato videti, okrog popka zaobljeno. Mi še nihče ni rekel, da sem videti noseča. Mi je pa za zdaj še ok, ker nosim vse običajne hlače in kavbojke. Za ene sem se sicer že odločila, da gredo na pavzo do naslednje pomladi, ker so morda malo tesne že oz. niso tako udobne zaradi tršega platna. Tehtnica pa tudi kaže zdaj samo +1 kg, pa še to je bilo včeraj po tistem ''čiščenju'' spet ''0''. Bo že počasi. Tako pa samo odlašam z nakupom kakšnih dodatnih hlač ali daljših majic. Za zdaj si mislim kupit samo stvari, ki jih bom lahko nosila tudi kasneje. Sem šla pa včeraj prvič na telovadbo za nosečnice namesto na običajni pilates, ker na moji lokaciji čez poletje ne bo pilatesa. Mi je bilo malo hecno, ker so ostale 3 nosečke bile že bolj daleč in so imele normalne nosečniške trebuščke. A ostale tudi kam hodite na telovadbo? Jaz se sicer še vozim s kolesom v službo, tako bolj počasna in previdna mestna vožnja, bi pa še kaj migala, da se ne zasedim preveč. S toploto in vročino pa tudi še nimam težav. Ponavadi me vsaj v službi bolj zebe kot ne, zato mi kar paše na soncu se pogreti. Je pa res, da na telovadbi pa že dolgo časa nosim samo majice brez rokav, prej pa sem imela vedno dolge rokave. Gibanja dojenčka pa še ne čutim. Se mi je parkrat kaj zazdelo, pa je bilo na koncu bolj utripanje žile na trebuhu. Včeraj se mi je sicer zazdelo, da sem začutila 2 ''mehurčka'', pa tudi nisem 100%. Oboje največ čutim popoldne, ko se uležem ali ko se zbudim iz popoldanskega spanca, ki ga zadnje čase vedno bolj prakticiram (skoraj) vsak dan. Je pa še zgodaj za čutit gibe, sem sredi 18. tedna in se za zdaj še neobremenjujem s tem (se rajši s čim drugim ).
|