Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 20:35:32
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* ko sem mislila, da sem na RR prebrala (skoraj) vse...se oglasi še kerensita in pove, da hodi k maši Ne bluzi... to si videla že na FB... no, ja... lahko bi videla... če pa nisi, pa je*iga. o ne...nisem bi si zagotovo zapomnila
|
|
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 20:36:01
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Vsega ostalega pa ne bi komentirala. Predvsem pri tistih starih tercialkah v prvih klopeh se najraje ugriznem v jezik... A si jezna na stare babe, da ti že eno uro pred mašo zasedejo najboljši plac v cerkvi......? Na srečo imamo različen okus glede tega, kaj je najboljši plac v cerkvi. Župnik je namreč grd, tako, da jaz nimam v prvi vrsti česa početi. Pa še videli bi me, kako med pridigo časopis berem. Zadnja vrsta je zakon, ker grem lahko tačas, ko nekaj pojejo, na čik. Vidiš, ko si ga pihnila s tole zadnjo klopjo. Če bi sedela spredaj, ti ob dnevih, ko se prižge ped oltarjem kadilo, ne bi bilo treba hoditi ven na čik U, kje pa! Sem pozabila, kateri praznik je že bil, ampak ta naš pater je celo cerkev zadimil s tistim kadilom (vsaj meni se je tako zdelo). In ko sem odhajala ven, so bile tam pri vratih neke mini vrečkice, na katerih je pisalo "kadilo", nad njimi pa "postrezite si". Pa sem vzela en šop vrečk in jih odnesla domov. Noter je bilo pa je*eno oglje, k' sem ga potem komaj sprala s krožnika! Od takrat naprej jemljem samo še časopise in koledarje.
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 20:38:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kerensa, a hodiš v cerkev iz navade, koga spremljaš ali ti je pač všeč v cerkvi brat? Momljanje jo pomirja.....ko pa zapojejejo razglašeno, pa gre raje na čik.......
|
|
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 20:38:29
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Vsega ostalega pa ne bi komentirala. Predvsem pri tistih starih tercialkah v prvih klopeh se najraje ugriznem v jezik... A si jezna na stare babe, da ti že eno uro pred mašo zasedejo najboljši plac v cerkvi......? Na srečo imamo različen okus glede tega, kaj je najboljši plac v cerkvi. Župnik je namreč grd, tako, da jaz nimam v prvi vrsti česa početi. Pa še videli bi me, kako med pridigo časopis berem. Zadnja vrsta je zakon, ker grem lahko tačas, ko nekaj pojejo, na čik. Vidiš, ko si ga pihnila s tole zadnjo klopjo. Če bi sedela spredaj, ti ob dnevih, ko se prižge ped oltarjem kadilo, ne bi bilo treba hoditi ven na čik U, kje pa! Sem pozabila, kateri praznik je že bil, ampak ta naš pater je celo cerkev zadimil s tistim kadilom (vsaj meni se je tako zdelo). In ko sem odhajala ven, so bile tam pri vratih neke mini vrečkice, na katerih je pisalo "kadilo", nad njimi pa "postrezite si". Pa sem vzela en šop vrečk in jih odnesla domov. Noter je bilo pa je*eno oglje, k' sem ga potem komaj sprala s krožnika! Od takrat naprej jemljem samo še časopise in koledarje. joj, Kerensa, po moje si prava popestritev za vašo faro. Te kar vidim
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 20:40:17
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kerensa, a hodiš v cerkev iz navade, koga spremljaš ali ti je pač všeč v cerkvi brat? Že dve leti sem poštena državljanka in da si po JUSu, moraš vsake toliko tudi v cerkev, ane? Pa prav mi pride, da me določene osebe vidijo tam.
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 20:41:41
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Vsega ostalega pa ne bi komentirala. Predvsem pri tistih starih tercialkah v prvih klopeh se najraje ugriznem v jezik... A si jezna na stare babe, da ti že eno uro pred mašo zasedejo najboljši plac v cerkvi......? Na srečo imamo različen okus glede tega, kaj je najboljši plac v cerkvi. Župnik je namreč grd, tako, da jaz nimam v prvi vrsti česa početi. Pa še videli bi me, kako med pridigo časopis berem. Zadnja vrsta je zakon, ker grem lahko tačas, ko nekaj pojejo, na čik. Vidiš, ko si ga pihnila s tole zadnjo klopjo. Če bi sedela spredaj, ti ob dnevih, ko se prižge ped oltarjem kadilo, ne bi bilo treba hoditi ven na čik U, kje pa! Sem pozabila, kateri praznik je že bil, ampak ta naš pater je celo cerkev zadimil s tistim kadilom (vsaj meni se je tako zdelo). In ko sem odhajala ven, so bile tam pri vratih neke mini vrečkice, na katerih je pisalo "kadilo", nad njimi pa "postrezite si". Pa sem vzela en šop vrečk in jih odnesla domov. Noter je bilo pa je*eno oglje, k' sem ga potem komaj sprala s krožnika! Od takrat naprej jemljem samo še časopise in koledarje. joj, Kerensa, po moje si prava popestritev za vašo faro. Te kar vidim Pestro je bilo kvečjemu prvič, ko sem prišla v cerkev. Ker sem ob vsem tistem navdušenju nad samo sabo (da sem se spravila tja) pozabila, da moja vsakdanja oblačila niso primerna za cerkev.
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:03:17
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Vsega ostalega pa ne bi komentirala. Predvsem pri tistih starih tercialkah v prvih klopeh se najraje ugriznem v jezik... A si jezna na stare babe, da ti že eno uro pred mašo zasedejo najboljši plac v cerkvi......? Na srečo imamo različen okus glede tega, kaj je najboljši plac v cerkvi. Župnik je namreč grd, tako, da jaz nimam v prvi vrsti česa početi. Pa še videli bi me, kako med pridigo časopis berem. Zadnja vrsta je zakon, ker grem lahko tačas, ko nekaj pojejo, na čik. Vidiš, ko si ga pihnila s tole zadnjo klopjo. Če bi sedela spredaj, ti ob dnevih, ko se prižge ped oltarjem kadilo, ne bi bilo treba hoditi ven na čik U, kje pa! Sem pozabila, kateri praznik je že bil, ampak ta naš pater je celo cerkev zadimil s tistim kadilom (vsaj meni se je tako zdelo). In ko sem odhajala ven, so bile tam pri vratih neke mini vrečkice, na katerih je pisalo "kadilo", nad njimi pa "postrezite si". Pa sem vzela en šop vrečk in jih odnesla domov. Noter je bilo pa je*eno oglje, k' sem ga potem komaj sprala s krožnika! Od takrat naprej jemljem samo še časopise in koledarje. joj, Kerensa, po moje si prava popestritev za vašo faro. Te kar vidim Pestro je bilo kvečjemu prvič, ko sem prišla v cerkev. Ker sem ob vsem tistem navdušenju nad samo sabo (da sem se spravila tja) pozabila, da moja vsakdanja oblačila niso primerna za cerkev. Bog sprejema ljudi v vseh oblačilih, tako da mislim, da ni panike.No ravno naga ti pa prav zaradi tistih mamk spredaj ni treba hodit.
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:05:51
|
|
|
|
Kerensa
|
Saj nisem šla naga v cerkev!
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:22:50
|
|
|
|
patrino
|
"Danes sem v Evroparku ujel pedofila ki je slikal otroke !!! Na fotoaparatu je imel 11200 slik iz parka, trga leona štruklja, in evroparka... Vecina so bili otroci stari od 8 do 15 let- fantki.... Prasca sem predal policiji... Nažalost... Ukrepov da bi ga ****nili v čorko ni ! Ob pol 1 so ga policisti zapeljali v Hostel Dvorana Gustaf Pekarna kjer je nastanjen!!! Prilagam sliko prasca in podatke !!! Tim Delew iz Belgije" No, malo prej sem na fejsa dobila tole povezavo. Cerkveni pedofili so tako ali drugače ubitačno zaščiteni. S tem se strinjam. Hkrati pa se sprašujem ali je drugje izven mrež cerkve res tako drugače? Bo potrebno zadeve urejat čisto na primitivni ravni in čisto mimo zakonov?Glede na spodnjo povezavo se nam mogoče res obeta kaj takega. http://svet24.si/clanek/5381c19f0b618/v-mariboru-prijeli-pedofila-policija-ga-je-spustila-domacini-pa-so-ga-pretepli
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:31:36
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino "Danes sem v Evroparku ujel pedofila ki je slikal otroke !!! Na fotoaparatu je imel 11200 slik iz parka, trga leona štruklja, in evroparka... Vecina so bili otroci stari od 8 do 15 let- fantki.... Prasca sem predal policiji... Nažalost... Ukrepov da bi ga ****nili v čorko ni ! Ob pol 1 so ga policisti zapeljali v Hostel Dvorana Gustaf Pekarna kjer je nastanjen!!! Prilagam sliko prasca in podatke !!! Tim Delew iz Belgije" No, malo prej sem na fejsa dobila tole povezavo. Cerkveni pedofili so tako ali drugače ubitačno zaščiteni. S tem se strinjam. Hkrati pa se sprašujem ali je drugje izven mrež cerkve res tako drugače? Bo potrebno zadeve urejat čisto na primitivni ravni in čisto mimo zakonov?Glede na spodnjo povezavo se nam mogoče res obeta kaj takega. http://svet24.si/clanek/5381c19f0b618/v-mariboru-prijeli-pedofila-policija-ga-je-spustila-domacini-pa-so-ga-pretepli Nepomembno Patrino, nepomembno
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:35:12
|
|
|
|
uškinamama
|
Stran 1. IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ampak , ne glede na to , jaz ne diskriminiram. Vse pedofile , ne glede na barvo, verozipoved, poklic, politično prepričanje z jajci na tnalo .
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:37:39
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: patrino "Danes sem v Evroparku ujel pedofila ki je slikal otroke !!! Na fotoaparatu je imel 11200 slik iz parka, trga leona štruklja, in evroparka... Vecina so bili otroci stari od 8 do 15 let- fantki.... Prasca sem predal policiji... Nažalost... Ukrepov da bi ga ****nili v čorko ni ! Ob pol 1 so ga policisti zapeljali v Hostel Dvorana Gustaf Pekarna kjer je nastanjen!!! Prilagam sliko prasca in podatke !!! Tim Delew iz Belgije" No, malo prej sem na fejsa dobila tole povezavo. Cerkveni pedofili so tako ali drugače ubitačno zaščiteni. S tem se strinjam. Hkrati pa se sprašujem ali je drugje izven mrež cerkve res tako drugače? Bo potrebno zadeve urejat čisto na primitivni ravni in čisto mimo zakonov?Glede na spodnjo povezavo se nam mogoče res obeta kaj takega. http://svet24.si/clanek/5381c19f0b618/v-mariboru-prijeli-pedofila-policija-ga-je-spustila-domacini-pa-so-ga-pretepli Nepomembno Patrino, nepomembno Resnično tako misliš? Nepomembno ti je, da lahko človek kar tako odkoraka s policije kljub 11200 fotografijam otroških ritk in ostalih genitalij in kljub temu, da je bil ujet na delu? aha- zamudila dodatek- ok.
< Sporočilo je popravil patrino -- 26.5.2014 21:39:08 >
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:37:51
|
|
|
|
uškinamama
|
Stran 26. IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* in če peder, vegan, musliman, katoličan, evageličan, hetero zlorabi otroka, je zame samo eno: zločinec, pedofil. No, pa se le počasi daleč pride
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:39:10
|
|
|
|
uškinamama
|
.
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 26.5.2014 21:40:43 >
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 21:40:53
|
|
|
|
patrino
|
Ne nisem pozabila in sem se že za danes v bistvu spokala tule dol. Pa mi je na fejsu butnilo v oči tole, pa mi ni dala dušca, da je ne bi delila še z vami
< Sporočilo je popravil patrino -- 26.5.2014 21:41:29 >
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 22:18:44
|
|
|
|
RIJA*
|
sem brala tole, ja tak, da bravo za mariborčane dejstvo je, da ga pravno gledano niso imeli za kaj zapreti - ŽAL! - ....ker fotografiranje po zakonu ni pedofilija, sploh, ker so bili otroci oblečeni...pač poseg v zasebnost...me prav zanima, če bodo dobili kakšne podatke iz belgije....ampak očitno tip še nima kartoteke...ker bi sicer ti podatki bili dostopni no, torej bomo zdaj te duhovnike, ki so samo premeščeni prebutali? ali kako? saj se strinjaš patrino, da ga nekdo počaka v župnišču z enim foslom, pa bum?
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 26.5.2014 22:20:05 >
|
|
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 22:21:42
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Stran 26. IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* in če peder, vegan, musliman, katoličan, evageličan, hetero zlorabi otroka, je zame samo eno: zločinec, pedofil. No, pa se le počasi daleč pride verjamem, samo jaz nisem mislla v tem kontekstu kot ti pa saj veš [sm=smiley1.gif nekateri to poudarjamo cel čas, nekateri pa izvzemajo določen segment ljudi
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 26.5.2014 22:22:46 >
|
|
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 22:26:49
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* sem brala tole, ja tak, da bravo za mariborčane dejstvo je, da ga pravno gledano niso imeli za kaj zapreti - ŽAL! - ....ker fotografiranje po zakonu ni pedofilija, sploh, ker so bili otroci oblečeni...pač poseg v zasebnost...me prav zanima, če bodo dobili kakšne podatke iz belgije....ampak očitno tip še nima kartoteke...ker bi sicer ti podatki bili dostopni no, torej bomo zdaj te duhovnike, ki so samo premeščeni prebutali? ali kako? saj se strinjaš patrino, da ga nekdo počaka v župnišču z enim foslom, pa bum? Kaj je foslom? Upam, da je nekaj ne tako hitro učinkovitega
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 22:30:57
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Stran 26. IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* in če peder, vegan, musliman, katoličan, evageličan, hetero zlorabi otroka, je zame samo eno: zločinec, pedofil. No, pa se le počasi daleč pride verjamem, samo jaz nisem mislla v tem kontekstu kot ti pa saj veš [sm=smiley1.gif nekateri to poudarjamo cel čas, nekateri pa izvzemajo določen segment ljudi ma ne vem, jaz razumem / švarckof 811, skandinevjan blond/ da smo vse za to da se pedofile obglavca ( ne vem kako se reče , obglavi za glavo na vratu, obglavca , če ga prikrajšaš za glavico na penisu * za začetek). Vključno in enakopravno z duhovnik rkc...
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 22:34:56
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* sem brala tole, ja tak, da bravo za mariborčane dejstvo je, da ga pravno gledano niso imeli za kaj zapreti - ŽAL! - ....ker fotografiranje po zakonu ni pedofilija, sploh, ker so bili otroci oblečeni...pač poseg v zasebnost...me prav zanima, če bodo dobili kakšne podatke iz belgije....ampak očitno tip še nima kartoteke...ker bi sicer ti podatki bili dostopni no, torej bomo zdaj te duhovnike, ki so samo premeščeni prebutali? ali kako? saj se strinjaš patrino, da ga nekdo počaka v župnišču z enim foslom, pa bum? Kaj je foslom? Upam, da je nekaj ne tako hitro učinkovitega odvisno kje ga najprej trofiš
|
|
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 22:36:48
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* sem brala tole, ja tak, da bravo za mariborčane dejstvo je, da ga pravno gledano niso imeli za kaj zapreti - ŽAL! - ....ker fotografiranje po zakonu ni pedofilija, sploh, ker so bili otroci oblečeni...pač poseg v zasebnost...me prav zanima, če bodo dobili kakšne podatke iz belgije....ampak očitno tip še nima kartoteke...ker bi sicer ti podatki bili dostopni no, torej bomo zdaj te duhovnike, ki so samo premeščeni prebutali? ali kako? saj se strinjaš patrino, da ga nekdo počaka v župnišču z enim foslom, pa bum? Kaj je foslom? Upam, da je nekaj ne tako hitro učinkovitega odvisno kje ga najprej trofiš Slabo merim
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 26.5.2014 22:42:23
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* sem brala tole, ja tak, da bravo za mariborčane dejstvo je, da ga pravno gledano niso imeli za kaj zapreti - ŽAL! - ....ker fotografiranje po zakonu ni pedofilija, sploh, ker so bili otroci oblečeni...pač poseg v zasebnost...me prav zanima, če bodo dobili kakšne podatke iz belgije....ampak očitno tip še nima kartoteke...ker bi sicer ti podatki bili dostopni no, torej bomo zdaj te duhovnike, ki so samo premeščeni prebutali? ali kako? saj se strinjaš patrino, da ga nekdo počaka v župnišču z enim foslom, pa bum? Kaj je foslom? Upam, da je nekaj ne tako hitro učinkovitega odvisno kje ga najprej trofiš Slabo merim potem je to to zgrešiš s foslom bolj težko
|
|
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 27.5.2014 7:17:26
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: patrino stoji človek z resničnimi problemi, nimaš opravičila biti tako grd, Spomni se na to, ko te bo prijelo žalit in pisat nizke ter namigovat vse mogoče žaljivo o otrocih, službi, partnerjih in nasploh življenju posameznic in posameznikov tu na RR . In potem napiši vse tisto v enem normalnem, vljudnem tonu, pa bomo imeli zanimivo in konstruktivno debato, kljub različnim videnjem iste stvari. take debate so fajn.
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 27.5.2014 7:21:41
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Na srečo imamo različen okus glede tega, kaj je najboljši plac v cerkvi. Župnik je namreč grd, tako, da jaz nimam v prvi vrsti česa početi. Pa še videli bi me, kako med pridigo časopis berem. Zadnja vrsta je zakon, ker grem lahko tačas, ko nekaj pojejo, na čik. Zakaj potem sploh hodis v cerkev?
|
|
RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje 27.5.2014 8:08:52
|
|
|
|
petea
|
dokaz, da ne spoštujejo vsi verniki zapovedi: "Bleščavi škof", kot so ga zaradi njegovih dejanj poimenovali nekateri, je veliko prahu dvignil tudi z laganjem pod prisego. Po navedbah tožilstva je Tebartz-van Elst lagal na pričanju v sodnem primeru proti časniku Der Spiegel. Takrat je Tebartz-van Elst zanikal, da bi novinarjem revije dejal, da je v Indijo letel v poslovnem razredu. Sodišče v nemškem Hamburgu mu je naložilo plačilo 20.000 evrov kazni, škofov dragoceni vrt na ogled javnosti
< Sporočilo je popravil petea -- 27.5.2014 8:12:45 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?