|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
16.5.2014 11:25:16   
tashq
pa spet v prazno diskutiramo...user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.5.2014 11:27:14   
petea
meni je vedno fascinatno, kako 'odnese teme' - iz vzburjanja sodelavke na jugonostalgijo, iz števila brisač na obuvala 60-letnic ...

user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 527
16.5.2014 11:32:44   
tashq
meni tudi!user posted image sploh če je osnovna tema že čisto prežvečena...ampak ta tema še ni zavila v zanimive vode...

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.5.2014 11:39:00   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: tashq

TI poskušaš ostati na nivoju.pa če bo TEBE kdo opomnil,se boš potem poskusila vzdržati...drugi ne...
patrinino obračunavanje?user posted image kot sem jaz brala,se je ona večino (vsaj zadnji del) branila,ostali so jo pa napadali in žalili.napišem primere?jih je samo v tej temi kar nekaj...

Nalimaj, potem ti pa jaz nalimam par njenih nesramnosti.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.5.2014 11:54:10   
kalbo
Na začetku je bil celibat omenjen. Kot vemo, je v RKC precej močna struja, ki se ga trudi odpravit od samega začetka, se pravi skoraj tisočletje. Znate zagrizeni verniki kritično ocenit celibat, prepoved kontracepcije in spolnih odnosov? Pomojem ne. V bistvu je bil celibat uveden predvsem zaradi dednega prava, se pravi zopet pohlep. Mi je dosti bližji lik protestantskega duhovnika, ki je nekakšen svetovalec in duhovni vodja skupnosti, človek ki uči z zgledom. RKC je že davno za časom in z originalnim krščanstvom že dolgo nima veliko skupnega. RKC je institucija, ki sedi na zlatu, s katerim upravljajo senilni starci. Kritike nesposobni ljudje jim pa to omogočajo.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 16.5.2014 11:55:11 >

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.5.2014 12:20:18   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
TI poskušaš ostati na nivoju.pa če bo TEBE kdo opomnil,se boš potem poskusila vzdržati...drugi ne...
patrinino obračunavanje?user posted image kot sem jaz brala,se je ona večino (vsaj zadnji del) branila,ostali so jo pa napadali in žalili.napišem primere?jih je samo v tej temi kar nekaj...

mene res zanima kje jo je kdo osebno užalil. a ji je kdo neupravičeno rekel, da je škrata zašila, da je far ni hotel poročit, da je hujskač, ki stoji na kupu gnoja in hujska ubogo rajo, da je ona ista oseba kot en drug uporabnik, s katerim se slučajno strinja (recimo pomlad ali tashq).. ali kaj podobnega?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.5.2014 12:30:07   
tashq

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
mene res zanima kje jo je kdo osebno užalil. a ji je kdo neupravičeno rekel, da je škrata zašila, da je far ni hotel poročit, da je hujskač, ki stoji na kupu gnoja in hujska ubogo rajo, da je ona ista oseba kot en drug uporabnik, s katerim se slučajno strinja (recimo pomlad ali tashq).. ali kaj podobnega?

če znata najdet njene žalitve,verjamem,da znate najdet tudi druge(svoje) žalitve namenjene njej.mene osebno je na tej temi tudi užalila,btw,sem pa odgovorila jaz ronji,ko je napisala,da patrino obračunava...v TEJ temi pač ne toliko,kot kje drugje,ste se pa tukaj izrazito spravili vi nanjo...
še enkrat bom rekla:zakaj že,če vsi isto mislimo?

samo en mali primer,kjer se tudi vidi dvoličnost:
odebeljeno:kaj ni ona pelin?user posted image se mi zdi,da ste to rekli...

če ste v resničnem življenju tudi taki,vam po pravici povem,da vas ne želim spoznati.(ni treba povedat,da tudi vi ne čutite posebne želje mene spoznati)samo sem kar prepričana,da RR prenese vse,RL pa pač ne...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.5.2014 12:37:50   
tashq
kalbo,glede celibata:bo ok,če jaz odgovorim,čeprav nisem goreč vernik,ampak ateist z birmo?
vera se reče z razlogom,ker pač veruješ in se ne sprašuješ o odločitvah višjih in sveti knjigi.velja za vse vere. kako se pa nam ateistom zdijo določena "pravila" neumna,je pa drugo.
aja,tudi jaz imam drugače veliko za povedati proti RKC, pa ne bom,ker spoštujem posameznikovo svobodno željo o odločitvi glede vere.
me pa samo to razsvetli:kaj je originalno krščanstvo?

< Sporočilo je popravil tashq -- 16.5.2014 12:44:25 >

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.5.2014 13:22:46   
kalbo

če znata najdet njene žalitve,verjamem,da znate najdet tudi druge(svoje) žalitve namenjene njej.mene osebno je na tej temi tudi užalila,btw,sem pa odgovorila jaz ronji,ko je napisala,da patrino obračunava...v TEJ temi pač ne toliko,kot kje drugje,ste se pa tukaj izrazito spravili vi nanjo...
še enkrat bom rekla:zakaj že,če vsi isto mislimo?

samo en mali primer,kjer se tudi vidi dvoličnost:
odebeljeno:kaj ni ona pelin?user posted image se mi zdi,da ste to rekli...

če ste v resničnem življenju tudi taki,vam po pravici povem,da vas ne želim spoznati.(ni treba povedat,da tudi vi ne čutite posebne želje mene spoznati)samo sem kar prepričana,da RR prenese vse,RL pa pač ne...

Kolikor se spomnim sem ji rekel le, da je po prebranem sodeč verski fanatik, pa da upam, da se motim.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.5.2014 13:24:21   
mateyka

če znata najdet njene žalitve,verjamem,da znate najdet tudi druge(svoje) žalitve namenjene njej.mene osebno je na tej temi tudi užalila, btw, sem pa odgovorila jaz ronji,ko je napisala,da patrino obračunava...v TEJ temi pač ne toliko,kot kje drugje,ste se pa tukaj izrazito spravili vi nanjo...
še enkrat bom rekla: zakaj že,če vsi isto mislimo?

če že vsi isto mislimo, se lahko vprašamo tudi "the other way around"; zakaj se patrino razburja in žali (več uporabnikov) - zakaj že, če vsi isto mislimo?

pa še to; če le malo slediš, ti je jasno, da ronja ne napiše kar brez podlage, da nekdo "obračunava".

in ja, jaz sem tista, ki misli, da je patrino stara uporabnica. to ni nič novega in ne vem zakaj bi TI to videla kot žalitev, patrino to ve že več kot eno leto. tudi za Lukka sem trdila, da je izmišljen lik (ne da žalim, ampak ker je to bilo moje prepričanje), pa sem od patrino slišala vse najhuše možno, kaj in kakšna da sem, resne žalitve, če bi jo resno jemala (mind you, ne pa od namišljenega Lukkca, on me je imel na nek način preveč rad user posted image - samo od nje). na koncu se je izkazalo za resnično in je bil Lukka izmišljen RR lik - a sem zato zdaj koga žalila? se pritožujem nad krivico? dej nehi no..
ampak daddyja in frodo vsi poznamo že leta - ni mi treba posebej razlagat, da je to provokacija s strani patrino, ker večina to ve (razen tebe in še mogoče kdo?). komentar na tvoj vpad v tole situacijo - rabiš en orenk RRoman prej prebrat, da lahko vsaj delno realno vidiš celotno sitacijo na RR. btw, kje je Kerensa? baje je ona hotla napisat RR roman - tukaj so prvi potencialni kupci user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.5.2014 13:42:43   
tashq
če že vsi isto mislimo, se lahko vprašamo tudi "the other way around"; zakaj se patrino razburja in žali (več uporabnikov) - zakaj že, če vsi isto mislimo?

zakaj se kdorkoli razburja in žali?patrino ali ti ali kdorkoli drug?
pa še to; če le malo slediš, ti je jasno, da ronja ne napiše kar brez podlage, da nekdo "obračunava".

saj ima podlago,samo je izgleda "pozabila" še druge,ki so bolj aktivno obračunavali v TEJ temi.
več identitet:ti si sama rekla,če je patrino kdo užalil s tem,da ji je rekel,da je kdo drug.torej je zate(predvidevam)žalitev,če te kdo "zmerja" z drugim.

mi je pa osebno čisto vseeno,kdo je (bila) patrino,kdo Lukka in ali je Frodo poročena z nevekomže...je to sploh pomembno?me je že pri Lukku to motilo:je tako važno ali je resničen ali ni,ali je preobražen uporabnik ali ne...saj je tukaj važno le,da se "diskutira"...polovica katerekoli njegove debate(malo pretiravam) je bila le o tem,kdo je on...user posted image je tako to važno ali ni bolj važno,da se pride do nekih rešitev na določen problem?

< Sporočilo je popravil tashq -- 16.5.2014 13:45:26 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.5.2014 13:53:18   
skuštrana
Fanatiki, vsak na svojo stran in konca ni ( kot je lili rekla). Dajte mal pogledat realno, dajte malo vkljucit celotno pamet in ne samo tisti slovenski kdo je kaj in kje komu rekel del mozganov...... Isto kot politiki, vsak po svoje pticek poje, resitve pa na nobeni strani.... Mall off topic, ampak tako pac je. Ne vem koliko strani klanfanja in tega kar sem gor opisala....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.5.2014 13:53:57   
liliana

kalbo,glede celibata:bo ok,če jaz odgovorim,čeprav nisem goreč vernik,ampak ateist z birmo?
vera se reče z razlogom,ker pač veruješ in se ne sprašuješ o odločitvah višjih in sveti knjigi.velja za vse vere. kako se pa nam ateistom zdijo določena "pravila" neumna,je pa drugo.
aja,tudi jaz imam drugače veliko za povedati proti RKC, pa ne bom,ker spoštujem posameznikovo svobodno željo o odločitvi glede vere.
me pa samo to razsvetli:kaj je originalno krščanstvo?

Po moje so mu pravoslavci še najbližje......

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.5.2014 14:08:25   
tashq
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
kaj je originalno krščanstvo?

Po moje so mu pravoslavci še najbližje......

ne vem čisto dobro,kaj je značilnost pravoslavcev...razen tega,da ima župnik lahko družino.ne?je še kakšna razlika?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.5.2014 14:37:20   
mateyka

a je to filozofsko vprašanje ali retorično? zame ali za vse?

saj ima podlago,samo je izgleda "pozabila" še druge,ki so bolj aktivno obračunavali v TEJ temi.

jah, kakor se komu zdi. njej po njeno, tebi po tvoje.

več identitet:ti si sama rekla,če je patrino kdo užalil s tem,da ji je rekel,da je kdo drug.torej je zate(predvidevam)žalitev,če te kdo "zmerja" z drugim.

samo dve možnosti sta - da si začela brati to temo pet strani nazaj ali pa ne razumeš sarkazma.

torej, kako je bila patrino žaljena, če te tako motijo moji primeri? še vedno čakam...

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.5.2014 14:41:27   
mateyka

mi je pa osebno čisto vseeno,kdo je (bila) patrino,kdo Lukka in ali je Frodo poročena z nevekomže...je to sploh pomembno?me je že pri Lukku to motilo:je tako važno ali je resničen ali ni,ali je preobražen uporabnik ali ne...saj je tukaj važno le,da se "diskutira"...polovica katerekoli njegove debate(malo pretiravam) je bila le o tem,kdo je on...user posted image je tako to važno ali ni bolj važno,da se pride do nekih rešitev na določen problem?

različni smo. vsakemu človeku so druge stvari pomembne. če nisi razumela zakaj me nekaj moti, pač nisi. meni pa ni najbolj jasno zakaj se rada pogovarjaš z izmišljenimi osebami, ki nimajo konsistence v pisanju - a te zato dregam zakaj te ne moti? pač, tvoja stvar.

glede tega, "da se pride do nekih rešitev na določen problem" na RR? seriously? je to kak parlament in sprejmamo zakone? user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.5.2014 17:06:48   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne morem verjet, da mi je rr dovolil napisat, da pizdimouser posted image .

Ne morem verjet, da si ti uporabila to besedo user posted image . Odraščaš user posted image user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.5.2014 17:16:25   
liliana

ne vem čisto dobro,kaj je značilnost pravoslavcev...razen tega,da ima župnik lahko družino.ne?je še kakšna razlika?

Nimajo vrhovnega poglavarja (kot je recimo papež), ampak ima vsaka cerkev svojega patriarha in je avtonomna (ruska, srbska, grška)......ne verjamejo v marijino brezmadežno spočetje.....imajo ikone (božje podobe v slikah) in nimajo božjih in svetniških kipov.....oblika križa je drugačna....

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.5.2014 17:17:40   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ne morem verjet, da si ti uporabila to besedo user posted image . Odraščaš user posted image user posted image

Jaz sem tudi kar zazijala, ko se to "slišala iz ronjinih ust".....user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.5.2014 17:19:08   
Stanislava_

Jaz sem tudi kar zazijala, ko se to "slišala iz ronjinih ust".....user posted image

Čudeži se dogajajo user posted image .

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 545
16.5.2014 17:20:57   
tashq

a je to filozofsko vprašanje ali retorično? zame ali za vse?

je drugače filozofsko vprašanje,verjetno bo ostalo retorično.sem vprašala tebe,odgovori naj kdorkoli želi.

jah, kakor se komu zdi. njej po njeno, tebi po tvoje.

imaš prav...

samo dve možnosti sta - da si začela brati to temo pet strani nazaj ali pa ne razumeš sarkazma.

torej, kako je bila patrino žaljena, če te tako motijo moji primeri? še vedno čakam...

sori,tega ne razumem...bolj po kmečko mi povej...(resno govorim)

različni smo. vsakemu človeku so druge stvari pomembne. če nisi razumela zakaj me nekaj moti, pač nisi. meni pa ni najbolj jasno zakaj se rada pogovarjaš z izmišljenimi osebami, ki nimajo konsistence v pisanju - a te zato dregam zakaj te ne moti? pač, tvoja stvar.

ne,sori,res nisem razumela,zakaj te moti,če je nekdo izmišljen.nikjer nisem tega zasledila.
jaz pa nikjer nisem napisala,da se mi je fino pogovarjat z izmišljenimi osebami.user posted image včasih vidim kakšno temo,kjer lahko kaj povem,svetujem,"diskutiram",pa če je to odgovor izmišljeni osebi ali ne.saj ostale niso,ne?

glede tega, "da se pride do nekih rešitev na določen problem" na RR? seriously? je to kak parlament in sprejmamo zakone? user posted image

ja,sem dobila vtis,da je del RR-ja tudi spraševanje resnih stvari in odgovarjanje...npr.mamica,ki ne mara svojega otroka.jaz nisem sodelovala v tej temi,so ji pa mamice lepo pomagale.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.5.2014 17:22:32   
tashq

Nimajo vrhovnega poglavarja (kot je recimo papež), ampak ima vsaka cerkev svojega patriarha in je avtonomna (ruska, srbska, grška)......ne verjamejo v marijino brezmadežno spočetje.....imajo ikone (božje podobe v slikah) in nimajo božjih in svetniških kipov.....oblika križa je drugačna....

hvala.user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.5.2014 17:44:50   
ronja

So teme, kjer je moja toleranca bolj kot ne ničelna in to je najbolj taka tema, tako da ja - za take reči pa res pizdim. Če je bog in je dober, pizdi tudi on.

lili, hvala, tudi sama večine tega nisem vedela. Je pa logično, da balkanci in slovani ne verjamejo v brezmadežno spočetje;). Meni se zdi to tudi ena večjih cvetk... In mi je hecno, ko se potem kristjani čudijo nad raznimi antičnimi verami, češ, kaj vse so ljudje verjeli... Ja, saj to, da je devica rodila otroka, ki je bil bog, ki ga je sveti duh dal v njeno maternico... tudi ni nič kaj strašno drugače, če gledaš z nepristranskimi (torej nevernimi) očmi. Meni se zdi to enako verjetno kot zajec, ki lahko rodi...

tasq, patrino je pač rada na drugi strani, ne glede na to, kaj res misli (se je strinjala z večino, samo pač ni hotela tako napisat in potem smo se začeli usajat, da pometa pod preprogo, ker če pokažeš s prstom na enega pedofila in drugi rečejo: "saj uni tam tudi dela narobe", je to dejansko to - obračanje pozornosti - in nad tem se frodica jezi) - mogoče ji je všeč lik mučenice, mogoče se ji zdi, da s tem nekaj dobrega naredi, kakorkoli, če se dobro počuti, je to fajn.

Lili nihče ne piše ljubezenskih zsjev, ker se ji od daleč vidi, da je močna ženska, ki ne rabi rame za plakanje (vsaj ne na rr, v reali jo pa najbrž ima - kakšno ramo mislim). Ona ne mara biti dojeta kot mučenica in tudi če bo stala na drugi strani kot večina, bo to naredila čisto drugače, ker je to pač njen stil. Če se kdo z njo strinja, to pove javno, ker ve, da bo tudi ona sama znala zarenčat.

Frodo ima svoj stil in je vedno malo bolj oster, v katerikoli temi, kjer ima zelo izdelano mnenje, ni nič bolj žaljiva do patrino kot do kogarkoli drugega.

Pač različni karakterji smo. Patrino sem omenila zato, ker se je spravila na precej oseben nivo in ni imelo kaj dosti veze s temo, čeprav je sama nisem nič kaj izzivala samo pač se ne strinjava čisto - sama se strinjam s Frodo, da se sme o rkc grehih govorit tudi brez omenjanja grešnosti vseh ostalih, če poenostavim. V tem je ves keč.

Nihče ni rekel, da so vsi duhovniki slabi, se mi zdi pa iskreno čudno, da se več teh malih duhovnikov ne spravi skupaj in podpre ljudi, ki prijavljajo njihove sodelavce. Ker bi s tem lahko marsikaj naredili. Če hočeš idejo za rešitev. To bi bila rešitev, ki bi zelo pomagala. Če bi ljudje vedeli, da imajo podporo duhovnikov, bi se lažje odločili za prijavo pedofila iz rkc in veliko lažje bi jo izkoreninili vsaj v svojih vrstah, ki so baje vzor vsem ostalim... Nekako bi potem človek pričakoval, da bojo res malo bolj vzorni, četudi so krvavi pod kožo. Ne moreš pridigat enega in delat drugega - recimo varovat pedofila. Ne govorim o pedofilih, ampak o teh, ki jih ščitijo.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 548
16.5.2014 18:38:16   
liliana

Čudeži se dogajajo user posted image .

Mogoče je pa le kaj tam gori.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 549
16.5.2014 18:54:40   
liliana

Nihče ni rekel, da so vsi duhovniki slabi, se mi zdi pa iskreno čudno, da se več teh malih duhovnikov ne spravi skupaj in podpre ljudi, ki prijavljajo njihove sodelavce. Ker bi s tem lahko marsikaj naredili. Če hočeš idejo za rešitev. To bi bila rešitev, ki bi zelo pomagala. Če bi ljudje vedeli, da imajo podporo duhovnikov, bi se lažje odločili za prijavo pedofila iz rkc in veliko lažje bi jo izkoreninili vsaj v svojih vrstah, ki so baje vzor vsem ostalim... Nekako bi potem človek pričakoval, da bojo res malo bolj vzorni, četudi so krvavi pod kožo. Ne moreš pridigat enega in delat drugega - recimo varovat pedofila. Ne govorim o pedofilih, ampak o teh, ki jih ščitijo.

Moraš vedeti, da je v RKC zelo diktatorski sistem....in mora duhovnik, ki dobi sporočilo z vrha dosledno to sporočilo spoštovati......ker "vrh RKC" je nezmotljiv.....pravni sistem države je recimo za njih lahko zmotljiv, vrh RKC pa je nezmotljiv, ker "predstavlja boga na zemlji"......in duhovnik ne more delati "mimo" direktive z vrha.....če dela tako, ga pošljejo v nek misijon ali samostan bogu iza leđa......

In moramo tudi vedeti, da je bila v RKC pedofilija povsem sprejemljiva dolga leta oz. stoletja.....in če pred leti ne bi prišlo do odkritij v ZDA in na Irskem, bi bilo tako še danes......in ker so župniki in verniki od malega vzgajani, da "spolnost smrdi", da je "pohota greh" se nihče od njih javno ni ukvarjal s spolnostjo, ker je "o tem pač grdo govoriti in nas je sram, če govorimo javno o spolnosti"....verniki so verjeli, da župnik kot predstavnik vsega dobrega ne more govoriti enega in delati drugega.....župniki pa so imela z vrha direktivo, da se vse pomete pod preprogo in ker so vedeli, da se vse pometa pod preprogo, so se lahko vdajali neomejeno svoji pohoti na skrivaj (če so imeli priliko z žensko, če pa ne pa s kakim moškim ali pa z otrokom....saj, ko si dolgo časa "na suhem" nisi ravno izbirčen)......verjetno malo rožnega venca zmolili nato, se malo prebičali po tem in so bili pred bogom oprani......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?