|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
13.5.2014 14:03:13   
lila5
Hellllllooouu user posted image

Jaz jutri vstopam točno v 20.teden....počutje je ok, moti me le , ko moram ponoči neštetokrat na wc user posted image
A kaj veste o spanju na hrbtu, če je ok? jaz edino tako lahko zaspim user posted image
Drugače pa ni slabosti, delam tudi še vse in upam, da tako tudi ostane ....

Bo kak seznam kmalu? user posted image

(odgovor članu senmoi)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
13.5.2014 16:56:31   
rozmarin
lila5, jaz sem tudi v 20. tednu...na zacetku sem se trudila spat na levem boku, kot najbolj pogosto priporocajo. Zadnje tedne pa tezko zaspim na boku, tako da veliko vec casa prespim na hrbtu. Eni pravijo, da ni dobro spat na hrbtu, drugi da ni problema dokler ti je udobno...po moje je fajn, da se vsaj malo navajas na bok, ker bo proti koncu verjetno trebuh ze posteno pritiskal navzdol. user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
13.5.2014 16:57:37   
urshka
Helou nosečke!

Sem nova user posted image med vami. Zame je to druga nosečnost, doma že imamo fantka, ki bo točno 3 leta in pol starejši bratec. Stara sem 28 let in prihajam iz Celja. user posted image
Včeraj sem bila na pregledu in vse je ok. Je pa res, da je potekal zelooo na hitro...prehitro. Sama bi lahko ure zrla v ekran UZ!hihi

Žal nisem brala vseh postov od prej tako da me zanima, če je katera že izvedela spol in mogoče izbrala ime user posted image ? :)

Si pišemo, Lp

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.5.2014 18:02:24   
lila5
rozmarin, hvala za odgovor user posted image sploh sem pa pred nosečnostjo spala na trebuhu, zdej pa ne vem več...ja, bo treba počasi na bok user posted image Je pa zanimivo to o levem boku, da je fajn itd. Ko sem rojevala in sem se dala na levi bok, je otroku utrip padal user posted image

urshka, ja, nekatere že vejo spol, druge ne...o imenih bi bilo pa zanimivo se pomenit user posted image

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.5.2014 18:41:22   
tincy23
Živjo punce!

Jaz sem tudi že v 17 tednu in skoraj tako, kot da nisem noseča. Počutim se odlično, delam vse,... Sem pa bila včeraj na pregledu in so mi povedali, da bomo tudi v tretje imeli user posted image . Mož si je sicer želel fantka ampak kaj češ.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.5.2014 20:49:56   
kamajuš
Pozdravljene user posted image !

Z veseljem delim z vami, da ima naš user posted image vse kromosomčke na mestu user posted image ! Vsaj za nekaj smo si lahko oddahnili, danes je namreč prišla pošta!

Sicer sem OK, spim na enem ali drugem boku, na hrbtu pa le kratek čas, ker mi plod pritiska navzdol in mi postane rahlo slabo in nelagodno. Pa trebuh imam že tako velik in težak, da si rada kaj spodaj zrolam, ko sem na boku (povšter, deko, kovter,...).

Delam sicer skoraj vse, ampak precej težje kot prej. Hitro se utrudim, sklanjam se težko, otrok nikakor ne dvigujem več. So pa tudi otroci nenavadno razumevajoči in bistveno bolj samostojni kot prej.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.5.2014 8:23:35   
Anonimen

Jaz tudi delam vse doma in v službi slabo mi ni več če pa dolgo sedim me začne kolk bolet ampak ostanem malo hodim in vse ok.Zdaj pa ne vem kaj bi naredila ..zob bi mogla pulit in to zdaj vlečem že 2 meseca me ne boli hudo ampak toliko sem počakala da se mi je prelomil na pol tako da sem šla k zobozdravniku in mi je reku da moram na kirurgijo da mi ga pulijo .... včas so sami pulili ven zdaj pa nič več.Se počutim ko da nisem noseča (17teden)Kako kaj trebuščki ?so zrasli ?jaz tudi spim na levem boku (kao da je dober za dojenčka )včas tudi na hrbtu spim,se zbujam 3 x na noč na wc in vmes kaj jem

(odgovor članu senmoi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.5.2014 9:14:50   
lila5
Pozdravljene!

Nooo, imate že zbrana imena? user posted image Mi res niti enega..niti za punčko niti za fantka...to bo problem...pa sploh mi neki nič ni pretirano všeč...

tincy23, čestitke za še eno user posted image , tvoj bo blažen user posted image Ja saj si menda vsak želi imet eno in drugo, samo kaj čmo, kar nam je dano , tko bo...samo, da so nam zdravi....

kamajuš, čestitke za super rezultate user posted image Meni je zdaj trebuh znatno zrastel v zadnjem tednu ali dveh user posted image

Anonimen, grozno je tole z zobmi...mene je v prejšnji nosečnosti tako bolelo, da sem bla vsak dan pri zobarju...obup! Pa naj ti ga spulijo, to bo najboljše...anestezijo ti lahko dajo, meni so jo pred mesecem dni...

No, jaz imam pa eno težavo, sem vam pozabila omenit...a še kateri med vami srce hitro bije?? Ne vem, če me razumete, ne znam opisat...zdaj že par dni je tako, ko čist vsakdanje stvari delam...npr.si umivam zobe ali pa tudi nič če ne delam, mi začne srce močno razbijat! Pritisk je bil v redu! Kaj bi to blo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.5.2014 9:32:05   
miška2010
Aja nosecke, ce katera rabi ali pa pozna koga ki rabi..imam zelo dobro domace olivno olje (poreklo obala-vas nad Koprom). Ce vas zanima pisi na privat:)
Garantiram da je odlicno :)

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.5.2014 9:32:40   
Anonimen
srce hitro bije

to je Aritmija .....meni tudi včas hitro bije ko ležim ..Kličem v NM da se naročim pa noben se ne javi

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.5.2014 9:33:25   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: lila5

No, jaz imam pa eno težavo, sem vam pozabila omenit...a še kateri med vami srce hitro bije?? Ne vem, če me razumete, ne znam opisat...zdaj že par dni je tako, ko čist vsakdanje stvari delam...npr.si umivam zobe ali pa tudi nič če ne delam, mi začne srce močno razbijat! Pritisk je bil v redu! Kaj bi to blo?

Ja, lila, to se tudi meni dogaja. Naj bi bila to srčna aritmija. Meni pride najbolj do izraza, ko se umirim (npr zvečer, ko se uležem), mi srce tako nabija, da kar boli. Ampak kakor pravijo kardiologi, naj ne bi bilo nič narobe, nobene panike! Razen če si že od prej srčni bolnik. Jaz sem se nehala sekirat in pač počakam, da user posted image odtolče svoje in se umiri. user posted image

Imena: Imam nek spisek, ampak se morava z user posted image uskladiti. Sva pa vsem trem otrokom izbrala daljša imena, tako da sva bolj OUT kot IN, kar zadeva modernih izborov. Rada imava konkretna imena, pa še priimek imamo kratek in kratko ime ne paše.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.5.2014 9:34:05   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: miška2010

Aja nosecke, ce katera rabi ali pa pozna koga ki rabi..imam zelo dobro domace olivno olje (poreklo obala-vas nad Koprom). Ce vas zanima pisi na privat:)
Garantiram da je odlicno :)

A lahko še ceno zaupaš? user posted image

(odgovor članu miška2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.5.2014 9:38:27   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: tincy23

Živjo punce!

Jaz sem tudi že v 17 tednu in skoraj tako, kot da nisem noseča. Počutim se odlično, delam vse,... Sem pa bila včeraj na pregledu in so mi povedali, da bomo tudi v tretje imeli user posted image . Mož si je sicer želel fantka ampak kaj češ.

user posted image pri nas tudi niso bili vsi navdušeni nad izidom med nogicami. Ampak smo poudarili, da je najbolj važno, da bo user posted image zdrav, da bo imel vse prstke, da bodo vsi organčki pravilno delali. Otroci - tisti, ki so bili malce razočarani, so naposled sprejeli, ata se je pa naposled tudi sprijaznil. user posted image Jaz sem pa itak vesela, naj bo to ali ono, z vsako brciko bolj!

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.5.2014 9:42:36   
LoriM
Kamajuš, super za rezultate. Jaz pa ravno od ac, počivam na ležalniku. So pa res poklicali Pušenjaka, tako da mi je on nardil. A tebi je zadnjič povedal za spol? Jaz ga nisem upala gnjavit. On je tako umirjeno uraden in strokoven :-). Upam, da bo vse ok. Sedaj pa 14 dni mislit pozitivno.
Zdravnika. Meni tudi občasno za kakšne pol urce pride slabo- ne vem al srce al pritisk, ko se slabo počutim in moram malo počiti- kot bi imela nizek pritisk. Imam pa drugace že par let aritmijo, ki se mi je pojavila zaradi stresa, hodila sem okrog kardiologov, vsak mi je predpisal neke druge tablete, ene tri leta sem jih jemala, pa nič izboljšanja, letos poleti sem jih nehala, pa ni poslabšanja...neka zaenkrat nenevarna aritmijaa, ki je zelo pogosta pri mladih ženskah....v glavnem upam, da se ne poslabša sedaj v nosečnosti. A niste ene že o tem enkrat nekaj pisale? A hodite sedaj v n na kakšne preglede?

Imena- tudi mi še nimamo nič kaj izbranega. Se pogovarjamo, glasujejo za in proti, kaj pa vem. Bomo počakali, da izvemo spol, pol pa v akcijo.

Lep dan vsem. Danes je sonček.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.5.2014 10:07:15   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: LoriM

Kamajuš, super za rezultate. Jaz pa ravno od ac, počivam na ležalniku. So pa res poklicali Pušenjaka, tako da mi je on nardil. A tebi je zadnjič povedal za spol? Jaz ga nisem upala gnjavit. On je tako umirjeno uraden in strokoven :-). Upam, da bo vse ok. Sedaj pa 14 dni mislit pozitivno.

No, lepo počivaj! Mene je za spol sam vprašal, če želim vedet. Pa kolikor sem se pogovarjala z ostalimi damami, je tudi drugim povedal, če je le videl. No, pri nas ni bilo dileme, se je videlo iz aviona user posted image ...

Držim pesti zate, pa itak, da bo vse OK!!!

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.5.2014 10:11:09   
miška2010
Lahko :) za liter je 12 euro. Imamo tudi aromatizirano olivno olje z zacimbami (tudi pekoce). Skratka vse kar vam pride na pamet:)

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.5.2014 10:23:35   
kamajuš

Lahko :) za liter je 12 euro. Imamo tudi aromatizirano olivno olje z zacimbami (tudi pekoce). Skratka vse kar vam pride na pamet:)

Kako pa je z dostavo (LJ)? Se opravičujem za poplavo vprašanj, ampak mi je ravno zmanjkalo olja in ga moram kupiti.

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.5.2014 11:11:30   
Anonimen

Zakaj hodite na AC ?Bom še jaz mogla it ali kako?NS mi je pušenjak delu in je vse ok.
Glede aritmijo ti dajo za čez noč doma eno napravo(holter) in jo imaš na telo in čist vse zabeleži kar se dogaja s tvojem srčkom pa točno vidijo če se gre za aritmijo ali kaj drugega

(odgovor članu kamajuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.5.2014 11:17:54   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakaj hodite na AC ?Bom še jaz mogla it ali kako?NS mi je pušenjak delu in je vse ok.

Jaz: enostavno, ker sem stara koka user posted image . Sem šla pa prvič, ker v prvih treh user posted image še nisem sodila med ta stare user posted image ...

Brez skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.5.2014 11:37:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz: enostavno, ker sem stara koka user posted image . Sem šla pa prvič, ker v prvih treh user posted image še nisem sodila med ta stare user posted image ...

Brez skrbi!

jaz sem tudi 35 let in me ni dal ker je reku da je vse ok na NS

(odgovor članu kamajuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.5.2014 11:38:45   
Anonimen

Ste kaj začele že kupovat stvari?kdaj pa boste začele kupovat če še niste?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.5.2014 12:37:56   
miška2010
Ce bi vzela vecjo kolicino bi dostavili osebno...cene pa po posti :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.5.2014 12:50:37   
buckolina
hihi...imena user posted image najboljši del nosečnosti, dokler nisem sama zanosila user posted image . Prej sem bila pa skoz pametna user posted image Jaz sem si sama seb in pa ostalim domačim(katerih predlogi so več kot dobrodošli user posted image ) malo olajšala delo s tem, da sem se odločila, da bo kratko ime(sama imam dolgo ime in priimek, pa mi je šlo vedno na živce), brez črke R (da ne bo kot Kahel Ehjavec ) user posted image pa brez šumnikov(ki jih imam zpoet v imenu in priimku, pa sm študirala v tujini, pa so bli sami problemi)user posted image No, zdej pa ugotavljam, da sem si ne olajšala, ampak otežila delo user posted image . sva pa iz heca zbrala eno ime za fantka in user posted image že kličeva po tem imenu, zato bo, če ne najdem kaj všečnega kar ostalo pri temu.
Aritmija srca-tudi meni se to dogaja večkrat!
Nakupi-imam ene copatke in pa stare stvari, shranjene še od mene in pa tudi od mojih stricev user posted image . Vsi se mi smejijo, jaz pa vztrajam in so že bile v čistilnici. Ta vikend grem še po več kot let staro zibko na podstrešje, ki je bila nazadanje uporabljena let nazaj user posted image Morda je potrebna kakšnega lažjega popravila in dokler me še trebuh ne ovira, bi rada to naredila...
lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.5.2014 13:11:19   
kamajuš

Ce bi vzela vecjo kolicino bi dostavili osebno...cene pa po posti :)

Hvala! Sporočim!

Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.5.2014 13:33:43   
Anonimen

user posted image

PDP,NICK,STAROST,KRAJ BIVANJA,ŠT.user posted image ,ŠT.user posted image DOMA,SPOL...

01.10.2014

44gatti,2user posted image ,1user posted image
anonimna AN,1user posted image ,0user posted image
moni 23,2user posted image ,2user posted image ,26 let,Slovenj Gradec
patella,3user posted image ,2user posted image ,28 let
lila5,2user posted image ,1user posted image ,30 let
snickers9, 1user posted image ,0user posted image , 21 let

02.10.2014

kamajuš,4user posted image ,3user posted image ,38 let
nana1984, 3user posted image ,1user posted image ,29 let,Novo Mesto
Ann*,1user posted image ,0user posted image ,26 let, Primorska

03.10.2014

blazka12,2user posted image ,1user posted image ,30 let,Vrhnika
_hellokitty,1user posted image ,0user posted image
Ema_27,1user posted image ,0user posted image ,24 let, Štajerska
rozmarin

04.10.2014

anonimna91

05.10.2014

anonimna,1user posted image ,0user posted image
Raguel,1user posted image ,0user posted image ,36 let
*emma*,3user posted image ,1user posted image ,30 let,okolica Maribor
anonimnauser posted image

06.10.2014

Bell_,1user posted image ,0user posted image ,23 let,Kranj

07.10.2014

*LOVE*,2user posted image ,1user posted image ,27 let,Ljubljana
littlestar5,2user posted image ,0user posted image ,26 let,Šmarje pri Jelšah
LjUBENICA,1user posted image ,26 let, okolica Celja

08.10.2014

Minnie,2user posted image ,1user posted image ,28 let,Ljubljana
relativna,1user posted image ,0user posted image ,21 let, Ljubljana

09.10.2014

medvedka1, 1user posted image ,0user posted image

10.10.2014

pik ipoki,3user posted image ,2user posted image ,27 let, user posted image
sitka,1user posted image , 28 let
ajčka, 2user posted image ,0user posted image ,29 let
Tjash
darhaha84,2user posted image ,1user posted image ,30 let,Grosuplje

11.10.2014

RedSonja,2user posted image ,1user posted image ,34 let,Ljubljana

12.10.2014

anonimna user posted image ,3user posted image ,2user posted image ,
whitti,2user posted image ,0user posted image ,22 let, Domžale

13.10.2014

pancika,2user posted image ,1user posted image ,28 let
Tabletkaa,1user posted image ,0user posted image
love pjp
miška2010

14.10.2014

Majkula,2user posted image ,1user posted image ,33 let
Bralkica,1user posted image , 0user posted image ,

15.10.2014

enamimi,2user posted image ,1user posted image
zima07,4user posted image ,2user posted image
Whovionka, 1user posted image ,0user posted image

16.10.2014

Pikaloka,2user posted image ,0user posted image ,29 let
Michonne,1user posted image ,0user posted image ,28 let
anonimna,3user posted image ,0user posted image ,34 let,Posavje
vesica,1user posted image ,0user posted image ,28 let
Mala medvedka 36let

17.10.2014

18.10.2014

19.10.2014

senmoi,2user posted image ,1user posted image , user posted image
alienka

20.10.2014

21.10.2014

Bett,2user posted image ,1user posted image , 29let, Celje
NikaAnna,1user posted image ,0user posted image ,32 let,Ljubljana

22.10.2014

LINDT,1user posted image ,0user posted image ,23 let,Grosuplje
lafe,2user posted image ,0user posted image ,25 let,Posavje

23.10.2014

24.10.2014

tincy23,3user posted image ,2user posted image ,okolica Celja user posted image
peregrina,1user posted image ,0user posted image ,34 let,Štajerska
mala biba,3user posted image ,1user posted image ,31 let

25.10.2014

LoriM,3user posted image ,2user posted image

26.10.2014

donana,2user posted image ,1user posted image ,29 let,Novo Mesto
Galadriel, user posted image ,1user posted image ,36 let,Ljubljana

27.10.2014

28.10.2014

melona27,3user posted image ,1user posted image ,30 let,Ljubljana
quita

29.10.2014

23pikica, 2user posted image ,0user posted image
shee

30.10.2014

E*mmm88,1user posted image ,0user posted image ,25 let, MS
lollypop, 3user posted image ,2user posted image
aja1978, 1user posted image ,0user posted image

31.10.2014

nosečka5,1user posted image ,0user posted image ,28 let,Domžale

srečnanosečka,3user posted image ,2user posted image ,26 let, Slovenske konjice

XX.10.2014

Mariss,1user posted image ,0user posted image
*Suza*,2user posted image ,1user posted image
Magg,1user posted image ,0user posted image
kar86
gozdna.jaogda88
maja 83,2user posted image ,1user posted image ,30 let,Ajdovščina
tina.celje
jana79
buckolina
pikpik
urshka 2user posted image ,1user posted image , 28let, Celje

SEPTEMBERKE:

26.09. Saša33 ,3user posted image ,2user posted image
**.09 Radenska_ user posted image

NOVEMBERKE:

4.11.repacica user posted image

TRENUTNO NAS JE: 84

PRIČAKUJEMO: 1user posted image , 2user posted image , ? user posted image

Z NAMI SO BILE:
user posted image pikabuuuser posted image
user posted image ancy69user posted image
user posted image leva85user posted image
user posted image nejkaouser posted image
user posted image *tedy*user posted image
user posted image Wishesuser posted image

MAJ

15.05.2014 Mala medvedka, lafe
29.05.2014 vesica

MAJ

20.05.2014 snickers9
28.05.2014 pik ipoki

JUNIJ

10.06.2014 Anonimen

Kontaktna oseba za FB skupino: whitti

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:               

http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si               
http://www.noseca.com - http://bibaleze.si               
http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si               
http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com              
http://www.mama.si - http://babybook.si               
http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si               

NOSEČNOST IN DELO:               
dokument 1 - dokument 2               

UREJANJE DOKUMENTACIJE: 

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom               
vloga S-1/1               
priloga S-1               
Urejanje očetovskega dopusta               
vloga S-1/2               
priloga S-1 (ista kot zgoraj)               
Priznanje očetovstva               
Kako do otroškega dodatka?               

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA     

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?