|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
6.5.2014 12:37:35   
Ema_27
Mogoče ve katera za koga, ki proda (lepo ohranjen) voziček Stokke Xplory v barvi Black Melange? :)

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu lafe)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.5.2014 12:47:24   
Bett
Lafe sigurno bo vse ok. Škoda je res, da te tvoj ginekolog ni naročil prej, ne pa več kot 1 mesec po nuhalni, ampak če bi bilo bolj kritično, bi te tudi verjetno prej naročili. Moj prvi je imel ehogeni fokus v srcu (eden izmed vzrokov zaradi keterega smo tudi pristali na ac), noben mi ni znal razložiti kaj to pomeni, sekirala sem se na polno, ampak zdaj je vse bp z njegovim user posted image .

Glede mazanja trebuhov pa smo enkrat že imele debato, jaz sem uporabljala kakavovo maslo, je povsem naravno, fajn diši, pa še učinkovito je.

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.5.2014 18:36:40   
lafe
Hvala Bett, take besede me nekoliko pomirijo.jezi me,da se nikakor ne morem sprostit in uživat v nosečnosti.upam,da bo po tem pregledu boljše no

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.5.2014 8:13:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lafe

Hvala Bett, take besede me nekoliko pomirijo.jezi me,da se nikakor ne morem sprostit in uživat v nosečnosti.upam,da bo po tem pregledu boljše no

Lafe sej bo vse ok oni že vejo kaj počnejo in verjetno G. te je naročil takrat da vidi ali je izginila ali je zrasla če je izginila je če ne pa bojo spremljali rast te bule in ko boš rodila bojo dojenčka operirali ....pa odstranili.Vse bo ok.Če se želiš pogovarjat sej veš kje sem user posted image .

(odgovor članu lafe)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.5.2014 9:33:04   
Anonimen

Dober link si preberite http://www.aptababy.si/nosecnost/Pages/Default.aspx

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.5.2014 14:55:13   
repacica
Pozdravljene punce!
Tudi jaz bi se pridružila čvekanju, če smem. Rok imam 4.11., ampak ker nosim dvojčka bo sigurno oktoberski, upam, da prej ne.
Nisem brala cele debate, ker mi je še vedno slabo, pa sem že napolnila 14 tednov.
Obstaja mogoče že skupina na fb? Bi se pridružila če me sprejmete.
Je še katera noseča z dvojčki?
lep dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.5.2014 15:55:15   
lila5
Evo mene s pregleda, vse je ok user posted image user posted image user posted image

Sem bla cela presrana k me je najprej G vprašu, če čutim gibe, pa sm rekla, da ne..no, potem je sledil pregled in vse je ok user posted image

(odgovor članu repacica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.5.2014 15:59:24   
Ema_27
Kak ste zdaj kaj s tedni? Jaz sem trenutno v 18t 3d, pa ve? :)

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.5.2014 17:49:58   
lila5
Aja glede kg sem pozabla povedat... Od začetka nosečnosti pa do zdaj sem na +2,7kg user posted image

Jaz sem danes točno 19. teden...

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.5.2014 19:07:04   
Bett
Jaz sem tudi danes imela pregled in naj bi bilo vse ok. Čudila se je neki "luknji" v posteljici in ko sem jo spraševala kaj bi naj to bilo, če je to kaj narobe, ni imela pojma. Je rekla, da bo nasledn jem pregledu preverila, če je še vedno prisotno in če se kaj veča ali manjšalo. Jao tale moja ginekologinja je očitno diplomo in specializacijo kupila ker je nesposobna. Pa še slovensko ne zna. Res sem vesela, da sem šla vsaj na nuhalno k Pušenjaku, ki ve kaj dela.
Drugače pa sem v 17. Tednu in imam 3kg plusa. Jem tako kot vedno, špehek pa se kar nabira ;).
Smo pa včeraj končno dočakali nečakinjo user posted image , po 15ih dneh od roka so jo le spravili na svet s pomočjo umetnih popadkov.
Jutri pa grem na kratek dopust v uk user posted image .

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.5.2014 21:28:42   
Anonimen
Meni je danes kar slabo ceprav sem v 17 tednu.Jutri imam pregled in sem kar malo zivcna,lacna sem pa ce se spravim jest mi kar slabo rata.Jem olive in lubenico moj me ze cudno gleda :-)

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.5.2014 22:10:38   
NikaAnna
Ojla, se še jaz javim po dolgem času. Danes sem imela pregled, kot kaze je vse bp, rastemo in veselo brcamo. Izcedek se je tudi umiril in izginil, tako da sedaj lahko koncno zacnem malo uzivati v nosecnosti. Sem pa 16t3d na +2kg.
Bett nekatere ginekologinje so res katastrofa, sploh ko se zacnejo cudit in ne povejo kaj je, ti se pa itak sekiras... groza no. Ne skrbi, sigurno bo vse ok! user posted image
lafe verjamem, da je grozno slisati, da ni vse kot bi moralo biti, ampak ce se le da, poskusi biti pozitivna in cim dlje stran od interneta, sploh ko isces razlage za svoj problem. Mene je to skoraj unicilo, ker sem krvavela celih 7 tednov (na koncu je vse ok). Normalno, da je net poln zgodb z nesrecnimi konci in po sebi vem, da mi v spominu ostanejo samo tiste ta grozne. Stres pa itak stvari se poslabsa. Sem ziher, da bo vse ok!! velik objem zate user posted image

user posted image user posted image za vse opravljene UZje, prve brcike in vsako na novo pridobljeno kilo user posted image user posted image user posted image se beremo!

repacica ce zelis, te lahko jaz dodam na fb. pisi mi na zs user posted image

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.5.2014 10:21:37   
Anonimen

Evo še mene iz pregleda tako da je zrasl/a vse ok tako da v 20 tednu bom imela morfologijo.Zdaj sem pa 17 teden.Zanima me ce ste na morfologijo se narocile k drugem ginekologu ali ste šle k vašem ali boste šle?ker ns mi je pušenjak delu in danes sem svojega ginekologa vprašala če lahko grem k pušenjaku in mi je že dal napotnico in je reku če si želim njega da lahko grem.Tako da zdaj ne vem kaj bi .....?

(odgovor članu NikaAnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.5.2014 11:16:52   
Radenska_
Jaz sem šla k mojemu ginekologu na morfologijo in mi je blo čist super, ker mu zaupam :)
Jaz imam pa danes točno 4 mesece do PDP in 3 do nastopa porodniške.
Omgk ako čas leti :O

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.5.2014 13:08:26   
lafe
no včeri sem šla k mojemu ginekologu zarad manjšega vnetja nožnice, tako da sem dobila canesten svečke pa kremo, potem sem mu pa še dala izvid iz nuhalne in ga vprašala kaj to pomeni, da je bila takrat vidna majhna omfalokela. no pa je reku, da to ni nič hudga, da se včasih pojavi to, da lahko, da je že zginlo in bova naslednji teden preverila z uz. je pa reku, da tudi če bo še takrat vidno, da nič hudga..upam, da je res tako. zaenkrat nimam razloga, da mu ne bi zaupala, čeprav ga marsikatera šinfa. no sej glede na to, da mi je rekla tud ginekologinja na nuhalni,da ni potreben pregled prej, tako da menda že vejo kaj delajo

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
9.5.2014 8:26:21   
Saša33
Še moj pozdravček,

sem v 20 tednu, na polovici. Danes me čaka morfologija pri mojem ginekologu in pregled. Sem tudi sama prejšnji teden imela srbenje. Sem vzela Canisten vaginaleto samo en dan in je ok.

Drugače pa moram reči, da brcike kar čutim. Posebej če sedim. Kg imam nekje 2-3-4 plus. Odvisno od dneva. res čudno skačejo. Verjetno od vode.

Me pa kar grabijo krči v noge. Moram res v lekarno po Mg. Tale obični je za en klinc. Pa res ga ne smem pozabit zvečer spi.

Pa še vedno tečem in sem kar ok. Nimam kaj reči. Grem še danes v službo se zmenit kako bom delala.

Poročam kako bo na morfologiji.

Anonimen: če si želiš k Pušenjaku pa pojdi, ne vidim v tem nobenega problema. Tudi sama sem bila na nuhalni pri njim in tudi 1 na morfologiji. Je pa zelo zaseden in ponavadi konec meseca delajo razpored za naslednji mesec. Tako da pokliči,

papa

(odgovor članu lafe)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
9.5.2014 9:33:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Saša33

Še moj pozdravček,

sem v 20 tednu, na polovici. Danes me čaka morfologija pri mojem ginekologu in pregled. Sem tudi sama prejšnji teden imela srbenje. Sem vzela Canisten vaginaleto samo en dan in je ok.

Drugače pa moram reči, da brcike kar čutim. Posebej če sedim. Kg imam nekje 2-3-4 plus. Odvisno od dneva. res čudno skačejo. Verjetno od vode.

Me pa kar grabijo krči v noge. Moram res v lekarno po Mg. Tale obični je za en klinc. Pa res ga ne smem pozabit zvečer spi.

Pa še vedno tečem in sem kar ok. Nimam kaj reči. Grem še danes v službo se zmenit kako bom delala.

Poročam kako bo na morfologiji.

Anonimen: če si želiš k Pušenjaku pa pojdi, ne vidim v tem nobenega problema. Tudi sama sem bila na nuhalni pri njim in tudi 1 na morfologiji. Je pa zelo zaseden in ponavadi konec meseca delajo razpored za naslednji mesec. Tako da pokliči,

papa

Sem še zriktala za morfologijo tako da bom kar hitro prišla na vrsto.Glede krče sem imela grozne ponoč zdaj sem si Mg kupla v dm 70 centov čeprav sem mislila da malo denarja malo muzike in evo nimam več krče ...tako da tudi za malo denarja zgleda da je dobra roba ;)Jaz včeraj grem domou na kosilo in smo imeli golaž joj kak je meni blo slabo ko sem samo poskusila tako da nisem jedla sem samo lubenico pa cmoke jela in do ene 7 zvečer sem bla dobra nič lačna :) potem sem pa zvečer jedla celo skledo solate ki zdaj 2 meseca se je nisem dotaknila ker mi je blo slabo pa hrenouke kuhane pa kuhan krompir.Ponoč pa kruh pa lubenico he he potem pa celo noč hodila na wc lulat ;)

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.5.2014 12:13:22   
lila5
Pozdravljene!

Vse boste imele morfologijo pred mano user posted image user posted image
Moja bo, kot nekje v prvi nosečnosti...no, točno v 24.tednu jo bom imela user posted image

Vidim, da pišete o Mg...se pravi ga lahko že zdaj pijemo? Se spomnem v prejšnji nosečnosti, ko mi je G proti koncu reku, da si ga kupim...

Jaz še ne čutim nekih konkretnih brcik, sem pa 19.teden2dni...Mi je pa kar trebuh zrastu v 2 tednih se mi zdi :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.5.2014 12:43:55   
vesica
lila bodi brez skrbi jaz imam zdaj 29.5 navaden pregled pri G pa bom ravno v 20.tednu mislim da meni bo tudi delal morfologijo nekje v 23 tednu .

Jaz sem trenutno kar se tiče počutja super,razen tega da me nekaj kolena bolijo oz. kot da mi nekaj brenči v njih user posted image ne zanm opisat ampak sem opazila da me bolijo samo ko dosti stojim npr. v službi in zjutraj ko imam kakšen opravek in skačem okrog-pa močne krče v nogah vsako toliko ponoči ampak donat pijem pa redno. Jaz sem do zdaj pridobila 1,9kg sem pa 17t1d

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.5.2014 12:56:01   
lila5
vesica, hvala za tolažbo user posted image Saj po mojem res nima veze kdaj jo imamo...samo, da bo vse ok seveda!

Mene pa žile bolijo, kot sem že napisala enkrat...po mojem mi bo Mg malo pomagal, če ga bom pila, ker to so tudi neke vrste krči...

Spol že veste? Jaz sem imela zdaj pregled, pa ni nič rekel, jst pa nisem vprašala..čakam morfologijo, da bo ziher..čeprav še takrat ne moreš bit ziher, se mi zdi....

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.5.2014 13:10:26   
Anonimen

Jaz spol že vem.Morfologijo imam 10.6.

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.5.2014 14:20:41   
vesica
Midva sva na nuhalni za spol vprašala ampak je rekel da je prezgodaj za rečt karkoli ker bo lahko narobe - se je pa moj dragi odločil da neželi vedeti in da bi rad da je presenečenje - tako da nebova nič več vprašala . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.5.2014 6:59:17   
LoriM
Jaz sem pa danes dopolnila 16 t in že dva dni čutim občasno dogajanje v sp. delu trebuha.user posted image user posted image .
Se mi zdi kar hitro, ampak zgleda, da je res, da pri 3.user posted image prej čutiš.
Lep vikend!user posted image

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.5.2014 8:39:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LoriM

Jaz sem pa danes dopolnila 16 t in že dva dni čutim občasno dogajanje v sp. delu trebuha.user posted image user posted image .
Se mi zdi kar hitro, ampak zgleda, da je res, da pri 3.user posted image prej čutiš.
Lep vikend!user posted image

Jaz sem 17t in tudi čutim ko da se mi neki pretaka noter ampak samo zvečer ko ležim.Ene dva dni me še vezi bolijo zgleda da sem se začela razširit user posted image

(odgovor članu LoriM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.5.2014 10:53:35   
Pikaloka
Evo tudi jaz se oglasam po dalsem casu :)

Trebuscek je malo zrasel, bruham " le" vsaki drugi dan :) sem pa na koncu 18 ga tedna...trenutno sem na minus 1 kg, ampag glede na to da nisem niti med ta suhimi in niti med ta debelimi ginekologinja pravi, da kg niso problem....:) sicer pa pricakujem naval kg od zdej naprej, ker se mi je apetit vrnil z vso silo :)))

Imam pa eno tako vprasanje.... ruser posted image ... A se kateri dogaja, da ji po orgazmu trebuh otrdi kot rokometna zogica... Prav srhljivo... Par sekund in nato mine .... Me je prav strah opravljat zakonske dolznosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?