|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
3.5.2014 8:10:47   
lila5
Dobro jutro!

Pa se je tudi pri meni začela nespečnost user posted image . Spim po 2 - 3 ure na noč ...sploh, ko me zbudi na wc, od takrat več ne spim user posted image .

Buckolina, glede pregrade tudi jaz mislim, da nimaš kaj skrbeti...

No, meni pa kot, da se je trebuh malo ustavil rasti ali pa se mi samo zdi...enkrat mi ga je ful poznat, enkrat manj, sploh odvisno kaj oblečem..

No, zdaj mi pa zares povejte drugorodke in večrodke..ali že čutite gibe?????? Sem že prav neučakana... Mogoče sem kak dan čutila kot pravite mehurčke, potem pa par dni spet nič in zdej spet nič user posted image

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.5.2014 8:13:28   
Anonimen

Evo mene user posted image prazniki in potepanje čez dan vroče zvečer pa dež in toča ...Cez praznike sem bila kar aktivna počutje ok nič slabosti danes sem imela nizek pritisk in sem si hitro skuhala kavico in sem jo spila drugač bi okol padla.Imate kakšne znake?meni je zdaj še čudno da nimam več znakov razen veliki trebušček in zizike.Apetit vsake dve uri jem pa še niti kg nisem pridobila.8.5 imam pregled komaj čakam :)

(odgovor članu Bett)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
4.5.2014 7:13:23   
Saša33
Dobro jutro

Pri nas je mladina že zelooo zgodaj vstala. Posledično hodim spat še pri dnevu, kaj čmo. Se mi pa je iztekla porodniška in sedaj bom dva meseca koristila stari in novi dopust ter vsak teden šla po 2x delat. Delala bom še cel julij in potem bom avgusta koristila še LD. Septembra pa že porodniško.

Na srečo smo dobili vrtec z 1.julijem.  Si niti ne predstavljam kako je biti en dan doma brez otrok. No niti ne vem kako je biti eno dopoldne brez njih.

KG: So mi poskočili čez noč v 19 tednu tako da sem na plus 2. Je pa res, da do 24 je vedno bil poskok in upam, da ne bo vsak teden kg zrasel.

Brcike: Jih čutim, posebej če sedim. Ne pa redno. Kdaj ponoči mehurčke ali kot bi se pretakalo po trebuhu.

nič, mladina joka

se slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
4.5.2014 9:55:11   
Radenska_
Evo mene nazaj iz morja. Doma sem prav depresivna, pa ne samo jaz tudi fant. Na Lošinju je blo 23 stopinj in sonce, super fino toplo, tu pa tuga brez sonca in veter. Za žile rezat. Za bonus me je v novo posejani travi pričakala TONA plevela, ki se jo bova danes lotila odstranjevat, mislim res, plevelom se je v 4 dneh zmešalo. Če ne bova populila bodo zadušili travo...Ful se mi ne da :(
KG: Ostajam na isto, +5 in sem vesela. Jutri sem polnih 22t.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
4.5.2014 10:18:45   
Mala medvedka
Pozdravljene vse skupaj!
Sem prvič srečka user posted image (po več kot dvo- letnem trudu :-)) in imam PDP 16.oktobra user posted image nuhalna je bila vredu (8.4.2014), prav tako krvna preiskava, ki mi je pripadala, ker sem pred kratkim dopolnila 36 let... Ne vemo še ali pričakujemo punčko ali fantka, ker ima naša bebica popkovino speljano naravnost med nogicami, pa še skrčene ima in se ne da prepričati, da bi kar koli pokazala user posted image . Naslednji pregled imam 15.5. in mogoce bo takrat že kaj bolj pripravljena sodelovati ;-)
Lep preostanek vikenda vam želim

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
5.5.2014 9:34:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mala medvedka

Pozdravljene vse skupaj!
Sem prvič srečka user posted image (po več kot dvo- letnem trudu :-)) in imam PDP 16.oktobra user posted image nuhalna je bila vredu (8.4.2014), prav tako krvna preiskava, ki mi je pripadala, ker sem pred kratkim dopolnila 36 let... Ne vemo še ali pričakujemo punčko ali fantka, ker ima naša bebica popkovino speljano naravnost med nogicami, pa še skrčene ima in se ne da prepričati, da bi kar koli pokazala user posted image . Naslednji pregled imam 15.5. in mogoce bo takrat že kaj bolj pripravljena sodelovati ;-)
Lep preostanek vikenda vam želim

Mala medvedka ko bi brala moj post user posted image jaz imam tudi rok 16.10.Dobrodošla user posted image

(odgovor članu Mala medvedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
5.5.2014 9:35:09   
Anonimen

Kam ste se pa skrile ????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
5.5.2014 10:20:21   
Radenska_
Jaz sem tle in sem zadnje dva dni katastrofalno.
Večraj spet galvobol, ok to je zdaj nekak pod kontrolo...

Drugače pa me križ dva dni tako boli že da se mi bo snelo. Sedim lahko ampak hodit...Joooj...Kot da bi imela cel križ v krču.
P poka mi v kolku/križu ko hodim, ob čisto vsakem koraku, grozno je. Saj ne boli sam občutek je pa strašljiv. Kot da bi kost skoz pokala in drgnila ob kost.
Delam pilates pa nič ne pomaga...user posted image user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
5.5.2014 10:46:03   
lila5
Pozdravljene!

Radenska_, vem kako ti je, ko vse boliuser posted image ..mene tudi včasih križ boli, so mi pa večji problem moje žile na nogah user posted image Me tako bolijo, da je groza...sploh je problem, ko spim...me tako grozna bolečina zbudi, da nog skoraj premaknit ne morem user posted image

Sicer pa komaj čakam pregled v sredo, da me mine ta napsihiranost user posted image

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
5.5.2014 11:05:50   
Anonimen

Jaz imam pregled četrtek komaj čakam.Drugač pa tudi jaz imam občasno slabosti pa glava rahlo me boli pa soboto me je kolk bolel pa ponoč nek krč v nogo me je zagrabil.Joj kaj šele bo se kar malo bojim user posted image

(odgovor članu lila5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
5.5.2014 12:46:25   
Bett
Punce sočustvujem z vsemi, ki imate težave. Mene na srečo nič ne matra, se še vedno počutim precej nenosečo user posted image . V sredo imam pregled in upam, da bo še malo z uz preverila, če je vse ok, da bom šla mirna na pot. V četrtek grem za nekaj dni na potovanje, kar vključuje tudi 2 leta z letalom.
Drugače pa še kar čakam sestro, da rodi. Danes je 14 dan po PDP-ju, dvakrat so ji že dal gel, pa se nič ne dogaja user posted image . Zdravniki pojma nimajo kaj bi naredili, vsi reče drugače, eni bi ji kar umetne popadke začeli devat, če prav še ni dovolj odprta, drugi so za carski rez, spet tretji so mnenja, da bi počakala. Res je prava revica, ona je pa že čist napsihirana. Te dohtarji res ne vem, kaj študirajo, naj se dol vsedejo in zmenjo, ne pa da strašijo in begajo uboge ženske, ki jih že itak hormoni dajejo.

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
5.5.2014 13:24:27   
buckolina
Helou!
Evo, pa je spet ponedeljek user posted image
Jaz imam tako srečo, kot Bett in zaenkrat nimam nekih večjih problemov(trkam na les) in se počutim v redu. Včasih se malo zadiham, ampak sem včeri lepo šla v hrib nad hišo. Prav tako sem včeri naročila preko ebaya Angelsound. Ravno zaradi tega, ker se počutim nenosečo in me je včasih kar malo strah, če sploh sem user posted image . Pregledi pa na 4-5 tednov. Čeprav zna trajati tudi do 60dni, da ga dobim, ampak bom kasneje verjetno bolj pomirjena.
Krčne žile in kompresijske nogavice->se katera spozna na te stvari?malo sem podvržena krčnim žilam in se mi zdi da jih počasi začenjam čutit, pa bi rada storila kaj tudi glede tega.Konec meseca grem v 20em tednu na potovanju, ki vključuje veliko sedenja in hoje, prav tako pa avion in bi jih rada nabavila. če se katera spozna kakšne rabim ali pa kje jih sploh kupim, bom zelo vesela.
KG pa kar rastejo.Mislim, da bom morala začeti malo paziti...v 17 tednu sem na +4 user posted image Me je kar strah, kaj še pride user posted image
Vsem skupaj želim lep teden!Kot kaže, bo sončkasto, dajmo izkoristit naravni d vitamin! ;)

(odgovor članu Bett)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
5.5.2014 14:01:19   
relativna
Pozdravljene!

Prav ne morem verjeti, da sem že v petem mesecu user posted image
Moji kilogrami so še vedno na pozitivni, zdaj pa sem dobila še neko alergijo, zaradi katere bi mogla it na dieto (čaj in prepečenec user posted image ). Uglavnem, očitno bom fasala vse, kar se v nosečnosti da fasat. Drugače se počutim super, nisem niti najmanj utrujena, z lahkoto sem preživela peturni prvomajski sprehod ... Edino tole srbenje mi kravžlja živčke user posted image

Za mehurčke še vedno nisem ziher. Nekaj se dogaja, ampak ne morem reči, če je to to user posted image

(odgovor članu buckolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
5.5.2014 14:01:41   
LjUBENICA
Kako izgleda bolecina zaradi krcnih zil? Mene v desni nogi vcasih tako zapece, da noro! Se pa to zgodi vecinoma med hojo, ampak po nekaj korakih popusti. Aja pa zaboli me na sprednjem delu noge, zraven kosti. Je to znak krcnih zil ali bi bilo kaj drugega?

Neposredna povezava do sporočila: 1014
5.5.2014 14:16:13   
buckolina
LjUBENICA

Bolečina zarad krčnih žil bolj peče al pa občutek, kot da te nekaj zaskeli..Mene na zadnjem delu noge, je pa verjetno možno da tudi spredi. Bolečina se pojavlja, kadar ni dovolj pretoka krvi v nogah, zato je priporočljivo dovolj migat.Malo si poglej noge, če maš že kakšno žilo bolj vidno in bolj debelo, pa je prej tam ni bilo.Tako boš po moje najbolj vedela.

(odgovor članu LjUBENICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
5.5.2014 15:08:09   
lila5
Buckolina, ja, jaz bi tudi rada imela te nogavice user posted image

Relativna, čestitke za peti mesec..kateri teden je to? Noooo, jaz se pa sekiram glede mehurčkov in brcik..vsaka zgleda začuti drugače, ene prej , ene kasneje....ene si tudi mogoče malo domišljajo user posted image

Krčne žile pa bolijo k user posted image , mene največ bolijo takoj za kolenom..neka grozna bolečina, ki ne popusti dolgo , dolgo.....

Neposredna povezava do sporočila: 1016
5.5.2014 15:48:52   
LoriM
Pa smo spet nazaj in v službi. Jaz sem šele danes povedala za user posted image .
Smo bili na morju, kjer je bilo tudi bolj aprilsko, sem pa na sprehodu ob morju srečala Pušenjaka, torej si tudi on vzame malce oddiha.:-).
Naslednjo sredo me čaka ac, potem pa vse do junija upanje na najboljše.
Ema_27 in Kamajuš ali jih vi2 že imata?
Počutje je kar ok, slabo spim, res slabo....pa še vedno sem na -1kg, celo bruhat moram včasih, prime me zjutraj al pa, ko si umivam zobe predolgo, tk da raje kar na hitro umivam.
Pozdrav medvedki in vsem ostalim. Lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.5.2014 19:26:03   
relativna
Lila, jaz sem zdaj proti koncu 18. tedna user posted image Baje smo z 18. tednom že v petem mesecu user posted image Se mi zdi, da gre full hitro. Komaj čakam morfologijo, da končno zveva spol user posted image Potem pa bova počasi začela nabavljat stvari user posted image
Mene drugače tudi ne skrbi glede brck, itak imam AngelSounds, da se potolažim, ko me zgrabi panika user posted image

Joj, mene vsi full strašijo s temi krčnimi žilami, ampak recimo, da me vsaj to ne bo doletelo user posted image

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.5.2014 20:44:50   
Ema_27
LoriM kaj to ce ze imam? Malo sem padla ven hehe

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.5.2014 21:25:06   
LoriM
Hmm, sem imela v spominu, da si imela slabo ns in si šla na acuser posted image
Čisto možno, da sem narobe razumela.

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
5.5.2014 21:36:52   
Ema_27
LoriM ja sem imela slabo NS, bila sem na BHR in sta oba izvida ok, prvi UZ srcka je tudi ok, zdaj se cakam na morfologijo, in drugi UZ srcka. Zgodnjo morfologijo v 15t mi je naredil dr.Pusenjak in je rekel da je ok vse. Tak da srcno upamo na najboljse.

“We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.5.2014 9:12:14   
kamajuš
LoriM, srečno na AC! Jaz na izvide - k sreči user posted image - še čakam.

Tedni: tudi jaz sem že baje dopolnila 19 tednov, sploh ne znam več štet. Okrogla sem pa tako, da težko verjamem, da nisem še niti na sredi.

Kg: raje ne bi. Sem vsaj na 4+, zato sem se zdaj začela malo nazaj držat. Kar pomeni predvsem manjše porcije in malo manj sladkarij. user posted image

Pregled: prejšnji ponedeljek sem ga imela, dete je imelo cca 270g in s tem nekoliko prehiteva glede na PDP. Se kar malo bojim, da ne bo kakšen velik user posted image , ker sem bolj drobne rasti in ne vem, kako ga bom ven spravila. Že prva dva dečka sta bila za mojo postavo precej velika oz. težka (3350 in 3680). Res me malce skrbi, ker si tako zelo zelo želim, da ne bi bila šivana. Imam izkušnjo z mnogimi zunanjimi in notranjimi šivi in izkušnjo povsem brez in razlika je itak nepredstavljiva.

Moji otroci se pa zdaj kregajo, kdo bo z user posted image v sobi (razdelil jih bomo po 2 in 2). Še ne vejo, kaj jih čaka, po moje bodo na koncu vsi bežali stran user posted image !

Lepo bodite!

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.5.2014 9:39:01   
lila5
Hej, hej user posted image

Smo se malo popravile, pa spet pridno pišemo user posted image Sej, če pogledate ostale čvekice, ki imajo v drugih mesecih rok, smo me še najbolj pridne user posted image

Relativna, potem sva midve na istem, jaz jutri dopolnim točno 19 tednov. A to je že peti mesec?? Jaa hudoooooooo user posted image

Glede kilogramov vam pa točno povem jutri po pregledu...ma mislim, da ne bi smelo bit več kot 2 kg + user posted image .. Se mi zdi, da sem se do zdaj v prejšnji nosečnosti več poredila, jem pa isto kot vedno, mogoče še več user posted image

Kamajuš, glede šivov te pa čist razumem, sem imela zunanje in notranje..boli k user posted image ...sem bla prav boga tam v porodnišnici, ko se še dvignit nisem mogla na tisto posteljo..sem pa tudi bolj drobne pa nizke rasti user posted image

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.5.2014 10:05:43   
Bralkica
Pozdravljene, nosečke!
Da se še sama malo javim. Ja, res smo pridne s pisanjem. Počutje pri meni kar v redu, kile 2+.
Zunaj krasen sončen dan, sem nekje 18. teden. user posted image še ne čutim, da bi kaj brcal, ma to še pride, pravijo.
Kako pa izgleda ta morfologija? a to ti naredi na pregledu tvoj ginekolog? Jaz sem sedaj naročena na pregled, ko bom 20. teden nekje.
Še nekaj: sem se začela z enim oljem (mislim da od Nivee) mazat proti strijam, pa me je po nekaj dneh začejo malo srbeti in ene drobne pikice po trebuhu. Sem se ustrašila, kaj bi bilo, potem sem sedaj prikinila z mazanjem, zaenkrat je v redu. Mislim, da je bilo mogoče to krivo. Ne vem pa s čim bi se vsaj vsake toliko dni namazala, ker sem malo k strijam nagnjena, ne bi pa hotela kake alergije fasat. Imate kak nasvet, izkušnje?
Lep pozdrav vsem in bodimo zdrave, polne energije ...

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.5.2014 11:10:14   
lafe
Pizdravljene.me tolk stvari muči in gre po glavi,da ne vem več kaj naj sama s sabo.pregled imam šele naslednji četrtek in se mi tako vleče.men je na nuhalni zdravnica rekla sicer kok je vse fajn pa vredu,pa da je nizko tveganje za kakšne kromosomske napake,ampak je rekla tud,da naj na naslednjem pregledu moj ginekolog še preveri z uz trebušno steno ploda,ker naj bi takrat na nuhalni imel majhno omfalokelo še,ki je po njenih besedah najverjetneje fizioloska in je rekla naj ne skrbim,da bo to izginlo (takrat sem bla noseca 11w6d glede na uz).klicala sem takoj mojga ginekologa,ki je reku da ne rabim pred 15.5. hodit na pregled (nuhalno sem imela 7.4.),reku je da bo do takrat fizioloska omfalokela (popkovna kila) predvidoma izginila.potem sem pa sla brat o tem na internet in me je totalno prestrasl saj naj bi ta kila najkasneje do 12 tedna zginla,če pa ne zgine do takrat pa to lahk kaže na kromosomske napake :-( domači mi pravjo da bo itak vse ok in moj,js pa vseen kr naprej tuhtam o tem.15.5. ko mam pregled se nečakinja praznuje 1 leto in res ne bi rada takrat prejela kakšnih groznih novic :-/ sej zdej kaj drugega kot cakat mi ne preostane,da bi se zdej naročala samoplačniško se mi zdi pa ze pozno.hotla sem to nekje še pojamrat,ker moji me majo že dost da sem tak črnogleda.mal mi pomaga kr sm angelsound kupla tko da vsaj vem da srcek bije,kr trebuscek se tud ni pravi čeprav sem danes 16 tednov,cez dan se napihne,zjutri ga pa ni nič,in ki gre na živce ko bi vsi mi neki trebuh gledal pa tipal (znanci v službi) pa ga ni se tistga pravga

(odgovor članu Bralkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?