Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 16.4.2014 16:34:23
|
|
|
|
mateyka
|
V imeni Zvona, piskra in svete ponve, bong, bong, bong....
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 16.4.2014 16:39:11
|
|
|
|
mateyka
|
spominja me na Cerkev leteče špagetne pošasti ali Church of the Flying Spaghetti Monster, ki že obstaja neki časa: http://www.venganza.org/ Adam Touched by His Noodly Appendage torej, niso ravno zelo originalni v bistvu.. poceni slovenski twist na špagetno pošat imho.
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 16.4.2014 16:42:23
|
|
|
|
mateyka
|
mislim da mu rečejo PASTAfarianizem spaghetti and meat balls
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 16.4.2014 16:42:52
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka V imeni Zvona, piskra in svete ponve, bong, bong, bong.... ja tej
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 16.4.2014 16:54:17
|
|
|
|
ronja
|
Poznam, pa mislim, da jo nekateri na rr precej boljše od mene . Moje mnenje -ti povem, če prideš na kavo, hehe.
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 16.4.2014 16:57:55
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Poznam, pa mislim, da jo nekateri na rr precej boljše od mene . Moje mnenje -ti povem, če prideš na kavo, hehe. trač partija :)
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 17.4.2014 15:19:15
|
|
|
|
ronja
|
Mislim, da bi morali še ene par rrjevk poklicat, da bi bilo tapravo . Bi bilo pa zelo zanimivo:).
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 10:39:17
|
|
|
|
ronja
|
Lubi mi je včeraj rekel, da so že 6. največja cerkev pri nas!
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 17:23:22
|
|
|
|
mateyka
|
ja, sem tud jaz slišala da šesta. go ponev, go! bong!
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 17:30:46
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama in kakšno je vaše mnenje o vsem tem ( če ga imate seveda )? Ne poznam in po prebranem si je niti ne želim spoznati. Zvoniti sredi mesta, zato ker je to tvoja pravica , Ma halo, naj gredo v zombilandijo.
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 17:31:44
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka V imeni Zvona, piskra in svete ponve, bong, bong, bong.... A to je zdaj sedma religiozna skupnost? Da tolčeš s ponvami?
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 19:20:08
|
|
|
|
liliana
|
A pa to je resno, da so se registrirali kot verska skupnost ali je to zgolj nateg........?
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 19:22:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Lubi mi je včeraj rekel, da so že 6. največja cerkev pri nas! Glede na to, da je že med pripadniki na 1., 2. in 3. mestu precej razlike niso oni baš jaki.......
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 19:38:59
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: ronja Lubi mi je včeraj rekel, da so že 6. največja cerkev pri nas! Glede na to, da je že med pripadniki na 1., 2. in 3. mestu precej razlike niso oni baš jaki....... od 47 registriranih? tudi tako švoh niso. Pa mislim, da so že na 5. nestu
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 19:48:19
|
|
|
|
petea
|
-
< Sporočilo je popravil petea -- 30.4.2014 19:49:25 >
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 19:48:49
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: mateyka V imeni Zvona, piskra in svete ponve, bong, bong, bong.... A to je zdaj sedma religiozna skupnost? Da tolčeš s ponvami? Imajo tile bongovci kar zanimive praznike; bi kakšen lahko postal kar državni, npr. kar prvi: Prvi ponedeljek v novem letu: je sveti leni ponedeljek, ko se vsak vernik trudi kar najbolj Zvonu povšeči počivati.
< Sporočilo je popravil petea -- 30.4.2014 19:49:12 >
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 19:58:51
|
|
|
|
Izabelina
|
mnja, upam, da se jim pridruži kakšen lektor ali pa vsaj tovaršica slovenščine in jim popravi vse narobe napisane s/z predloge
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 20:00:56
|
|
|
|
LuLu
|
ko najdete vse slabe strani te cerkve, pa si vzemite čas in še kako dobro probajte najt ... jaz sem jih kar nekaj
|
|
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 20:35:40
|
|
|
|
ronja
|
A pa to je resno, da so se registrirali kot verska skupnost ali je to zgolj nateg........? Resno so se registrirali. Mislim, da hočejo samo opozorit na nekatere večje napake v zakonih, kar se mi zdi dobro, nekdo mora. Način je pa nekoliko drugačen, mogoče komu radikalen, vendar verjetno ti časi tudi zahtevajo drugačen pristop, ne vem... bomo videli, kaj jim bo uspelo. A je letos kakšno posebno razsvetljensko leto ali kako? Slabše kot gre ljudem, večje so cerkve in bolj goreče ljudje verujejo - to je precej statistično dokazano, sploh če pogledaš po državah...
|
|
RE: Ali poznate cerkev blaženega zvonenja? 30.4.2014 20:54:01
|
|
|
|
Colt
|
Ja poznam. Ampak to je premajhen projekt. Dokler ne bo vsaj 50% nesposobnih parazirov skenslanih iz davkoplačevalskih žuljev, smo na nuli! (sem seveda sodijo vsi politiki, ministrstva, visoki uslužbenci JU/JS, 300 agencij in orenk čistka med ostalimi 240 000 potencialnimi paraziti!
< Sporočilo je popravil Colt -- 30.4.2014 20:56:25 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?