relativna
|
LoriM Upam, da naju kmalu mine. Malce me skrbi, ker sem v 16. tednu, pa sem prej kakšne pol kilce v minusu kot pa da sem se zredila. Mi tudi te velikonočne dobrote nekaj ne pašejo, pa sem se drugače vsako leto basala z njimi Meni se trebuh drugače očitno že precej vidi ... je pa res, da ves čas nosim oprijete tunike (ker drugih pač nimam oz. tiste, ki mi včasih niso bile oprijete, zdaj vsekakor so) V domačem kraju so me že poštudirali, pa čeprav sem tam lih enkrat na mesec Tako da morem čimprej pridit do ostalih sorodnikov, da ne bo kakšnih zamer (čeprav sem ziher, da je prišla novica tudi do njih) Joj, vidim, da ste že full pridne s kupovanjem stvari Midva bova začela ... ne vem kdaj. Moja mama pravi, da čim kasneje (pač bad luck ali kaj jo daje), ampak se mi najbrž res ne bo dalo po trgovinah laufat v zadnjem mesecu (tako kot njej ). S previjalno in ostalimi stvarmi pa na srečo midva nimava problemov, ker bo bodoči dedek vse naredil Bova pa tudi midva nekako tako kombinirala, da bo kasneje za oblačila. Voziček je pa itak svoje poglavje ... mojemu so noro všeč vsi tisti vesoljski za 1.000€ +, ampak je rekel, da toliko ne da. Tako da sva zdaj še vedno brez kakršne koli ideje. Meni je itak glavno, da gre vsepovsod, pa da je dovolj varen, če je pa potem še cena ugodna, je pa samo plus. Tetraplenice prodajajo v full različnih trgovinah, od babycentra, DMa, Hoferja itd. Sem pa zasledila, da full hvalijo znamko Toto Glede ostalega sem še v temi, ker se s tem še nisem nekaj veliko ubadala. Midva se bova slikala Sicer imava doma dober fotoaparat, ampak po pravici povedano leži v predalu že par mesecev Tako da se večino časa slikava z mobitelom, zato pa hočem ene lepe profesionalne fotke za spomin
|