|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
27.3.2014 12:30:10   
Irena000
Doly ne, na tvojem profilu se nic ne vidi, ker je nasa skupina skrita, tako da se nam lahko brez skrbi pridruzis. :-)

(odgovor članu TaraN)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
28.3.2014 11:22:18   
piianoora
Pozdravljene zopet.
Prejšnji teden dali skozi morfologijo, z otročičkom vse v najlepšem redu, pridno rase (400g). Sicer je imel nekaj časa nogice skupaj, ampak na koncu je le popustil in še vedno velja da bo fantek :) Trenutno sem v 22.tednu in se počutim odličnooo user posted image Sicer skupaj z bebico raste tudi trebušček in seveda št. na tehtnici tudi, ampak nič zato. Sem pa vesela (glede na to da bo prvi), da sem že v 17.tednu začutila prve gibe/"metuljčke" v trebuhu, reeees noroo. Oba s partnerjem sva tako navdušena, da sva že rees neučakana. Glede potrebščin imava pa že posteljico in ravno prejšnji teden sva naročila še prvi komplet posteljnine. Počasi bo treba še po kaj bodijev...ne zdržim več user posted image Čez slab mesec pa naju čaka še materinska šola in mene telovadba, ker je že skrajni čas.
Ostanite v cvetju in vse dobro vam želim bodoče user posted image ...naslišanje :)

(odgovor članu Irena000)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
29.3.2014 9:38:01   
nezzek
keksy, zdaj sem se še spomnila - takrat na omenjenem pregledu (morfologiji), ko sem bila v 21 tednu, je bil med pregledom tamali FUL živahen, ga je G komaj dohajal, da ga je pregledal. Jaz pa nisem čutila NIČ. Pa sem ležala na hrbtu seveda, ko se gibi še najbolj čutijo.

Javi, kako bo na morfologiji! user posted image

(odgovor članu piianoora)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
1.4.2014 10:44:09   
Layla10
Pozdravljene vse skupaj!

Prosila bi vas za nasvet, če bo le možen. Odločam se za nakup vozička in sicer sta v ožji izbor padla Peg perego fiat500 in peg perego book s pop up. Nisem prepričana v penasta kolesa pri Fiatu 500. So ta kolesa res slaba (se hitro obrabijo, vanje se zarinejo kamenčki...). Moja sprehajanja z vozičkom bodo tako po asfaltu kot po makedamu (vendar po makedamu nič ekstremnega).
Hvala vam za vaše nasvete.

Lp

(odgovor članu nezzek)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
1.4.2014 11:00:58   
korinca
Pozdravljene mamice! Upam, da s svojim postom ne smetim. Želim vam le ponuditi večen spominček na vaše čudovito obdobje v življenju. Če razmišljate o ovekovečenju vašega trebuščka, novorojenčka ali kasneje malčka pokukajte na mojo stran. Mogoče vam bo všeč :). Srečno, predvsem zdravo nosečnot vam želim še naprej. Tina

https://www.facebook.com/pages/Fotografiranje-otrok-in-nose%C4%8Dnic/255059391264002

(odgovor članu Layla10)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.4.2014 11:31:30   
sitka mala
Hejla punce!! Waw, ste se pa razpisale, odkar me ni bilo :).

Jaz pridno čakam na morfologijo, ki jo imam v ponedeljek, 7. Glede gibov ... hmmmm... nekako ne čutim kaj veliko. Včasih malo mehurčkov, to bi bilo to. In upam, da se bo kaj hitro spremenilo, saj sva oba neučakana, še posebej bodoči očka user posted image . Kilce še vedno stojijo (hvala bogu, ponosna sama nase), trebušček pa kar raste in raste... Če bo šlo tako naprej, bom resnično potrebovala kak pripomoček za nošnjo vampka user posted image .

Imam pa eno vprašanje: ima še katera zgornji del trebuha nenormalno trd?

Uživajte v nosečnosti še naprej

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.4.2014 21:11:06   
keksy
jutri imamo pa morfologijouser posted image . Sitka mala, jaz ga imam ponoči,ampak spodnji del trebuha, sem nekje brala da so to fejk popadki, ki so normalni in ne škodljivi, ker se naj bi telo tako pripravljalo na porod.user posted image nezzek lepo je brati od koga dejanske izkušnje s takimi stvarmi, bom poročala, hvalauser posted image korinca mislim da ima vsaka rada spominčke na nosečnost, ampak kolikor sem gledala po različnih straneh za cene (po vaši nisem), je to bolj kot ne rop in imam raje da me slika kdo od prijateljev ali domačihuser posted image

< Sporočilo je popravil keksy -- 1.4.2014 21:13:48 >

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
2.4.2014 9:41:25   
napoli
Tudi jaz se pridružujem "trdim" trebuščkom...nejpogosteje je trd zvečer. Ponoči pa mala začne rogoviliti in vsak drug dan ob treh ponoči bedim kot sokol, da po uri premetavanja obupam in si grem skuhat čokolino:) pol je pa mir!
Jutri morfologija...potem pa še bolj sproščeno v svet:)
Profesionalne fotke- so profesionalne in že zaradi kvalitetne opreme, priprave in časa ki ga nameni fotograf so meni ( ki obožujem kvalitetne slike) vredne denarja. Je pa druga zgodba kdaj si lahko to privoščišuser posted image Lahko pa vedno upaš, da kaj takega dobiš za darilouser posted image .

Ta teden sem ugotovila, da nobeno zavarovanje ne krije stroške nosečnice po 30.tednu v tujini- beri prezgodnji poroduser posted image Kar pomeni...na morje v tujino le do prvega tedna v juniju...in potem dolgooooo poletje doma...

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
2.4.2014 10:59:29   
keksy
napoli no saj to sem mislila zaradi financ imam raje da me kdo tako slika,če bi imela preveč denarčka bi si sigurno privoščila, ker znajo narediti res lepe,umetniške slikceuser posted image

No tako danes smo bili na morfologiji, pravi da je vse super, je pa tamala tako sedela da ni dobro videla ampak je rekla da se ji zdi da bo punčka, tako da če sta 2 rekli da bo, vrjetno bouser posted image če bo pa fantek pa tudi nič hudegauser posted image . Posteljico imam spredaj in pravi da tudi zaradi tega potem težje čutim gibe in da glede na to da je vse ostalo vredu, ni nobene panike da je še ne čutim.user posted image

(odgovor članu napoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
2.4.2014 11:12:08   
nezzek
keksy user posted image user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
2.4.2014 18:56:51   
Beky07
Pozdravljene!

Tudi jaz se pridružujem vaši skupini.
Rok imam 24.8.2014. Bo pa to prvi otroček :)

Lep dan vsem skupaj :)

(odgovor članu nezzek)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
2.4.2014 22:06:59   
kanej
Se še jaz malo oglasim user posted image A je mogoče katero že minilo "obdobje lulanja" Res si želim končno eno noč spet celo prespat, ne pa da grem lulat ob polnoči preden dobr zaspim in potem še ob 4h zjutraj, ob 6h pa tko že vstanem. Pa sem že v 21. tednu, se mi zdi, da bi počasi lahko že kaj minilo preden se spet začne user posted image . Ste že kaj gledale za vozički, posteljicam, kakšno drugo opremo? Sama sem se po x pregledanih vozičkih ogrela za Peg Perego GT3, ko mi ga je pa začela kazat v trgovini pa razstavljat pa zlagat me je pa vse minilo, ker je velikost, kljub zloženem nenormalno velika, bi se kr fajn namatrala. Pa še spredno kolo se čudno obrača in je voziček zelo nevodljiv, saj kakor sem lahko sprobala v trgovini. Trenutno je favorit Maxi Cosi Mura plus 3, vendar je tudi cena kar poštena, še gledam, če bi bil kje v tujini kaj cenejši. Ima še kakšna kakšno zanimivo idejo, gledam predvsem trikolesnike. Je še kakpna najdla kakšno tujo stran z ugodnimi cenami in da pošiljajo v Slovenijo? LP

(odgovor članu Beky07)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.4.2014 9:40:34   
Sončica14
kanej sva na istem glede lulanja. Tudi jaz sem že v 21. tednu, pa ponoči še vedno 1krat vstanem za wc; plus grem tik pred spanjem in še takoj, ko vstanem.
Kar se tiče vozičkov. Tudi jaz sem že bila v Trzinu, ker mi je PP GT3 kot voziček najbolj všeč. Zdi se mi velik, tako da se otrok lahko kar nekaj časa vozi, kvaliteten, velika kolesa za vse terene ... Ima ga soseda in z njim šiba res vsepovsod. Je pa res kar si rekla glede velikosti in teže. Gospod mi ga je zložil in nama gre komaj v avto; je potrebno sneti 2 kolesa. Res ne vem kaj narest... večinoma ga bom imela itak za sprehode tukaj okoli in ga ne mislim prevažat vsak dan v avtu; tako da mogoče za tistih parkrat na mesec bi še potrpela....pa še živimo v hiši, tako da ga ne rabim nosit po stopnicah v stanovanje ipd. Sem pa tudi jaz gledala še Maxi Cosi mura 3, ampak mi kar ne potegne...morala bi ga še sprobat v Baby centru. Mogoče veš koliko stane cel komplet (voziček, košara, torba, lupinica)? Ker PP GT3 se mi še vseeno zdi kar ugoden glede na to, da dobiš res vse zraven za cca 800 eur. Zanimala sem se še za JOOLZ, ampak ta cena pa definitivno odpade + sprednja kolesa so majhna in se mi zdi preveč mestni voziček... Je šla katera gledat za Baby boom? Je tudi trikolesnik in se dobi za cca 400 eur celoten komplet. Ne vem pa kako je s kvaliteto.. se mi pa zdi, da je manjši za zložit in gre v praktično vsak avto.
Ufff sem se razpisala. No če ima katera mnenje, naj prosim deli user posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.4.2014 18:23:01   
kanej
Sončica14 vse te vozičke sem si pogledala user posted image Baby booma je lani kupila kolegica in se mi zdi, da je kvaliteta primerna ceni - vsaj moje mnenje. GT3 dobiš v Italiji cel komplet za 719 € (če se ne motim) + pošljejo v SLO za 39 € poštnine, neka trgovina pred Udinam. Maxi Cosi mura 3 se pa ful ful lepše vozi in je lepše vodljiv. Oba sem sprobala v Baby Centru. Vizualno pa res ni najlepši pa tudi ne najcenejši. Mislim, da pride vse skupaj okoli 900 €.

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.4.2014 18:56:14   
luska
Ojla punce, ste se pa končno malo razpisaleuser posted image user posted image user posted image

Lulanje...groza!! Še vedno grem vsaj dvakrat na noč, pa v prvi nosečnosti nikoli nisem imela takega problema. Ampak zanimivo mi je pa to, da čez dan pa lahko zadržim vodo kot kamela.

Otrdevanje trebuha...mi ni ne v prvo in tudi zdaj mi ne. Me pa na trenutke, ko zakašljam tako močno špikne na levi ali pa na desni strani trebuha, da ostanem kar brez sape. Mi je ginekologinja rekla, da naj bi to ponavadi nakazovalo na spremembe na materničnem vratu, ampak da je zame to še prekmalu. A so ga kateri od vas na morfologiji gledali, oziroma ali ima tudi katera problem s špikanjem?.

Vozički...imava Mutsija 4riderja in sva ful zadovoljna. Sicer zavzame prostora za cel prtljažnik, ampak me ne moti toliko. Problem je le, ko gremo na dopustuser posted image

Sitka mala...lepo da si nazajuser posted image , te kar dolgo ni bilo.

Napoli a to glede zavarovanja še kar velja, pa še tudi zdaj, ko so Hrvati v EU? Mi bomo šli vseeno še kasneje na morje, ker imamo prikolico pri Puli, zadnji mesec se bomo pa zadrževali v Sloveniji. Sicer pa Izola ni tako daleč od Hrvaške. A kaj veš, če se da dokupit kakšno tako zavarovanje?

Našo punčko je po rojstvu fotografirala Petra Nuzdorfer (Mali čudež narave) in so fotke res fenomenalne. Smo pa to dobili za darilo, ker je cena nenormalno visoka, mislim da je zdaj celo 180 evrov. Pa še ful me moti to, da hoče imeti soglasje za objavo fotk na netuuser posted image , jaz pa tega full ne podpiram in nimam ne fbja in podobnih zadev.

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
5.4.2014 12:20:36   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
piianoora, Postojna, user posted image
zojajoz, user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image
janci83, 2.user posted image , 1user posted image , Nova Gorica, user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image
frkica, 1.user posted image , user posted image
doly19, 29 let, 1.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image
sspela27, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image
mojcholinka, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
malapupa, 1.user posted image , user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
napoli, 37 let, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image
anabananana, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Beebii, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

22.8.
anak, user posted image
lili25, user posted image
bina, 2user posted image , user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Beky07, 1.user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image
kimi30, 1.user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 70

PRIČAKUJEMO:

9user posted image

5user posted image

57user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image
Anya_user posted image
jaz5user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
5.4.2014 12:25:47   
zari

user posted image

PREGLEDI
8.4. lila25
18.4. Kanej

MORFOLOGIJA
7.4. Sončica14
11.4. Beebii
15.4. zari

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.4.2014 19:16:41   
zari
Lep pozdrav sonosečkeuser posted image in dobrodošle noveuser posted image .
Nas je že res kar precej, samo škoda ker nismo tukaj bolj aktivne.

vozički no mi imamo doma Maxi Cosi mura 4 in sem z njim zelo zadovoljna, res zelo lepo vodljiv, tud v trgovini greš z njim kot za šalo mimo stalaž, in primeren je za vsak teren, imeli smo pa samo športni del in imamo namen sedaj dokupit lupinico in košaro, morem pa povedat da se naša 3,5 let stara frajla še sedaj malo za šalo zbaše vanj, da jo malo popeljem po parceli in ji je še čist kamot, s tem da je kar velika puncauser posted image . Sva pa takrat imela namen vzet PP GT3, ampak je res velik voziček in ga nisva spravla v takratni prtljažnik, motilo me je tudi to ker ne moreš še malega otroka obrnit proti sebi.

trebušček je kar velik, se mi zdi da sem imela prvič takšnega, tam nekje v 7 mesecu, tud gibi se čist drugače čutijo kot prvič, velik bolj intenzivno, po mojem je to čist odvisno od položaja posteljice.

kg se kar kopičijo, «GROZA»user posted image ampak vse za zdravega otročka, bi kar skoz nekaj jedla, no hvala bogu da mi ful paše zdrava prehrana ampak prevečuser posted image .

spanje no jaz hodim ponoči do trikrat lulat, potem pa zelo težko zaspim, včasih tud par ur ne spim oz. mal dremljem in potem ponovno lulanje.

glukozni test kako to zgleda, imam namen it sama, ampak me je prijateljica prestrašla da je njej bilo zelo slabo in naj nekoga vzamem zraven, bi bila vesela kakšne informacije, grem pa v pon. in bom iztočasno dala kri za testiranje za borelijo za vsak slučaj upam da bo negativen in tudi da bo sadkor v majah normala, prvič mi je bilo pitje glukoze prizanešeno.

otrdevanje trebuščka če mi otrdi vzamem magnesol šumečo tableto in je bolje, vendar še zaenkrat ni neke sile.

Lepo božajte trebuškeuser posted image user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
9.4.2014 11:59:19   
sitka mala
Hej, za mano je morfologija. Naj bi bilo vse v redu, samo zdravnica ni mogla videt iztopišča srčnih žil, tako da grem naslednji teden še v porodnišnico, ker naj bi tam imeli boljši UZ. No, in od pregleda me tako grozno boli glava, da se mi bo zmešalo (vzela zvečer lekadol, spala nič), vzela danes še enega. Dragi pravi, da je to zaradi živcev.. user posted image A ima še katera izkušnje z drugo (če lahko tako rečem) morfologijo?

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
9.4.2014 13:07:31   
Sončica14
Živjo,

tudi za mano sta že 2 morfologiji. Ena pri moji ginekologinji in ena na mojo željo samoplačniško v Dravljah. Z obema sem zadovoljna; imajo pa v Dravljah res neprimerljivo boljši UZ, tako da je pregledano res vse. Poleg tega mi moja ginekologinja ni mogla povedat spola, ker je imela user posted image skupaj nogice, tako da sem še bolj zadovoljna, da sem šla še samoplačniško, ker so potrdili, da čakava punčico user posted image Drugače je vse ok, edino kar so mi v Dravljah rekli,da ima obseg glavice malo manjši, tako da bi lahko imela PDP kakšen dan kasneje; ampak tega ne prestavljajo, če ni odstopanje za več kot 8 dni. Moja ginekologinja pa ni nič komentirala....

Sitka mala sem prepričana, da bo vse ok; tudi pri meni je veliko stvari ful dolgo gledala (obraz; želela je videti ustnice; ne vem zakaj...; spol ni videla...), tako da me je kar skrbelo..verjetno tvoj G nima najboljšega Uzja, tako da bo boljše, če greš še drugam. Jaz bi se definitivno še enkrat odločila za samoplačniško varianto, ker me je res pomirilo+izvedela sem spol, ker ga drugače ne bi še vsaj 1 mesec...odtehta ta denar.

Vprašanje: mogoče katera ve, kaj je fora kje leži posteljica? Moja G mi je napisala zadaj, G na drugi morfologiji pa spredaj. Zanimivo ane? Zdej pa ugibaj, kdo ima prav.. Sej verjetno to ni toliko pomembno pa vseeno...

In še nekaj: je možno, da me katera doda v fb skupino...so tam verjetno bolj dejavne, tukaj je kar dolgčas user posted image

Uživajte!

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
9.4.2014 14:32:20   
malapupa
hej hej!

Jaz še pa kr čakam mojo morfologijo... komaj 22.4. no pa saj bo hitro minlo :) glede posteljica pa sem jaz tudi že vprašala gin. ker mi je na nuhalni rekla da jo mam spredaj pol pa sem šla še privat na nuhalno pa je rekel da imam zadaj... Baje nima veze kje je samo da ni nizkoležeča (da ne zapira materničnega vratu), imajo pa različne izraze eni rečejo spredaj če je pri križu, eni pa ravno obratno :) zaj pa se znajdi :D

Sončica14 čestitke za punčko, za FB skupino pošlji privat sporočilo osebi pajkec123 prilimaj link od tvojega FBja :)

Sitka mala na naslednji morfologiji bos videla da bo vse ok, pa še enkrat boš lahko svojga sončka gledala :)

lepo bodite!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1071
9.4.2014 14:33:03   
keksy
Sončica 14 meni je rekla da ma vezo kje leži posteljica samo to da če jo imaš spredaj težje čutiš gibe, oz. v mojem primeru jih še zmeraj ne, čeprav po njeno bi jih že morala.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
9.4.2014 19:37:06   
napoli
luska... žal se zavarovanja ne da dokupit...ne po tridesetem tednu:( Mislim pa da Pula še vseeno ni predaleč, da se lahko hitro vrneš...Mi smo imeli v mislih dalmatinski otok, kar je že bolj komplicirano in sva zdaj vse skupaj prestavila na prvi teden junija...Plavali bomo vseeno!!!

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
10.4.2014 9:15:43   
KajaNagaja
Če katero zanima, prodam nosečniška oblačila...

http://www.mojalbum.com/kaja88/nosecniska-oblacila

Lp user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.4.2014 13:11:59   
Sončica14
Hej,

ali še katera občasno začuti brce zelo nizko? Danes se mi je prvič naredilo, da sem se usedla po turško in sem jih začutila čisto spodaj; kot bi me brcala skoraj v nožnico...čudnouser posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?