|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
17.3.2014 9:56:58   
Megy99
jaz5 iskreno sožaljeuser posted image user posted image

puncka, glede posteljice pa je tako dobila sem jo približno v enem tednu ampak je še nisva sestavila :) Upam, da jo čimprej ker tudi mene zanima kako bo. Sem pa u btcju hala a spodaj videla čisto enako in mi je že tam v uč padla (seveda tudi do 3x dražja.)

Ena je spraševala za posteljine. Mislim, da jih imajo, na ebayu pa sploh ogromno. Jih prodaja pa tudi ena preko fbja (iste kot te tukaj, verjetno jih uvaža ali karkoli) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=192988494195803&set=a.192988414195811.1073741844.100004539607181&type=3&theater

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
17.3.2014 15:02:26   
keksy
Evo danes bila na odstranjevanju bradavic.Ni bilo prijetno, pa še vse skupaj niso nič mogli narest prav dosti, ker jih je preveč notri in bi mi morali dati splošno anastezijouser posted image . Tako da imam čez en mesec kontrolo, med tem časom jo z nečim spiram, če pa ne bodo izginile bo pa treba na operacijo, kar pa vrjetno ni dobro za ploduser posted image

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
17.3.2014 16:04:11   
zari
keksy me veseli da je to za tabo, mi je grozno hudo ker ti niso v bistvu skoraj nič pomagali, ker verjamem da je moralo bit grozno neprijetno, resnično upam da bo tekočina pomagala ali pa vsaj omilila zadevo, da boš odšla na poseg po poroduuser posted image user posted image user posted image .

No pri nas se tebušček že oreng poznauser posted image , se mi je pa v prvo začel malo bočit komaj v petem mesecu.

kilogrami so se tud pri meni začeli z rekordno hitrostjo kopičiti zadne tedneuser posted image , sem pa šla dol do prvega pregleda 3kg in nato 2kg, ampak imam sedaj res apetit bi kar nekaj mlelauser posted image , prej sem se pa hecala da bi bila nosečnost res dobra dijeta , ker mi sploh nič ni pasalo.

No mi bomo imali tudi staro posteljico oz. sobico od lip Poljčane in voziček, upam pa da si bom lahko zopet sposodila košaro mi je bila v prvo tako luštna, mi je pa za par mesecev ni za kupovat, bo pa potrebno kupit košaro za voziček in jajčko in še nekaj stvari, no ja še je ogromno časa, se mi zdi da bom mogoče malo zadihala komaj po morfologiji.

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
17.3.2014 17:31:20   
biina
Pozdravljene.
Tudi jaz se pridružujem klubu avgustovk :)
Rok imam 22.8.2014, pričakujemo pa tretjega otročiča :)
Lep dan

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.3.2014 22:28:43   
kanej
Megy99 poročaj kakšna je kvaliteta posteljice ko sestavita, ker je ponudba res zanimiva :) mi je že kar malo žal, da sem se zaletela v en posteljni kompletek, ki je bil kak mesec nazaj v Šparu v akciji za 50 € user posted image . Si kaj pogledala kakšna je kvaliteta jogija (saj je zraven če prav razumem?), sama sem namreč gledala Dormeovega, vendar je kar malo drag.

(odgovor članu biina)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.3.2014 13:30:22   
napoli
Pozdravljene nosečke...

Jaz5...user posted image v mislih s tabo in naj bolečina ne bo več tako močna...naslednjič bo vse drugače le verjemi....

Mi smo dobili prve rezultate z amnio in za enkrat je vse BP ( hitri test )....pa zraven še rezultatek XX tako da sem zdaj lahko šla v izdelavo punčkastih ruticuser posted image ...hm...kako pa fotko pripnem sploh?!user posted image

Midva tudi razmišljava o nabavi posteljice in omare v Ikei. In sicer posteljice ki ima spodaj še dva predala. Za enkrat bomo vsi skupaj v malo večji splnici, kasneje pa mala dobi svojo sobico...user posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.3.2014 13:31:45   
napoli
Skoraj pozabila... Vsem en lep smehljajuser posted image na prvi pomladni dan!!!user posted image

(odgovor članu napoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
21.3.2014 14:27:36   
Beebiii
Pozdravljenee user posted image
Tudi jaz sem srečna nosećka ki ima rok avgusta...=) Kako sem veselaaaa=))))

Jaz5 tebi pa iskreno sožalje user posted image ...Drži se! Tudi jaz sem dala nekaj podobnega skozi septemrba lani :(

Lep dan vsem

(odgovor članu napoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.3.2014 15:55:01   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
piianoora, Postojna, user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image
janci83, 2.user posted image , 1user posted image , Nova Gorica, user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image
frkica, 1.user posted image , user posted image
doly19, 29 let, 1.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image
mojcholinka, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
malapupa, 1.user posted image , user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
napoli, 37 let, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image
anabananana, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

22.8.
anak, user posted image
lili25, user posted image
bina, 2user posted image , user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image
kimi30, 1.user posted image , user posted image
Beebii, user posted image

SKUPAJ NAS JE: 67

PRIČAKUJEMO

9user posted image

5user posted image

54user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image
Anya_user posted image
jaz5user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.3.2014 16:00:17   
zari

user posted image

PREGLEDI
2.4. Irena000
2.4. janci83
4.4. smartika
8.4. lila25

MORFOLOGIJA
24.3. kanej
26.3. doly19
7.4. Sončica14
15.4. zari

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.3.2014 16:34:01   
Beebiii
Da se dopolnim :-) rok imam 21.8, spola pa se nevem.. Kot sem že napisala sem imela septembra splav v 22 tednu nosecnosti,zato drzite pesti da bo vse ok! 11.4 imam morfologijo pri svoji ginekologinji in potem isti dan še pri dr. Pušenjaku.. Imam pa tudi 4letnega fantka;-)

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.3.2014 16:49:22   
zari
Beebii seveda držim pesti zate in za vse ostale in seveda zame in navijam da vse priguramo do koncauser posted image user posted image user posted image .
Če ni preveč osebno, kaj je bilo pa narobe?

(odgovor članu Beebiii)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
22.3.2014 19:20:13   
zojajoz
tudi jaz se vam pridužujem..
sem tudi že kar obilna user posted image user posted image , rok imam pa 1.8-kar ekstremno komaj čakam =)

lep pozdravček vsem!! ;)

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
23.3.2014 16:21:16   
luska
Ojla punce kako? Mene tale deževna nedelja, kar malo uspava, imam pa toliko dela za službo, da se na žalost ne morem zvaliti na kavčuser posted image Ta teden sem imela pregled pri pulmologinji in mi je zopet svetovala, da naj grem že kar na bolniško, saj se kljub zdravilom moja astma ne izboljšuje. Tako da bom verjetno delala le še v aprilu, potem pa en mesec bolniške, potem pa se mi začne že dopust, ki ga moram pokoristiti. Kako čas leti...sploh ne morem verjeti.
Včeraj sem pa tudi jaz začutila brcike...sej bila tako veselauser posted image
Ta teden imam tudi pregled, naslednjič bo pa že morfologija.
Lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu zojajoz)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
23.3.2014 19:44:59   
keksy
Oh tale dež res ni finuser posted image , ampak smo ga preživel bolj v izi v družinskem kroguuser posted image .včeraj sva si na neki spletni strani sposodila angel sounds in danes poslušala srček tamale.Čez en teden imamo pa morfologijouser posted image . Upam da kmalu začne brcati, ker me bo drugače počasi prijela panika, glede na to da mi je ginekologinja rekla da more začeti brcati do 22tedna,torej ima samo še kake 2 tedna časa. Mi pa trebuh vsake toliko malo otrdi,sem brala da so to neke vrste lažni popadkiuser posted image .No ja luska si boš vsaj malo lahko odpočilauser posted image . Beebiii držimo pesti, saj bo vse ok tokratuser posted image

< Sporočilo je popravil keksy -- 23.3.2014 19:46:21 >

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
24.3.2014 8:17:02   
nezzek

IZVIRNO SPOROČILO: keksy

Čez en teden imamo pa morfologijouser posted image . Upam da kmalu začne brcati, ker me bo drugače počasi prijela panika, glede na to da mi je ginekologinja rekla da more začeti brcati do 22tedna,torej ima samo še kake 2 tedna časa.

Mah, se mi zdi, da preveč strašijo s tem brcanjem pred 20t. Tale izjava tvoje G takole "na suho" (brez pregleda) tako zgodaj se mi zdi pretirana. Tudi jaz nisem čutila brcanja oz. se mi je tako vsaj zdelo do 24.12., ko sem bila v 21/22 tednu. Tisti dan sem prišla na pregled in to omenila sestri, ki je rekla: "A še ne? Ja to je pa res čudno.." user posted image Sem potem vsa zelena pomoje stopila v ambulanto in omenila G (Tatalović), ki je itak mirno, kot vedno, rekel, "saj bomo videli zdajle" (sem imela seveda morfologijo na tisti dan). Je pa takoj poiskal srček in si ga ogledal user posted image in rekel, da je OK, da imam veliko plodovnice in ima mali dovolj prostora in so zato gibi očitno prenežni. No, še isti večer, na predbožični večer, sem začutila prve brce. user posted image Potem se mi je tudi zdelo, da sem zagotovo čutila brco že prej, ampak sem jo zamenjala za pač del prebave, tako nežne znajo biti, da jim sploh ne namenjaš pozornosti. Še vedno evo v 35 tednu znam čutiti podobno. Zato pa pravijo, da prvorodke čutijo "kasneje", pač dojamemo kasneje. user posted image

Kolegico je začel brcati še pozneje zaradi specifične lege posteljice (s katero spet ni bilo prav nič narobe), moja tašča je pa svojega prvega čutila šele proti koncu.

Saj bi ti rekla, da ne panikari, pa se je tudi meni v preteklih tednih zgodilo, da je kakšen dan bolj prespal in mi ni bilo prijetno, ker ni bilo brc čez dan. user posted image Tako da itak vem, da se boš vsaj malo sekirala do pregleda, ampak upam, da sem te vsaj malo pomirila. user posted image Srečno!!

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
24.3.2014 8:52:13   
keksy
nezzek hvala user posted image si me pomirila jauser posted image

(odgovor članu nezzek)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
24.3.2014 9:42:38   
sspela27
Pozdravljene,

Tudi jaz se pridružujem klubu avgustovk 2014 :)
Rok imam 12.8.2014:)

Lep dan

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
24.3.2014 11:09:17   
Beebiii
Hvala user posted image in seveda tudi jaz držim pesti za vse vaaas user posted image user posted image

Zari, šlo naj bi za vnetje in še kar nevem za kakšno :(
Bo sedaj vse ok, ker naju čuva angelček...

Tudi jaz že nestrpno čakam morfologijo....=)

Imate tudi ve še vedno kakšne slaboti ( bruhanje...)?

Lep čeprav deževen dan vam želim user posted image

(odgovor članu sspela27)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
24.3.2014 20:53:33   
kanej
Danes sem ravno na polovici imela pa sem tudi morfologijo user posted image Menda je še vedno user posted image , se pa v 30. tednu še 1x pogleda če je to to. Zaenkrat vse ok, edino nekaj več bakterij imam v urinu in morajo narest naslednjič še dodatne teste in če ne bo ok menda dobim neke antibiotike. Je imela mogoče katera izkušnje s tem, ve za kaj se gre in če je zaradi česarkoli nevarno? Zdaj imam pa 14.4 test z glukozo, 18.4 pa pregled pri moji G. Se pa danes ni najbolje vidlo obrazka, ker se menda mažem s premastno kremo in imam navodila za naslednjič, da se 2 dni pred pregledom ne smem nič mazat user posted image

Je katera že bila v nakupovanju za svoje user posted image ? Meni se zdi še vedno hecno, ko hodim mimo otroških oddelkov in kar ni da bi karkoli kupila user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Beebiii)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.3.2014 8:40:18   
malapupa
Pozdravljene!
Da se še jaz malo spet oglasim. V četrtek 27. imam pregled pri g. ponovno upam da mi bo naredila UZ, da končno vidimo če bo fantek ali punčka. je pa to 1 dan pred dopolnjenim 20t in ne vem če mi bo delala morfologijo ali ne, ker nazadnje ni nič omenila... Kličem jo že cel prejsnji teden, vceraj in danes in nikakor nobenega ne dobim na telefon.
A katera od vas že masira presredek? kdaj se vam zid da je najprimerneje začeti?

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.3.2014 20:51:21   
napoli
Živjo vsem!

Nekaj o masaži presredka sem odkrila tukaj: http://www.ringaraja.net/clanek/priprava-presredka-na-porod_558.html
Hvala malipupi, da nas je spomnila nanj...

Jaz sicer vsako jutro telovadim in vozim sobno kolo, a na tale presredek bi sigurno pozabilauser posted image

Drugače se odlično počutim in z veseljem čakam na morfologijo 3. aprila....Z ginekologom sva že prejšnji teden vse pregledala in je bilo prav zanimivo opazovati kako pije, sedi, kolca...na koncu je še fino češpljico pokazala in naju nasmejala..Dobro, da nimam uz-ja doma, ker bi jo prav gotovo ves čas samo gledala in gledala...user posted image

Imam pa tudi jaz vprašanje: Ali boste teblete femibion oz. elevit...jedle skozi vso nosečnost?

Pozdravček vsem s trebuščki!

(odgovor članu malapupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.3.2014 8:10:30   
Sončica14
Hej punce!

napoli Elevit še vedno jemljem. Tablet imam še za cca 3 tedne, potem mi jih zmanjka, tako da bom prekinila z jemanjem. Sem pa nazadnje vprašala ginekologinjo, do kdaj je priporočljivo jemati in je rekla, da je nujno do nekje 12. tedna, potem pa nima smisla več. Sicer ne škodi nič, ker imajo veliko vitaminov/mineralov, če pa nehaš, pa tut ni panike. Jaz bom nehala...itak jem vso hrano, mi je pa po pravici povedano že kar malo škoda denarja za te tablete..jih jemljem že od avgusta 2013, tako da sem kupila že kar nekaj škatel user posted image

Imam vprašanje za vse tiste, ki ste se že v prejšnjih nosečnostih ukvarjale s papirji za CSD. Glede očetovskega dopusta mi ni jasno...gledam obrazec in piše, da moraš označiti kdaj bo koristil dopust (dneve), ime otroka itd. Kako pa to veš že vnaprej? Vlogo pa moraš oddati 60 dni pred pdpjem oziroma 30 dni pred nastopom dopusta... Če ima katera uporabne info glede teh vlog in obrazcev, naj prosim pove. Itak bom šla na CSD povprašat glede vsega, ker pol obrazcev sploh ne znam izpolniti user posted image Imamo pa še nekaj časa user posted image

Aja pa še vesela novica: brcike čutim že par dni user posted image user posted image user posted image Najbolj ko se uležem zjutraj ali pa zvečer; med gibanjem oziroma tekom dneva pa še ne ... Je pa super občutek, včeraj jih je pa prvič začutil še mož user posted image Čist sem vesela.

Prve morfologije že potekajo...super, komaj čakam svojo..še slabih 14 dni user posted image

< Sporočilo je popravil Sončica14 -- 26.3.2014 8:12:01 >

(odgovor članu napoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.3.2014 15:04:13   
doly19
Ojla punce!

No pa je morfologija za mano. Sem zadovoljna, da si je moja gin kar vzela čas in nama vse lepo povedala (je šel tudi dragi zraven), tako da ne čutim nobene potrebe po še dodatni morfologiji. Še dobro da je kanej se mi zdi, zgoraj napisala glede mazanja pred UZ, tako da sem se držala tega in potem se je vse ful lepo videlo, tud obrazek :)
Videti je vse v redu, plod je težek 450 g, kar se meni zdi kar veliko, pa je rekla gin da je normalno. Za spol pa nisva vprašala.
Čez 4 tedne imam zopet pregled, še prej pa OOGT glukozni test.

Kar se tiče nakupovanja- kupila sem 3 bodije (bolj zarad moje sitnosti) drugače pa nič. Sem rekla da po morfologiji kaj več, zdej pa že pravim da po naslednjemu pregledu user posted image
Mah ne vem, se mi zdi tko zgodi še nakupovat, sploh se mi še trebuh nič ne opazi, tak da mi je kr mal čudno da bi na veliko lavfala okol in kaj kupovala. No ja namen imam vsekakor večje nakupe spravit skoz tja do konca maja, potem ne bo časa zadnja dva meseca, da bi hodila še po trgovinah, bo preveč drugega dela...

Mene zanima glede FB skupine čist tko mal mimo- a se potem na mojem zidu kaj vidi, oz če se mojim prijateljem potem izpisujejo kjerkoli aktivnost v tej skupini (kar napišem, lajkam itd.)??

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.3.2014 15:08:53   
TaraN
Drage nosečke,

sem mamica dveh fantkov (tudi lanska avgustovka:)), drugače pa specializirana za Čustveno pripravo na porod in bi želela povabiti vse k pridružitvi skupini za pripravo: https://www.facebook.com/events/261112060725213/

Res je, da se na porodno bolečino ne moremo pripravljati vnaprej, lahko pa se pripravimo na to, kako jo bomo doživeli, kako jo bomo preusmerjali, se soočali s svojimi čustvi ... in na tak način posredno vplivali tudi na doživeto bolečino.

Pozdravček in čudovito nosečnost želim vsem mamicam! <3
Tara

(odgovor članu doly19)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?