|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
11.4.2014 14:03:47   
malapupa
moj otrok je skozi čisto nizko sem že v 23 tednu in je še vedno tik pri sramni kosti, mi ful dol tišči, brca in boksa pa včasih direkt v sramno kost...mam 22.4. morfologijo pa bomo videli kaj bo gin. rekla.. Upam da je to ok da je tak spodaj :)

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.4.2014 19:48:27   
sitka mala
Hej ja tudi pri meni se mi zdi, da je izredno nizko, brca čisto spodaj in mi pritiska na mehur. Ma mi na morfologiji gin ni nič rekla, da bi bilo karkoli narobe.

(odgovor članu malapupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.4.2014 20:15:31   
Sončica14
Ja res zanimivo...do danes sem brce občutila le v trebuh v bližini popka, malo pod njim. Danes pa prav čudno, kot da bi me brcal v spodnji del...nožnico..sploh ne znam pojasniti; je pa prav neprijeten občutek. Mogoče mi brcne tudi v mehur, ker se mi zdi, da me skos neki lulat tišči... jao te bebice kaj nam delajo user posted image upam, da nima veze z materničnim vratom... tudi meni ginekologinja ni nič omenila, pa sem imela morfologijo v ponedeljek; naslednji pregled pa šele v začetku maja user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.4.2014 14:49:45   
luska
Ojla punce!
Danes začenjam 22 teden in mi je ful zanimivo, ker otroček že ful brca. Se mi zdi, da so se v prvi nosečnosti nosečnosti kasneje začele tako intenzivne brcike, ali pa sem samo že pozabila kako je bilouser posted image
Drugače sem bila pa zjutraj štorasta kot strela in sem se full v trebuh udarila in seveda že cel dopoldne hočem paniko zganjat. Še dobro, da je Pušenjak že stokrat odgovarjal na podobna vprašanja, da sem si vse prebrala in da imam doma mojega dragega, ki brzda moje živceuser posted image

Sončica....pri komu si pa bila v Dravljah na morfologiji. Jaz se tudi vedmo bolj nagibam, da bi šla še k Pušenjaku, ampaj je pregled 70 evrov, kar je pa precej ogromno denarja. Bi šla pa rada, da še on temeljito vse pregleda in da moja hčerkica spet vidi našega dojenčija...pa seveda tudi jaz, ker tam imajo pa res noro dober zaslon, na katerem lahko ves čas opazuješ svoje detece.
Koliko časa je pa trajal pregled?

Napoli...jaz se tudi ne bom dala glede morjauser posted image . Sva rekla, da do enga meseca pred rokom bomo lepo uživali na morju, potem bomo pa lepo v Sloveniji.

Lepo bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.4.2014 12:46:53   
Sončica14
Luska bila sem pri Pušenjaku. Stane 70 eur brez posnetka; mi ni žal denarja. Posnetka nisva vzela, pa nama je vseeno natisnil 3 slikce. Morfologija je trajala ene 15 min. Je pregledal vse; edino kar me je malo prestrašil, je bilo zaradi obsega glavice, ki naj bi bil za 1 teden manjši. Moja ginekologinja mi pa en dan prej ni nič komentirala, tako da mi je bilo malo čudno... Povedal je tudi spol in vse...vidi se fajn, sploh ko preklopi na 3d, drugače pa itak meri stvari, tako da ne moreš kej dost razločit kaj je kaj user posted image Jaz vem, da ne bi bila mirna, če ne bi šla še k njemu...je pa res drago. Če se odločiš, hitro pokliči, mogoče ima jutri še kaj frej... Jaz vem, da sem klicala 3 tedne prej. Je imela še katera kakšno mero malo manjšo od "povprečja"?

lp

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.4.2014 14:25:02   
sitka mala
Hejla punce!!

Ja jaz grem na drugo morfologijo kar na napotnico, v ljubljansko porodnišnico, kjer tudi dela Pušenjak (mogoče bo pa ravno on). Grozno me matra to, da se srčnih žil ne vidi user posted image . Sicer otroček brca kot nor, ampak ... user posted image
Drugače pa sem šla danes do Lidla pogledat, ker imajo neke stvari za nosečke, in sem si kupila vse razen hlač. In moram rečt, da sem zelo zadovoljna z topom in oblekico, pajkice so pa kr neki, so boljše iz CA. Pa izbira barv je user posted image , ampak za tako ceno pač potrpim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.4.2014 15:28:08   
TAS MS
Pozdravljene po dolgem časuuuuu!
Da vam še jaz povem mojo štorijo kar se tiče morfologije! Naročena sem bila 28.3. z težkim pričakovanjem sem dočakala ta dan in kaj....moj G. ni na UZ videl NIČ,no razen eno živahno dete,ki ni bilo niti sekunde primiru,ker je aparat še iz časov Marije Terezijeuser posted image me napotil v porodnišnico,kar je seveda razumljivo!! Tam pa sem naletela na eno zeloooo prijazno DR., ki pri prazni čakalnici in v dopoldankem času ni imela časa,ker je na polno zasedena....tale dama ima srečo, da ne vem kdo je!!Tako sem dobila datum 18.4. kar se mi je zdelo neskončno dolgo. Kakor se poznam,bi se mi v tem času dobesedno spipalo od skrbi,tako da sem se vsedla v avto,z mano je bila moja moralna podpora Sitka mala in sva se odpeljale v Dravlje,tam mi je dr Reš-eva naredila temeljit UZ, ki je kar trajal dobre pol ure. Pregledala je vse in vse je OK. Uf,blo je zelooo napeto user posted image tako, da bom zdaj izkoristila tudi napotnico in šla še na en UZ. Potem grem pa še enkrat v Dravlje na 4D v 28 tednu!

Kar se pa brcik tiče,ajej kaj naj vam rečem brca v mehur,pa tam "zdraven"user posted image včasih imam občutek da mi bo ven pogledala,da ne govorim kako se mi lepo upira v rebra,če nisem v pravem položaju,zvečer ima očitno zumbo v trebuhu1user posted image user posted image , tudi izbokline se lepo vidjo,pa nisem pri "tasuhih" ,kakšen dan je pa pridna! Imam pa posteljico odspredaj,se pravi na trebuhu in user posted image obrnjena je že z glavico dol....no,nazadnje je bila,vprašanje kako je zdaj!?user posted image Je pa res,da me je začela bolet medenica in kolki....menda je to normalno,ker rastemo??!!user posted image
V Glavnem drage moje,uživajte v boksanju in žgačkanju....,

Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.4.2014 20:23:22   
luska
Joj mene tako mika, da bi šla še k Pušenjaku na dodatno morfologijo. Ampak 70 evrov za 15 minut...to je 4 evre na minutouser posted image Ampak je vseeno vredno, da lahko mirno spiš.

Sončica, če bom šla, grem šele naslednjo soboto. Imam morfologijo v torek pri svoji G. pa bom videla, koliko si bo vzela časa, potem se bom pa odločila. Ko sem pa klicala za naročit za k Pušenjaku, mi je pa rekla, da v soboto ziher ne bo imel vseh polnih terminov, tako da se mi ne mudi z naročanjem.

Brcike pa tudi jaz čutim precej nizko in predvsem ponoči. Upam, da bo naše detece še spremenilo ritem spanja do avgustauser posted image

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.4.2014 20:30:59   
luska
TAS MS kaj pa pregledajo na 4D pregledu?

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
15.4.2014 20:58:04   
keksy
Jaz sem tudi šla v Lidl pogledat, dejansko sem razočarana, ker očitno če si noseč pomeni da lahko nosiš samo grde, široke stvari.Tiste hlače ki naj bi bile kot ena trenirka so res grde, da o oblekci ne govorim, ki je zgledala kot šotor, tunike so bile pa že use bolj kot ne pobrane, samo še bele in črtaste so bile. edino kar mi je blo ok so bli modrčki za dojenje.

Drugače pa jutri naj bi bila spet naročena na pregled za bradavice, pa sem šele sedaj ugotovila da piše datum 16.5 in ne 16.4 kot bi moglo, pa zdej nevem ali so se zmotli ali so enostavno ignorirali tisti en mesec po posegu..jih moram zjutraj predno grem poklicat, upam da se bo sploh kdo javil..

Tamala še vedno nič ne brca, tko da čakam kaj mi bo spet "pametnega" povedala 25. na pregledu.

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.4.2014 10:52:39   
janci83
LEP POZDRAV PO DOLGEM ČASUuser posted image
Ste se res lepo razpisale....user posted image

Mi smo dopolnili 24. tednov, naslednji pregled imam pa 23.04. user posted image

Naša user posted image je živahna in pridno brca, res pa je da večinoma v spodnji del trebuha- pod popkom in se tudi jaz sprašujem, kdaj bo kaj višjeuser posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.4.2014 14:13:52   
luska
Tudi jaz v Lidlu nisrm nič našla, pa sem bila tam že v ponedeljek. Vse mi je bilo totalno preširoko in je kar viselo z mene. Rabim pa nujno nekaj majčk. Malo sem že gledala na Nextu za tope, drugače bom šla pa v HM in bom kupila večjo številko njihovih oprijetih majčk oziroma topov pa bo. Pa še daleč najcenejša varijanta bo, ker je cena cca 6,7 evrov.

Keksy v katerem tednu pa si?

(odgovor članu janci83)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.4.2014 19:59:50   
keksy
Luska v 23. tednuuser posted image . Sem bila ravno včeraj v H&Mju in mi je fajn ker je še vedno poceni pa imajo dosti majčk oz. tunik mal daljših,kot so navadne in jih komot uporabiš v nosečnosti, sem si 2 kupila za začetekuser posted image

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
17.4.2014 9:21:02   
janci83
A ima kjera idejo kaj oblečt za obhajilo od nečaka maja meseca, jaz neč ne dobimuser posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
17.4.2014 9:32:21   
sitka mala
Jah kaj naj rečem punce? Sem pač že po naravi debelušna, pa še poleti mi ne paše sploh, da me kje kaj veže user posted image . Oblekco sem pa tisto plavo brez rokavov vzela, in na meni čisto kul stoji, čisto nič vrečasto. user posted image

Drugače pa je še ena morfologija za mano, in ja, smo ok. Zdej pa ne vem, a je moja gin narobe zmerila, ali resnično tako hitro rastemo? V dobrem tednu 100g? user posted image

Midva sva se tudi odločila, da greva na dopust malo prej, na začetku junija. Potem bo pa že še kak vikend padu, bomo že zdržali. user posted image

(odgovor članu janci83)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
17.4.2014 10:35:55   
luska
Janci...jaz imam isti problem. Konec junija sem povabljena na prijateljičino poroko in nimam pojma kaj naj oblečem. Vroče bo kot hudič in če bom taka kot v prvi nosečnosti, bom itak širša kot daljša.user posted image Gledala sem malce po ebayu in so cene ugodne za lepe oblekice, samo kaj ko ne veš kaj boš dobil. Poštnina je pa full draga, cca 15 evrov (dražja kot obleka). Majo pa na Stilagu lepe stvari, pa včasih je imel tudi Benetton lepšo robo, ampak na žalost dragouser posted image

Sitka...po mojem ti je G čisto prav izmeril, ker baje zdaj otročki ful pridobivajo na teži, tko da je 100g v enem tednu čist ok, mislim, da lahko še celo več.. Za cote pa imam rada, da imam oprijete, zdaj ko je lušten trebušček. Po porodu sem pa bentila, ker me je vse šponal kot strelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
17.4.2014 19:07:04   
kanej
Za oblekice se vama splača it pogledat tudi v Mothercatre v BTC-ju. Res ni ravno najbolj poceni trgovina, imajo pa par luštnih stvari (za oblekice sicer nisem gledala cen, ker ne pašem ravno vanje), sem pa dala za majčko 35 €, pižame so bile po 50 €, otroške oblekice so kar zasoljene ... Je pa tudi naše dete že izredno aktivno, včasih se zna prav težko narest in pritiska ful na dno trebuha, da se mi zdi da bom kje kej zgubila user posted image Pa hecno mi je ker se včasih res nagužva in se ful vidi izboklino če ležim, res zanimivo user posted image . Sem imela pa v ponedeljek tale test s sladkorjem, pa je vse uredu tko da se sladkarijam ne rabim odpovedat user posted image imam pa že tretjič zapored v urinu povečano število bakterij, tako da zdaj delali še neke dodatne preiskave in jutri zvem kako je bilo. Mogoče katera ve kaj to pomeni? Moja G mi je nazadnje omenjala neke antibiotike?

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
18.4.2014 9:30:44   
napoli
Živjo vsem!

Tele bakterije mam tudi jaz povečane in me je dal ginekolog ponovno na pregled...Razlog naj bi bil da zato ker sem komaj kaj pridelala- zjutraj na tešče ( ob petih zjutraj moram obvezno že lulat) in potem je to čisto malo urina tistega prvega...Praviloma moraš mal odtočit pa potem pociljat če me prav razumešuser posted image .
No....pa čim manj bakterij naslednjič vsem;)

Tudi naša user posted image veselo raste in brca kakšen dan kar skozi ves dan...zdi se mi da ko se umiri mi pa na mehurju sedi...

Punce kakko je kaj z nosečniškimi kopalkami? Samo v H&M?

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
18.4.2014 10:22:41   
janci83
Jaz bom dobila kaj cenejšega, rabim samo enkrat oblečt, ker drugače imam jaz tiste moje rastegljive majce in so superuser posted image

Hlače pa že imam dvojne- pajkice- za nosečnice in bom imela kar ene od tistih, so zelo udobne, mi jih je možek kupiluser posted image

(odgovor članu napoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.4.2014 16:23:31   
tanjaklemen
Ojla!
Tudi jaz se vam pridrzujem.Rok imam 26.8. im to bo ze moj drugi otrocicek.imam pa eno vprasanje glede krcnih zil ki so se mi pojavle na sramnih ustniceh.imam oteceno desno sramno ustnico in mal naprej dol zelo debele krcne zile.zanima me ce se je kateri naredilo kaj takega.hvala za odgovor

(odgovor članu malapupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
23.4.2014 11:06:00   
sunny21
Zivjo noseckeuser posted image
Se vam pridruzujem, rok imam 9.8.,baje bo fant, vidim da prva na ta datum, upam da vseeno ne bo guzve v porodnisnici user posted image . Doma imam ze eno dvoletnico. Moram priznat, da mi ni najlepse bit noseca, fajn so mi samo brcike....ze v prvi sem bila od 6m na bolniski, pa sploh ni nasla vzroka, ker mi je skoz otrok tiscal dol, nisem zmogla skoraj nic hodit, kaj sele kaj drugega, Mv zmerom lepo zaprt....no sedaj sem imela pa iste probleme od 15t naprej pa tocno do 22t, sedaj je minilo kot cudez user posted image ....sumim pa, da mi mehur dela probleme, ceprav grem vedno v laboratorij in nic ne najdejo, pijem ogromno vode, brusnicni sok...je bilo pa enkrat cez vikend kriticno in sem se ze pakirala za rodit v porodnisnico, grozaaaa....za na vrh je na morfologiji nasla odstopanja v mozganih, tako da sem sla se na eno m. v porodnisnico, ko je tam vidla kako solzna in na robu obupa sem prisla tam, me je najprej lepo pomirila, mi sploh razlozila za kaj gre in potem pogledala....ni nasla nic nepravilnega, jaz sem si pa na tistih super zaslonih tudi lepo ogledala otrocka in si oddahnila, se par dni po m. sem izjokavala svojo zalost in koncno lahko recem, da imam normalno nosecnost....trkaaaaammmm.....kg gredo res pocasi gor,sekiranje sumim, ceprav trebuh je pa enkrat vecji kot v prvi nosecnosti in prav ponosno ga kazem v oprijetih majicah...te nosecniske srajcke sovrazim, me naredijo bolj okroglo kot dolgouser posted image . Bodite fajn nosecke, pazite na trebuscke in veliko pocivajte.
Rada bi se pridruzila FB skupini, ce me prosim katera doda

(odgovor članu tanjaklemen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
23.4.2014 15:23:26   
rozy85
Ojla mamice..

Tudi jaz sem v veselem pričakovanju (pa možek tudi :)), PDP imam 27.8., baje bo dečko :) Počutje je ok, razen skrbi zaradi možne ponovitve preeklampsije (pred 10imi leti sem v 33. tednu rodila mrtvorojenega fantka), tako da bi najraje prevrtela čas naprej na avgust, da vidim da bo vse OK :) Morfologijo sem imela včeraj v Lj, sicer pa sem iz Dolenjske. Lep pozdrav vsem mamicam in trebuškom :)

(odgovor članu sunny21)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
23.4.2014 16:49:16   
luska
Tudi jaz sem imela včeraj morfologijo. Vstopim v ambulanto in prva stvar, ki mi jo ginekologinja reče je: Gospa vi pa imate pa res velik trebuh! Kar strmela je vame
user posted image user posted image user posted image Tudi ostali, ki me gledajo me sprašujejo, če bomo imeli dva in da če sem res prepričana, da se mogoče kje še eden ne skriva....Ah te >ginekologi<user posted image
Drugače pa se detece lepo razvija in čakamo še eno punčkouser posted image user posted image user posted image Sem tako veselauser posted image Si je pa ginekologinja vzela kar čas in tudi meni in možu vse lepo razložila, tako da sem bila čist presenečena, ker drugače ni prav zgovorne narave.
Dobila sem tudi napotnico za glukozni test. A ste jo vse dobile? Se mi zdi, da s kilogrami ni prehuda, sem na plus 5. Ampak kaj čmo, če mi pa tako paše jestuser posted image

(odgovor članu rozy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
23.4.2014 18:06:19   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
piianoora, Postojna, user posted image
zojajoz, user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image
janci83, 2.user posted image , 1user posted image , Nova Gorica, user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image
frkica, 1.user posted image , user posted image
doly19, 29 let, 1.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

9.8.
sonny21, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image
sspela27, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image
mojcholinka, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
malapupa, 1.user posted image , user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
napoli, 37 let, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image
anabananana, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Beebii, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

22.8.
anak, user posted image
lili25, user posted image
bina, 2user posted image , user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Beky07, 1.user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

26.8.
tanjaklemen, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

27.8.
rozy85, Dolenjska, user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image
kimi30, 1.user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 73

PRIČAKUJEMO:

10user posted image

7user posted image

57user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image
Anya_user posted image
jaz5user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILAuser posted image user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
23.4.2014 18:32:25   
keksy
No jaz sem pa danes uspela povedati šefoma v službi za nosečnost, oba sta bila ful vesela ampak žalostna ker pač ne bom prov več dolgo tam,šefinja ej imela kar solzne oči user posted image . Začela sem čutiti brce, samo meni osebno ni ravno prav prijeten občutek. user posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?