|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
3.4.2014 9:41:03   
NikaAnna
kar se kremic proti strijam tice, jaz sem si nabavila v dm-ju od Babylove ''Mama'', ampak je na bazi olivnega olja in ker mi vsako jedilno olje trenutno fuuuul smrdi, se nikakor ne morem prisilit, da bi se mazala, tako da tudi jaz rabim en nasvet glede krem, predvsem takih, ki niso na bazi olivnega olja user posted image
druzinske obveznosti? huh, moram rect, da je moj moz kr potrpezljiv.. jaz sicer imam dan ko mi hormoncki delajo sto na uro in bi ful, ampak zaradi obcasnih krvavitev ne smeva..me je kr groza ko pomislim, kako dolgo je ze susa na tem podrocju user posted image user posted image user posted image bomo ze še malo pocakali user posted image

a katera ve, ce lahko na NS gre zraven sestra? (moz je sluzbeno odsoten?

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 3.4.2014 9:42:24 >

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 701
3.4.2014 9:50:10   
Anonimen
http://www.preberite.si/nosecnost-po-tednih-in-kaj-se-dogaja-z-nami/

(odgovor članu NikaAnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
3.4.2014 10:00:16   
kamajuš
Ha, ha, ste že pri zakonskih doložnostih user posted image , kako hitro se tematika spreminja user posted image . Moja izkušnja je, da hormoni v drugem trimesečju podivjajo - moj mož bi samo zaradi tega imel mene skoz user posted image user posted image ! Je pa logično, da zdaj, ko nam je večinoma bilo slabo in nas je pestila nenehna utrujenost, da je bila suša. Jaz osebno se nisem veliko sekirala, ker mislim, da morajo tudi očki malo potrpeti... pač vsak na svoj način, a neuser posted image .

Oblačila? Jaz sem na elastičnih pasovih - vse, od hlač do pajkic in krilc. Ne bi še rada nosečniških začela nosit, ker bo itak še dolgo obdobje, ko drugega ne bo možno. Imamo pa srečo, ker bo poletje in bodo (nenosečniške) oblekce zakon!
Pa po svetu hodim brez modrcev, mi najbolj paše. Narava me je sicer obdarila z dilo spredaj, zdaj pa sem že skoraj prava La Toya user posted image - OK, malo pretiravam, ampak res uživam, da imam nekaj tam spredaj user posted image . In bom še malo počakala, do kod se še mislijo "razbohotit". Potem bom pa po moje kar modrčke za dojenje uporabljala.

Strije? HB jih do zdaj še nisem pridelala. Sem pa brala, da je zelo univerzalno karitijevo maslo - od trebuščkov do dojenčkastih ritk. Morda?

Knjiga? V 1. user posted image sem jih prebrala malo morje, potem pa ni bilo več časa. Če se ti ne mudi, lahko doma malo pobrskam, če jih še najdem. Bo treba pa itak v materinsko šolo, kjer bo potek poroda zelo nazorno prikazan user posted image , tako da nič bat. Moja izkušnja: predvsem ostati vitalna, pa res res slediti navodilom babce.

Za LoriM: A se boš ti za AC / BHC naročila v Dravlje? Jaz sem se ogrela za Pušenjaka. Na AC sem se sicer naročila v UKC, ampak mi ne morejo zagotoviti Pušenjaka - so si zapisali mojo željo, zdaj pa, če bo imel čas, bo prišel, drugače ne.

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 703
3.4.2014 10:12:48   
LoriM
Kamajuš, nisem vedla, da posege izvaja tudi v Dravljah.
Jaz imam 15.4 ns pri njemu in ga bom vprašala, kako naprej.
Sem bila pa na ac v ukc lj in je bila dr. Tulova ful fajn, prijazna in nežna in zelo pozitivna.
Kdaj imaš datum? A v Dravljah bi ti naredili poseg na napotnico?

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 704
3.4.2014 10:23:05   
relativna
Pri meni je šel moj zraven na NS. Pa najbrž lahko gre tudi sestra, vem, da nekatere tudi mamo vzamejo zraven user posted image

No, jaz zaenkrat uporabljam eno fajn mastno masažno ploščico od Lusha ... nisem niti ziher, kaj ima noter, je pa fajni občutek user posted image Ampak ne vem, če je to to, ker ene pravijo, da nobena krema ne pomaga. Nisem pa še izgubila upanja ... user posted image

Kamajuš, če ti je katera bila res všeč, bi bila full vesela naslova user posted image Enostavno mi paše malce strokovne podlage, ne bi pa rada brskala po kakšnih medicinskih učbenikih, ker bi me zaziher prestrašili.

Pa zdaj gledam malce te slikce iz ultrazvoka, ki so po člankih ... no, najin user posted image ma največji nos na svetu user posted image Očitno po atiju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
3.4.2014 10:26:37   
peregrina

IZVIRNO SPOROČILO: relativna

Aja, še eno vprašanje imam user posted image A katera pozna kakšno dobro knjigo na temo nosečnosti in poroda? No, predvsem slednjega user posted image Sem že dala delno čez What to expect when you're expecting in Modrost rojevanja, ampak mi je bila prva preotročja, druga pa preveč hipijevska user posted image

Eva Hrovat Kuhar, Izziv poroda.
Mislim pa, da je razprodana, se jo dobi pa v knjižnicah.

Tudi meni se energija vrača, slabosti so še, a veliko bolj znosne, kot prej. Komaj čakam, da dopolnim 12. teden, se mi zdi, da se bom potem končno lahko sprostila.

Na nuhalno pa tudi jaz ne grem. Ne toliko zaradi financ, bolj zaradi mnenja, da bom donosila v vsakem primeru. Pa itak se mi nuhalna ne zdi neka hudo zanesljiva preiskava.

Aja ... tudi meni je čisto všeč, da je še kaka septembrka med nami. Bomo iz prve roke izvedele, kaj sledi "potem"user posted image .

Imam pa še eno vprašanje glede vozičkov. Kaj je bolje - da ima voziček 3 kolesa (kaj so prednosti, kaj slabosti?) ali, da ima 4 kolesa.
Iskreno, meni tile vozički na 3 kolesa tako nestabilno delujejo.

(odgovor članu relativna)
Neposredna povezava do sporočila: 706
3.4.2014 10:42:18   
lollypop
kremo bom jaz uporabljala od Eucerina, prav proti strijam.. sem jo že prvič in drugič in nimam nobene strije user posted image   upam, da bo tako tudi zdaj

voziček že imamo in sicer Jane Slalom Pro.. sem ful zadovljna in upam da zdrži še trejtjega user posted image   je pa res pravi terenec, mi smo prišli povsod in je zato super

midva sva domačim že povedala, ostalim bova po nuhalni (še 10 dni.. se mi že fuuul vleče), no tamalim dvema še nisva, to bova tudi še malo počakala, drugače se jima bo preveč vleklo do oktobra..

lepo bodite user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
3.4.2014 10:46:44   
kamajuš

IZVIRNO SPOROČILO: LoriM

Kamajuš, nisem vedla, da posege izvaja tudi v Dravljah.
Jaz imam 15.4 ns pri njemu in ga bom vprašala, kako naprej.
Sem bila pa na ac v ukc lj in je bila dr. Tulova ful fajn, prijazna in nežna in zelo pozitivna.
Kdaj imaš datum? A v Dravljah bi ti naredili poseg na napotnico?

Ja, izvaja tudi v Dravljah, a mi je pravkar odgovoril, da le samoplačniško (no, tako sem razumela). Očitno bom šla kar v UKC, šele 29.4. sem naročena, upam, da mi Pušenjak ne gasne na dopust - so ravno prazniki. Je pa datum OK, ker ne bo šole in lahko otroke pošljem na počitnice in odležim tistih nekaj dni.
A ja, tisti dan naj bi sicer delala dr. Šajina.

(odgovor članu LoriM)
Neposredna povezava do sporočila: 708
3.4.2014 10:52:34   
senmoi
uf, vidim, da nisem edina, ki se ji vleče do NS.

Kar se tiče kreme, sem js prvič uporabljala kar navadno Niveo - zdaj al je pomagala, da nisem pridelala kakih strij ali pa enostavno nisem takega trebuha, da bi jih lahko imela user posted image .

Moram pa priznat, da se meni že tud pozna trebušček in me rešijo samo pajkice, da se počutim udobno. Sem pa tudi doma v bolniški in se je kar malo lažje obleči.

Sva pa tudi midva še bolj skrivnostna glede user posted image ... js sem povedala edin v službi, ker nisem mogla več delat. Je pa zanimivo, da tamala ves čas nakazuje na to, da bo postala sestrica. Rekla sva, da jo bova vzela zraven na NS, še prej pa jo bova malo pripravila na to... upam, le da ne bo tako šokirana kot midva, ko bo zvedela, da bo dobila kar dva user posted image .

Fajn je, ko se mi energija vrača in celo kaj postorim doma... prej je bil že cel projekt, kako skuhat kosilo... sej bo, zmeraj lepše nam je user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.4.2014 10:56:50   
Bralkica
Pozdravljene, oktobrke!!!
Že kar nekaj časa vas veselo berem in končno sem se opogumila, da tudi sama napišem par vrstic.
Sem prvič user posted image , PDP imam 14. 10. user posted image
Komaj čakamo!
Vse mi je novo, zanimivo, berem in z veseljem prisluhnem vašim mnenjem, nasvetom...
Kako ste ostale? Držite se in sama se bom oglasila še kaj na tej strani, ker FB mi nič ne diši. Upam, da ne pobegnete tja.
Tudi sama se za nuhalno nisem odločila - sva sicer zelo razmišljala, kaj narediti, prevladalo pa je zadnje. Kar bo pa bo - upamo na najboljše in se trudimo bit optimisti.
Vi ste že pri vozičkih - joj, kako lepo. Meni se ne sanja, kaj vse potrebuješ za user posted image
Posteljne aktivnosti - zaenkrat bolj slabo kaže, bila utrujena, slabosti, malo tudi strah, da ne bi bilo kaj narobe (čeprav dr. Pušenjak pravi, da ne vpliva na bejbija).
No, mislim, da sem dovolj "naložila" za prvič.
Bodite lepe, vesele, optimistične ... Kar itak vemo, da smo user posted image
LP vsem!

< Sporočilo je popravil Bralkica -- 3.4.2014 11:06:47 >

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.4.2014 13:16:46   
buckolina
Helou!
Tut pr nama sva zadnje čase zapustila zakonske obveznosti in oba čakava na boljše čase user posted image
zdej, ko ste pa že zažle iz teme, mam pa še js eno mim temo za odpret user posted image . kaj pravte kaj? tašča! user posted image vedno sem govorila, da js se bom s taščo super razumela, ker itak je ona vzgojila tistega s katerim bom.no, sedaj pa mam! user posted image trudila sem se na polno, a sem omagala....ne prensem je.ne morem je! ne živimo skupaj, tudi po redko bolj se vidimo, pa čeprav živimo 30min stran. Kljub temu, da oba s fantom delava na polno(obnova stare hiše), nisva vredna pol tolko, kot njegova sestra, pa tudi če ta nič naredi. pa res ne pretiravam. tko da zdej sem se že nehala trudit, da bi mi bila všeč in tut partnerju povem, da mi gre na živce.pa pravi naj se neham ukvarjat z njo, sam ne morem. vedno me sprašuje neke zadeve, ki se meni zdijo osebne in se vtikuje v njih, pa nima nič od teh info, razen da jih okol raznaša(med drugim so tudi najine finance itd.) meni oz nama precej pomagajo moji starši, ona pa sam nonstop kritizira, zraven pa hvali svojo hčer.ok, saj razumem, da jo, ampak tut moj partner ni glih slab user posted image . sama reče, da ona ma svoja dva vnuka in sam onadva sta ji pomembna in da sta oh in sploh in vedno bota in sta na prvem mestu.prav.tudi to razumem. sem pa iz precej velike družine in nikoli nisem začutila da bi mel katerega tolk zlo rajši kt drugega.sedaj me je pa strah kako bo sprejela najinga otročka.pri mojih vem, da ne bo problema, in jih bo vseh 25 okol skakljal (mogoče še preveč user posted image ), pa vendar bi rada da se ne počuti kot tretje kolo pri tej strani družine, saj že sedaj dela takšne razlike med sinom in hčero, da me precej skrbi kakšna razlika bo do vnukov.mal prehitro o tem razmišlam-tudi to vem, ampak bi vseeno želela biti pripravljena na situacijo, ki mislim, da bo neizbežna. ima kakšna podobno situacijo?
Lep mali petek! ;)

(odgovor članu Bralkica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.4.2014 13:30:11   
LoriM
Kamajuš, kako to, da imaš šele 29.4. Koliko boš takrat noseča? A se ac ne dela v 16.t?

Vozički na 3 kolesa so bolj vodljivi, morajo biti pa napihljiva. Naš Quinny Freestyle se je odlično odrezal, za ostale ne vem. Je stabilen. Ne vem pa, ce ga še delajouser posted image Če delaš veliko km po cesti ali makedamu,, je fajn.....če boš veliko z avtom okrog, potem bolje, da ne pretežkega in prevelikega, nujno lažjo in manjšo varianto....

(odgovor članu buckolina)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.4.2014 13:31:12   
Anonimen
buckolina pusti taščo pri miru, ne obremenjuj s sedaj z njo. jaz sem na istem kot ti, da je ne prenesem, ona pa mene ne. in veš zakaj sem ti fouš na polno? ker živimo skupaj user posted image user posted image user posted image sicer imamo vsaki svoj štuk, ampak so vmes ena vrata in stopnišče ki povezujejo obe nadstropji. ona brez službe, tudi jaz brez službe. gospa večino dneva doma, ko zjutraj oči odprem že slišim njen glas nekje v ali pa okrog bajte. težko je to, veš. jaz bi menda umrla od sreče, če bi se vsaj 1 km stran selili. sedaj aktivno delamo na tem. to sem napisala iz tega razloga da ti povem da je lahko še slabše kot pri tebi, verjamem da ne bi menjala z mano, ki jo morem cele dneve gledati. predstavljaj si kako zgleda ko greva ena mimo druge in gledava vsaka v svojo stran user posted image katastrofalno. ona mi je svoje povedala, in takrat sem z njo opravila. bodi srečna da je 30 minut stran, ne razlagajta ji o svojih financah in osebnih zadevah, skratka ignorirajta. mojemu otroku ne bi nič manjkalo če je ne bi bilo v bližini, ker drugo kot pametovati ne ve

Neposredna povezava do sporočila: 713
3.4.2014 13:36:03   
Bett
O danes ste pa pridne za pisanje user posted image

Jaz sem imela danes pregled in sem ugotovila, da imam malo čudno ginekologinjo. No moja je na bolniški, ta pa jo zdaj nadomešča in ker ima svojo ambulanto v drugem kraju, kjer izvaja tudi nuhalno, me je seveda vprašala, če me naroči. Pa sem jim povedla, da sem že naročena k Pušenjaku in je kar naenkrat postala skoraj nesramna, zaprla karton in me naročila čez 5 tednov. Res je bilo čudno.

Za mazanje trebuha sem jaz v prvo uporabljala kakavovo maslo in nisem dobila niti ene strije. Pa fajn je, ko tako lepo diši. Kupila sem kar takšnega, ki se ga uporablja tudi za jesti, v bio trgovini in sem imela eno vrečko za celo nosečnost. Najbolje ga je uporabiti takoj po tuširanju, ko je koža fajn topla, pa še vseeno je, če si malo masten.

Zakonske obveznosti tudi meni ne dišijo user posted image

Na nuhalno seveda lahko gre tudi partner ali mama ali kdor koli, ki ga želiš zraven. Saj na porod tudi lahko pripelješ koga drugega, ne ravno partnerja. Poznam eno, ki je vedno s sabo vzela sestro, ker mož ni hotel it.
Midva sva se odločila, da malega ne bova vzela zraven na nuhalno, ker verjetno ne bi razumel kaj se dogaja in bi ga bilo strah za mami. Bo raje počakal pri babi in mu bova potem povedala, da bo postal veliki brat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.4.2014 13:38:28   
buckolina
Uf, Anonimna, si kr predstavljam tvoje dneve. Boga revca, še dobro da se ti ne zmeša! Ja, tudi to vem kako je, ko tašča ove svoje, pa bi blo boljše da je tiho, pol pa js neumno izpadem, ker enostavno nimam odgovora na kretenizme. Al bo pa tut za mene pršu čas, ko bom zbrala pogum pa ji vse nazaj povedla. Nabira se mi že kr lep čas. Drugače ti pa povem, da mi je ravno ta teden potožla, da je mogla ona živet s svojo mamo( svoje tašče tut prebavljala ni, vedno pljuva čez njo) in očetom (živeli so pri njih v mansardi) in da naj bom srečna da ne živim z njo.hahahaha, a bejž? saj sem!!! user posted image tebi pa želim, da se čimprej umaknete nekam, kjer ne boš že za dobro jutro dobila porcijo slabe volje, ki ti pokvari cel dan.
pa hvala za tvoj zapis.mi je dalo misliti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.4.2014 13:40:24   
Bett
Buckolina verjamem, da te jezi takšen odnos tašče, ampak ti Predlagam, da jo daš na ignore. Če bo imela "druge" vnuke raje od tvojega, je to pač njen problem. Saj bo njej žal, ko jo lasten vnuk ne bo maral, če se bo tako obnašala. Pa glede na to, da ne živite skupaj je res najmanjši problem, da pač ne hodiš k njej. Jaz se žlahte, ki mi pobira energijo, enostavno izogibam. Ni vredno svojih živcev tratit zaradi ljudi, ki nimajo vse poštiman v glavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.4.2014 13:47:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buckolina

Helou!
Tut pr nama sva zadnje čase zapustila zakonske obveznosti in oba čakava na boljše čase user posted image
zdej, ko ste pa že zažle iz teme, mam pa še js eno mim temo za odpret user posted image . kaj pravte kaj? tašča! user posted image vedno sem govorila, da js se bom s taščo super razumela, ker itak je ona vzgojila tistega s katerim bom.no, sedaj pa mam! user posted image trudila sem se na polno, a sem omagala....ne prensem je.ne morem je! ne živimo skupaj, tudi po redko bolj se vidimo, pa čeprav živimo 30min stran. Kljub temu, da oba s fantom delava na polno(obnova stare hiše), nisva vredna pol tolko, kot njegova sestra, pa tudi če ta nič naredi. pa res ne pretiravam. tko da zdej sem se že nehala trudit, da bi mi bila všeč in tut partnerju povem, da mi gre na živce.pa pravi naj se neham ukvarjat z njo, sam ne morem. vedno me sprašuje neke zadeve, ki se meni zdijo osebne in se vtikuje v njih, pa nima nič od teh info, razen da jih okol raznaša(med drugim so tudi najine finance itd.) meni oz nama precej pomagajo moji starši, ona pa sam nonstop kritizira, zraven pa hvali svojo hčer.ok, saj razumem, da jo, ampak tut moj partner ni glih slab user posted image . sama reče, da ona ma svoja dva vnuka in sam onadva sta ji pomembna in da sta oh in sploh in vedno bota in sta na prvem mestu.prav.tudi to razumem. sem pa iz precej velike družine in nikoli nisem začutila da bi mel katerega tolk zlo rajši kt drugega.sedaj me je pa strah kako bo sprejela najinga otročka.pri mojih vem, da ne bo problema, in jih bo vseh 25 okol skakljal (mogoče še preveč user posted image ), pa vendar bi rada da se ne počuti kot tretje kolo pri tej strani družine, saj že sedaj dela takšne razlike med sinom in hčero, da me precej skrbi kakšna razlika bo do vnukov.mal prehitro o tem razmišlam-tudi to vem, ampak bi vseeno želela biti pripravljena na situacijo, ki mislim, da bo neizbežna. ima kakšna podobno situacijo?
Lep mali petek! ;)

Pa res kaj se ukvarjaš znjo ....mogoče ko boš povedala da boste zibali se je ne boš znebila .....Moja tašča je ful prijazna in tast me imata rada.Jaz sem na začetek vse povedala tako da nikoli nisem imela probleme znjo in upam da tudi jih ne bom ....

Neposredna povezava do sporočila: 717
3.4.2014 14:21:33   
kamajuš
Uf, tašča, ja, poglavje zase. Jaz bi tudi tako rekla: če je ne preneseš, potem se tudi ne sekiraj, če user posted image ne bo šljivila. Morda še bolje tako, kot da jo boš morala na silo prenašati user posted image . Tudi jaz nimam prav velikega veselja z mojo. Pa sva se do poroke fino razumeli, sem celo sama šla k njej, ko mojega sploh ni bilo doma. In sem ostala pri njej tudi več dni. S poroko pa je želela "po stari šoli" vse vajeti v roke. Kar se je seveda samo potenciralo s prihodom prvega, TEŽKO pričakovanega vnuka. Ahjoj, kakšne muke sem prestajala. No, zdaj sva pa tako, vljudnostno. Ne dovolim, da se vmešava in ji to tudi povem. Otroke pa ne želim zastrupit s svojimi občutki, zato o njej nič slabega. Si bodo že sami ustvarili mnenje...

Mogoče še to: moja user posted image je bila tako obsedena s prvim vnukom = mojim prvorojencem, da "ni bila pripravljena" (njene besede) na drugega (sta 16m narazen). No, mlajši še danes občuti, da ga nikoli ni uspela zares sprejeti, ker pač "ni bila pripravljena". Ampak mu v življenju nič ne manjka, saj dobi dovolj ljubezni in sprejetosti od drugih sorodnikov. Tako da se jaz res ne bi sekirala.

LoriM: 29.4. bom že kar krepko preko 16. tedna. So mi sicer zatrdili, da je čisto vseeno, a bom preverila, ker je meni tudi malo pozno... Hvala za pomisleke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.4.2014 14:38:26   
Anonimen

Katera je imela seznam čez?bi bilo še čas da se naredi novega user posted image

Nikol se ne vem kakšne tašče bomo me ble user posted image bomo 70 le stare in bomo prišle na RR prebrat stvari za nazaj in bo kakšna snaha šinfala čez nas user posted image

(odgovor članu kamajuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
3.4.2014 14:47:47   
lila5
Hej, hej...
Tašča, bljek user posted image kdo pa ima rad taščo? user posted image Pač ni kot mama in nikoli ne bo...tko smo narejeni...
Jaz svoje hvala bogu ne vidim veliko, ker se kao noče mešat, se pa kdaj prek telefona kao nehote vmeša, hahahhahha.

Zakonske obveznosti...kaj je že to? user posted image Matr, odkar sm noseča, sva samo enkrat..sploh mi ni...za prvega sem pa hotla nonstop user posted image

Pri meni se tudi trebuh pozna...nekak že vsi skoraj opazijo.... Jaz sem v 14. tednu, počasi grem v 15., naslednji pregled pa imam 7.5.

(odgovor članu kamajuš)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.4.2014 14:50:51   
buckolina
Ma sej vem, da se preveč ukvarjam s tem, sam ene stvari mi res niso razumljive. Pa ženska je bla na položaju in bi človk mislu da se zna obnašat, no pa opažam, da se sosedov 12 let star fant lepše obnaša od nje.Da ve kaj lahko in kje je meja. Sej js mam problem samo s tem, da sem v trenutku, ko mi kakšno prbije tako šokirana, da sploh lahko kdo kej tazga izjavi, da ne vem kako odreagirat. Pa sem v resnici precej gobčna punca user posted image Do nje pa imam spoštovanje(ker je starejša in je mati mojga izbranca) in ji nimam srca kr zabrust nazaj nekaj v smislu: kaj te pa briga. No, zadnjič sm se opogumnila in ko sm ji na njeno vprašanje odgvorila: "ne, zakaj pa bi"( z vljudnim tonom), ona men posmehljivo: "ja, zakaj pa ne bi?" pa kaj jo briga sploh! Kr neki. Sej ko mi bo počlo in jo bom dala totalno na ignore, ne bo vidla ne mene, ne partnerja več tam. K vem kako funkcioniram. Se sekiram na polno, ko je dost, je pa dost za vedno...Pol bom pa spet js ta grda.Ahhhhhuser posted image , nikol konca! user posted image Se pa zavedam, da bom verjetno tudi jaz kdaj tašča in resnično upam, da se ne bom ravnala po vzorcu, ki ga mam jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.4.2014 14:51:40   
lila5
Jaa, seznam bi bil dobrodošel.....

Aja , eno vprašanje...a imate tudi ve tak gost bel izcedek, kot beli tok? jaz ga imam odkar sem noseča.....

Glede vozička...mi imamo malibu hauck..katastrofa res....sej s košaro še nekak, ma ko daš na športni del, ne moreš tisti del za naslonit do konca privzdvignit...ne vem, če me razumete....Naklon ni ta pravi in potem je otrok v nekem polsedečem oz.polležečem položaju...Drugače mi kod vizualno odgovarja..samo tokrat res moram dobiti nekega s pravim naklonom, pa četudi rabljenega, samo športni del....

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.4.2014 15:00:20   
Pikaloka
Ja beli tok je znacilen za nosecnico.... Kao zaradi povecanega estrogena...

(odgovor članu lila5)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.4.2014 15:26:01   
_CiCika_
user posted image

PDP,NICK,STAROST,KRAJ BIVANJA,ŠT.user posted image ,ŠT.user posted image DOMA,SPOL...

01.10.2014

44gatti,2user posted image ,1user posted image
anonimna AN,1user posted image ,0user posted image
moni 23,2user posted image ,2user posted image ,26 let,Slovenj Gradec
patella,3user posted image ,2user posted image ,28 let
lila5,2user posted image ,1user posted image ,30 let

02.10.2014

kamajuš,4user posted image ,3user posted image ,38 let
nana1984, 3user posted image ,1user posted image ,29 let,Novo Mesto
Ann*,1user posted image ,0user posted image ,26 let, Primorska

03.10.2014

blazka12,2user posted image ,1user posted image ,30 let,Vrhnika
_hellokitty,1user posted image ,0user posted image
Ema_27,1user posted image ,0user posted image ,24 let, Štajerska

04.10.2014

anonimna91

05.10.2014

anonimna,1user posted image ,0user posted image
Raguel,1user posted image ,0user posted image ,36 let
*emma*,3user posted image ,1user posted image ,30 let,okolica Maribor
anonimnauser posted image

06.10.2014

Bell_,1user posted image ,0user posted image ,23 let,Kranj

07.10.2014

*LOVE*,2user posted image ,1user posted image ,27 let,Ljubljana
littlestar5,2user posted image ,0user posted image ,26 let,Šmarje pri Jelšah
LjUBENICA,1user posted image ,26 let, okolica Celja

08.10.2014

Minnie,2user posted image ,1user posted image ,28 let,Ljubljana
relativna,1user posted image ,0user posted image ,21 let, Ljubljana

09.10.2014

10.10.2014

pik ipoki,3user posted image ,2user posted image ,27 let,
anonimna,1user posted image , 28 let
ajčka, 2user posted image ,0user posted image ,29 let
Tjash
darhaha84,2user posted image ,1user posted image ,30 let,Grosuplje

11.10.2014

RedSonja,2user posted image ,1user posted image ,34 let,Ljubljana

12.10.2014

anonimna user posted image ,3user posted image ,2user posted image ,
whitti,2user posted image ,0user posted image ,22 let, Domžale

13.10.2014

pancika,2user posted image ,1user posted image ,28 let
Tabletkaa,1user posted image ,0user posted image

14.10.2014

Majkula,2user posted image ,1user posted image ,33 let
Bralkica,1user posted image , 0user posted image ,

15.10.2014

enamimi,2user posted image ,1user posted image
zima07,4user posted image ,2user posted image

16.10.2014

Pikaloka,2user posted image ,0user posted image ,29 let
Michonne,1user posted image ,0user posted image ,28 let

17.10.2014

anonimna,3user posted image ,0user posted image ,34 let,Posavje
vesica,1user posted image ,0user posted image ,28 let

18.10.2014

19.10.2014

senmoi,2user posted image ,1user posted image ,

20.10.2014

21.10.2014

Bett,2user posted image ,1user posted image , 29let, Celje
NikaAnna,1user posted image ,0user posted image ,32 let,Ljubljana

22.10.2014

LINDT,1user posted image ,0user posted image ,23 let,Grosuplje
lafe,2user posted image ,0user posted image ,25 let,Posavje

23.10.2014

24.10.2014

tincy23,3user posted image ,2user posted image ,okolica Celja
peregrina,1user posted image ,0user posted image ,34 let,Štajerska

25.10.2014

LoriM,3user posted image ,2user posted image

26.10.2014

donana,2user posted image ,1user posted image ,29 let,Novo Mesto
Galadriel, user posted image ,1user posted image ,36 let,Ljubljana

27.10.2014

28.10.2014

melona27,3user posted image ,1user posted image ,30 let,Ljubljana

29.10.2014

23pikica, 2user posted image ,0user posted image
shee

30.10.2014

E*mmm88,1user posted image ,0user posted image ,25 let, MS
lollypop, 3user posted image ,2user posted image
aja1978, 1user posted image ,0user posted image

31.10.2014

nosečka5,1user posted image ,0user posted image ,28 let,Domžale

srečnanosečka,3user posted image ,2user posted image ,26 let, Slovenske konjice

XX.10.2014

Mariss,1user posted image ,0user posted image
*Suza*,2user posted image ,1user posted image
Magg,1user posted image ,0user posted image
kar86
gozdna.jaogda88
maja 83,2user posted image ,1user posted image ,30 let,Ajdovščina
tina.celje
jana79
medvedka1, 1user posted image ,0user posted image
buckolina

SEPTEMBERKE:
26.09. Saša33 ,3user posted image ,2user posted image
**.09 Radenska_

TRENUTNO NAS JE: 70

PRIČAKUJEMO: ?user posted image , ?user posted image

Z NAMI SO BILE:
user posted image pikabuuuser posted image
user posted image ancy69user posted image
user posted image leva85user posted image
user posted image nejkaouser posted image
user posted image *tedy*user posted image
user posted image Wishesuser posted image

APRIL

09.04.2014 LINDT
10.04.2014 Raguel, Tabletkaa
14.04.2014 zima07
18.04.2014 anonimna user posted image
22.04.2014 tincy23,LoriM
23.04.2014 vesica
24.04.2014 anonimna
30.04.2014 Pikaloka

MAJ

06.05.2014 whitti
08.05.2014 anonimna

APRIL

07.04.2014 pikaloka, senmoi
08.04.2014 Tabletkaa, anonimna
09.04.2014 melona27, NikaAnna
10.04.2014 vesica, tincy23
15.04.2014 LINDT, LoriM
22.04.2014 23pikica

MORFOLOGIJA PLODA
11.04.2014,Pikaloka

Kontaktna oseba za FB skupino: whitti

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:               

http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si               
http://www.noseca.com - http://bibaleze.si               
http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si               
http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com              
http://www.mama.si - http://babybook.si               
http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si               

NOSEČNOST IN DELO:               
dokument 1 - dokument 2               

UREJANJE DOKUMENTACIJE: 

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom               
vloga S-1/1               
priloga S-1               
Urejanje očetovskega dopusta               
vloga S-1/2               
priloga S-1 (ista kot zgoraj)               
Priznanje očetovstva               
Kako do otroškega dodatka?               

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA     

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.4.2014 15:27:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buckolina

Ma sej vem, da se preveč ukvarjam s tem, sam ene stvari mi res niso razumljive. Pa ženska je bla na položaju in bi človk mislu da se zna obnašat, no pa opažam, da se sosedov 12 let star fant lepše obnaša od nje.Da ve kaj lahko in kje je meja. Sej js mam problem samo s tem, da sem v trenutku, ko mi kakšno prbije tako šokirana, da sploh lahko kdo kej tazga izjavi, da ne vem kako odreagirat. Pa sem v resnici precej gobčna punca user posted image Do nje pa imam spoštovanje(ker je starejša in je mati mojga izbranca) in ji nimam srca kr zabrust nazaj nekaj v smislu: kaj te pa briga. No, zadnjič sm se opogumnila in ko sm ji na njeno vprašanje odgvorila: "ne, zakaj pa bi"( z vljudnim tonom), ona men posmehljivo: "ja, zakaj pa ne bi?" pa kaj jo briga sploh! Kr neki. Sej ko mi bo počlo in jo bom dala totalno na ignore, ne bo vidla ne mene, ne partnerja več tam. K vem kako funkcioniram. Se sekiram na polno, ko je dost, je pa dost za vedno...Pol bom pa spet js ta grda.Ahhhhhuser posted image , nikol konca! user posted image Se pa zavedam, da bom verjetno tudi jaz kdaj tašča in resnično upam, da se ne bom ravnala po vzorcu, ki ga mam jaz user posted image

Ponavadi izobraženi ljudje in na visokem položaju jih ne briga kaj drugi delajo ne sinfajo niso fauš ....jaz bi rekla VPRAŠAŠ LAHKO BRIGATE PA NE user posted image jaz ne bi bila tih.
Zakonske obveznosti user posted image odkar sem N.niti enkrat nisva telovadila user posted image če pa mi je vsak dan slabo kako naj še pomislim na take stvari user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?