|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
10.3.2014 17:54:25   
Sončica14
Hej punce!

Jaz pa jutri vstopam v 18. teden user posted image Danes sem imela pregled, ginekologinja je na hitro naredila uz in vse zgleda ok. Sem jo pa vprašala, če se vidi spol in je imel otroček glih prekrižane nogice, tako da ni mogla pogledat user posted image Morfologijo imam 7. 4. Upam, da se bo takrat vidlo. Sicer nama je že na nuhalni Pušenjak povedal, ampak to ni čist 100%.
Zanima pa me, ali boste šle samo na morfologijo, ki vam pripada pri vaši ginekologinji ali se bo katera odločla še za samoplačniško varianto. Sama sem še v dilemi; po eni strani mi je škoda denarja, ker stane spet okoli 70 eur, po drugi strani sem bila pa nuhalni tako zadovoljna s Pušenjakom..je res strokoven, vse pojasni... da bi zavoljo lastnega miru in pomiritve zelo rada šla še k njemu. Se mi zdi, da ko nekaj plačaš, te obravnavajo popolnoma drugače. Povejte malo svoja mnenja, da se bom lažje odločila user posted image

Lepo se imejte in resnično upam, da se boste/bodo dekleta malo bolj razpisala... Je fino brati izkušnje!

(odgovor članu kimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.3.2014 21:25:29   
lila25
ojla

jst sm te dni bolj v učenju, ker mam v sredo izpit in potem še 2 ta mesec pa še 1 seminarsko user posted image komej čakam, da bo marec mim.
keksy plenička zgleda odlično user posted image jst jih bom mogla kr kupit, ker nimam šiviljskih sposobnosti. za morfologijo bom šla pa po moje samo k moji g. se pa veselim četrtka, ko spet našo bejbo/bejbija vidim user posted image a ste mele na drugem oz tretjem pregledu vse uz?
lp

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.3.2014 22:04:02   
keksy
hvala vsemuser posted image user posted image . Meni je na drugem pregledu naredila uz samo toliko da je videla če srček bije, je rekla da se to ne šteje pod uz. Na morfologijo bom šla pa tudi jaz kar k svoji (oz. že pol leta če ne še več je nadomestna) ginekologinji, ker se mi zdi uredu.Sončica14 ti pa sama najbolje veš komu bolj zaupašuser posted image
Drugače me je pa včeraj ponoči ful začel boleti trebuh, sem se komaj premikala po postelji, upam da je bilo to samo kakšno raztezanje mišic ali pa kaj podobnega in da danes tega ne bo, ker se bom začela sekirati.Kako ste kaj druge nosečke?Vse poteka po načrtu?user posted image Lila25 upam da ti mesec čimprej mineuser posted image

< Sporočilo je popravil keksy -- 10.3.2014 22:07:22 >

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.3.2014 14:10:53   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
piianoora, Postojna, user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image
janci83, 2.user posted image , 1user posted image , Nova Gorica, user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image
frkica, 1.user posted image , user posted image
doly19, 29 let, 1.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image
mojcholinka, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
jaz5, 32 let, 5.user posted image , 3user posted image , Posavje, user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
napoli, 37 let, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image
anabananana, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

22.8.
anak, user posted image
lili25, user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image
kimi30, 1.user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 65

PRIČAKUJEMO

8user posted image

4user posted image

54user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image
Anya_user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.3.2014 14:17:33   
zari

user posted image

PREGLEDI
13.3. jaz5
13.3. lila25
13.3. janci83
2.4. Irena000

MORFOLOGIJA
18.3. Megy99
24.3. kanej
26.3. doly19
7.4. Sončica14
15.4. zari

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.3.2014 15:17:25   
zari
Lep sončen pozdravčekuser posted image

Dobrodošle nove souser posted image user posted image .

No za nami še en pregled, bebi rasteuser posted image , se mi pa nenormalno gnojijo nohti, pač ob strani, gin mi je priporočla otroški propolis, upam da bo kaj pomagalo, ker mi en noht že gre dol, GROZA!!! Pa še klopa sem dobla cirka dva tedna nazaj pri nabiranju zvončkov in mi je predlagala naj se grem samoplačniško testirat za vsak slučaj tud če ne bo kakšnega fleka, ker lahko baje nosečnost zaradi porušenega imunskega sistema to prikrije.

janci83 in Sončica14 glede mat. vratu, vama lahko opišem svojo izskušnjo v prejšni nosečnosti, meni je v 29t gin. izmerila mat. vrat 17mm in bil je viden lijak, ker drugače nebi komplicirala, da mi napotnico za porodnišnico in tam so mi naslednji dan naredili CTG in UZ, mat. vrat se je naslednji dan podaljšal za 2mm in lijaka ni bilo več videt in so rekli da brez kompliciranja lahko počnem vse in da ni nobene panike, no moja gin. mi je vseeno svetovala počivanje, da naj doguramo vsaj do 35t, res sem se bolj pazla do 36t nato pa nič več in smo vseeno dogurali skoraj do konca, rodila sem samo 4dni prej. Mat. vrat je živa stvar in se razteza in krči, men trenutno gin. samo preveri če je zaprt in nič drugega.

doly19 to je pa dobro da si zvedela za user posted image v 10t, še posebej ker si prej krvavela, bi bila kar živčna vojnauser posted image .

Smartika upam da si bolje, tud mene je pred časom bolelo pri sramni kosti, smo pa bili prejšni dan na roj. dnevu in sem v večini sedela in sem nato naslednji dan komaj hodila tako me je bolela sramna kost in nato še naslednji dan, nato je pa hvala bogu nehalo.

keksy upam da to čimprej odpravite, ker verjamem da je res nadležno in zares boli, glede posega ti bodo pa ziher vse razložili če je kakšen riziko za vajino pikico, boš pa po mojem morala potem pač počivati par dni.
Bolečine v trebuhu so po mojem res raztezanje vezi, mene ponoči začne bolet če ležim na hrbtu, drugače pa pijem magnesol po potrebi.

janci83 user posted image za taščo in cunjice, je res fajn če jih kaj dobiš.

lila25 držim pesti user posted image user posted image user posted image , pa saj ta mesec bo hitro naokrog in boš lahko zadihalauser posted image .

morfologija jo bom opravila kar pri svoji gin. razmišljam pa o 3D UZ pač pozneje.

gibi jaz že tudi čutim mehurčke kakšen teden, pravih brcik pa še ne.

Uživajte na sončkuuser posted image , je zunaj res luštno.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.3.2014 16:07:22   
doly19
Pozdravljene vse :)

Ja res je fino, da sem tako pozno zvedela za user posted image , sem krvavela čisto malo še v 12t, je res zlo zlo stresno, tk da se pol nism sekirala ravno od začetka.

Aja pohvale vsem tistim, ki boste imele pralne pleničke! Jaz priznam- sem prelena za kaj takega! No fuul velik plus se mi zdi ker odpade toliko smeti, drugače pa o tem sploh nisem razmišljala, očitno sem precej na komot user posted image

Glede morfologije- jaz bom šla samo k moji gin., no kaj več bom lahko rekla ko bo mimo, samo nisem razmišljala, da bi šla še na samoplačniško.

Prve mehurčke, oz. kot da bi me nekaj pobožalo sem pa začutila točno na dopolnjen 17t in se mi je zdelo še kar zgodaj, čez 2 dni sem bila pa sigurna da je to to user posted image Zdaj pa že nekaj dni čutim malo bolj konkretno, vendar malokrat in še to leže na hrbtu v mirovanju zjutraj ali pa pozno zvečer. Tak največ ene 3x začutim, potem pa nič več.

No zdej pa šibam še malo na sonček v en klanec na sprehod, ker mi preveč paše za jest in potem morem nekako pokompenzirat zadevo, ker pojem preveč, oz. imam obdobja ko bi vse pojedla, predvsem sladko, pa vem da ne smem, pa si ne morm pomagat user posted image
Problem je da se potem redim v rit in stegna, trebuha itak še noben ni opazil, samo jaz in moj, v cunjah se mi sploh še nič ne opazi.

Kako pa je z vami, se vam že vidi?

Uživajte, čao

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.3.2014 19:52:22   
Sončica14
Pohvalno punce, da pišete tako izčrpne odgovore user posted image je fino brat.
Glede trebuha...če se slečem in postavim pred ogledalo, se mi že malo vidi. Drugače se mi pa celoten trebuh zdi malce napihnjen, tako da če oblečem kakšno bolj oprijeto majico se vidi, drugače pa niti ne. Kdor ne ve, da sem noseča, tudi na podlagi trebuha ne more ugotoviti. Se pa tudi sama kar redim, predvsem v stegna in rit...sem v 18. tednu in sem se zredila za dobre 4 kg...kar malo preveč.

Brcik pa jaz še ne občutim...kakšen dan se mi zazdi, da se nekaj premakne, ampak to še ni to. Sem pa imela 2 dni nazaj pregled in sem ginekologinjo vprašala, kdaj naj bi jih že čutila in pravi, da je popolnoma različno...nekatere tudi nekje okoli 23. tedna. Pa še posteljico imam spredaj, tako da naj bi še nekoliko kasneje začutila. Vseeno upam, da bo čimprej. user posted image

Glede morfologije sem se odločila, da bom šla samo k svoji ginekologinji... sigurno bo dobro pregledala, prihranjen denarček pa lahko porabim za user posted image user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu doly19)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.3.2014 21:25:02   
smartika
Zari hej; lepo da si se spomnila na vsako user posted image ;
Me je samo tisti večer bolela sramna kost, sedaj je vse ok, hvala. Sem pa 4 ure na bolniški in kar paše malo počivat..jaz tudi že kakšen teden čutim metuljčke, kar 3 tedne prej kot v prvi nosečnosti.
Pregled imam pa spet 4.4.

Lep večer in pazite se

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.3.2014 12:38:27   
lila25
čao

danes na pregledu smo poslušal srčka in lepo bije, uz mi pa ni delala. mam pa naslednji pregled 8.4. in bo takrat uz, da vidim našega škratka. drugače se pa dobro počutm, nobenih problemov, probam telovadit vsak dan malo. mehurčkov še nič ne čutm, edino včasih kot bi me neki od znotri na hitr oplazilo. tko da ne vem, če je to že to od malega. trebušček se pa zdej že pozna, zredila sm se pa za ene 3 kg približno. mi pravi moj, da naj se nič ne sekiram user posted image
a ste že kej gledale za opremo? jst mam avtosedež in voziček (načeloma) že izbran, posteljica mi ni pa nobena všeč. od lip poljčane so mel tolk lepe pa novih ni več za dobit user posted image in zdej mal po bolhi gledam, če bom kako dobro ohranjeno kje našla.

pozdravček in izkoristite sonček user posted image

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.3.2014 18:20:54   
janci83
Lep pozdrav, tudi mi iz pregleda, vse je ok, bebi super, še na bolovanju, lahko grem pa malo ven.user posted image user posted image
99% nas čaka še ena user posted image user posted image . Moj bo blažen meduser posted image .
Naslednji pregled 2.4.2014user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.3.2014 18:58:29   
luska
Ojla punce, po dogem času se vam javljam. Bili smo na počitnicah v čateških toplicah. Moja punčka je uživala 300 na uro, jaz pa moram rečt, da sem bila po vsem tistem norenju na toboganih kar pošteno utrujenauser posted image En dan me je tudi prav čudno špikalo po trebuhu, tako da sem potem kar načrno malo počivala izven bazena.

Glede morfologije bom jaz verjetno šla tudi samoplačniško k Pušenjaku, se bom pa odločila po morfologiji pri moji ginekologinji.

Jaz gibov še ne čutim, oziroma vsaj ne tako, da bi bila prepričana, da je to to. Sem mislila, da bo tokrat kaj prej, ker je že druga nosečnost, ampak očitno ne bo. Je pa res, da sem komaj v 17em tednu in imam še čas. Ampak že tako komaj čakam, da spet občutim te neverjetno lepe občutke.

Kg....hm nebi o tem user posted image Do 15ega tedna nič, potem pa je šlo v enem tednu kila in pol gor, zdaj pa nočem več na vagouser posted image

Mi voziček imamo, posteljico tudi, ampak bom po mojem za začetek kupila zibko, čisto tako, za mojo dušo. A jih je mogoče katera kje zasledila? Mi imamo posteljico od Lip poljčane-art. Zoja in je luštna in tudi ful praktična. Naša punca bo maja tri in ima še vedno ogromno prostora.

(odgovor članu janci83)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.3.2014 18:59:42   
luska
Aja trebušček je pa že ogrooooomenuser posted image

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
14.3.2014 8:27:45   
keksy
jaz sem na koncu 18t, zredila sem se za 6 kguser posted image , pozna se mi pa nič. Kdor ne ve da sem noseča, tudi sam ne opazi user posted image kot naprimer v službiuser posted image
Opremo bova pa midva večinoma dobila od mojih bratrancev in kolegov, ki so imeli ne dolgo nazaj dojenčka. Nekaj stvari imamo pa še od meneuser posted image . aja brce oz. karkoli podobnega pa jaz tudi še nič ne čutimuser posted image

< Sporočilo je popravil keksy -- 14.3.2014 8:28:36 >

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
14.3.2014 15:36:34   
Megy99
Hej hej :)

Danes sem stopila v 20 teden. Občutje je sedaj spet ok, občasno me zaboli v trebuhu, mehurčki se mi zdi da so, čeprav še vedno nevem ali je to touser posted image
Sem šla pa včeraj k gin. ker me je takoooo zelo bolel trebuh da me je že zelo zelo skrbelo. Na srečo je vse ok z otrokom. Rekla mi je da ima 320 g in da je to malo manjša teža ampak da je to uredu in da naj me to ne skrbi.
Dala mi je tudi bolniško do torka, ko me čaka morfologija in moram priznat da mi je super (ker v službi ne dajo nič na nosečnise važno da se dela na polno in cel šiht prestoji - trgovina).

Se bo katera odločila za 3D/4D ultrazvok? Mene zelo mika, ker se mi zdi da tam pa že kar 100 % izveš ali bo fantek ali punčka.

In pa posteljico sem že dobila. Sem jo naročila iz tujine, ker je dosti bolj ugodna kot pri nas in je res super, zelo lepa.

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
14.3.2014 20:27:07   
Megy99
aja komu že moram pisati za pridružitev fb skupini?user posted image

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
15.3.2014 10:25:01   
Radenska_
Megy99, a daš link kakšno posteljico si vzela? Hvala :)
Oprostite ker se malo štulim, avgustovke :P
Jaz bom pa verjetno kupila (oziroma moja mami časti user posted image ) elemente od Stuve, iz Ikee. Da bo potem tudi naprej imel to sobico in bomo samo dokupovali.
Lila25, vidim da si fajn :) Sme pridem malo prebrat kako ste avgustovke...Jaz bom imela fantka, potrjeno na UZ, smo razločno vidli lulčka v 14 t :D Se mi je pa to itak že od pozitivnega testa zdelo...
Voziček pa že imam, na bolhi sva našla komplet in ga teden po nuhalni vzela. Za preprat bo, ampak je bil ugoden in izgleda dobro. Tako dai mam zdaj Quinny freestyle 3xl comfort :)

vidim da malo o kilcah teče debata...Jaz počasi guram v 16 t (še dva dni), pa sem se zredila 1 kg. Trebuh se mi pa že fajn vidi, res, kdor me malo bolj pogleda že ve kaj se kuha, ker sem po naravi prekla in sem prej imela čisto raven trebuh, zdaj pa že švercam eno kilo pomaranč user posted image

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
15.3.2014 11:00:52   
lila25
radenska lepo, da si še malo k nam prišla, saj se lahko zgodi, da boš tud ti avgustovka user posted image kako si ti kej? pri meni se pa buši tud počasi že kaže, sam je en dan večji, en dan manjši. pogruntajo me pa še ne, čeprav sm tud bolj suhe sorte user posted image meni tud mami posteljco kupi in sm včerej naročila tole http://soncek.si/si/page/detail/gitm/18955. vozičke sva pa tud šla včerej mal z dragim gledat in me je precej jane trider oz rider navdušil. sm ga probala mal pelat in je ful lepo vodljiv pa še na majhno se zloži. všeč mi je tud, ker maš košaro lahko tud za v avtu prevažat od začetka. je res mal dražji, sm se mi zdi pa zlo kvaliteten. gledala sm pa še koelstro binque daily, sam ga pri nas ni za dobit in bom mogla it v celovc pogledat kako zgleda v živo.
megy super, da je vse ok. jst tudi že komej čakam mehurčke in brcike. za fb skupino pa pišite pajkec123.
lp

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
15.3.2014 15:38:49   
Megy99
Hej.
Posteljico sem naročila iz spletne trgovine iz Poljske, ker je res zelo ugodno ( u btcju je takale posteljca brez usega drazja kot tukaj cel komplet)

Naročila sem vzorec dve, belo barvo, rumenkasta posteljina :) http://www.arus.pl/22-elem-zestaw-lozeczko-ola-5-kolorow-materac-gryka-pianka-kpl-poscieli.html

Za 160 € skupaj s poštnino sem dobila posteljico, jogi,odejo, vzglavnik, obrobo, komplet posteljino, baldahin, ... uglavnem 22 delni set :))) Se res izplača :)

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
15.3.2014 20:59:02   
luska
Meggi to je pa res ful ugodno in luštno. A pa ti kaj razumeš poljsko, ker jaz ne bi tam znala nič naročit, ker bi zihr kaj zabluzila. user posted image So mi pa full všeč tiste posteljnine z žiraficami, pa me zanima, če ti kaj veš, če se da samo to naročit in kako? Hvala

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
16.3.2014 9:21:32   
jaz5
Pozdravljene
Mene lahko izbrišete iz seznama, saj se je moja nosečnost zaključila v 18 tednu zaradi nehanja bitja srčka. V petek sem splavila oz rodila lepega fantka z močno ovito popkovinico okoli vratu.user posted image

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
16.3.2014 9:33:20   
keksy
jaz5 ooouser posted image mi gre kar na jok, moje sožaljeuser posted image Si sploh ne predstavljam biti na tvojem mestuuser posted image .

< Sporočilo je popravil keksy -- 16.3.2014 9:34:04 >

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
16.3.2014 10:49:13   
puncka.
Elja :)

sicer sama spadam pod julijke, vendar sem na vaši temi zasledila link za pojstlice, ki si ga prilepila Megy99 :) poskušala sem ti poslat ZS, vendar me neki heca ta RR.. zato ti pišem kar sem ;)
zanima me, ali si pojstlico že dobila in kakšna se ti zdi kvaliteta.. saj je res stvar zelo ugodna :) pa glede na to kaj vse dobiš zraven kar ne verjamem, da je taka cena :P

drugače pa vsem želim lepo in mirno nosečnost! user posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.3.2014 7:47:00   
malapupa
Pozdravljene!

Se vam na novo pridruzujem, noseča sem prvic, pdp pa imam 15.avgusta. Bi pa prosila če me lahko dodate v FB skupino, prosim, oz. kako pošljem zs pajkec123?
Jaz brcike že čutim, za spol pa še ne vemo :)

LP

(odgovor članu puncka.)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.3.2014 9:31:35   
zari
jaz5 moje iskreno sožaljeuser posted image ob izgubi vašega fantkauser posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?