ursonok
|
Ojla, dober dan. Mi smo spali celo noč. Seveda ne morem reči, da sem naspana - prepozno sem šla spat, pa še ful sem pojedla zvečer (če tečem, imam ogrooomen apetit). Zadnje dni nasploh dobro spimo. Ok, včeraj se je Aurorita zbudila ob 3h za jest, sicer pa že tri dni vsi trije lepo pančkajo. Oh, da bi trajalo ... Saša za odvajanje od (nočnega?) dojenja. Pa seveda pohvala za moža. Itak je znano, da je bolje, če se ponoči očki ukvarjajo z otroki. Njim gre lažje, otroci se hitreje pomirijo. Mamica ima pa joško ali ... pa je preprosto mamica in ji je treba malo težiti Se pri vas Lara sploh še kdaj ponoči zbudi? Ali kar konstantno spi 100%? Nikoli nič ne jamraš glede tega ... Držim pesti za nuhalno, povej, kako bo. Sover, ja, zveniš malo zagrenjeno. Verjamem, da so glive hudič. Dieta je najbolj učinkovita, a dejstvo je, da učinek ne pride tako hitro, kot bi mi radi. Če si jih boš "zdravila" z antimikotiki in brez diete, se ti bodo vrnile, 100%. Če že greš po kakšno hudo kemijo, vseeno vztrajaj z dieto. Kako pa je Karla in njene oči? Jaz zadnje dni obupavam. Časa ni NIČ, tudi ko so otroci v vrtcih, je treba vmes skuhati, ker se bodo vrnili lačni in bo dretje. Stanovanje je skoz svinjsko da te kap, zadnjič je šla Agata v vrtec s strgano majico (je bila že na kupu za v smeti, a jo je očitno nekdo (od otrok) privlekel nazaj). In seveda smo opazili šele, ko se je vrnila domov Včeraj peljem Abela v vrtec, ko mu tam slečem jopco, pa opazim, da ima puloverček svinjski - oranžen madež, ki se ni spral. In seveda doma nismo opazili Jaz ne vem, kaj si ljudje mislijo o nas ... A enostavno ne vem, kaj naj. Pustim vse, tj. službo, in se 24/7 ukvarjam samo z družino in otroki? Tj. perem, sortiram, pregledujem, pospravljam, kuham, likam?! Ni šans. Pa še bedo bomo tolkli, služit je treba. Da ne omenjam financ. Dobili račun za plin (za dva meseca - ). Tu je namreč ogrevanje na plin. Itak ogrevamo samo kabinet, pa včasih salon. In NIČ drugega, nobene otroške sobe ali spalnice ali kopalnice. Mene itak skoz zebe. Pa taveliki so se strgale superge, smo morali včeraj kupiti nove, pa 5 eur za obisk gledališča v vrtcu, pa 10 eur za obisk Znanstvenega parka, pa hrana, pa kolesa, pa oblačila ... Ne vem, ne vem. Ni konca. Obup!!! Kako živijo ljudje, ki so brez dela?! Aja, a sem povedala, da je Aurorka začela sama sedati? Se posede iz položaja na trebuhu. Najprej na bok, potem se pa z roko odrine od tal in že čiča Ne morem verjet - to je že tretji otrok, a si vseeno kar vesel, ko to vidiš Grašek pozdravljena, pogledala tvojo stran, res je lepa, predvsem pa prijetna! Si jo sama zasnovala? Pa Jasmino imaš na slikah Je kaj zanimanja? BO to zdaj tvoj biznis 100% ali bolj ob redni službi? Še včerajšnja dogodivščina: v avtu Agata vpraša, kaj bomo z avtosedežem od Aurorke, ko ga bo prerasla. Jaz: ga bomo komu dali ali prodali za 10 eur, če ga bo kdo hotel. In ona: zakaj? Ja zato, ker bo premajhen za vas, ker je za dojenčke. Ona: mamica, a bomo imeli še kakšnega dojenčka? Jaz (odločno): NE. Ona: ampak jaz bi jih še imela! Smo ji skušali razložiti, naj še malo (=veliko) počaka, pa jih bo lahko imela sama. Nič, grem delat, sem začela prevajati novo knjigo. Se je kar težko spet "uvesti" v pravo delo - zdaj sem skoraj en mesec brala španske romane, je pasalo nekaj tednov živeti v fikcijskem svetu. Aja, pa uspelo mi je oddati vlogo za neko štipendijo. Uf, to bi bilo fino ... Nič, pridne bodite, pri nas je vreme ok.
|