ursonok
|
Živijo, jaz sem malo odsotna - finiširam prevod, pa je poljska lektorica zelo zasedena, pa še nek zob se ji je zagnojil. In potem gre vse po koščkih itd itd. Vmes malo izpolnjujem obrazce za prijavo na neko štipendijo ... Pa berem. No, pa tečt sem šla, pa kaj sem skuhala. Druge mamice Ob četrtkih jaz vozim starejšo na glasbo. In sem eno ura sama. Ponavadi sem šla s knjigo na malo pivo. Zdaj sta me pa dve drugi mamici povabili na kavo (onidve gresta redno, vsak četrtek, za to urico). In sem šla. Mene moti to, da se hočejo samo o otrocih pogovarjati. Ne vem, morda je krivo tudi to, da se pač ne poznamo. Mislim, saj je ok, da poveš, kaj tvoji jedo, pa česa ne. In potem smo itak prišli na hrano, kdo je meso in kdo ne, pa na koncu na zdravnike in cepljenje . Pa se vedno želim izogibati teh "mojih" tem. (Ok, tukaj so res "tolerantni", nihče ti ne soli pameti ali te prepričati v kaj svojega. Oni pač delajo in živijo, kot živijo, tebe pa pustijo pri miru. verjetno niti ne razmišjajo o tem kaj dosti. Kar sicer ni ok - je pa fino, da ni fanatizma in da ti noben ne teži.) Očitno bom morala drugič sama v "napad" - mene zanima, kaj sta po poklicu, kaj sta študirali, kaj delata/kakšno službo imata, kaj si mislita o situaciji v Španiji, o politiki, kaj bereta itd itd.. Skratka, kaj vse jima dogaja v lajfu POLEG otrok. Da ne bo pomote - neznansko imam rada svoje tri škrate, ampak če grem s "kolegicami" na kavo/pivo, se želim pogovarjati o čem drugem. Tega mi manjka, to je tisto, kar NORO pogrešam. A očitno sem v tem osamljena Majčica me veseli, da ste bolje. Link bom pogledala jutri, ko končam prevod, zdajle sem z možgani nekje v vesolju. Ziher se bo dalo urediti. Sover glede glivic ni druge kot sprememba prehrane. Mene vse začne srbeti, če preveč piva spijem (= pšenica, kvas). Ali pa če preveč suhega sadja pojem. Je telo že totalno razvajeno, da ne jem sladkorja, belih mok itd itd. In samo da malo pretiravam z nečim sladkim ali pšenico, ki je sicer ne jem, sem čudna. Kdaj točno se je pa to pojavilo? Po prvi dozi Karlinega zdravila? Morda ti je to ona "prenesla" - včasih se pri homeopatiji zgodi tako imenovano "začetno poslabšanje", ki ima lahko različne manifestacije, morda tudi glivice. Homeopat v Slo - jaz sem pred 14 dnevi klicala Klemenca, da bi naročila fotra. Ima datum, 6. julija!!! (Moj fotr, večni "optimist", je prepričan, da se bo do takrat kar sam čudežno pozdravil ) Drugičudež super za užitke na snegu in ob kavici Saša, uf, se dobro spomnim zaspanosti ... Da ne boš po treh zaporednih nosečnostih postala odvisnik od raznoraznih nosečniških nevšečnosti! Ninii za mucka. Grozno. Aurora dobro spi, danes celo noč, ima gromozanski apetit. Danes so imeli v vrtcu "modri" dan. Smo jo napravili v modre barve, tam so ji pa na lička narisali modre oblačke. In je baje ves čas z odprtimi usti lovila svinčnik - je mislila, da je kaj za jest Res je pojava. Kobaca še ne 100% v redu, gre po kolenih in po komolcih, pa potem se spet malo vleče po partizansko, pa nato postavi na vse štiri ... A bo kmalu. Res je dobre volje, zobek je že čisto zunaj. Moj kmalu pride z rekreacije. Nobenega piva nima doma ... morda si natočim kozarec vina ... čeprav bi bilo bolje, da bi šla naravnost
|