Lethe
|
Živjo :-) Kako ste kaj, punce? Meni se takoooo ni dalo pisat, brala sem vas pa dokaj redno. Ammm, Sover, imate že kaj novic glede nečakinje? Držim pesti, da se izkaže, da je mila oblika...sem si malo prebrala o tem in je prav grozno, sploh nisem vedela, da je to tako huda zadeva...in tudi dokaj pogosta. Saša33, čestitke. Si pa res ne predstavljam, da bi bila že noseča...uf...dobra si. Jaz sem še v fazi, ko ne razumem, kako ljudje pridejo na +1 otroka Torej, za nami nekaj boljših in nekaj slabših noči. Bomo videli kaj prinesejo prihodnje. Vsaj malo več spet poje, nikakor pa ne presežemo maksimuma, t.j. 100ml, še to je zelo redko. Vikend je bil pester, sem praznovala r.d., z domačimi. Nikomur povedat, ampak sem se res konkretno postarala, prva številka se je namreč spremenila V soboto sva šla z M na večerjo, na steake, in je bilo prav super. Malo smešno sicer, ker je zgledalo, kot da zganjava romantiko za valentinovo, kakor ostali v gostilni, to nama namreč ni v navadi. Jah, je bil pač ravno ta vikend, kaj naj. Danes gremo še s kolegicami nekaj pojest, v petek za mamin r.d. ven na kosilo, v soboto kolege povabim domov...mislim, noro... Služba: hmm, sploh ne vem. Najprej se je izkazalo, da mi ne pripada subvencija, če me zaposlijo do 30. leta, v primeru, da me vzamejo z Zavoda. Potem smo se zmenili, da to ni panike in bom pač do konca na porodniški, vmes pa hodila delat, normalno. Plačali bi mi v tem času nekako drugače. No, zdaj je spet nova varianta, in sicer, da bom hodila pomagat po potrebi, da me pokličejo dan ali dva prej, delala pa naj bi na vseh področjih. Ker bi tako spoznala delo, bi po koncu P lažje določili, kam bi me umestili. Ali pa se me lažje znebili...no, saj je tudi zame v bistvu bolje tako, da imam še čas vse spoznat, tako samo delo, kot ljudi in vzdušje, sistem itd. Bomo videli, kakšnega hudega upanja se ne bom šla... Aha, gibanje: no, pri nas se že kakšnih 14 dni konkretno postavlja na kolena, ampak naprej še vedno ne gre, še ne kobaca, le občasno kakšen centimeter. Plazi se pa naravnost odlično, zelo hitro, tudi čez ovire. Prav tako se postavlja na kolena ob opori (tudi brez ji kdaj uspe) in tudi na noge se že spravi, čisto pokonci. Vsa ponosna...me tako pogleda v smislu " a me vidiš, kaj znam" Sama pa se še vedno ne posede, enostavno je to ne zanima, ker statika ni zanjo, očitno bo to kasneje na vrsti. Ji kdaj sicer uspe mimogrede, a gre hitro spet na kolena in potem se dalje odplazi.7 Previjanje je pa itak znanstvena fantastika že od prvih dni (stalno brcanje), ko se je potem začela obračat, je bilo že noro, sedaj pa sploh nimam več besed...jo moram prav trdno držat in potem se upira, kriči, začne jokat. Grozno. Boste otroke kaj našemile za pusta? Kje ste/boste kupile kostume? Uuu, jaz sem tudi našla poganjalčka za P Komaj čakam, da ga kupimo. Če ne prej, za 1. rojstni dan, bo res tisti za najmanjše - do 2. leta, neka nova varianta, da se ne prevrne kar tako. Meni zgleda super, upam, da bo tudi tako uporaben. Kolesa so pa drugače kar draga, ja. Sploh, če so res ok, zame to pomeni tudi dovolj lahka, vodljiva...kar je najbolj pomembno, za tiste, ki še ne vozijo dobro oz. se bodo učili vožnje brez pomožnih koles, pa je, da kolo ni previsoko/preveliko. Otrok mora vsaj s prsti dobro doseči tla, da se lahko varno ustavi, normalno spelje itd. Kasneje ni panike, če se kupi malo večje kolo, da je za dlje časa, logično, prej pa raje ne... Ok, dovolj z moje strani, lepo se imejte...
< Sporočilo je popravil Lethe -- 18.2.2014 13:21:02 >
|