|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
17.2.2014 11:35:52   
Anya_
Pozdravljene punce..

že nekaj časa se nisem javila, razlog pa je da smo zgubili našo pikicouser posted image ..na nuhalni svetlini so ugotovili da ni več utripa in je plodek odmrl že nekje v 9.,10. tednu nosečnosti. Za mano je že čiščenje (abrazija), sedaj se probamo nekako psihično in fizično spet sestavit. Naša žalost je neopisljiva in neizmernauser posted image . Ne bom vam več morila, vi uživajte v vaši nosečnosti,cenite vsak trenutek in vsem vam želim zdrave,nasmejane otročkeuser posted image . Prosim samo da me izbrišete iz seznama. Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 926
17.2.2014 16:18:14   
luska
Anyauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya_)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   [Brisano sporočilo]
17.2.2014 19:29:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu luska)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
17.2.2014 19:29:39   
lila25
anya user posted image žal mi je, da se je tako končalo. vzemita si čas, da dasta to čez potem pa pogumno naprej.
mi smo meli pa danes nuhalno in je vse super, tako da sm presrečna. mali se lepo razvija in pridno raste, veliki smo že 6 cm. za spol nisva nič vprašala, pa tud g ni nič omenila. pdp mam pa po novem 28.8., naslednji pregled pa 13.3. user posted image

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 929
18.2.2014 9:11:01   
Megy99
Pozdravljene.

Mi smo z drugega pregleda, vse ok user posted image otroček je velik pa cca. 10 cm. Naslednji pregled morfologija pa imam točno čez mesec dni, 18.3.

Počutje pa ok, sem sicer prehlajena (kašelj, glavobol, smrkanje imela sem tudi vročino ki je na srečo minila..), vrtoglavice so pa samo se zjutraj in še to samo takrat ko ne spijem kave (ker je sploh ne pijem drugače zdaj pa jo samo zaradi tega).

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.2.2014 19:14:41   
Sončica14
Živjo punce,

danes sem dopolnila 14. teden :) čas kar beži... me pa malce skrbi, ker se mi že 2 dni v spodnjem levem delu trebuha vsake toliko pojavi ostra bolečina in nato takoj izgine. Se to dogaja še kateri? Je normalno? Ne bi rada zato klicarila ginekologinje, me pa seveda malce skrbi.

Sem vesela za vse dobre novice iz nuhalnih svetlin. Sedaj moramo počakati še na dobre novice iz morfologije in smo zmagale =)

Uživajte!

(odgovor članu Megy99)
Neposredna povezava do sporočila: 931
19.2.2014 9:16:19   
zari
Anja_ sploh nimam beseduser posted image user posted image user posted image , čeprav je mene na vsakem pregledu strah, a še bo utip ali ne, takšne slabe izskušnje pustijo pečatuser posted image .

user posted image user posted image user posted image za nuhalne in pregledeuser posted image .

Sončica14 tudi mene je ostro zabolelo na levi strani od spodaj, nato se je bolečina razdelila na celo levo stran in je trajala slaba dva dni (bolečina je pa bila taka, kot da bi tekla maraton in te potem na strani boli) ker sem imela včeraj pregled sem vprašala kaj bi lahko bilo to in je rekla da se vezi raztegujejo in zaradi tega bolečina. Upam da se je pri tebi že umirilo.

No za nami je še en pregled, za enkrat naj bi bilo vse uredu, je pa bebi imel tak čuden položaj, da ga gin. sploh ni mogla zmerit, je rekla da ziher dela jogo na glaviciuser posted image , mu je nato izmerila stegnjenico in poskušala zmerit obseg glavice, katera je bila čist tam spodaj. Imam pa glivično vnetja, sem upala da ne bom imela spet teh problemov, sem jih imela v prvi nosečnosti v eno, se mi je imunski sistem očitno čist porušil, pa kot da to ni dovolj sem včeraj popoldan dobila močno drisko, kar lilo je iz mene, smo uporabli domače vraže in je pomagalo, danes jih še bom uporabla in upam da se čimpraj pozdravim, imam pa močen občutek da sem jo dobila zaradi vode in jo sedaj vredu prekuhavam, sem pa skoz imela občutek da se to zna zgodit zaradi tega vremena in porušenega imunskega sistema.

Lepo božajte bušije in javite se kajuser posted image .

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 932
19.2.2014 10:22:36   
napoli
Naj se javim še jaz- med vas:

PDP: 16.8., 37.let, prviuser posted image , spola še nismo odkrili;)

moje stanje: srečna,srečna, srečnauser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 933
19.2.2014 15:14:42   
luska
Ojla punce, tudi jaz sem imela včeraj pregled in je vse okuser posted image Detece brca, srček bije, skratka sem presrečnauser posted image

Sončnica 14 tudi jaz sem imela in še imam občasno špikanje v spodnjem delu trebuha in kakor jaz vem, je to širjenje maternice, kot je že tudi Zari napisala.

Zari super, da imaš tako pridnega G, ki ti vse tako lepo pregleda, ker baje ostali ne delajo toliko ultrazvokov. Jaz sem moji že tako hvaležna, da mi pogleda, kako bije srček. Ker dokler otročka ne čutiš si kar nekako v skrbeh.

Jaz bom pa jutri povedala v službi. Me prav zanima kakšen bo odziv. Sicer se mi pa buši že pošteno boči izpod halje user posted image

(odgovor članu napoli)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.2.2014 12:06:33   
july12
Ljubljančanke, kam in kdaj boste hodile v šolo za starše?

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.2.2014 21:09:25   
Sončica14
Ojla punce!

July12 sicer nisem iz LJ, ampak verjetno bom šla kar v naš zdravstveni dom ...nekje v juniju, ker sem brala, da so predavanja za pozno nosečnost po 7. mesecu. Misilm pa da ima vsak ZD nekoliko drugače; nekje je samo par predavanj, drugje celo 10... ne bi bila rada ravno vsak drugi dan tam :) ravno toliko, da mož dobi potrdilo za prisotnost pri porodu =)

Ali ima katera od vas angelsound? Ste kupile novega ali rabljenega? Sama bi ga kar kupila, da bo malo pomirjena, da je z bebico vse ok. Pregledi so na 1 mesec, brcik še ne čutim in jih verjetno ne bom še kakšnih 5 tednov, tako da bi me angelsound zelo pomiril. Me pa skuša moj dragi odvrnit od tega, ker pravi da je itak vse ok :) Mogoče veste koliko stane in kje se ga da kupiti?

Upam, da se tale forum malo bolj razživi! Je fino brati, kaj se vam dogaja :) Pišite!!

(odgovor članu july12)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.2.2014 21:21:00   
keksy
july12 mi ga imamo v zd šentvid, bila sva prvič, potem pa tako ali tako ni časa, pa tudi vse zveš že drugje če te zanima. Sončica14 Mi je pa sestra v zd rekla da tega potrdila tut moški ne rabi če hoče bit zraven, samo pač plačat more 20 eu, če pa ima ta potrdilo je pa zastonj, zato se je nama zdelo neumno izgubljati čas, ki ga nimava in bova raje plačala, ker res ni drago.

< Sporočilo je popravil keksy -- 20.2.2014 21:22:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 937
22.2.2014 13:52:51   
TAS MS
Sončica 14 jaz sem na izposojo dobila aparatek na smejko.si cena za en mesec je 14E....pošlejo ti ga po pošti,ampak jaz ga grem iskat osebno na Vrhniko,so pa zeloooo prijazni. Komaj čakam da slišim našo žabo.....le pokliči pa se boš vse zmenila.

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.2.2014 16:32:18   
Sončica14
TAS MS najlepša hvala za info. Sem jim že poslala mail :) Da bi ga kupila, se mi je res zdelo škoda denarja, ker je zelo drag; teh 14 eur pa ni tak problem :) da bom malo pomirjena še teh par tednov do prvih brcik :)

Kje ste vse punce?? Tale forum je čisto zamrl :( Upam, da se boste kaj razpisale... vsaka izkušnja in nasvet pride prav.

Čuvajte se!

(odgovor članu TAS MS)
Neposredna povezava do sporočila: 939
23.2.2014 8:23:01   
zari

user posted image

PDP, NICK, STAROST, št. user posted image , št. user posted image doma, KRAJ, SPOL

28.7.
Noemi_, 26 let, 1.user posted image , user posted image

1.8.
Meggy99, 1.user posted image , user posted image
Snežinka26, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
lana83, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

2.8.
Oblačka, 2. user posted image , 1user posted image , user posted image
lili88, 25 let 1.user posted image , user posted image

3.8.
nevemimena, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

5.8.
noseckec23, 25 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mj_3745, 26 let, 1.user posted image , user posted image

6.8.
Tapelina, 24 let, 1.user posted image user posted image , Krško, user posted image user posted image
Aprilčica2012, 2.user posted image , user posted image , user posted image

7.8.
meandmini, 27 let, 1.user posted image , user posted image
jagodaaa, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Mala jagodka, 28 let, 4.user posted image , user posted image

8.8.
Spela23, 24 let, 2.user posted image , 1user posted image , CELJE, user posted image
pajkec123, 1.user posted image , user posted image

10.8.
pluseki, 28 let, 1.user posted image , MS, user posted image
rozi1, user posted image

11.8.
Mala_princeska, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
Kanej, user posted image

12.8.
BUSEKRASTE, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
mojcy3, user posted image

13.8.
chanel12, user posted image

14.8.
čebelica1984, 29 let, 1.user posted image , user posted image
Irena000, 5.user posted image , 1user posted image , user posted image

15.8.
med in poper, user posted image
jaz5, 32 let, 5.user posted image , 3user posted image , Posavje, user posted image

16.8.
tatjana 91, 1.user posted image , user posted image
TAS MS, 34 let, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
napoli, 37 let, 1.user posted image , user posted image

17.8.
čikica, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image
gomerka, user posted image
preprostojaz, 33 let, 4.user posted image , 1user posted image , user posted image
keksy, 23 let, 1.user posted image , user posted image

18.8.
Anonimnauser posted image , 1.user posted image , user posted image

19.8.
sončica14, 1.user posted image , user posted image

20.8.
lolipop 2011, 27 let 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
yasminka, 36 let 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
sitka mala, 29 let, 1.user posted image , user posted image
zari, 6.user posted image , 1user posted image , user posted image

21.8.
Tamara345, 1.user posted image , CELJE, user posted image
jagoda31, 31 let, 1.user posted image , user posted image
Ana Neva,user posted image

22.8.
anak, user posted image
lili25, user posted image

23.8.
Marker, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
čokolada25, user posted image

24.8.
luska, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
Edisa27, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image

25.8.
smartika, 32 let, 3.user posted image , 1user posted image , user posted image

28.8.
simonmojca, 3.user posted image , 2user posted image , user posted image
lila25, 26 let, 1.user posted image , NM, user posted image

29.8.
july5, user posted image

30.8.
CECA 1, 2.user posted image , user posted image

X.8.
beibie, Ivančna gorica, user posted image
Simona Kuhar, user posted image
Tanja K, 2.user posted image , 1user posted image , user posted image
aischa2, 7.user posted image , 5user posted image , user posted image

SKUPAJ NAS JE: 58

PRIČAKUJEMO

6user posted image

3user posted image

50user posted image

z nami so bile:
gospayamahicauser posted image
yingyanguser posted image
Tammyvuser posted image
Dgirluser posted image
asperauser posted image
Kajckauser posted image
MaryKateuser posted image
natashyyuser posted image
Anya_user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 940
23.2.2014 8:30:57   
CECA 1
Drugac pa dobis novi AS na ebayu za 20 € si je kolegica kupla,jaz pa sem ga nabavla na bolhi rabljenega za 20 € pa mu nic ne manjka.aja edino tistga prek ebaya mors cakat 3-4 tedNe

Neposredna povezava do sporočila: 941
23.2.2014 8:32:06   
zari

user posted image

PREGLEDI
25.2. čikica
25.2. Irena000
26.2. Edisa27
28.2. smartika
3.3. Mala_princeska
4.3. smartika
11.3. zari
13.3. jaz5
13.3. lila25

MORFOLOGIJA
18.3. Megy99

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 942
23.2.2014 8:39:31   
frkica
Pozdravljene punce
Tudi jaz sem augustovka :) z rokom 7.8 :)
Lepo nas je videti toliko na kupu :)

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 943
23.2.2014 8:56:11   
zari
napoli in frkica dobrodošli pri čvekanjuuser posted image .

luska user posted image za pregled, ja moja gin. dela UZ na vsakem pregledu in je to zakonuser posted image , vem da nam drugače pripadajo samo trije. In kako so sprejeli v službi, men so take face potem ker kao vsi vejouser posted image .

Sončica14 tud sama že komaj čakam prve mehurčke (čeprav se mi včasih zdi da se že nekaj dogaja, vendar nisem prepričana) in nato pve brcikeuser posted image .

Punce ne morem verjet da smo že z nuhalnimi zaključili in se začne obdobje morfologijuser posted image , pridno božajte bušije, tudi jaz upam da se bo ta forum bolj razživeluser posted image .

Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu frkica)
Neposredna povezava do sporočila: 944
23.2.2014 9:32:21   
luska
Zari super, da imaš tako ginekologinjo. To je res zlata vredno.
V službi pa potem nisem povedala, ker je bila šefica na dopustu. Se mi pa zdi, da kar mora ona prva zvedeti. Zdaj pa pa spet par dni mimo, ker je moja tamala spet zbolela, tokrat ima gnojno anginouser posted image . Na koncu bodo pri meni res že vsi vedeli, ker bom že okrogla kot balončekuser posted image

Koliko se pa vam poznajo bušiji?

A ostale ste že povedale v službah?

Punce ali je katera iz Ljubljane in bo hodila v porodnišnico v materinsko šolo? Lahko bi se pofočkale in hodile skupaj, pa še na kakšno kavico vmesuser posted image Jaz bom verjetno hodila že v maju, ker bom junija že na dopustu, ki ga moram pokoristit pred porodniško.

Glede prisotnosti očeta pri porodu je bilo pa v ljubljanski porodnišnici tako, da so morali očki hoditi na tista obvezna predavanja, šele nato pa so lahko plačali za prisotnost. Čudno kako se to lahko toliko razlikujeuser posted image

Lepo bodite in uživajte v nedelji!

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 945
23.2.2014 10:32:15   
Sončica14
Živjo punce,

za angelsound sem gledala tudi na bolhi, ampak jih prodajajo po 30-40 eur in se mi zdi cenejši najem za 1 mesec, ki stane samo 14 eur. Upam, da ga jutri že dobim :)

Glede materinske šole in prisotnosti partnerja pri porodu je pa takole: http://babybook.si/nosecnost/porod/vse-porodnisnice-v-sloveniji/seznam-vseh-porodnisnic-v-sloveniji.html

Velikost trebuha... ko ležim, se mi nič ne pozna, ko pa stojim in sploh popoldne, sem pa že kot ena žoga, ampak mislim, da je to še vseeno malo napihnjenosti in ne toliko tisti pravi nosečniški trebušček. Je pa tole obdobje pomoje najbolj smotano; vsaj zame. Komaj čakam, da bo trebuh večji, komaj čakam, da bodo brcike...noro :) še par tednov :)

Uživajte v lepi nedelji!

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.2.2014 11:45:30   
lila25
hej hej

dobrodošle nove avgustovke user posted image
ja res grejo tile tedni hitro mim, še malo pa bo že poletje user posted image jst sm včeraj povedala v službi in so ble punce čist navdušene user posted image buši se mi pa malo že pozna, no zdej je še bolj izboklinca. se pa drugače super počutim, me pa edino zadnje dva dni vsake tolko špikne na levi strani. kdaj pa naj bi prvič začutil mehurčke? jst jih že tako nestrpno čakam user posted image a ve še folno jeste? jst jo kr še jem, mam pa femibion 1, pol bom pa na 2 prešaltala.
lepo nedeljo vam želim in upam, da mate kej sončka, ker pri nas se še skriva.

Neposredna povezava do sporočila: 947
23.2.2014 16:46:42   
frkica
Res je fino, ko vas tako berem. Se pocutim kot del prijetne skupine :) res hvala punce, zlate ste :) pred branjem tega foruma me je bilo malo strah tistega nevednega. Sedaj mi je lazje :) prvic bom mamica :) zanima me bo katera obiskovala solo za starse za Bežigradom ?

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 948
23.2.2014 19:25:55   
keksy
luska men je lih za lj rekla da je ne rabi, zdej pa berem nekaj po netu da jo obvezno rabiš+plačaš, kakšna. Potem grem rajš rodit drugam kjer lahko samo plačaš npr. kranj.

< Sporočilo je popravil keksy -- 23.2.2014 19:29:33 >

(odgovor članu frkica)
Neposredna povezava do sporočila: 949
23.2.2014 19:28:32   
keksy
Oz. tu piše da ne rabi met šole, samo več se plača, glede na to da je od leta 2013 vrjetno še zmeraj velja. http://www.siol.net/novice/zdravje/2013/08/ocetje_pri_porodu.aspx

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?